موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 18:00)Judy Abbott 13 نوشته: (2013-04-16 ساعت 17:48)ramtin228 نوشته: از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
چقدر تغییر ، اگه چند روز اینور اونور باشه ، اصولاً مشکلی نخواهد بود ، دارالترجمه ها هم اصولا بر حسب تاریخ پاسپورت ترجمه میکنن حالا چرا قبول نکردن نمیدونم
چقدر تغییر وجود داره؟
حدودا 1 ماه تغییر وجود داره
Case Number:2015AS00000XXX
Embassy:Montreal,Canada
State:California,Los Angeles
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که با حجاب رفته باشه مصاحبه و ویزا هم گرفته باشه
من می خوام با حجاب برم ولی نمی دونم چرا یدفعه مضطرب شدم
اکثر اطرافیانم هم می گن بدون حجاب برو، ریسک نکن (((
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 20:46)hana_fd نوشته: سلام
روزي كه ما مصاحبه داشتيم خيلي از خانومها با حجاب بودن.اكثرا پالتو و روسري داشتن.مشكلي هم بابت ويزا براشون پيش نيومد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سؤالى داشتم كه خيلى منو نگران كرده و ممنون مى شم كسى سؤالمو جواب بده،ما پس از دريافت ويزا و پاكت زرد رنگ، متوجه شديم يكى از پا كت هاى زرد در پشتش مهرى ندا رد.به نظر شما چه كار كنم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 22:05)babak_1363 نوشته: (2013-04-16 ساعت 20:46)hana_fd نوشته: سلام
سلام دوست من ،
این سوال شما منو متعجب کرد!!
درجواب سوال شما باید بگم مسئله حجاب اعتقاد و عقیده ی شخصی شماست، شما دوست عزیز برای این اعتقادتون چه میزان اعتبار و اعتقاد قائلین؟! اگه مهمه پس با حجاب تشریف ببرین. اگر نه ، خوب همونطور که بقیه مراجعه می کنند برید.
اما مسئله اقامت شانس شماست! آیا اگه امروز به شما بگن که ویزا نمی گیرید اگر با حجاب باشید! بدون حجاب تشریف می برید؟
دوست من شما با خود واقعیتون تشریف ببرید،با آنچه درون شماست. با هر حجابی که مد نظر تون هست.
یادتون باشه که انسان چیزی جزء عقیده ، اعتقاد نیست. انسان یعنی جهان بینی. بنابراین هر جهان بینی که دارین چه اعتقاد واقعی به حجاب و چه عدم اعتقاد به حجاب ، با اعتقادتون زندگی کنید.
آمریکا کشوری هست که مهد آزادی است ، مطمئن باشید اونها به عقیده ی شما از هر جنسی که باشه احترام می ذارن.
حرف های شما رو تا حدی قبول دارم ولی واقعیت اینه که مسائل همیشه به همین راحتی هم نیست. بعضی وقتا هست که آدم مجبوره به خاطر یه مصلحت کاری رو که اعتقاد نداره انجام بده و از روی عقل هم این کاره انجام بده و بعداً هم پشیمون نشه.
ویزا گرفتن یا نگرفتن اگر فقط به این شرط باشه، شاید برای خیلی ها به یه روز بی حجاب بودن بیارزه و شاید به لحاظ شرعی و عقلی هم اشکالی نداشته باشه.
البته من در هر صورت با حجاب می رم. حدس می زنم که مشکلی هم نباشه و با صحبت نینای عزیز مطمئن تر هم شدم.
ممنون از جوابتون
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
این سوالمو جای دیگه ای هم پرسیدم ولی هرکسی یه نظری داره بالاخره سند را برای ارزش گذاری ببریم یا نه؟ما باید زودتر مدارکمونو بدیم ترجمه
اگر جای خاصی میدونید پیام بدید ممنون میشم یه جا سوال کردیم مبلغ بالایی گفتند
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم بدونم ویزایی که به امید خدا توی ابو ظبی بهم داده میشه تا کی مهلت داره؟
یعنی بده گرفتن ویزای آمریکا من تا کی وقت دارم برم آمریکا؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 20:46)hana_fd نوشته: سلام
با سلام
دوست محترم کسی با حجاب کاری نداره و با خیال راحت برو
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 11:43)واله نوشته: (2013-04-17 ساعت 01:08)واله نوشته: سلام دوستان
این سوالمو جای دیگه ای هم پرسیدم ولی هرکسی یه نظری داره بالاخره سند را برای ارزش گذاری ببریم یا نه؟ما باید زودتر مدارکمونو بدیم ترجمه
اگر جای خاصی میدونید پیام بدید ممنون میشم یه جا سوال کردیم مبلغ بالایی گفتند
در مورد فرمی که باید انکارا بفرستیم پایین صفحه ادرس و شماره تلفن تو امریکا رو
خواستند ما که نداریم چی کار کنیم خالی بذاریم ؟ممنون که جواب میدین
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر