کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-16 ساعت 18:00)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 17:48)ramtin228 نوشته:  از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

چقدر تغییر ، اگه چند روز اینور اونور باشه ، اصولاً مشکلی نخواهد بود ، دارالترجمه ها هم اصولا بر حسب تاریخ پاسپورت ترجمه میکنن حالا چرا قبول نکردن نمیدونم
چقدر تغییر وجود داره؟
حدودا 1 ماه تغییر وجود داره
Case Number:2015AS00000XXX
Embassy:Montreal,Canada
State:California,Los Angeles
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 17:48)ramtin228 نوشته:  از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
اونها مشكلات تغيير تاريخ از ميلادي به شمسي را مي دانند.
ما همين مشكل را داشتيم و هيچ كس هيچي نگفت بهمون.
به فرمايش دوستمون اگه يكي دو روزه، بيخيال. اگه بيشتره كه خوب بريد و يك بار براي هميشه درستش كنيد.Shy
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ramtin228 ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، shaso ، babak_1363
Tongue
(2013-04-16 ساعت 17:40)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 16:52)گل نهال نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 16:50)ordibehesht600 نوشته:  با سلام

ببخشید یاران همیشه در صحنه کامفرمیشن با کیس نامبر چه فر قی داره و کی کامفرمیشن و میگیریم؟

كانفرميشن همون شماره ايه كه موقع ثبت نام در لاتري به شما داده ميشه و موقع ديدن نتايج اونو وارد كرديد و از قبوليتون خبردار شديد
و در ادامه ی صحبتهای گل نهال عزیز
از اسم هر دو معلومه , کانفرمیشن نامبر در حقیقت به نوعی کد رهگیری خودمونه یه شماره ی تایید که موقع ثبت نام میدن
کیس نامبر هم همون شماره ای هست که در نامه ی اول شما نوشته شده و با 2013AS شروع شده البته برای سهمیه ی آسیا (AS)
و فرقشون اینه که اگه کانفرمیشن نامبر نباشه شما نمیتونستید از برنده شدنتون باخبر بشید و بنابراین کیس نامبرتون هم نمی تونستید ببینید و همچنین در مورد نامه ی دوم و زمان و مکان مصاحبه نمیتونید با خبر بشید
خلاصه این کانفرمیشن نامبر رو یه جا امن نگه دارید مهمه Big Grin
ممنون دوستان . شیر فهم شد !!!!!!!!!TongueSmileShy
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، hana_fd ، KOUROSHAVIN ، shaso ، babak_1363
سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که با حجاب رفته باشه مصاحبه و ویزا هم گرفته باشه
من می خوام با حجاب برم ولی نمی دونم چرا یدفعه مضطرب شدم Sad
اکثر اطرافیانم هم می گن بدون حجاب برو، ریسک نکن Sad(((
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، rezagh ، shaso ، amairmonre
(2013-04-16 ساعت 20:46)hana_fd نوشته:  سلام
روزي كه ما مصاحبه داشتيم خيلي از خانومها با حجاب بودن.اكثرا پالتو و روسري داشتن.مشكلي هم بابت ويزا براشون پيش نيومد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، hana_fd ، rezagh ، KOUROSHAVIN ، shaso ، Judy Abbott 13 ، amairmonre

سلام دوست من ،
این سوال شما منو متعجب کرد!!
درجواب سوال شما باید بگم مسئله حجاب اعتقاد و عقیده ی شخصی شماست، شما دوست عزیز برای این اعتقادتون چه میزان اعتبار و اعتقاد قائلین؟! اگه مهمه پس با حجاب تشریف ببرین. اگر نه ، خوب همونطور که بقیه مراجعه می کنند برید.
اما مسئله اقامت شانس شماست! آیا اگه امروز به شما بگن که ویزا نمی گیرید اگر با حجاب باشید! بدون حجاب تشریف می برید؟
دوست من شما با خود واقعیتون تشریف ببرید،با آنچه درون شماست. با هر حجابی که مد نظر تون هست.
یادتون باشه که انسان چیزی جزء عقیده ، اعتقاد نیست. انسان یعنی جهان بینی. بنابراین هر جهان بینی که دارین چه اعتقاد واقعی به حجاب و چه عدم اعتقاد به حجاب ، با اعتقادتون زندگی کنید.
آمریکا کشوری هست که مهد آزادی است ، مطمئن باشید اونها به عقیده ی شما از هر جنسی که باشه احترام می ذارن.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: hana_fd ، KOUROSHAVIN ، shaso ، amairmonre
(2013-04-15 ساعت 21:19)hodan نوشته:  بله من منتظر نامه دوم هستم. زنگ زدم گفتن که دارن وقت مصاحبه میزارن. همه مشکل اینجاست که من کانفرمیشن نامبر رو ندارم که چک کنم سایت رو.
(2013-04-16 ساعت 08:02)hodan نوشته:  خیلی همه جا رو گشتم ولی نیست که نیست. واقعا نمیدونم باید چی کار کنم. یعنی تنها راه فهمیدن زمان مصاحبه از طریق سایته؟ تلفنی نمیگن؟ ...
(2013-04-16 ساعت 09:30)shaso نوشته:  سايت سفارت رو چك كنيد با توجه به كيس نامبرتون ميتونيد تاريخ مصاحبه رو اونجا ببينيد ...
اگر محل مصاحبه تون آنکارا هست می تونین از این صفحه متوجه زمان مصاحبه تون بشین. اگر هم از لحاظ زمانی مدت محدودی در اختیار دارین و امکان سفر براتون وجود نداشت می تونین از طریق سایت CSC زمان مصاحبه جدیدی بگیرید.
تشکر کنندگان: ramin_red ، nina22 ، hodan ، rezagh ، shaso ، Judy Abbott 13
دوستان عزيز سؤالى داشتم كه خيلى منو نگران كرده و ممنون مى شم كسى سؤالمو جواب بده،ما پس از دريافت ويزا و پاكت زرد رنگ، متوجه شديم يكى از پا كت هاى زرد در پشتش مهرى ندا رد.به نظر شما چه كار كنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 22:05)babak_1363 نوشته:  

سلام دوست من ،
درجواب سوال شما باید بگم مسئله حجاب اعتقاد و عقیده ی شخصی شماست، شما دوست عزیز برای این اعتقادتون چه میزان اعتبار و اعتقاد قائلین؟! اگه مهمه پس با حجاب تشریف ببرین. اگر نه ، خوب همونطور که بقیه مراجعه می کنند برید.
اما مسئله اقامت شانس شماست! آیا اگه امروز به شما بگن که ویزا نمی گیرید اگر با حجاب باشید! بدون حجاب تشریف می برید؟
دوست من شما با خود واقعیتون تشریف ببرید،با آنچه درون شماست. با هر حجابی که مد نظر تون هست.
یادتون باشه که انسان چیزی جزء عقیده ، اعتقاد نیست. انسان یعنی جهان بینی. بنابراین هر جهان بینی که دارین چه اعتقاد واقعی به حجاب و چه عدم اعتقاد به حجاب ، با اعتقادتون زندگی کنید.
آمریکا کشوری هست که مهد آزادی است ، مطمئن باشید اونها به عقیده ی شما از هر جنسی که باشه احترام می ذارن.
حرف های شما رو تا حدی قبول دارم ولی واقعیت اینه که مسائل همیشه به همین راحتی هم نیست. بعضی وقتا هست که آدم مجبوره به خاطر یه مصلحت کاری رو که اعتقاد نداره انجام بده و از روی عقل هم این کاره انجام بده و بعداً هم پشیمون نشه.
ویزا گرفتن یا نگرفتن اگر فقط به این شرط باشه، شاید برای خیلی ها به یه روز بی حجاب بودن بیارزه و شاید به لحاظ شرعی و عقلی هم اشکالی نداشته باشه.
البته من در هر صورت با حجاب می رم. حدس می زنم که مشکلی هم نباشه و با صحبت نینای عزیز مطمئن تر هم شدم.
ممنون از جوابتون
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، milad_aae ، واله ، KOUROSHAVIN ، amairmonre ، niko
سلام دوستان

این سوالمو جای دیگه ای هم پرسیدم ولی هرکسی یه نظری داره بالاخره سند را برای ارزش گذاری ببریم یا نه؟ما باید زودتر مدارکمونو بدیم ترجمه

اگر جای خاصی میدونید پیام بدید ممنون میشم یه جا سوال کردیم مبلغ بالایی گفتند
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 00:15)hana_fd نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 22:05)babak_1363 نوشته:  

سلام دوست من ،
حرف های شما رو تا حدی قبول دارم ولی واقعیت اینه که مسائل همیشه به همین راحتی هم نیست. بعضی وقتا هست که آدم مجبوره به خاطر یه مصلحت کاری رو که اعتقاد نداره انجام بده و از روی عقل هم این کاره انجام بده و بعداً هم پشیمون نشه.
ویزا گرفتن یا نگرفتن اگر فقط به این شرط باشه، شاید برای خیلی ها به یه روز بی حجاب بودن بیارزه و شاید به لحاظ شرعی و عقلی هم اشکالی نداشته باشه.
البته من در هر صورت با حجاب می رم. حدس می زنم که مشکلی هم نباشه و با صحبت نینای عزیز مطمئن تر هم شدم.
ممنون از جوابتون
سلام عزیز
همانطور که اکثر با تجربه ها (پیشکوتان و مدیران) مرقوم فرمودندCool

باید در مصاحبه خودمون باشیم و راحت و احترام سفارت و البته آفیسر خیلی مهم است.بالاخره اونجا دوربین هست و احتمال زیر نظر داشتن هست و فقط زمان 3 یا 4 دقیقه ای مصاحبه نیست.Cool

روزی که مصاحبه ما بود خودم یا کت و شلوار و کراوات که چند بار هم پوشیده بودم و خیلی راحت بودم.
خانمم با مانتو روسری رسمی ولی با حجاب کامل و آرایش خیلی حیلی سطحی.
و دو پسر ها م هم با شلوار پارچه ای وکاپشن و کفش رسمی

خیلی ساده و راحت و ....
ولی در عوض 2 تا(خانواده ) از هموطنان بشکل مانکن و عصا قورت داده و مثلا خیلی با کلاس و دیسپرین هم بودنند که ظاهرا به چشم همه هم می آمدند وووولی مشخص بود که ادا در می آرن و....WinkCool

ولی بهر حال همون کلیرنس خوریم .
نتیجه اخلاقی: (البته برای خودم):Shy
انسان باید به اعتقادش هم از لحاظ عرف و اجتماع و هم طرف مقابلش ارزش قائل بشه و احترام بذارهCool
مصاحبه واقعا معامله نیست و فقط ارائه شخصیت و صداقت است.
اصلا استرس نداشته باشید.و به شایعات توجه نکنید.
انشاءالله یضرب گرفتید به همه (و من) اعلام کنید لطفاBig Grin
خیر پیش و با توکل
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: واله ، sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، shaso ، hana_fd ، babak_1363 ، amairmonre ، niko ، Niushagh ، soruosh ، tajhizgaran
سلام
می خواستم بدونم ویزایی که به امید خدا توی ابو ظبی بهم داده میشه تا کی مهلت داره؟
یعنی بده گرفتن ویزای آمریکا من تا کی وقت دارم برم آمریکا؟
تشکر کنندگان: soruosh ، tajhizgaran

با سلام

تو سفارت در ابوظبی من که یادمه با حجاب هم بین افراد وجود داشت... در ضمن خود خانم های عرب هم که برای مصاحبه اومده بودن حجاب داشتن

وقتی توی فرم هایی که برای سفارت فرستادیم ازمون درباره دینمون و مذهبمون سوال نشده و خود افیسر هم چیزی نمی پرسه مطمئنا از نظر اونا این مسئله جزئ موارد مهم نیست و چیز شخصی هست.
هر جوری که مایلید برید مصاحبه و مدارکتون را کامل همراه داشته باشید ....اصلا استرس نداشته باشید واقعا وقتی می رید توی سفارت فکر می کنید اومدید یکی از شعب بانک های خودمون Wink کلا شبیه بانکهSmile
البته با این تفاوت که مثلا شما یکی از صاحبان حساب خوش شانس هستید و در قرعه کشی جوایز اون بانک برنده شدیدWinkBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish ، hana_fd ، shaso ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، amairmonre ، niko ، amiz.abdollah ، soruosh

با سلام
دوست محترم کسی با حجاب کاری نداره و با خیال راحت برو
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: ramin_red ، hana_fd ، shaso ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، amairmonre ، niko
(2013-04-17 ساعت 11:43)واله نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 01:08)واله نوشته:  سلام دوستان

این سوالمو جای دیگه ای هم پرسیدم ولی هرکسی یه نظری داره بالاخره سند را برای ارزش گذاری ببریم یا نه؟ما باید زودتر مدارکمونو بدیم ترجمه

اگر جای خاصی میدونید پیام بدید ممنون میشم یه جا سوال کردیم مبلغ بالایی گفتند

در مورد فرمی که باید انکارا بفرستیم پایین صفحه ادرس و شماره تلفن تو امریکا رو

خواستند ما که نداریم چی کار کنیم خالی بذاریم ؟ممنون که جواب میدین
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان