کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-21 ساعت 13:29)shaso نوشته:  اخه فقط نوشته پرينت csc
مطمينيد مشكلي پيش نمي اد؟
منظور دوستمون از مررد ا١ كه نوشتن ترجمه ها چييه؟
همون هايي كه تو موارد ديگه گفتن همست ديگه؟

بله منظورم همون ها هست!!!!
بله فقط پرینت csc کفایت میکنه!!از چه لحاظ میگید مشکل پیش نیاد؟
اسم فرم ثبت نام رو نمیدونم همونی که 1 برگ هست مشخصات میپرسه!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amairmonre ، farshadsh
نه نیاز به 2 تا نامه تمکن مالی نیست!!!!ما چون 50 میلیون داشتیم خواستیم در 1 روز این 50 تومن رو برای 2 نفر بگیریم که یکیمون 48 گذاشت یکیمون 35 برای اینکه شک نکنن.وگرنه نیاز به 2 تا نیست!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: amairmonre ، farshadsh
(2013-04-21 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  صادقی برنده اصلی همسرم هست چجوری مدارک تحصیلیش رو نگاه نمیکنن؟متوجه نشدم چی گفتین!!!!

مامان آني معمولا آخرين مدرك تحصيلي فرد برنده را ميخوان ولي شما از ديپلم به بالا را ترجمه كن با خودت ببر ولي فقط آخريشو پست كن

(2013-04-21 ساعت 14:05)ani_sheiton نوشته:  نه نیاز به 2 تا نامه تمکن مالی نیست!!!!ما چون 50 میلیون داشتیم خواستیم در 1 روز این 50 تومن رو برای 2 نفر بگیریم که یکیمون 48 گذاشت یکیمون 35 برای اینکه شک نکنن.وگرنه نیاز به 2 تا نیست!!!

مامان آني شما از هرچي ميخواي ببري دو سري بگير چون شما يك سري را ميفرستي!!! اگر خداي نكرده به دستشون نرسه يا گم بشه يا هرچيز ديگه شما بهتر است از تمام مدارك ارسالي نسخه دوم داشته باشيد و با خود در روز مصاحبه ببري Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، shaso ، farshadsh ، amir82 ، payam62 ، MEH.T ، Saeedv13
(2013-04-21 ساعت 14:10)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  صادقی برنده اصلی همسرم هست چجوری مدارک تحصیلیش رو نگاه نمیکنن؟متوجه نشدم چی گفتین!!!!

مامان آني معمولا آخرين مدرك تحصيلي فرد برنده را ميخوان ولي شما از ديپلم به بالا را ترجمه كن با خودت ببر ولي فقط آخريشو پست كن

پس فضلی جان تمامی مواردم کامل بود؟نیاز به چیز دیگه برای پست کردن نیست؟
پس من فقط لیسانس رو پست کنم؟یا دیپلم و پیش و لیسانس؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، farshadsh ، payam62
مامان آني در امضاي عمو سعيد مدارك لازم براي سفارت تركيه آورده شده
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
حتما بخونش چيزي كم و زياد نشده باشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، amairmonre ، farshadsh ، payam62 ، MEH.T ، Saeedv13
میدونم 2 سری نیازه.گفتم ایشون شاید فکر کردن برن 2 تا نامه بگیرن!!!!
وگرنه از 1 نامه تمکن مالی میشه 2 سری درخواست کرد که به جای 6 تومن 12 تومن میگیرن و 2 نسخه از یک نامه میدن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، farshadsh ، payam62
(2013-04-21 ساعت 14:17)ani_sheiton نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 14:10)mohammad fazli نوشته:  

پس فضلی جان تمامی مواردم کامل بود؟نیاز به چیز دیگه برای پست کردن نیست؟
پس من فقط لیسانس رو پست کنم؟یا دیپلم و پیش و لیسانس؟

REQUIRED DOCUMENTS

1. PHOTOCOPY OF PASSPORT: The photocopy of the first pages of the passport including
the date of the issuance and the expiration date of the passport must be provided. The
beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight
months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a parent's
passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport.
Please do not send your original passport. You must carry your passport with you at the
interview date.

2. Copy of the CSC appointment confirmation and passport pickup receipt: The
appointment should be scheduled either online via usvisa-info.com or by calling 0850 252
6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States

3. DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle
applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment
during the last five years.

4. BIRTH CERTIFICATES: The birth certificate document required from Turkish applicants
is called “Nufus Kayit Ornegi”. It is obtained from any vital statistics office in Turkey. Please
send our office the original of this document with the wet seal of the vital statistics office and
it must be originally signed. Applicants born in a country other than their country of
citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born. Iranian
applicant are required to submit a copy of their “Shenasname” and Iraqi applicants are
required to submit a copy of their “Hawiat Al Ahwal Al Madniya” with their original English
translations. Iranian applicants are required to submit their National ID cards, “Cart e Meli
in addition to their birth certificates. Iraqi applicants are also required to submit their National
ID cards, “Shahadat Al Jinsiya Al Iraqiya”.

Please do not send the originals of the Iranian and Iraqi birth certificates and ID cards to our
office. Copies with original translations will be sufficient before the interview. Original
documents will be required at the time of final interview.

5. MARRIAGE CERTIFICATE: Two full photocopies of your Turkish marriage certificate is
required (one copy for each spouse). If the marriage took place in a country other than Turkey
or the U.S., a certified English translation of the foreign marriage certificate is also required.

6. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE: If you were married previously,
provide a copy of the divorce decree or death certificate to prove the dissolution of each prior
marriage. You will be requested to submit the original of this document at the time of your
interview. If the divorce took place in a country other than Turkey or US, a certified English
translation of the foreign divorce decree is also required. For divorces that took place in the
U.S. or Turkey, the court-certified original divorce decrees must either have the raised seal or
rubber stamps of the court and original signatures. Attorney certified copies without raised
seals, rubber stamps or plain photocopies of court certified divorce decrees will not be
accepted. Marriage or birth certificates on which the divorce is registered and translations of
divorce documents without the originals are not accepted in lieu of a court-certified divorce
decree.

7. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be
presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be
prepared as one set for each family member.

8. POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER:
Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s
nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries
where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a
police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the
applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required.
Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (It
is mandatory that they come with the archive records).

9. MILITARY CARD: For Iranian applicants only. If you have served the Iranian military,
please provide a copy and certified English translation of your military card. If you are exempt
from the service please provide a copy and certified English translation of your military
service exemption card. Originals of these documents will be required at the time of final
interview.

10. COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a copy of
each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted
amnesty. Originals of these documents will be required at the time of final interview.

11. OTHER COURT DOCUMENTS: Copies of court records regarding name changes, age
ammendments, adoption and similar subjects must also be submitted. Originals of these
documents should be submitted at the time of interview.

12. CONTACT INFORMATION: Please fill out the contact form provided in this packet.

13. TRANSLATION: All documents not in English or Turkish must be accompanied by a
certified English translation. Translations from a swarn translator do not need to be notarized.

14. UPDATED FORMS: If there has been any change in the information you provided on the
DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms, please send updated forms to our office

15. PHOTOS: Regardless of age, all U.S. Immigrant Visa applicants must present two un-
retouched color photographs, approximately 2 X 2 inches (5 X 5 cm) in size, taken on a white
background. Please read the following instructions carefully.
شماره 8 براي ما ايرانيها نيازي نيست
تشکر کنندگان: shaso ، saeid-ss ، گل نهال ، Given ، tajhizgaran ، farshadsh ، amir82 ، Saeedv13
پس نتيجه ميگيريمكه نامه دومرو نخواسته
تو رو خدا خيال منو راحت كنيد بچه ها
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton ، payam62
(2013-04-21 ساعت 13:00)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
1_ترجمه ها با مهر رسمی مترجم(که مال من برجسته نیست)
2_ اصل ترجمه کارت ملی ها برای هر نفر 1 سری
3_ اصل ترجمه شناسنامه ها کلیه صفحات برای هر نفر 1 سری
4_اصل ترجمه عقد نامه 2 سری
5_نامه تمکن مالی 1 سری (که ما هر کدوم 1 عدد داریم)
6_اصل ترجمه کارت سربازی
7_اصل ترجمه دیپلم.پیش دانشگاهی. و کاردانی و لیسانس فقط برای شخص برنده؟
8_پاسپورت ها 1 سری
9_فرم ثبت نام هر نفر 1 سری
10_برگه نامه دوم مصاحبه 1 سری
11_2 عدد عکس 5*5 برای هر نفر
12_پرینت برگه csc
دوستای خوبم اگه کامله بهم بگین اگه چیز دیگه ای هم نیاز هست منو راهنمایی کنید ممنون

درود
سرکار خانم من پستهای قبلی رو ندیدم که بچه ها بهتون گفتن یا نه. لازم هست که از هر آنچه که به عنوان مدارک مالی میبرید برای کل اعضای خانواده کپی تهیه کنید والا اونجا به ازای هر صفحه 1 اودلار Big Grin ازتون میگیرن که به صرفه نیست و یا باید بدوید دنبال کپی گرفتن از بیرون سفارت و دردسرهای خودش. مخصوصاً اگه سندی دارید باید حتماً کپی هم داشته باشید.
البته اون مدارک رو من 15 روز جلوتر واسه سفارت فرستادم بجز موارد اصل که روز مصاحبه تحویل دادم. پیرینت مالیم رو هم چون یدونه بود کپی فرستادم.
امیدوارم یکضربتونو بگیرید.
پیروز باشید.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Given ، farshadsh ، ani_sheiton ، payam62 ، rose_2000
(2013-04-21 ساعت 14:34)shaso نوشته:  پس نتيجه ميگيريمكه نامه دومرو نخواسته
نه نيازي نيست!!! Big GrinBig Grin
خيالت راحت شد (هر چيزي كه فكر ميكني بدردت شايد بخوره با خودت ببر ولي فقط مواردي را كه در pdf اشاره شده پست كن)
تشکر کنندگان: shaso ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، ani_sheiton ، morvarid1364 ، amir82 ، payam62 ، Saeedv13
(2013-04-21 ساعت 14:49)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 14:34)shaso نوشته:  پس نتيجه ميگيريمكه نامه دومرو نخواسته
نه نيازي نيست!!! Big GrinBig Grin
خيالت راحت شد (هر چيزي كه فكر ميكني بدردت شايد بخوره با خودت ببر ولي فقط مواردي را كه در pdf اشاره شده پست كن)
مرسي محمد جان من مدارك روامروز صبح پست كردم ولي برگشتم ديدم بچه ها ميگن نامه دوم هم بايد بفرستيم ترسيدم
من با همه مدارك لازم اخرين مدرك تحصيلي همسرم رو فرستادم ديپلم رو ترجمه كردم ولي نفرستادم چون نخواسته بودن
و نامه دوم رو هم نفرستادم
اسم تو رو بايد بگذاريم ناجي
مرسي از كمك هات
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، ani_sheiton ، payam62
سلام دوستان عزیز
سماره من برای ماه ژوئن کارنت شده به صفحه قبولیم هم که مراجعه کردم نامه قبلیم عوض شده و نامه ای واسم گذاشتن که شهر مصاحبه و تاریخ و ساعت مصاحبه ام رو نوشته من فقط واکسنهامو زدم یکی از دوستان میتونه کامل منو راهنمایی کنه چه مراحلی باید طی کنم؟
و حالا چند تا سوال
1- آیا زدن واکسن mmr و td و هپاتیت و انفولانزا کافیه؟ با اینها میشه کارت واکسن بین اللمللی گرفت؟
2-پاسپورت چند روزه میاد؟
3- مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت چیا هست؟ باید برای مدارک چی کار کنم؟
4- آیا مدارک رو باید 15 روز قبل هم به سفارت مورد نظر بفرستم؟
5- از الان باید در سیستم csc ثبت نام کنم با توجه به اینکه زمان مصاحبه ام تعیین شده؟
6- آیا غیر از موارد بالا کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟
لطفا دوستان منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم
تشکر کنندگان: ani_sheiton
یه سوال بپرسم دعوام نمیکنید؟ از هر ترجمه ای یه نسخه ببرم کافیه جز سند ازدواج . اضافه هارو بزارم خونه دیگه نبرم؟ مطمئنید لازم نمیشه ؟:d
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nooshshahnar
(2013-04-21 ساعت 16:27)سمانه777 نوشته:  یه سوال بپرسم دعوام نمیکنید؟ از هر ترجمه ای یه نسخه ببرم کافیه جز سند ازدواج . اضافه هارو بزارم خونه دیگه نبرم؟ مطمئنید لازم نمیشه ؟:d

بله کافیه ولی اگه مدارک مهم مثل شناسنامه و ... رو ببرید فکر کنم بهتر باشه.آخه اینا که زیاد جا نمیگیره.خانومه من سه تا کفش برداشته بود بعد بهش میگفتم یه کپی دیگه از شناسنامه ات بیار میگف جا ندارمSmile
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-04-21 ساعت 16:08)hosseinh نوشته:  سلام دوستان عزیز
سماره من برای ماه ژوئن کارنت شده به صفحه قبولیم هم که مراجعه کردم نامه قبلیم عوض شده و نامه ای واسم گذاشتن که شهر مصاحبه و تاریخ و ساعت مصاحبه ام رو نوشته من فقط واکسنهامو زدم یکی از دوستان میتونه کامل منو راهنمایی کنه چه مراحلی باید طی کنم؟
و حالا چند تا سوال
1- آیا زدن واکسن mmr و td و هپاتیت و انفولانزا کافیه؟ با اینها میشه کارت واکسن بین اللمللی گرفت؟
2-پاسپورت چند روزه میاد؟
3- مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت چیا هست؟ باید برای مدارک چی کار کنم؟
4- آیا مدارک رو باید 15 روز قبل هم به سفارت مورد نظر بفرستم؟
5- از الان باید در سیستم csc ثبت نام کنم با توجه به اینکه زمان مصاحبه ام تعیین شده؟
6- آیا غیر از موارد بالا کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟
لطفا دوستان منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

سلام دوست عزيز
تا حالا كجا بودي؟؟وقت نكردي به خاطر خودت ، به خاطر آيندت، حداقل كامنتها رو ميخوندي!!! Shy
1-در مورد واكسيناسيون بهترين كار اينه كه بري پاستور تجريش پيش دكتر طاهرنژاد ايشون كاملا راهنماييت ميكنه
2-در مورد پاسپورت يادم نمياد ولي فكر كنم يك ماهي طول بكشه البته براي خودم يك هفته اي اومد
3- در مورد مدارك لازم براي ارسال به انكارا اينو مطالعه كن
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
4- بله قانونا گقتن 15 روز قبل از مصاحبت مدارك بايستي به دستشون برسه. البته زياد سخت نميگيرن شما جوري پست كن كه 10 الي 12 روز قبل از مصاحبت دستشون باشه
5- بله ميتوني در csc ثبت نام كني كه فايل هاي آموزشيش داخل امضاي من هست
6- بايد بري بليط بگيري و هتل رزرو كني
موفق باشي
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، iman63ir ، usa lover ، nooshshahnar ، amir82 ، payam62 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان