کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-21 ساعت 00:37)mjs753 نوشته:  با توجه به مواردی که دوستان توی سایت گفتن پولی که باید داخل سفارت پرداخت بشه 850$ است. در حالی که در سایت KCC به ادرس زیر این مبلغ 330$ اعلام شده. کسی از دوستان میدونه علت چیه؟
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm

دوست عزیز چند پست بالاتر به این موضوع اشاره شده
قبلا 850 دلار بوده چند وقته 330 دلار شده
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-21 ساعت 00:37)mjs753 نوشته:  با توجه به مواردی که دوستان توی سایت گفتن پولی که باید داخل سفارت پرداخت بشه 850$ است. در حالی که در سایت KCC به ادرس زیر این مبلغ 330$ اعلام شده. کسی از دوستان میدونه علت چیه؟
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm
قدیم850 دلار بوده
امسال که فعلا کم شده و شده 330 دلار هستCool

(2013-04-21 ساعت 01:07)sami0 نوشته:  سلام
همگی مدارکی که پست میشه به سفارت باید بالاش کیس نامبر نوشته شه؟
حتی برگه ترجمه ها و تمکن مالی؟

سلام
همه مدارکی که پست میشه به سفارت باید بالاش کیس نامبر نوشته شه؟
حتی برگه های ترجمه و تمکن مالی هم باید بالاش کیس نامبر رو بنویسیم؟
والا من که هیچ کدوم انجام ندادم دلیلی نداره وقتی پست می کنی در یک پاکت
ولی خواستی هم بنویسی ترجیجا تمکن مالی رو ننویس دس کاری نشه بهتره
دو نسخه هم از همه چی داشته باش اونجا اگر روز مصاحبه ازت خواستن بهشون بدی Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، babak_1363 ، jazirehh ، farshadsh ، ani_sheiton ، shaso
(2013-04-20 ساعت 23:36)واله نوشته:  دوستان ممنون میشم جوابم را اگه کسی میدونه بده من همسرم برنده لاتاری هست من خودم قبلن یه مورد عقد داشتم که شناسنامه ام را چند سال پیش تعویض کردم دیگه یادمون رفته بود حالا عقد نامه را که دادیم ترجمه دیدیم تو اون نوشته ولی ما تو هیچ فرمی ننوشتیم یادمون نبود حالا ممکنه ایراد بگیرن؟

سرکار خانم چند نکته رو بهتره اینجا در این خصوص بیان کنم که تا حالا کمتر تو مهاجر سرا به آن پرداخته شده:
1- اگر کسی از دوستان هنگام ثبت نام در لاتاری ازدواج کرده باشد و در هنگام ثبت نام زوج یا زوجه رو هم ثبت نام کرده باشد و بعد از آن به دلایلی جدا شده باشد می باید به kcc اعلام و مدارک مربوطه اعم از طلاق نامه و گواهی ازدواج را در 2 نسخه ترجمه و پیش از مصاحبه ارسال گردد همچنین اصل مدارک را هنگام مصاحبه با خود ببرد (برای چندمین بار در مهاجر سرا اعلام میشود که مدارک نیازی به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد و فقط مهر برجسته و امضا مترجم رسمی کافی است.)
2- اگر هنگام ثبت نام در لاتاری شخص ازدواج کرده باشد و شخص مقابل را به عنوان همراه ثبت نام نکرده باشد و بعد جدا شده باشد ، پیشنهاد میشود بر اساس تجارب باز کلیه مدارک ترجمه و قبل از مصاحبه پست شود و همچنین در روز مصاحبه اصل مدارک را با خود همراه ببرد.
3- اگر هنگام ثبت نام ازدواج نکرده و بعد از ثبت نام اینکار(ازدواج) صورت پذیرفته و جدایی صورت بگیرد باز پیشنهاد میشود مانند مراحل بالا عمل شود و ترجمه پست و اصل مدارک هنگام مصاحبه با خود برده شود.
نکته مهم اینکه تمامی دوستان اگر مدارک مربوطه را پیش از مصاحبه پست کرده و همانگونه که عرض شد اصل مدارک را هنگام مصاحبه با خود ببرند مطمئن باشند که در روند رسیدگی کوچکترین مشکلی پیش نیامده و حتی این امر دلیل کلیرنس هم نمیتواند باشد
.امیدوارم کلیه دوستان مهاجر سرایی در خوشی خرمی زندگی کرده و روزهای درخشانی را پیش رو داشته باشند.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، farshadsh ، واله ، amiz.abdollah
من یک سوال دارم در مورد شغل. من مهندس عمران هستم ولی فعلا به دلایلی کار برنامه نویسی تحت وب به صورت آزاد و در منزل انجام میدم میخواستم بدونم در صورت برنده شدن موقع پر کردن قرمها و موقع مصاحبه اگر از من سوال شد شغلت چیه چه جوابی بهتره که بدم ؟ یعنی کار فعلیم (برنامه نویسی تحت وب) بصورت کاملا خصوصی و در منزل هستش. بگم مهندس عمرانم (مدرکشو دارم) یا اینکه برنامه نویسی وب (مدرکشو ندارم) ؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2013-04-21 ساعت 04:52)babak82 نوشته:  من یک سوال دارم در مورد شغل. من مهندس عمران هستم ولی فعلا به دلایلی کار برنامه نویسی تحت وب به صورت آزاد و در منزل انجام میدم میخواستم بدونم در صورت برنده شدن موقع پر کردن قرمها و موقع مصاحبه اگر از من سوال شد شغلت چیه چه جوابی بهتره که بدم ؟ یعنی کار فعلیم (برنامه نویسی تحت وب) بصورت کاملا خصوصی و در منزل هستش. بگم مهندس عمرانم (مدرکشو دارم) یا اینکه برنامه نویسی وب (مدرکشو ندارم) ؟

صداقت بهترین ابزار است دوست من
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh ، amiz.abdollah ، Given
همونطور که میدونیم همگی، سفارت امریکا در آنکارا در سایت خودش کیس‌نامبرهایی را که قرار مصاحبه دارند، میگذاره در این آدرس:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
من برای سفارت امریکا در ابوظبی در سایتشون همچین چیزی پیدا نکردم! از کجا میشه فهمید الان دارن چه کیس‌نامبرهایی رو مصاحبه میکنند و اینکه آدم بتونه ببینه که شمارش اونجا اعلام شده؟

خب مسلمه که نامه دوم دستمونه و میدونیم مکان و زمان مصاحبه رو؛ ولی در سفرنامه‌ی یکی از دوستان خوندم که قبل از مصاحبه (نمیدوم چقدر قبلش بوده) بهشون ایمیل زده سفارت و تاریخ مصاحبه رو یکی دو روز عقب جلو کرده و ساعت مصاحبه رو هم نیم ساعت بالاپایین برده!
میخوام ببینم همچین قسمتی نداره سفارت ابوظبی که بریم اونو چک کنیم؟؟؟
چون ایمیل خیلی مطمئن نیست و ممکنه هزار اتفاق بیفته براش و شما نبنینش (الان من دچار وسواس ِ سفارت‌طور شدم! خودم میدونم! ولی لطفاً‌ به‌روم نیارید D: )
.
.
.
کسی پاسخ این پرسش رو نمیدونه دوستان؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-21 ساعت 09:43)naarestan نوشته:  خب مسلمه که نامه دوم دستمونه و میدونیم مکان و زمان مصاحبه رو؛ ولی در سفرنامه‌ی یکی از دوستان خوندم که قبل از مصاحبه (نمیدوم چقدر قبلش بوده) بهشون ایمیل زده سفارت و تاریخ مصاحبه رو یکی دو روز عقب جلو کرده و ساعت مصاحبه رو هم نیم ساعت بالاپایین برده!
میخوام ببینم همچین قسمتی نداره سفارت ابوظبی که بریم اونو چک کنیم؟؟؟
چون ایمیل خیلی مطمئن نیست و ممکنه هزار اتفاق بیفته براش و شما نبنینش (الان من دچار وسواس ِ سفارت‌طور شدم! خودم میدونم! ولی لطفاً‌ به‌روم نیارید D: )
کسی پاسخ این پرسش رو نمیدونه دوستان؟
ببین شما خودت یکی دو روز نمی تونی جابه جا کنی شاید اونها تغییر تاریخ بدن که بهت ایمیل می دن
ساعت مصاحبه هم اونقدر دقیق نیست که حالا ، برای همه معمولا یک ساعت می زنه ، من که زده بود 8.30 ساعت 11 و خورده ای مصاحبه شدم.
روز مصاحبه باید بری سفارت در صف بایستی و بقیه موارد مورد به مورد انجام بدی تا اینکه نوبتت برسه و مصاحبه بشی
شما فقط قبل از رفتن ایمیلت رو و صفحه مصاحبه ات رو چک کن
موفق باشی
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: amir82 ، naarestan
دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
1_ترجمه ها با مهر رسمی مترجم(که مال من برجسته نیست)
2_ اصل ترجمه کارت ملی ها برای هر نفر 1 سری
3_ اصل ترجمه شناسنامه ها کلیه صفحات برای هر نفر 1 سری
4_اصل ترجمه عقد نامه 2 سری
5_نامه تمکن مالی 1 سری (که ما هر کدوم 1 عدد داریم)
6_اصل ترجمه کارت سربازی
7_اصل ترجمه دیپلم.پیش دانشگاهی. و کاردانی و لیسانس فقط برای شخص برنده؟
8_پاسپورت ها 1 سری
9_فرم ثبت نام هر نفر 1 سری
10_برگه نامه دوم مصاحبه 1 سری
11_2 عدد عکس 5*5 برای هر نفر
12_پرینت برگه csc
دوستای خوبم اگه کامله بهم بگین اگه چیز دیگه ای هم نیاز هست منو راهنمایی کنید ممنون
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: pr.kia ، valencia ، shaso ، amir82 ، گل نهال ، payam62
دوست خوبم
اخرين مدرك تحصيلي برنده اصلي رو خواستن و من همون رو ارسال كردم
نامه دوم رو هم جايي نديدم خواسته باشه و من نفرستادم
كجا نوشته كه ميخواد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-04-21 ساعت 13:00)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
6_اصل ترجمه کارت سربازی
8_پاسپورت ها 1 سری
12_پرینت برگه csc
دوستای خوبم اگه کامله بهم بگین اگه چیز دیگه ای هم نیاز هست منو راهنمایی کنید ممنون
تمکن مالی دو عدد، یک عدد پست می کنید یک عدد با خودتون می برید حالا اگر قراره 2 تا نامه تمکن ارائه بدین ، پس باید 4 تا نامه تمکن داشته باشید.
اون دیپلم وپیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی آقاتون هم باشه نیگاه نمی کنن ولی ترجمه اش کنید ضرر که نداره اون طرف هم به درد تون می خوره نیاز به پست کردنش نیست.
کارت پایان خدمت همسرتون هم لازمه ،خودش و ترجمش دو سری ، یک سری پست کنید یک سری هم با خودتون ببرید

(2013-04-21 ساعت 13:14)shaso نوشته:  دوست خوبم
كجا نوشته كه ميخواد؟
اشکالی نداره نفرستادی ، ولی با خودت ببر مدارک کامل رو
در pdf انگلیسی سفارت انکارا نوشته که نامه دوم رو باید پست کنید.
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: shaso ، ani_sheiton ، amir82 ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، fire dragon ، payam62
اخه فقط نوشته پرينت csc
مطمينيد مشكلي پيش نمي اد؟
منظور دوستمون از مررد ا١ كه نوشتن ترجمه ها چييه؟
همون هايي كه تو موارد ديگه گفتن همست ديگه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: ani_sheiton
صادقی برنده اصلی همسرم هست چجوری مدارک تحصیلیش رو نگاه نمیکنن؟متوجه نشدم چی گفتین!!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان:
(2013-04-21 ساعت 13:00)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
6_اصل ترجمه کارت سربازی
8_پاسپورت ها 1 سری
12_پرینت برگه csc

سلام
فرم ثبت نام چیه منظورم گزین 9 هستش؟

(2013-04-21 ساعت 13:19)sadeghi897 نوشته:  
6_اصل ترجمه کارت سربازی
8_پاسپورت ها 1 سری
12_پرینت برگه csc
تمکن مالی دو عدد، یک عدد پست می کنید یک عدد با خودتون می برید حالا اگر قراره 2 تا نامه تمکن ارائه بدین ، پس باید 4 تا نامه تمکن داشته باشید.
اون دیپلم وپیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی آقاتون هم باشه نیگاه نمی کنن ولی ترجمه اش کنید ضرر که نداره اون طرف هم به درد تون می خوره نیاز به پست کردنش نیست.
کارت پایان خدمت همسرتون هم لازمه ،خودش و ترجمش دو سری ، یک سری پست کنید یک سری هم با خودتون ببرید

كجا نوشته كه ميخواد؟

سلام
صادقی جان ما باید حتما دو تا تمکن بگیریم حتی کسی ک یک نفر م باید دو تا بگیره؟
با تشکر

(2013-04-21 ساعت 13:19)sadeghi897 نوشته:  
6_اصل ترجمه کارت سربازی
8_پاسپورت ها 1 سری
12_پرینت برگه csc

كجا نوشته كه ميخواد؟

سلام
صادقی جان ما باید حتما دو تا تمکن بگیریم حتی کسی ک یک نفر م باید دو تا بگیره؟
با تشکر
تشکر کنندگان: shaso
[/quote]

سلام
فرم ثبت نام چیه منظورم گزین 9 هستش؟
[/quote]
contact information sheet
تشکر کنندگان: rose_2000
(2013-04-20 ساعت 23:50)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 23:44)minatatu نوشته:  سلام...
میخواستم بدونم هزینه ای که تو سفارت باید پرداخت بشه چقدره؟ آخه تو سایت زده 330 دلار اما تو سفرنامه های سالهای قبل همه 815 دلار دادن.
مرسی

دوست من،
یکم کم لطفین، نمی دونم این سوال چندمین باره که پرسیده میشه! اما فکر کنم از بی نهایتم فراتر رفتهWink شما باید لطف کنین و تو سایتو یه سرچی کنین .
من پاسخ شما رو می دم ، اما یه جورایی خلا فکارم !! Big Grin و اگه کسی منو ببینه راست میبره تحویل میده، الان شبه همه خوابن!!Big Grin منم جواب میدمWink
مبلغ به ازای هر نفر 330 دلار دوست من!
دوست عزیز واقعا ممنونم که بخاطر من خطر رو به جون خریدی Cool اما من همش تو این فروم هستم و سعی میکنم همه چیو بخونم تا بدونم ولی انقدر حجم سوالها و تعداد صفحات زیاده که بازم نمیرسم و بعضی وقتا هم کلافه میشم و از خوندن دست میکشم. شاید چون خودم برنده نیستم خیلی ذوق خوندن صفحه به صفحه رو ندارم Shy به هر حال از راهنماییت ممنونم، خیلی ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان