کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
مدارک رو برای ارمنستان باید پست کنم ؟؟؟؟؟
csc باید ثبت نام کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اطلاع رسانی کنید . گیج شدم
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-20 ساعت 20:11)mlo نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 20:06)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.ممنون از راهنماییهایی که می کنید.همسر من یکی از برندگان لاتاری هست و تاریخ مصاحبه و محل اون چند روز پیش مشخص شده.سوالی دارم از پیشکسوتان که اگه لطف کنند و جواب بدهند ممنون میشم.اگر همسر من حکم دادگاه در موردی در داشته باشه مثلا در زمینه کاری .آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره
اصلا اين مسايل را مطرح نكنيد.... درصورتيكه خودتان راجع به اين قضيه صحبت نكنيد اصلا در روند چک امنیتی تاثيري نداره....

ممنون از جوابتون.اما من نگرانم چون میگن کسایی که کار اداری دارن روند چک امنیتی و کار اداری بعد از مصاحبه شون بیشتر طول می کشه حالا اگه این حکم دادگاه مرتبط به پروسه کاری در کار اداری باشه بازهم نباید چیزی در موردش بگیم و تاثیری نداره.ممنون میشم جواب بدید

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-04-20 ساعت 16:42)mxiza نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 15:08)payam62 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:25)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:15)shaso نوشته:  سلام بچه ها
اگر كسي تركي بلد باشه ايا بهتره با اونگان تركي صحبت كنيم يا فرقي نميكنه؟
فرقی نمی کنه ترکی ،و اینگلیسی می شه صحبت کرد
اگر بلدی که مشکلی نیست خوب صحبت کن
Cool

البته شاید ترکی حرف زدن باعث کمتر چاپیده شدن بشه Big Grin . اگه قسمت من شد که برم زیارت اونگان ، یه تستی میکنم Cool شاید جواب داد . یکی از رفقا رفته بود و با 200 تا سبزی قضیه رو تموم کرده بود .

سلام من خودم ترکی صحبت کردم با دکتر ازمایش+ معایته 150$ شد

منم انگلیسی حرف زدم، یک واکسن MMR بهم زد و آزمایش و ویزیت و 197.5 دلار 3800 تومنی ازم گرفت!!
برای اینکه خیلی دلم نسوزه از دلارایی که 3800 تومن خریده بودم بهش دادم، بهش گفتم دلت بسوزه دلار 4000 تومنی هم دارم بهت نمی دم!!!!!!!!!!!!!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-04-20 ساعت 21:12)nyayesh نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 20:11)mlo نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 20:06)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.ممنون از راهنماییهایی که می کنید.همسر من یکی از برندگان لاتاری هست و تاریخ مصاحبه و محل اون چند روز پیش مشخص شده.سوالی دارم از پیشکسوتان که اگه لطف کنند و جواب بدهند ممنون میشم.اگر همسر من حکم دادگاه در موردی در داشته باشه مثلا در زمینه کاری .آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره
اصلا اين مسايل را مطرح نكنيد.... درصورتيكه خودتان راجع به اين قضيه صحبت نكنيد اصلا در روند چک امنیتی تاثيري نداره....
ممنون از جوابتون.اما من نگرانم چون میگن کسایی که کار اداری دارن روند چک امنیتی و کار اداری بعد از مصاحبه شون بیشتر طول می کشه حالا اگه این حکم دادگاه مرتبط به پروسه کاری در کار اداری باشه بازهم نباید چیزی در موردش بگیم و تاثیری نداره.ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیز اصلا در این مورد صحبتی نکنید و حتی به روی خودتون هم نیاورید.نگران چیزی هم نباشید این مراحل اداری مربوط به ایران نیست و اصلا جای نگرانی نیست

(2013-04-20 ساعت 21:10)nikan_sh نوشته:  مدارک رو برای ارمنستان باید پست کنم ؟؟؟؟؟
ارمنستان ارسال مدارک نداره و csc هم نمیخواد ثبت نام کنید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، amir82 ، babak_1363 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، jazirehh ، farshadsh
(2013-04-20 ساعت 21:10)nikan_sh نوشته:  مدارک رو برای ارمنستان باید پست کنم ؟؟؟؟؟

نیکان جان نه لازم هست چیزی پست کنی
نه لازمه csc ثبت نام کنی
بهت پیشنهاد می کنم سفرنامه های ایروان رو از اول بخونی خیلی کمکت می کنه(مخصوصا سفرنامه ی افشین) تو امضای سمانه هم اطلاعات ایروان هست بخون و برای خودت دسته بندی کن گیجم نمی شی
موفق باشی
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
دوستان ممنون میشم جوابم را اگه کسی میدونه بده من همسرم برنده لاتاری هست من خودم قبلن یه مورد عقد داشتم که شناسنامه ام را چند سال پیش تعویض کردم دیگه یادمون رفته بود حالا عقد نامه را که دادیم ترجمه دیدیم تو اون نوشته ولی ما تو هیچ فرمی ننوشتیم یادمون نبود حالا ممکنه ایراد بگیرن؟
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
تشکر کنندگان:
سلام...
میخواستم بدونم هزینه ای که تو سفارت باید پرداخت بشه چقدره؟ آخه تو سایت زده 330 دلار اما تو سفرنامه های سالهای قبل همه 815 دلار دادن.
مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-04-20 ساعت 23:44)minatatu نوشته:  سلام...
میخواستم بدونم هزینه ای که تو سفارت باید پرداخت بشه چقدره؟ آخه تو سایت زده 330 دلار اما تو سفرنامه های سالهای قبل همه 815 دلار دادن.
مرسی

دوست من،
یکم کم لطفین، نمی دونم این سوال چندمین باره که پرسیده میشه! اما فکر کنم از بی نهایتم فراتر رفتهWink شما باید لطف کنین و تو سایتو یه سرچی کنین .
من پاسخ شما رو می دم ، اما یه جورایی خلا فکارم !! Big Grin و اگه کسی منو ببینه راست میبره تحویل میده، الان شبه همه خوابن!!Big Grin منم جواب میدمWink
مبلغ به ازای هر نفر 330 دلار دوست من!
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: amir82 ، shaso ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، minatatu
سلام دوستان
ايا كپي كه از پاسپورت پست ميكنيم امضا كنيم بعد كپي بگيريم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
دوستان ادرس پستی سفارت انکارا اینه ؟
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey

خواهشا سریعا جواب بدین ممنون
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
(2013-04-21 ساعت 00:18)shaso نوشته:  سلام دوستان
ايا كپي كه از پاسپورت پست ميكنيم امضا كنيم بعد كپي بگيريم؟

سلام.نه میتونی کپی بگیری .من بدون امضا کپی گرفتم و پست کردم.تو مطب دکتر امضا کردم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، Judy Abbott 13 ، farshadsh
(2013-04-21 ساعت 00:20)edibk نوشته:  دوستان ادرس پستی سفارت انکارا اینه ؟
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey

خواهشا سریعا جواب بدین ممنون
آری
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، shaso ، edibk ، Judy Abbott 13 ، jazirehh ، farshadsh
با توجه به مواردی که دوستان توی سایت گفتن پولی که باید داخل سفارت پرداخت بشه 850$ است. در حالی که در سایت KCC به ادرس زیر این مبلغ 330$ اعلام شده. کسی از دوستان میدونه علت چیه؟
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm
تشکر کنندگان:
(2013-04-20 ساعت 23:50)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 23:44)minatatu نوشته:  سلام...
مرسی

دوست من،
یکم کم لطفین، نمی دونم این سوال چندمین باره که پرسیده میشه! اما فکر کنم از بی نهایتم فراتر رفتهWink شما باید لطف کنین و تو سایتو یه سرچی کنین .
من پاسخ شما رو می دم ، اما یه جورایی خلا فکارم !! Big Grin و اگه کسی منو ببینه راست میبره تحویل میده، الان شبه همه خوابن!!Big Grin منم جواب میدمWink
مبلغ به ازای هر نفر 330 دلار دوست من!

(2013-04-21 ساعت 00:37)mjs753 نوشته:  با توجه به مواردی که دوستان توی سایت گفتن پولی که باید داخل سفارت پرداخت بشه 850$ است. در حالی که در سایت KCC به ادرس زیر این مبلغ 330$ اعلام شده. کسی از دوستان میدونه علت چیه؟
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm

منم یکبار بگم 330$ تا شاید امروز فردا نپرسن
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
سلام
همگی مدارکی که پست میشه به سفارت باید بالاش کیس نامبر نوشته شه؟
حتی برگه ترجمه ها و تمکن مالی؟

سلام
همه مدارکی که پست میشه به سفارت باید بالاش کیس نامبر نوشته شه؟
حتی برگه های ترجمه و تمکن مالی هم باید بالاش کیس نامبر رو بنویسیم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان