کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
[quote='Ehsan1358' pid='316072' dateline='13668
فکر کنم 3 تا عکس 3 در 4 برای مدیکال هم نیاز دارید
فرمها DS230 و ِ Dsp122 آپدیت شده
[/quote]
باز باید فرمها رو با مدارک پست کنیم؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
(2013-04-23 ساعت 22:36)naarestan نوشته:  سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفته‌ای هست که کارای فارغ‌التحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامه‌م به تاریخ مصاحبه‌م که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برنده‌های ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامه‌م حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همون‌طور که میدونید! سفارت کپی‌برابر‌اصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی
دوست عزیز شما که الان نمی توانید مدارک لیسانس خود را بگیرید چطور می خواهید مجوز خروج بگیرد.
گرچه خود من هم همین مشکلات را داشتم.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، farshadsh ، sce
سلام دوستان معافیت پزشکی مشکل ساز نیست کلیر بخوره یا رد شه ضمنا من به خاطر چشم معاف شدم الان دیگه عینک نمیزنم ده دهمه چشمام عمل کردم
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sce
(2013-04-24 ساعت 18:07)سو سو نوشته:  [quote='Ehsan1358' pid='316072' dateline='13668
فکر کنم 3 تا عکس 3 در 4 برای مدیکال هم نیاز دارید
فرمها DS230 و ِ Dsp122 آپدیت شده
باز باید فرمها رو با مدارک پست کنیم؟؟؟
[/quote]

نه نیاز به پست ندارن ولی ااونا رو به همراه ریز نمرات ترجه شده با خودت ببر
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: سو سو ، farshadsh ، sce
(2013-04-24 ساعت 18:40)rouzi نوشته:  سلام دوستان معافیت پزشکی مشکل ساز نیست کلیر بخوره یا رد شه ضمنا من به خاطر چشم معاف شدم الان دیگه عینک نمیزنم ده دهمه چشمام عمل کردم

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمی اید
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
(2013-04-24 ساعت 19:07)ma300me نوشته:  ســـــــــــــــــــــلام دوستــــــــــــــــــــان.

همسر من 3 سال پیش به مدت 1 سال اقامت امارات رو داشت و بعد کنسل شد. آیا باید به خاطر این 1 سال گواهی عدم سوء پیشینه بگیره ؟؟ میشه همینجا از سفارت امارات بگیره؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی
بله باید بگیره
اینکه چه جوری نمی دونم احتمال داره از سفارت امارات هم بتونه بگیره، راحت ترین کار سر زدن به سفارت یا تماس با سفارت امارات می باشد.Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh ، sce ، hassanes ، Hedieh20 ، ma300me
(2013-04-24 ساعت 18:56)hassanes نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 18:40)rouzi نوشته:  سلام دوستان معافیت پزشکی مشکل ساز نیست کلیر بخوره یا رد شه ضمنا من به خاطر چشم معاف شدم الان دیگه عینک نمیزنم ده دهمه چشمام عمل کردم

درود بر شما آقا حسن نمیدونم این استرس معافیت پزشکی چیه افتاده تو جونم Sad
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce ، hassanes
دوستان كسي كه سربازي نرفته و درسشو هم نميخواد ادامه بده تو ايران.به نظرتون به افيسر جي توضيح بده؟

يعني مثلا دانشجو هست اما ٢.٣ سال مونده تموم بشه درسش.و نميخواد اينجا ادامه بده
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: sce
دوستان ما مصاحبمون ایروان است آیا باید csc ثبت نام کنیم ؟
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: sce
(2013-04-24 ساعت 23:06)HAMID1371 نوشته:  دوستان ما مصاحبمون ایروان است آیا باید csc ثبت نام کنیم ؟
نه دوست عزیز نیازی نیست
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh ، Hedieh20 ، Aida.s ، HAMID1371
(2013-04-24 ساعت 19:58)rouzi نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 18:56)hassanes نوشته:  

درود بر شما آقا حسن نمیدونم این استرس معافیت پزشکی چیه افتاده تو جونم Sad

وسواس نداشته باش . خدا رو شکر کن خدمت نرفتی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh
(2013-04-24 ساعت 23:06)HAMID1371 نوشته:  دوستان ما مصاحبمون ایروان است آیا باید csc ثبت نام کنیم ؟

حمید جان برای ایروان نیازی به ثبت نام درcsc نداریدShy
انشاالله با ویزای یکضرب برگردیدCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، rezagh ، sce ، HAMID1371
(2013-04-24 ساعت 15:00)rezad نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 14:10)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 13:54)rezad نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 10:55)rezad نوشته:  سلام به همه دوستان
برای گواهی اشتغال بکار نمیتونم به محل کارم بگم برای سفارت سوییس یا دارالترجمه می خوام. شَر میشه سر کار بدونن. کسی بوده که مثلاً برای سازمان یا موسسه ای داخل کشور گرفته باشه و ترجمه کرده و ارائه داده باشه؟
آقا کسی جواب مارو نداد که Sad
حداقل من به درد دیگران بخورم Big Grin
2 3 روز پیش رفتم وزارت علوم اونجایی که مدارکو تایید میکنه واسه ترجمه تو خیابان فرصت، یه اطلاعیه زده بود که از 22/2/1392 دیگه مراجعه حضوری به اون اتاقه تو طبقه سوم رو قبول نمی کنن و باید تو سایت زیر درخواست بدینو با پست مدارکتو بفرستی و تایید شده شو براتون پست می کنن به آدرسی که خودت میگی.البته شاید به درد بچه های سال بعد بیشتر بخوره
http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx

این سوال بالای مارو هم کسی اگه میدونه بگه. مرسی
سلام دوست عزیز اطلاع دقیقی از سوالتون ندارم چون نمخواین تو شرکتتون بدونن,البته اینو هم بگم که اگه مدرک تحصیلی دارین نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست
در کل برا ترجمه ی گواهی اشتغال 2راه .جود داره
1- تو سربرگ شرکت به صورت انگلیسی بنویسن و مدیر عامل مهر و امضا کنه
2-فارسی بنویسن ببرین دارالترجمه
من دیدم که بعضی جاها اگه آشنا داشته باشی خطاب به جا ی خاصی نمینویسن
مثلا مینویسن گواهی میشود آقای فلانی از تاریخ -- در شرکت -- در سمت --- مشخول به کار است
اینو انگلیسی هم میتونن بنویسن
سلام و مرسی از شما
اشتغال بکارو واسه محکم کاری موخوام. چون دیپلم هنرستانی هستم.
منظورم این بود که حتما باید سر کارم بگم گواهی اشتغال بکارو برای کجا میخوام و اگه بگم گواهی رو مثلا برای فلان موسسه مالی میخوام:
آیا دارالترجمه ترجمه میکنه یا نه؟ حتما باید برای سفارت یا خود دارالترجمه باشه؟
اگه ترجمه بشه، سفارت نمیگه این که برای ما نیست؟

دوست عزیز لطف کنید چند صفحه قبل رو بخونید یکی از دوستان مشکل شما رو داشتن و مدیران و دوستان دیگه لطف کردند و کامل جواب دادن، البته از با سلام Juddy Abbott عزیز و مهربون که مثل همیشه با حوصله جوای میدن

تشکر کنندگان: sce ، farshadsh ، shaso
(2013-04-24 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 19:07)ma300me نوشته:  ســـــــــــــــــــــلام دوستــــــــــــــــــــان.

همسر من 3 سال پیش به مدت 1 سال اقامت امارات رو داشت و بعد کنسل شد. آیا باید به خاطر این 1 سال گواهی عدم سوء پیشینه بگیره ؟؟ میشه همینجا از سفارت امارات بگیره؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی
بله باید بگیره
اینکه چه جوری نمی دونم احتمال داره از سفارت امارات هم بتونه بگیره، راحت ترین کار سر زدن به سفارت یا تماس با سفارت امارات می باشد.Cool

بله سفارت هر کشوری مسئول این موضوع هست،من خودم از سفارت آلمان گواهی سؤ پیشینه گرفتم ۴ هفته طول کشید البته من الان اسپانیا هستم ولی‌ فرقی‌ نداره هرچه زودتر اقدام کنید.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، sadeghi897 ، farshadsh ، sce ، ma300me
(2013-04-25 ساعت 12:16)lilistar نوشته:  سلام دوستان
براي گرفتن گواهينامه بين المللي بايد چكار كرد ؟

میتونید بصورت اینترنتی اینکارو انجام دهید. در گوگل سرچ کنید.میتونید به سازمان جهانگردی مراجعه کنید.میتونید پلیس +10 مراجعه کنید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: shaso ، manila ، Judy Abbott 13 ، Aida.s ، lonelyman ، naarestan ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان