کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-23 ساعت 22:36)naarestan نوشته:  سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفته‌ای هست که کارای فارغ‌التحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامه‌م به تاریخ مصاحبه‌م که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برنده‌های ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامه‌م حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همون‌طور که میدونید! سفارت کپی‌برابر‌اصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی

معمولا برای مدارکی که حاضر نیست سفارت ریز نمرات رو قبول میکنه.
اگر مدارک قبلی رو میخواهید باید در قبال گرو گذاشتن چیزی، مثلا مدرک شناسایی بهتون بدن. اگر ندادند با معاون آموزشی صحبت کنید. اگر نشد برید بالاتر. اگر مستقیم نمیتونید نامه بنویسید و ببرید دم در اتاق طرف بدید دست رئیس دفترش. مشکلتون رو به گوش مسؤولین برسونید. در نهایت باید با سپردن سفته تا پس دادن مدرک موافقت کنند. بالاخره باید راهی باشه که مشکل شما رو حل کنند.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، payam62 ، bayat_r ، Aida.s ، naarestan ، shaso ، farshadsh ، amairmonre ، Given ، sce ، roeentan ، manila ، Saeedv13
شب همگی به خیر
یک سوال داشتم.کلیر شدن رو کدوم سایت زودتر اعلام می کنن.
سایت سفارت ابوظبی یا سایتCEAC?

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: Aida.s ، farshadsh ، amairmonre ، sce
(2013-04-24 ساعت 00:38)امیر مهاجر نوشته:  
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفته‌ای هست که کارای فارغ‌التحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامه‌م به تاریخ مصاحبه‌م که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
کسی بوده تاحالا، چه توی برنده‌های ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامه‌م حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همون‌طور که میدونید! سفارت کپی‌برابر‌اصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)

معمولا برای مدارکی که حاضر نیست سفارت ریز نمرات رو قبول میکنه.
اگر مدارک قبلی رو میخواهید باید در قبال گرو گذاشتن چیزی، مثلا مدرک شناسایی بهتون بدن. اگر ندادند با معاون آموزشی صحبت کنید. اگر نشد برید بالاتر. اگر مستقیم نمیتونید نامه بنویسید و ببرید دم در اتاق طرف بدید دست رئیس دفترش. مشکلتون رو به گوش مسؤولین برسونید. در نهایت باید با سپردن سفته تا پس دادن مدرک موافقت کنند. بالاخره باید راهی باشه که مشکل شما رو حل کنند.

شما مطمئن هستید که اگر من ریزنمرات تأییدشده‌ام در مقطع لیسانس [ریز نمرات لاتین و کارنامه‌ی انگلیسی] را با خودم ببرم سفارت ازم قبول می‌کنند؟
منظورم از مطمئن بودن اینه که «آیا قبلا کسی بوده که این کار رو کرده باشه و ایرادی نگرفته باشند؟» Rolleyes
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، sce
(2013-04-24 ساعت 08:04)naarestan نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 00:38)امیر مهاجر نوشته:  معمولا برای مدارکی که حاضر نیست سفارت ریز نمرات رو قبول میکنه.

شما مطمئن هستید که اگر من ریزنمرات تأییدشده‌ام در مقطع لیسانس [ریز نمرات لاتین و کارنامه‌ی انگلیسی] را با خودم ببرم سفارت ازم قبول می‌کنند؟
منظورم از مطمئن بودن اینه که «آیا قبلا کسی بوده که این کار رو کرده باشه و ایرادی نگرفته باشند؟» Rolleyes

برای پیش دانشگاهی که حاضر نبوده این کارو کردند و سفارت قبول کرده.
برای مقاطع دیگه هم نباید فرقی کنه. در هر صورت قابل مذاکره است. میتونید مشکلتون رو بگید. اگر هم نهایتا قبول نکردند یا جایگزینی خواهند خواست (مثلا یک گواهی فارغ التحصیلی) یا اصل مدرک رو کماکان خواهند خواست که نقص مدرک میخورید.

در هر صورت شما دو راه دارید. یا آفیسر سفارت رو قانع کنید یا مسؤولین دانشگاه رو.
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، 3pideh ، sce ، naarestan ، manila ، Saeedv13
با سلام
امیر آقا براتون یه ایمیل فرستادم در صورت امکان و در فرصت مناسب منتظر پاسختان هستم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2013-04-24 ساعت 10:04)sadfar نوشته:  سلام دوستان گلم
با توجه به اینکه قیمت جهانی طلا پایین آمده من مقدار طلا داشتم که می خواستم بفروشمش (برای گرفتن تمکن مالی)اما می خواستم راه دیگری وجود داره که اینکارو فعلا نکنم و بتونم آن را نیز به عنوان تمکن به افیسر نشان بدم. باسپاس

بانک صادرات یه حساب طلا داشت که شما به عنوان سپرده طلا میزاشتین و معادلش بهتون به نرخ روز پولشو میداد و حتی یکی از دوستانم روش یه وام خوبی هم گرفت، از اونجایی که هر روز یه قانونی تو کشورمون هست نمی دونم الان هم این حساب رو باز می کنند یا نه اما بهتره به یه بانک صادرات بریید و سوال کنید
موفق باشید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: sadfar ، Judy Abbott 13 ، tajhizgaran ، farshadsh ، shaso ، amairmonre ، 3pideh ، sce ، manila
(2013-04-23 ساعت 23:29)mrr777 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 22:52)منصوري نوشته:  دوستان عزیز سلام
امیدوارم حال خوشی داشته باشید وایام بکام باشد
من در اخر جون در مونترال مصاحبه دارم وچند سوال
1-من پاس کانادا دارم 15 سال پیش در کانادا هستم
2- بایستی از کوریر استفاده کنم!؟
3- ایا گواهی پلیس کاناداقابل قبول است!/
4. مصاحبه چگونه است
5- معمولا کی ویزا میدهند
قربان شما منصوری

من با پاس ایرانی در قرعه کشی قبول شدهام

۱- خوشا به حالتان
۲- مفهوم نیست
۳- بله
۴- خیلی ساده
۵- بستگی داره شاید یه ضرب در همون روز شاید هم بعد از چند ماه
موفق باشید

کوریر= پست پیشتاز
دوست عزیز ایا شما در مونترال مصاحبه شدهاید!؟؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farshadsh ، sce
نمی دونم چرا از وقتی کلیرنس خوردم. اینجا هم دیگه کسی جواب سوالم رو نمیدهBig Grin
کلیر شدن رو کدوم سایت زودتر اعلام می کنن.
سایت سفارت ابوظبی یا سایتCEAC?
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: sce ، Aida.s
سؤال مهمی دارم:
من یادمه یکی از دوستام مدرک فوق دیپلمش رو می خواست در حین تحصیل.. فکر کنم برای درخواست وام لازمش داشت ... رفتیم امور فارق التحصیلان .. بعد از دریافت یک تعهدنامه کتبی و یک چک سفید امضا جهت تعهد .. به مدت معینی مدرک رو بهش دادن ... البته این قضیه قبل از فارق التحصیلی توی مقطع لیسانس و دانشگاه آزاد اتفاق افتاد .... باز هم برو دنبالش .. حتما یک راهی هست که بتونی مدرک رو ازشون بگیری ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 10:55)rezad نوشته:  سلام به همه دوستان
برای گواهی اشتغال بکار نمیتونم به محل کارم بگم برای سفارت سوییس یا دارالترجمه می خوام. شَر میشه سر کار بدونن. کسی بوده که مثلاً برای سازمان یا موسسه ای داخل کشور گرفته باشه و ترجمه کرده و ارائه داده باشه؟
آقا کسی جواب مارو نداد که Sad
حداقل من به درد دیگران بخورم Big Grin
2 3 روز پیش رفتم وزارت علوم اونجایی که مدارکو تایید میکنه واسه ترجمه تو خیابان فرصت، یه اطلاعیه زده بود که از 22/2/1392 دیگه مراجعه حضوری به اون اتاقه تو طبقه سوم رو قبول نمی کنن و باید تو سایت زیر درخواست بدینو با پست مدارکتو بفرستی و تایید شده شو براتون پست می کنن به آدرسی که خودت میگی.البته شاید به درد بچه های سال بعد بیشتر بخوره
http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx

این سوال بالای مارو هم کسی اگه میدونه بگه. مرسی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، roeentan ، naarestan ، rose_2000
(2013-04-24 ساعت 13:54)rezad نوشته:  
برای گواهی اشتغال بکار نمیتونم به محل کارم بگم برای سفارت سوییس یا دارالترجمه می خوام. شَر میشه سر کار بدونن. کسی بوده که مثلاً برای سازمان یا موسسه ای داخل کشور گرفته باشه و ترجمه کرده و ارائه داده باشه؟
2 3 روز پیش رفتم وزارت علوم اونجایی که مدارکو تایید میکنه واسه ترجمه تو خیابان فرصت، یه اطلاعیه زده بود که از 22/2/1392 دیگه مراجعه حضوری به اون اتاقه تو طبقه سوم رو قبول نمی کنن و باید تو سایت زیر درخواست بدینو با پست مدارکتو بفرستی و تایید شده شو براتون پست می کنن به آدرسی که خودت میگی.البته شاید به درد بچه های سال بعد بیشتر بخوره

سلام دوست عزیز اطلاع دقیقی از سوالتون ندارم چون نمخواین تو شرکتتون بدونن,البته اینو هم بگم که اگه مدرک تحصیلی دارین نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست
در کل برا ترجمه ی گواهی اشتغال 2راه .جود داره
1- تو سربرگ شرکت به صورت انگلیسی بنویسن و مدیر عامل مهر و امضا کنه
2-فارسی بنویسن ببرین دارالترجمه
من دیدم که بعضی جاها اگه آشنا داشته باشی خطاب به جا ی خاصی نمینویسن
مثلا مینویسن گواهی میشود آقای فلانی از تاریخ -- در شرکت -- در سمت --- مشخول به کار است
اینو انگلیسی هم میتونن بنویسن
تشکر کنندگان: shaso ، rezad ، farshadsh ، Aida.s
ســـــــــــــــــــــلام دوستــــــــــــــــــــان.
همسر من 3 سال پیش به مدت 1 سال اقامت امارات رو داشت و بعد کنسل شد. آیا باید به خاطر این 1 سال گواهی عدم سوء پیشینه بگیره ؟؟ میشه همینجا از سفارت امارات بگیره؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-04-24 ساعت 13:54)rezad نوشته:  

سلام دوست عزیز. من هم گواهی خطاب به جایی نگرفتم. یه گواهی با همین عنوان یعنی گواهی سابقه کار از شرکتهای قبلی گرفتم بدون متن نامه و فقط ذکر نام و سال تولد و شناسنامه و شغل و شرح شغل. اگر بتونی اینطوری بگیری و بگی می خوام برای یه جایی فکر کنم مشکلت حل بشه.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farshadsh ، amairmonre ، rezad ، Aida.s ، Judy Abbott 13 ، sce ، Hedieh20
دوستان من چند تامشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
1- تاریخ مصاحبه ام مشخص شده هنوز هیچ آدرسی در آمریکا ندارم
2- کارت پایان خدمت سپاه
3- گذرنامه ام غیر الکترونیکی است
3- چهره ام خیلی عوض شده است عکس شناسنامه ام مال بچگی هامه عوضشم نمی کنند
4 چند مرحله باید واکسن td بزنم
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: amairmonre ، sce
(2013-04-23 ساعت 02:22)rose_2000 نوشته:  عذر می‌خوام دوستان، منظور از شمارهٔ ۹ که قید شده (فرم ثبت‌نام) کدوم فرم هستش ؟؟

[quote='Gerdoo' pid='313074' dateline='1366539561']
[quote='ani_sheiton' pid='312988' dateline='1366533038']
دوستای گلم یبار دیگه باهم چک بکنیم من چیزی از قلم ننداخته باشم برای پست مدارک به آنکارا
1_ترجمه ها با مهر رسمی مترجم(که مال من برجسته نیست)
2_ اصل ترجمه کارت ملی ها برای هر نفر 1 سری
3_ اصل ترجمه شناسنامه ها کلیه صفحات برای هر نفر 1 سری
4_اصل ترجمه عقد نامه 2 سری
5_نامه تمکن مالی 1 سری (که ما هر کدوم 1 عدد داریم)
6_اصل ترجمه کارت سربازی
7_اصل ترجمه دیپلم.پیش دانشگاهی. و کاردانی و لیسانس فقط برای شخص برنده؟
8_پاسپورت ها 1 سری
9_فرم ثبت نام هر نفر 1 سری
10_برگه نامه دوم مصاحبه 1 سری
11_2 عدد عکس 5*5 برای هر نفر
12_پرینت برگه csc
دوستای خوبم اگه کامله بهم بگین اگه چیز دیگه ای هم نیاز هست منو راهنمایی کنید ممنون
مورد 9 چه فرمیه؟؟؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان