2013-04-24 ساعت 00:38
(2013-04-23 ساعت 22:36)naarestan نوشته: سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفتهای هست که کارای فارغالتحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامهم به تاریخ مصاحبهم که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برندههای ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامهم حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همونطور که میدونید! سفارت کپیبرابراصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی
معمولا برای مدارکی که حاضر نیست سفارت ریز نمرات رو قبول میکنه.
اگر مدارک قبلی رو میخواهید باید در قبال گرو گذاشتن چیزی، مثلا مدرک شناسایی بهتون بدن. اگر ندادند با معاون آموزشی صحبت کنید. اگر نشد برید بالاتر. اگر مستقیم نمیتونید نامه بنویسید و ببرید دم در اتاق طرف بدید دست رئیس دفترش. مشکلتون رو به گوش مسؤولین برسونید. در نهایت باید با سپردن سفته تا پس دادن مدرک موافقت کنند. بالاخره باید راهی باشه که مشکل شما رو حل کنند.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill