کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستاي گلم
ايا بعد از رسيدن مدارك به سفارت كيس اپديت ميشه؟
جواب سوالم رو تو امضاي عمو سعيد پيدا كردم
اينو نوشتم كه اكه كسي همچين سوالي داشت به امضاي عمو سعيد عزيز مراجعه كنه.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، امیر مهاجر
(2013-04-25 ساعت 12:16)lilistar نوشته:  سلام دوستان
براي گرفتن گواهينامه بين المللي بايد چكار كرد ؟
این پست مهندس بیات رو ببینین:
http://mohajersara.com/post-297243.html#pid297243
این هم آدرس وب سایت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی:
http://www.govahiname.ir/3536/index.php?...n&UID=3781
(2013-04-25 ساعت 00:01)Ladan-m نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 19:07)ma300me نوشته:  ســـــــــــــــــــــلام دوستــــــــــــــــــــان.

همسر من 3 سال پیش به مدت 1 سال اقامت امارات رو داشت و بعد کنسل شد. آیا باید به خاطر این 1 سال گواهی عدم سوء پیشینه بگیره ؟؟ میشه همینجا از سفارت امارات بگیره؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی
بله باید بگیره
اینکه چه جوری نمی دونم احتمال داره از سفارت امارات هم بتونه بگیره، راحت ترین کار سر زدن به سفارت یا تماس با سفارت امارات می باشد.Cool

بله سفارت هر کشوری مسئول این موضوع هست،من خودم از سفارت آلمان گواهی سؤ پیشینه گرفتم ۴ هفته طول کشید البته من الان اسپانیا هستم ولی‌ فرقی‌ نداره هرچه زودتر اقدام کنید.
دوست عزیز منظورتون اینه که همسرتون اجازه اقامت امارات رو داشتند یا اونجا هم مقیم بودند؟ اگردر اونجا اقامت داشتند که بله باید عدم سوء پیشینه بگیرند ولی اگر فقط اجازه اقامتش رو داشتند ولی اونجا زندگی نکردن که قضیه باید فرق بکنه Smile) درسه دوستان؟
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چند تاسوال ؛1-به نظرتون آیا برای برنامه ریزی سفر بهتر نیست تاریخ برگشت رو درست فردای مصاحبه بگیرم، چون در هر صورت اگر حتی کلیرنس هم نخوریم باز اونطور که من تو سفرنامه ها و تاپیک ها خوندم پروسه صدور و چاپ ویزا 3-4 روز وقت می گیره. تازه این در بهترین حالتشه یعنی به ندرت میشه یکظرب گرفت. پس از همون اول بی خودی هزینه اضافی واسه خودمون نتراشیم. 2-حالا اگر اومدیمو یک درصد یکضرب گرفتیم آیا حتما باید بلافاصله رفت و ویزا رو تحویل گرفت یا میشه سر فرصت رفت؟ 3- تا چه مدت وقت برای اولین سفر به آمریکا بعد از دریافت ویزا داریم؟ ممنون می بخشید از اطاله کلام.
2013
تشکر کنندگان: sce ، amairmonre
(2013-04-25 ساعت 16:20)manila نوشته:  سلام دوستان چند تاسوال ؛1-به نظرتون آیا برای برنامه ریزی سفر بهتر نیست تاریخ برگشت رو درست فردای مصاحبه بگیرم، چون در هر صورت اگر حتی کلیرنس هم نخوریم باز اونطور که من تو سفرنامه ها و تاپیک ها خوندم پروسه صدور و چاپ ویزا 3-4 روز وقت می گیره. تازه این در بهترین حالتشه یعنی به ندرت میشه یکظرب گرفت. پس از همون اول بی خودی هزینه اضافی واسه خودمون نتراشیم. 2-حالا اگر اومدیمو یک درصد یکضرب گرفتیم آیا حتما باید بلافاصله رفت و ویزا رو تحویل گرفت یا میشه سر فرصت رفت؟ 3- تا چه مدت وقت برای اولین سفر به آمریکا بعد از دریافت ویزا داریم؟ ممنون می بخشید از اطاله کلام.
دوست عزيز گرفتن بليط برگشت بستگي به نظر خودتون داره به نظر من احتمال يك ضرب رو در نظر بگيريد
ويزا حداكثر تا ٣-٤ روز اماده ميشه و ١٠ روز تو ptt ميمونه بعد اگه نگرفتيد ميره سفارت
بهتره زود تحويل بگيريد
تاريخ ويزا ٦ ماه بعد از مديكال هست
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: manila ، sce
(2013-04-22 ساعت 23:50)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 23:32)manila نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 00:30)Ali.US نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 00:26)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها تو فرم contact informaton sheet قسمت us address یه قسمت داره به اسمه c/o name ,
ما تو این قسمت اسم شخصی که تو آمریکاست رو باید بنویسیم یعنی صاحب خونه؟
با تشکر

بله،یعنی برسد به دست... در اصل مخفف in care of است.Rolleyes
آیا این آدرس مربوط به اسپانسر نیست؟

خیر. هر وقت آدرس کسی غیر از خودتون رو میدید با این عبارت تحویل گیرنده رو مشخص میکنید.
سلام ممنونم ازتون. به نظرم می اومد آخرین صفحه
INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
یعنی ؛ contact info sheet مربوط به مشخصات اسپانسر است. چون هیچ جایی هم نخوانده بودم که برای سفارت آنکارا باید فرم اطلاعات تماس پر کنیم. ولی وقتی دوباره خوندم دیدم درست می فرمایید و باید این برگه را هم پر کنیم و علاوه بر مدارک ترجمه برای سفارت ارسال کنیم.
ممنون از دقت نظرتون!
2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sce ، Hedieh20
سلام به همگی 2 تا سوال آیا برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم نیاز و دوم آیا اصل ترجمه ها رو بفرستیم یا کپی
با سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-04-25 ساعت 19:04)hazrat نوشته:  سلام به همگی 2 تا سوال آیا برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم نیاز و دوم آیا اصل ترجمه ها رو بفرستیم یا کپی
با سپاس

سلام.
در مورد اول بله.بايد عكس هم بفرستين.
در مورد دوم هم ترجمه ها رو ارسال كنين.ترجيحا از ترجمه ها دو سري داشته باشين كه اگه خداي ناكرده مدارك نرسيد،روز مصاحبه يه نسخه ديگه همراهتون باشه.من خودم قبل از اينكه بيفتم ابوظبي همين كارو كردم.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، shaso ، ابی هانی ، Aida.s ، farshadsh ، hazrat ، rose_2000
(2013-04-24 ساعت 20:22)beelzebub نوشته:  دوستان كسي كه سربازي نرفته و درسشو هم نميخواد ادامه بده تو ايران.به نظرتون به افيسر جي توضيح بده؟

يعني مثلا دانشجو هست اما ٢.٣ سال مونده تموم بشه درسش.و نميخواد اينجا ادامه بده

كسي جواب اين سوال رو ميدونه؟Big Grin
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
(2013-04-25 ساعت 19:04)hazrat نوشته:  سلام به همگی 2 تا سوال آیا برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم نیاز و دوم آیا اصل ترجمه ها رو بفرستیم یا کپی
با سپاس

اصل ترجمه ها رو بفرستيد
براي هر نفر دو قطعه عكس ٥*٥
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، hazrat ، sce ، farshadsh ، ani_sheiton ، rose_2000
(2013-04-25 ساعت 19:51)shaso نوشته:  
با سپاس

اصل ترجمه ها رو بفرستيد
براي هر نفر دو قطعه عكس ٥*٥

دوست عزيز من اصل رو فرستادم ولي اگه يه سري اصل ترجمه داري كپي ترجمه رو بفرست و حتما اگه تمكن مالي يا اسپانسر داري به تعداد اعضاي خانواده كپي بگير
شاد و موفق باشي
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: lonelyman ، hazrat ، sce ، farshadsh
(2013-04-24 ساعت 23:12)Ali.US نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 23:06)HAMID1371 نوشته:  دوستان ما مصاحبمون ایروان است آیا باید csc ثبت نام کنیم ؟

حمید جان برای ایروان نیازی به ثبت نام درcsc نداریدShy
انشاالله با ویزای یکضرب برگردیدCool

ممنون . امبدوارم . همچنین برای شما.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: sce ، farshadsh
(2013-04-25 ساعت 09:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم چرا سوالات من از سایت حذف می شود؟! علیهذا برای مصاحبه مدرک تحصیلی دو فرزندم که کلاس ششم ابتدایی و اول ابتدائی هستند نیاز است؟
باسپاس

سلام دوستان عزیز
این سوال را نیز دیروز پرسیدم که حذف شد! مجددا آن را ثبت می کنم. با توجه به کاهش شدید قیمت جهانی طلا و اینکه فروش آن در حال حاضر صحیح به نظر نمی رسد آیا می توان طلا را به طلافروشی برد و فاکتور به روز برای آن صادر کرد و بعد از مهر طلا فروشی برای ترجمه اقدام آن کرد و به افیسر جهت تمکن مالی ارائه داد ؟آیا این مدرک قابل قبول است؟ باسپاس

مدرک تحصیلی بچه ها سوال من هم هست.....
تشکر کنندگان: sce
(2013-04-26 ساعت 00:27)سونیک نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 09:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم چرا سوالات من از سایت حذف می شود؟! علیهذا برای مصاحبه مدرک تحصیلی دو فرزندم که کلاس ششم ابتدایی و اول ابتدائی هستند نیاز است؟
باسپاس

سلام دوستان عزیز
این سوال را نیز دیروز پرسیدم که حذف شد! مجددا آن را ثبت می کنم. با توجه به کاهش شدید قیمت جهانی طلا و اینکه فروش آن در حال حاضر صحیح به نظر نمی رسد آیا می توان طلا را به طلافروشی برد و فاکتور به روز برای آن صادر کرد و بعد از مهر طلا فروشی برای ترجمه اقدام آن کرد و به افیسر جهت تمکن مالی ارائه داد ؟آیا این مدرک قابل قبول است؟ باسپاس

مدرک تحصیلی بچه ها سوال من هم هست.....

دوست عزيز بديهي است كه هرچه مداركتون كاملتر باشه بهتر ما گواهي براي بچه ها گرفتيم و داديم ترجمه و برديم . در مورد طلا هم نميدونم كسي تا حالا اينكارو كرده يا نه ولي ما گواهي بانك نداشتيم و دو تا سند خونه برديم و وقتي آفيسر گفت گواهي بانكتون كو؟ من گفتم چون ارزش پول ايران مدام داره كم ميشه ما پولمون رو تبديل به ملك كرديم و آفيسر هم قبول كرد فقط پرسيد ميتونيد زود بفروشيد ملكتون رو و آيا قصد فروشش رو داريد وقتي ميخوايد بريد آمريكا ما گفتيم البته .
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh ، sadfar ، sce
با سپاس

دوست عزیز شما بهتره فایل زیر را حتما مطالعه کنید
برای هر نفر باید 2تا عکس 5*5 بفرستی
بهتره کلا تمام ترجمه هات را دو سری بگیری که یکیشو با پست بفرستی یکیشم با خودت ببری
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh ، sce ، amir82 ، rose_2000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان