کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-01 ساعت 11:06)Nasimmmm نوشته:  این اطلاعات کی سی سی که چه افرادی لازمه سوء پیشینه بگیرن، رو از کجا باید پیدا کنم؟
اگر در کشوری غیر از ایران بیش از 6 ماه زندگی کردی باید از اون کشور عدم سوء پیشینه بگیری
http://photos.state.gov/libraries/armeni.../dv_en.pdf
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، iman63ir ، Nasimmmm ، amir82 ، Saeedv13 ، farshadsh ، گل نهال ، lonelyman
(2013-05-01 ساعت 11:06)Nasimmmm نوشته:  این اطلاعات کی سی سی که چه افرادی لازمه سوء پیشینه بگیرن، رو از کجا باید پیدا کنم؟
اگر به غیر از ایران ، در کشوری بیش از شیش ماه اقامت داشتین باید از اون کشور سو پیشینه بگیرید دوست عزیز
فرقی هم نمی کنه توریستی رفته باشین یا غیر توریستیCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، iman63ir ، Nasimmmm ، babak_1363 ، amir82 ، farshadsh ، lonelyman
(2013-05-01 ساعت 07:53)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 23:18)علی مب نوشته:  سلام.من میخوام واسه ویزا گرفتن برم آنکارا. روز مصاحبه فرمی ک برای ptt را دادم ولی حالا میخام 1ptt در استانبول انتخاب کنم که تو انکارا نمونم. ایمیل زدم و سوال کردم. در جواب فقط گفته با فلان شماره تماس بگیرید.حالا میخام بدونم مشکلی نداره؟ و اینکه از کجا بفهمم کدوم ptt نزدیک هتل؟ از آدرس ها نمیشه فهمید! با این عددی که آخر همه آدرساشون میشه حدس زد؟

در مورد اینکه این کار اشکال نداره ، نمیدونم
ولی برای پیدا کردن نزدیکترین ptt بهترین منبع
http://enyakinptt.ptt.gov.tr/
یکم سایتش کنده و به زبان ترکیس!!! در سمت چپ سایت میتونی استانبول را انتخاب کنی و ptt ها را مشاهده کنی
ممنون دوست عزیز. حالا اصلا نمیتونم عوض کنم!!!! اون شماره کار نمیده! چطوری میشه اینکارا کرد!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: lonelyman
[font=Arial]چطور باید واسه ptt ثبت نام کنیم ؟ مگه قبل از زمان مصاحبه می تونیم ثبت نام کنیم؟ اصلا ptt واسه چیه ؟ لطفا کامل توضیح بدید ..
[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-04-29 ساعت 12:59)rezalahiji نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز.
من3 تا مشکل واسم پیش اومده که استرس شدیدی داره بهم وارد میکنه. و نیاز به راهنمایی شما دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
1-من تازه متوجه شدم که سال فارغ شدن من از تحصیل در دوره ی کارشناسی رو در فرم اشتباه وارد کردم. یعنی بجای 2013 زدم 2012 این برام مشکل ساز میشه؟
2-من خرداد ماه فارغ میشم و تا اون تاریخ به من مدرک اصلی رو نمیدن. با دانشگاه صحبت کردم گفتن فقط ریز نمره به من میدن که قابل ترجمه هستش. این رو سفارت به عنوان مدرک کارشناسی قبول میکنه؟
3-من دوره ی دیپلم خودم رو تو فرم وارد نکردم. فقط دوره ی کاردانی و کارشناسی رو وارد کردم. من وقت مصاحبه مدرک دیپلمم رو باید ارائه کنم؟

من خرداد ماه وقت مصاحبه دارم
شما می تونید گواهی موقت دانشگاه و یا یک گواهی کتبی از طرف دانشگاه بگیرید که توش تاریخ فارغ التحصیلی تون ، رشته و معدلتون قید شده باشه و اون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرید ، بهتره که سایر مدارکتون اعم از کاردانی و دیپلم روهم محض احتیاط ترجمه کنید و ببرید ..
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: amairmonre ، farshadsh
(2013-05-01 ساعت 11:19)payam62 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 10:56)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 10:41)payam62 نوشته:  سلام دوسی جونا
یه سوال پیش اومده برام
ممنون میشم نظرات دوستان را بدونم:
من خدمتم تو نیرو دریایی ارتش بود، اطلاعات فرم های اولیه را بر اساس موارد مندرج بر روی کارت نوشتم . مثل یگان و رسته و .... . بعدش اعلام کردن بیارین کارت ها رو تعویض میکنیم . منم بردم کارتمو تعوض ، الان بعد 3 ماه کارتم اومده ولی دیگه اون اطلاعات قبلی رو کارت نیست . دادم این کارت رو هم ترجمه کردن که با خودم ببرم مصاحبه . ترجمه کارت قبلیو هم دارم
به نظر شما ، من باید فرم ها رو آپدیت کنم ؟ در این صورت اون قسمت های رسته و ... خالی میمونه . اگه آپدیت هم نکنم ، اون کارت اولم باطل شده هستش .
کلاً به نظرتون چه کار باید بکنم ؟
ممنون از راهنماییتون
آپدیت نمی خواد پیام جان
اطلاعات داخل کارت هست دیگه ،اونها هم اصل می زارن بر صداقت ، شمام که راست نوشتی مشکلی نیست.
CoolCoolCool

@ صادقی جان
کارت جدید اون اطلاعات رسته و ... نداره . خلاصه من تصمیم گرفتم که ترجمه کارت قبلیمو هم ببرم که بر اساس اون فرم رو پر کردم . دروغ هم نگفتم ، اطلاعات مندرج تو کارت قبلی کاملتره . کارت جدید یه چیپست داره که فک نکنم اطلاعات مندرج در اون چیپست واسه سفارت فابل دسترسی باشه.
ببینم چی میشه دیگه
دوست عزيز مطمئن باشيد هيچ مشكلي نيست و شما اطلاعات كامل و درست رو نوشتيد حالا اگر روي كارت اطلاعات كامل نيست اصلاً مهم نيستTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: payam62
سلام دوستان
من دارم در دانشگاههای آمریکا جستجو میکنم حالا سوال من اینه
آیا ما جزو دانشجویان انترنشنال محسوب میشیم؟ اگر نه پس چی هستم؟ Smile
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-05-01 ساعت 15:30)mychael نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 12:59)rezalahiji نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز.
من3 تا مشکل واسم پیش اومده که استرس شدیدی داره بهم وارد میکنه. و نیاز به راهنمایی شما دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
1-من تازه متوجه شدم که سال فارغ شدن من از تحصیل در دوره ی کارشناسی رو در فرم اشتباه وارد کردم. یعنی بجای 2013 زدم 2012 این برام مشکل ساز میشه؟
2-من خرداد ماه فارغ میشم و تا اون تاریخ به من مدرک اصلی رو نمیدن. با دانشگاه صحبت کردم گفتن فقط ریز نمره به من میدن که قابل ترجمه هستش. این رو سفارت به عنوان مدرک کارشناسی قبول میکنه؟
3-من دوره ی دیپلم خودم رو تو فرم وارد نکردم. فقط دوره ی کاردانی و کارشناسی رو وارد کردم. من وقت مصاحبه مدرک دیپلمم رو باید ارائه کنم؟

من خرداد ماه وقت مصاحبه دارم

شما می تونید گواهی موقت دانشگاه و یا یک گواهی کتبی از طرف دانشگاه بگیرید که توش تاریخ فارغ التحصیلی تون ، رشته و معدلتون قید شده باشه و اون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرید ، بهتره که سایر مدارکتون اعم از کاردانی و دیپلم روهم محض احتیاط ترجمه کنید و ببرید ..

دوست عزیز منم همین مشکلات رو داشتم اصلا استرس نداشته باش اصلا اصلا اصلا مهم نیست، اگه رفتی قسمت اصلاح فرم های آپدیت شده رو بهشون بده، خیلی نیاز نیست بهشون توضیح بدی بابا این ها اصلا مشکل نیست طرف با من بود اسمشون رو اشتباه نوشته بودند هم خودش هم خانومش به آفیسر هم هیچی نگفتن
خواهشا جدی نگیرید هیچ چیزی مشکل نیست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: naarestan
@پیام جان مشکلی نیست خوب کار می کنی با خودت می بری
اما لازم نشد ارائه نده
اصل بر صداقت تو هست تو هم که صادقانه اعلام کردی، نگران نباش همه چیز ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنی
راستی یادم رفت بگم فایل ها رو دانلود کردم CoolBig GrinTongue
به امید روزی که ببینمت، واقعا فرقی نمی کنه کجای دنیا، قدمی بزنیم و با هم صحبت کنیم.
همیشه شاد باشی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62
دوست عزیزی که کامفرمیشین نامبر خودش رو گم کرده بود. امسال ظاهرا میشه این شماره رو بازیابی کرد... میتونید با مراجعه به این لینک عدد خود رو بازیابی کنید موفق باشید....
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، علی مب ، nirvana_kobin ، ایلیا8118 ، sami0 ، گل نهال ، r_ent
(2013-05-01 ساعت 22:55)alirezass نوشته:  سلام دوستان
من دارم در دانشگاههای آمریکا جستجو میکنم حالا سوال من اینه
آیا ما جزو دانشجویان انترنشنال محسوب میشیم؟ اگر نه پس چی هستم؟ Smile

بله اینترنشنال محسوب می شوید. هر وقت یکسال از اقامت مستمر شما در یک ایالت گذشت، در همان ایالت و به عنوان in state می توانید از مزایای شهریه پایین استفاده کنید.

در تاپیکهای این بخش از انجمن توضیحات و مطالب مفصلی در این مورد نوشته شده.
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، niko ، ایلیا8118 ، گل نهال ، r_ent ، alirezass
سلام
من خیلی نگرانم
راستش من 2ماه که فارغ التحصیل شدم و دیروز رفتم دانشگاه می گن مدرک موقتت 1 هفته دیگه آماده می شه و تا اون موقع هم هیچ گواهی به من نمیدن در صورتی که من تو هفته دیگه مصاحبه دارم. حالا سوال من اینکه ممکنه من نقص مدرک بخورم؟ البته توی فرمام نوشتم که آخرین مدرکم پیش دانشگاهی و دانشجوی ترم آخرم!!!!!!!!!!11
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: ایلیا8118
(2013-05-02 ساعت 13:27)niko نوشته:  سلام
من خیلی نگرانم
راستش من 2ماه که فارغ التحصیل شدم و دیروز رفتم دانشگاه می گن مدرک موقتت 1 هفته دیگه آماده می شه و تا اون موقع هم هیچ گواهی به من نمیدن در صورتی که من تو هفته دیگه مصاحبه دارم. حالا سوال من اینکه ممکنه من نقص مدرک بخورم؟ البته توی فرمام نوشتم که آخرین مدرکم پیش دانشگاهی و دانشجوی ترم آخرم!!!!!!!!!!11

سفارت ابوظبی آسون میگیره گویا دراین‌باره
شما اصل مدرک دیپلم و پیش‌ات رو (یا اگه نداری، "کپی برابر اصلشون" رو ترجمه کن و ببر) اگر تونستی، «ریزنمرات لاتین» و یا «کارنامه انگلیسی» رو از دانشگاهت بگیر. برای محکم‌کاری
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، گل نهال ، niko
سلاممممم! لطفا کمک کنید! من میخام برم آنکارا واسه گرفتن ویزا. چطوری میشه ptt را از آنکارا به استانبول تغییر بدم؟؟؟؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: گل نهال
دوستان من یه سوال دارم ما توی سفرمون به ارمنستان با یه خونواده اشنا شدیم که روز مصاحبه باهم بودیم . 4 نفر بودن و خانومشون برنده شده بود 2تا دختر هم داشتن از من خواستن تا کمکشون کنم .
ظاهرا زمانی که ثبت نام لاتری میکردن واسه دختر بزرگشون به توصیه یکی از دوستانشون که راه بلد بوده جدا ثبت نام کردن یعنی دخترشون 18 سال کامل رو داشته و دوستشون گفته که باید اونو جدا ثبت نام کنن اشتباها به جای 21 سال . حالا که خانومشون برنده شدن اسم همسرشون و دختر کوچیکشون تو لیست بوده . اسمی از دختر بزرگشون نیومده . زمانی قبولی فرم هارو برای دختر بزرگشون هم میفرستن روز مصاحبه اسم هر 4 نفر توی نامه تاریخ مصاحبه بوده . و تا اینجا کار خوشون هم از اشتباه کاری که کردن خبر نداشتن
مصاحبه که انجام شد افیسر بهشون گفت که شما به ما راست نگفتید و 2 تا دختر دارین و ....
و اینها قسم و ایه که ما نمیدونستیم و ما دخترمون رو ثبت نام کردیم . افیسر هم بهشون برگه ابی داد و یه فرصت دیگه تا بتونن ثابت کنن که دخترشون رو ثبت نام کردن یا نه
جالا سوال من ایا با نشون دادن همون کامفرمیشن نامبر میتونن اثبات کنن که دخترشونه و اونها در سن ثبت نام اشتباه کردن و قصدی نداشتن؟ تا حداقل ویزا خودشون رو بگیرن ؟ اگر پیچیده شد بگید تا بازم توضیح بدم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، r_ent ، 3pideh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان