کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام
علت چیست که هر بار confirmation number و دیگر مشخصات را وارد میکنم این پیغام میاد .
مشخصات را هم درست وارد میکنم
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 14:37)علی مب نوشته:  سلاممممم! لطفا کمک کنید! من میخام برم آنکارا واسه گرفتن ویزا. چطوری میشه ptt را از آنکارا به استانبول تغییر بدم؟؟؟؟

دوست عزيز تو كدوم سايت رفتي ptt انتخاب كردي ؟؟؟؟؟؟ http://usvisa-info.com
برو دوباره تو اين سايت اول ptt رو عوض كن به آدرسي كه ميخواي بعد پرينت جديد و بگير با خودت ببر آنكارا.
روزي كه مي خواستي بري سفارت پاسپورتتو تحويل بدي آدرس جديد ptt هم بده.
بهمين سادگي

(2013-05-02 ساعت 18:41)Farshid22 نوشته:  سلام
علت چیست که هر بار confirmation number و دیگر مشخصات را وارد میکنم این پیغام میاد .
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

دوست عزيز شايد واسه اينه كه كپي مي كني كانفرميشن نامبرتو!!!!
يكبار دستي وارد كن
تشکر کنندگان: Farshid22 ، ramin_red ، lonelyman

یک عدد یا حرف رو دارید اشتباه می زنید. با دقت بیشنری کنترل کنید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 23:18)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 23:01)deineath نوشته:  دوستان یک مسئله ای ،
البته تا الان فکر می کردم خودم می دونم جوابشو اما ..
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .

من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .
حالا یک ماه دیگه مصاحبمه و قراره که مدارک خودم و همسرم رو بفرستم .

1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
3. کیس مشابهی بوده که کاره خاصی کرده باشه که منم لحاظ کنم ؟
اگه با kcc مکاتبه کردین و گفتن که همسرتون اضافه شده ولی اضافه نکردن
۱- بله واسه جفتتون هم وقت بگیرید(پرینت مکالمات همراتون باشه)
۲-من csc ثبت نام کرده بودم و همسرمو هم اضافه کرده بودم، بعد از تغییر زمان همسرمو حذف کردن وبه من ایمیل زدن که میدونیم که همسرت جز کیس شما هست و نیازی نیست اضافه کنی، ولی الان که تغییر زمان دادین فکر کنم گرینه ی اضافه کردن اعضای خانواده واستون حذف شده، اگه حذف نشده اضافه کنید
۳-کیس مشابه بوده، اول همسرشون رو راه نداده بودن سفارت چون تو نامه دوم نبود ولی بعد با هماهنگی آفیسر جفتشون هم مصاحبه شدند

kcc گفت مربوط به ما نیست و با سفارت صحبت کنید .
سفارت هم گفت که مشکلی نیست 15 روز مانده ، مدارک رو بفرستید .
چیزی که مشخصه همسرم توی کیس موقع کارنت شدن نبوده و فقط از طریق اون نامه اطلاع دادم و گفتن که این طوری .. لازمه باز نامه بدم پرسوجو کنم یعنی ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، DIVE ، lonelyman ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 01:15)deineath نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 23:18)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 23:01)deineath نوشته:  دوستان یک مسئله ای ،
البته تا الان فکر می کردم خودم می دونم جوابشو اما ..
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .

من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .
حالا یک ماه دیگه مصاحبمه و قراره که مدارک خودم و همسرم رو بفرستم .

1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
3. کیس مشابهی بوده که کاره خاصی کرده باشه که منم لحاظ کنم ؟
اگه با kcc مکاتبه کردین و گفتن که همسرتون اضافه شده ولی اضافه نکردن
۱- بله واسه جفتتون هم وقت بگیرید(پرینت مکالمات همراتون باشه)
۲-من csc ثبت نام کرده بودم و همسرمو هم اضافه کرده بودم، بعد از تغییر زمان همسرمو حذف کردن وبه من ایمیل زدن که میدونیم که همسرت جز کیس شما هست و نیازی نیست اضافه کنی، ولی الان که تغییر زمان دادین فکر کنم گرینه ی اضافه کردن اعضای خانواده واستون حذف شده، اگه حذف نشده اضافه کنید
۳-کیس مشابه بوده، اول همسرشون رو راه نداده بودن سفارت چون تو نامه دوم نبود ولی بعد با هماهنگی آفیسر جفتشون هم مصاحبه شدند

kcc گفت مربوط به ما نیست و با سفارت صحبت کنید .
سفارت هم گفت که مشکلی نیست 15 روز مانده ، مدارک رو بفرستید .
چیزی که مشخصه همسرم توی کیس موقع کارنت شدن نبوده و فقط از طریق اون نامه اطلاع دادم و گفتن که این طوری .. لازمه باز نامه بدم پرسوجو کنم یعنی ؟
دوست عزیز کیس من هم مشابه کیس شماست با مکاتباتی که کردم به من گفتند در روز مصاحبه همسرت به طور خودکار به کیس اضافه میشه اصلا نگران نباشید بچه هایی هم بودند مثل ما بودند و هیچ مشکلی نبوده و تونستند همسرشون رو هم ببرند برا مصاحبه.مطمن باشید موفق خواهید شد.
تشکر کنندگان: deineath ، DIVE ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، Given ، lonelyman ، farshadsh
(2013-05-02 ساعت 18:22)سمانه777 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم ما توی سفرمون به ارمنستان با یه خونواده اشنا شدیم که روز مصاحبه باهم بودیم . 4 نفر بودن و خانومشون برنده شده بود 2تا دختر هم داشتن از من خواستن تا کمکشون کنم .
ظاهرا زمانی که ثبت نام لاتری میکردن واسه دختر بزرگشون به توصیه یکی از دوستانشون که راه بلد بوده جدا ثبت نام کردن یعنی دخترشون 18 سال کامل رو داشته و دوستشون گفته که باید اونو جدا ثبت نام کنن اشتباها به جای 21 سال . حالا که خانومشون برنده شدن اسم همسرشون و دختر کوچیکشون تو لیست بوده . اسمی از دختر بزرگشون نیومده . زمانی قبولی فرم هارو برای دختر بزرگشون هم میفرستن روز مصاحبه اسم هر 4 نفر توی نامه تاریخ مصاحبه بوده . و تا اینجا کار خوشون هم از اشتباه کاری که کردن خبر نداشتن
مصاحبه که انجام شد افیسر بهشون گفت که شما به ما راست نگفتید و 2 تا دختر دارین و ....
و اینها قسم و ایه که ما نمیدونستیم و ما دخترمون رو ثبت نام کردیم . افیسر هم بهشون برگه ابی داد و یه فرصت دیگه تا بتونن ثابت کنن که دخترشون رو ثبت نام کردن یا نه
جالا سوال من ایا با نشون دادن همون کامفرمیشن نامبر میتونن اثبات کنن که دخترشونه و اونها در سن ثبت نام اشتباه کردن و قصدی نداشتن؟ تا حداقل ویزا خودشون رو بگیرن ؟ اگر پیچیده شد بگید تا بازم توضیح بدم

راهی جز این نیست که ثابت کنن دخترشون ثبت نام کردن.همون کامفرمیشن نامبر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، niko ، سمانه777 ، lonelyman ، farshadsh
سلام دوستان
قبل از مصاحبه حتما ايميلي لز سفارت بايد دريافت كنيم؟ تقريبا چند روز قبل؟
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 10:00)shaso نوشته:  سلام دوستان
ممنون

خیر سفارت ایمیل نمیده برای مصاحبه
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payam62 ، sami0 ، farshadsh ، godot

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G
', 8 = eight, B = letter 'B'
{پست موقت}
دوست عزیز باید نام خانوادگی رو هم وارد کنید
تشکر کنندگان: گل نهال ، ASALI ، alirezass ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 13:48)deineath نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 10:00)shaso نوشته:  سلام دوستان
ممنون

خیر سفارت ایمیل نمیده برای مصاحبه

منم نشنیدم در این مورد که سفارت میلی بزنه بعد از ارسال مدارک
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 05:38)DIVE نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 18:22)سمانه777 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم ما توی سفرم.....

یعنی با نشون دادن کامفرمیشن نشون بدن که دخترشون رو به اشتباه در این سن ثبت نام کردم و حالا میتونن با خودشون ببرن یا نه به تصمیم افیسر بستگی داره؟
از این قابلیت جدید سایت dv که کامفرمیشن های گم شده رو پیدا میکنه میتونن برای 2013 هم استفاده کنن؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، nika ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 17:44)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 05:38)DIVE نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 18:22)سمانه777 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم ما توی سفرم.....

یعنی با نشون دادن کامفرمیشن نشون بدن که دخترشون رو به اشتباه در این سن ثبت نام کردم و حالا میتونن با خودشون ببرن یا نه به تصمیم افیسر بستگی داره؟
از این قابلیت جدید سایت dv که کامفرمیشن های گم شده رو پیدا میکنه میتونن برای 2013 هم استفاده کنن؟

بله ميشه، دوستمون hodan از اين طريق كانفرميشنشو پيدا كرد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: سمانه777 ، farshadsh
سلام دوستان
کیس ما 4 نفره است تمکن مالی از بانک سینا گرفتم. 73.4 میلیون حساب بانکی+ 74.8 میلیون طلا که گواهی ازطلا فروش گرفتم و دادم ترجمه کردم+سند خانه+ سند دو دستگاه خودرو . به نظرتون کافی است؟
با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، gbtm
(2013-05-03 ساعت 18:34)sadfar نوشته:  سلام دوستان
کیس ما 4 نفره است تمکن مالی از بانک سینا گرفتم. 73.4 میلیون حساب بانکی+ 74.8 میلیون طلا که گواهی ازطلا فروش گرفتم و دادم ترجمه کردم+سند خانه+ سند دو دستگاه خودرو . به نظرتون کافی است؟
با سپاس

بله فکر کنم به امید خدا کافی باشه !!
البته اگر همین پولو بریزید تو یه حساب دیگه و باز هم گواهی بگیرید بهتره

البته سند ماشین رو قبول نمیکنن
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: sadfar ، farshadsh
(2013-05-03 ساعت 19:01)mahdi/sh نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 18:34)sadfar نوشته:  سلام دوستان
با سپاس

بله فکر کنم به امید خدا کافی باشه !!
البته اگر همین پولو بریزید تو یه حساب دیگه و باز هم گواهی بگیرید بهتره

البته سند ماشین رو قبول نمیکنن

خودرو در حال حاضر در مملکت ما سرمایه محسوب میشه اینو به افیسر توضیح می دهم
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان