موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 18:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 18:42 توسط Farshid22.)
سلام
علت چیست که هر بار confirmation number و دیگر مشخصات را وارد میکنم این پیغام میاد .
مشخصات را هم درست وارد میکنم
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 23:18)Judy Abbott 13 نوشته: (2013-04-30 ساعت 23:01)deineath نوشته: دوستان یک مسئله ای ،
البته تا الان فکر می کردم خودم می دونم جوابشو اما ..
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .
من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .
حالا یک ماه دیگه مصاحبمه و قراره که مدارک خودم و همسرم رو بفرستم .
1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
3. کیس مشابهی بوده که کاره خاصی کرده باشه که منم لحاظ کنم ؟
اگه با kcc مکاتبه کردین و گفتن که همسرتون اضافه شده ولی اضافه نکردن
۱- بله واسه جفتتون هم وقت بگیرید(پرینت مکالمات همراتون باشه)
۲-من csc ثبت نام کرده بودم و همسرمو هم اضافه کرده بودم، بعد از تغییر زمان همسرمو حذف کردن وبه من ایمیل زدن که میدونیم که همسرت جز کیس شما هست و نیازی نیست اضافه کنی، ولی الان که تغییر زمان دادین فکر کنم گرینه ی اضافه کردن اعضای خانواده واستون حذف شده، اگه حذف نشده اضافه کنید
۳-کیس مشابه بوده، اول همسرشون رو راه نداده بودن سفارت چون تو نامه دوم نبود ولی بعد با هماهنگی آفیسر جفتشون هم مصاحبه شدند
kcc گفت مربوط به ما نیست و با سفارت صحبت کنید .
سفارت هم گفت که مشکلی نیست 15 روز مانده ، مدارک رو بفرستید .
چیزی که مشخصه همسرم توی کیس موقع کارنت شدن نبوده و فقط از طریق اون نامه اطلاع دادم و گفتن که این طوری .. لازمه باز نامه بدم پرسوجو کنم یعنی ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 18:22)سمانه777 نوشته: دوستان من یه سوال دارم ما توی سفرمون به ارمنستان با یه خونواده اشنا شدیم که روز مصاحبه باهم بودیم . 4 نفر بودن و خانومشون برنده شده بود 2تا دختر هم داشتن از من خواستن تا کمکشون کنم .
ظاهرا زمانی که ثبت نام لاتری میکردن واسه دختر بزرگشون به توصیه یکی از دوستانشون که راه بلد بوده جدا ثبت نام کردن یعنی دخترشون 18 سال کامل رو داشته و دوستشون گفته که باید اونو جدا ثبت نام کنن اشتباها به جای 21 سال . حالا که خانومشون برنده شدن اسم همسرشون و دختر کوچیکشون تو لیست بوده . اسمی از دختر بزرگشون نیومده . زمانی قبولی فرم هارو برای دختر بزرگشون هم میفرستن روز مصاحبه اسم هر 4 نفر توی نامه تاریخ مصاحبه بوده . و تا اینجا کار خوشون هم از اشتباه کاری که کردن خبر نداشتن
مصاحبه که انجام شد افیسر بهشون گفت که شما به ما راست نگفتید و 2 تا دختر دارین و ....
و اینها قسم و ایه که ما نمیدونستیم و ما دخترمون رو ثبت نام کردیم . افیسر هم بهشون برگه ابی داد و یه فرصت دیگه تا بتونن ثابت کنن که دخترشون رو ثبت نام کردن یا نه
جالا سوال من ایا با نشون دادن همون کامفرمیشن نامبر میتونن اثبات کنن که دخترشونه و اونها در سن ثبت نام اشتباه کردن و قصدی نداشتن؟ تا حداقل ویزا خودشون رو بگیرن ؟ اگر پیچیده شد بگید تا بازم توضیح بدم
راهی جز این نیست که ثابت کنن دخترشون ثبت نام کردن.همون کامفرمیشن نامبر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قبل از مصاحبه حتما ايميلي لز سفارت بايد دريافت كنيم؟ تقريبا چند روز قبل؟
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 10:00)shaso نوشته: سلام دوستان
قبل از مصاحبه حتما ايميلي لز سفارت بايد دريافت كنيم؟ تقريبا چند روز قبل؟
ممنون
خیر سفارت ایمیل نمیده برای مصاحبه
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس ما 4 نفره است تمکن مالی از بانک سینا گرفتم. 73.4 میلیون حساب بانکی+ 74.8 میلیون طلا که گواهی ازطلا فروش گرفتم و دادم ترجمه کردم+سند خانه+ سند دو دستگاه خودرو . به نظرتون کافی است؟
با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 19:01)mahdi/sh نوشته: (2013-05-03 ساعت 18:34)sadfar نوشته: سلام دوستان
کیس ما 4 نفره است تمکن مالی از بانک سینا گرفتم. 73.4 میلیون حساب بانکی+ 74.8 میلیون طلا که گواهی ازطلا فروش گرفتم و دادم ترجمه کردم+سند خانه+ سند دو دستگاه خودرو . به نظرتون کافی است؟
با سپاس
بله فکر کنم به امید خدا کافی باشه !!
البته اگر همین پولو بریزید تو یه حساب دیگه و باز هم گواهی بگیرید بهتره
البته سند ماشین رو قبول نمیکنن
خودرو در حال حاضر در مملکت ما سرمایه محسوب میشه اینو به افیسر توضیح می دهم
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.