موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها 70 میلیون برای یک نفر مجرد فکر می کنین کافی باشه ؟
به نظرتون اگه پول بیشتر تو حساب داشته باشبم، تاثیری توی یک ضرب یا دوضرب داره ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪
یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪
سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
راستی به نظرتون بانک پارسیان گواهی تمکن مالی رو بگیریم یا ملی؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪
یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪
سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تاریخ مصاحبه من در آنکارا یکشنبه است
آیا یکشنبه سفارت باز است ؟حالا چکار کنم ؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کند .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک مسئله ای ،
البته تا الان فکر می کردم خودم می دونم جوابشو اما ..
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .
من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .
حالا یک ماه دیگه مصاحبمه و قراره که مدارک خودم و همسرم رو بفرستم .
1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
3. کیس مشابهی بوده که کاره خاصی کرده باشه که منم لحاظ کنم ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من میخوام واسه ویزا گرفتن برم آنکارا. روز مصاحبه فرمی ک برای ptt را دادم ولی حالا میخام 1ptt در استانبول انتخاب کنم که تو انکارا نمونم. ایمیل زدم و سوال کردم. در جواب فقط گفته با فلان شماره تماس بگیرید.حالا میخام بدونم مشکلی نداره؟ و اینکه از کجا بفهمم کدوم ptt نزدیک هتل؟ از آدرس ها نمیشه فهمید! با این عددی که آخر همه آدرساشون میشه حدس زد؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 21:47)Ali.US نوشته: (2013-04-30 ساعت 15:08)shaso نوشته: اگر جاي سوختگي داشته باشيم به دكتربايد اطلاع بديم يا در اين مورد نمي پرسه.
ممنون
دوست عزیز تا از شما چیزی نپرسیدن نیاز به گفتن نیست. ولی اگر سؤال شد حتمأ راستش را بگوئید. در کل برای آنها فقط بیماریهائی همچون سل، ایدز، وهپاتیت مهم است وبه بقیه مسائل کاری ندارند
دوست عزيز طبق اعلام خوشون، اگر جراحي داشتيد بايد بگيد از جمله بيني يا سزارين
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوسی جونا
یه سوال پیش اومده برام
ممنون میشم نظرات دوستان را بدونم:
من خدمتم تو نیرو دریایی ارتش بود، اطلاعات فرم های اولیه را بر اساس موارد مندرج بر روی کارت نوشتم . مثل یگان و رسته و .... . بعدش اعلام کردن بیارین کارت ها رو تعویض میکنیم . منم بردم کارتمو تعوض ، الان بعد 3 ماه کارتم اومده ولی دیگه اون اطلاعات قبلی رو کارت نیست . دادم این کارت رو هم ترجمه کردن که با خودم ببرم مصاحبه . ترجمه کارت قبلیو هم دارم
به نظر شما ، من باید فرم ها رو آپدیت کنم ؟ در این صورت اون قسمت های رسته و ... خالی میمونه . اگه آپدیت هم نکنم ، اون کارت اولم باطل شده هستش .
کلاً به نظرتون چه کار باید بکنم ؟
ممنون از راهنماییتون
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
این اطلاعات کی سی سی که چه افرادی لازمه سوء پیشینه بگیرن، رو از کجا باید پیدا کنم؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوست