کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
بچه ها 70 میلیون برای یک نفر مجرد فکر می کنین کافی باشه ؟
به نظرتون اگه پول بیشتر تو حساب داشته باشبم، تاثیری توی یک ضرب یا دوضرب داره ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh ، Ali.US ، Aida.s ، rouzbehdarvishi ، lonelyman
راستی به نظرتون بانک پارسیان گواهی تمکن مالی رو بگیریم یا ملی؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-30 ساعت 21:24)jazirehh نوشته:  بچه ها 70 میلیون برای یک نفر مجرد فکر می کنین کافی باشه ؟
به نظرتون اگه پول بیشتر تو حساب داشته باشبم، تاثیری توی یک ضرب یا دوضرب داره ؟
بله
نه
(2013-04-30 ساعت 21:40)jazirehh نوشته:  راستی به نظرتون بانک پارسیان گواهی تمکن مالی رو بگیریم یا ملی؟
پارسیان
(2013-04-30 ساعت 15:08)shaso نوشته:  اگر جاي سوختگي داشته باشيم به دكتربايد اطلاع بديم يا در اين مورد نمي پرسه.
ممنون

دوست عزیز تا از شما چیزی نپرسیدن نیاز به گفتن نیست. ولی اگر سؤال شد حتمأ راستش را بگوئید. در کل برای آنها فقط بیماریهائی همچون سل، ایدز، وهپاتیت مهم است وبه بقیه مسائل کاری ندارندCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82 ، farshadsh ، payam62 ، shaso
سلام دوستان
تاریخ مصاحبه من در آنکارا یکشنبه است
آیا یکشنبه سفارت باز است ؟حالا چکار کنم ؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کند .
تشکر کنندگان:
دوستان یک مسئله ای ،
البته تا الان فکر می کردم خودم می دونم جوابشو اما ..
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .

من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .
حالا یک ماه دیگه مصاحبمه و قراره که مدارک خودم و همسرم رو بفرستم .

1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
3. کیس مشابهی بوده که کاره خاصی کرده باشه که منم لحاظ کنم ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 22:59)سونیک نوشته:  سلام دوستان
تاریخ مصاحبه من در آنکارا یکشنبه است
آیا یکشنبه سفارت باز است ؟حالا چکار کنم ؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کند .

برای دوستان دیگه هم این اتفاق افتاده. یکشنبه سفارت تعطیله و تاریخ مصاحبه تون احتمالا عوض میشه. ایمیلتون و صفحه نامه دوم رو حتما مجددا چک کنین.
اینجا رو هم ببینین.
تشکر کنندگان: ASALI ، farshadsh ، گل نهال ، lonelyman ، Soap McTavish ، Saeedv13
سلام.من میخوام واسه ویزا گرفتن برم آنکارا. روز مصاحبه فرمی ک برای ptt را دادم ولی حالا میخام 1ptt در استانبول انتخاب کنم که تو انکارا نمونم. ایمیل زدم و سوال کردم. در جواب فقط گفته با فلان شماره تماس بگیرید.حالا میخام بدونم مشکلی نداره؟ و اینکه از کجا بفهمم کدوم ptt نزدیک هتل؟ از آدرس ها نمیشه فهمید! با این عددی که آخر همه آدرساشون میشه حدس زد؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-04-30 ساعت 23:01)deineath نوشته:  دوستان یک مسئله ای ،
قبلا هم پرسیدم جواب قطعی نگرفتم . اگه آقا سعید یا آقای فضلی یا بقیه دوستان اطلاع دارند راهنمایی بفرمائید . ممنون .

من همسرم تو کیس نیست و اونا فقط از طریق اطلاع من به سفارت و اعلام این امر بعد از کارنتی در جریان کار قرار گرفتند .

1. برای دکتر دو نفره باید وقت بگیرم ؟ توضیح بدم سفارت گفته همسرتو بیار ؟ یا همین طوری دو نفره بگم ؟
2. برای CSC که الان وقت یک نفره دارم ( تغییر زمان داشتم ) ، باید همسرم رو اضافه کنم ؟ آیا اضافه کنم وقت مصاحبه یک نفرم تبدیل به دو نفره میشه و مشکلی نیست . یا کنسل میشه و وقت جدید باید گرفت ؟ آیا لازمه در مورد به سفارت نامه بدم بپرسم ؟
در ضمن در پی اطلاع ازدواجم به سفارت اونا فقط گفتن مدارک و بفرست 15 روز قبل . همین .
اگه با kcc مکاتبه کردین و گفتن که همسرتون اضافه شده ولی اضافه نکردن
۱- بله واسه جفتتون هم وقت بگیرید(پرینت مکالمات همراتون باشه)
۲-من csc ثبت نام کرده بودم و همسرمو هم اضافه کرده بودم، بعد از تغییر زمان همسرمو حذف کردن وبه من ایمیل زدن که میدونیم که همسرت جز کیس شما هست و نیازی نیست اضافه کنی، ولی الان که تغییر زمان دادین فکر کنم گرینه ی اضافه کردن اعضای خانواده واستون حذف شده، اگه حذف نشده اضافه کنید
۳-کیس مشابه بوده، اول همسرشون رو راه نداده بودن سفارت چون تو نامه دوم نبود ولی بعد با هماهنگی آفیسر جفتشون هم مصاحبه شدند
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، amir82 ، گل نهال ، lonelyman ، Soap McTavish ، Saeedv13
(2013-04-30 ساعت 23:01)deineath نوشته:  دوستان یک مسئله ای ،

سلام عزیزSmile
شما سهمیه آسیا هستید(ایران)؟؟Rolleyes
آخه تو امضاتون EU قید شده.پیگیری کنید شاید مهم باشه.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-30 ساعت 21:47)Ali.US نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 15:08)shaso نوشته:  اگر جاي سوختگي داشته باشيم به دكتربايد اطلاع بديم يا در اين مورد نمي پرسه.
ممنون

دوست عزیز تا از شما چیزی نپرسیدن نیاز به گفتن نیست. ولی اگر سؤال شد حتمأ راستش را بگوئید. در کل برای آنها فقط بیماریهائی همچون سل، ایدز، وهپاتیت مهم است وبه بقیه مسائل کاری ندارندCool
دوست عزيز طبق اعلام خوشون، اگر جراحي داشتيد بايد بگيد از جمله بيني يا سزارين
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: mlo ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 23:18)علی مب نوشته:  سلام.من میخوام واسه ویزا گرفتن برم آنکارا. روز مصاحبه فرمی ک برای ptt را دادم ولی حالا میخام 1ptt در استانبول انتخاب کنم که تو انکارا نمونم. ایمیل زدم و سوال کردم. در جواب فقط گفته با فلان شماره تماس بگیرید.حالا میخام بدونم مشکلی نداره؟ و اینکه از کجا بفهمم کدوم ptt نزدیک هتل؟ از آدرس ها نمیشه فهمید! با این عددی که آخر همه آدرساشون میشه حدس زد؟

در مورد اینکه این کار اشکال نداره ، نمیدونم
ولی برای پیدا کردن نزدیکترین ptt بهترین منبع
http://enyakinptt.ptt.gov.tr/
یکم سایتش کنده و به زبان ترکیس!!! در سمت چپ سایت میتونی استانبول را انتخاب کنی و ptt ها را مشاهده کنی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، علی مب ، Saeedv13 ، farmiz ، Hedieh20 ، sadeghi897 ، Leila12020
سلام دوسی جونا
یه سوال پیش اومده برام
ممنون میشم نظرات دوستان را بدونم:
من خدمتم تو نیرو دریایی ارتش بود، اطلاعات فرم های اولیه را بر اساس موارد مندرج بر روی کارت نوشتم . مثل یگان و رسته و .... . بعدش اعلام کردن بیارین کارت ها رو تعویض میکنیم . منم بردم کارتمو تعوض ، الان بعد 3 ماه کارتم اومده ولی دیگه اون اطلاعات قبلی رو کارت نیست . دادم این کارت رو هم ترجمه کردن که با خودم ببرم مصاحبه . ترجمه کارت قبلیو هم دارم
به نظر شما ، من باید فرم ها رو آپدیت کنم ؟ در این صورت اون قسمت های رسته و ... خالی میمونه . اگه آپدیت هم نکنم ، اون کارت اولم باطل شده هستش .
کلاً به نظرتون چه کار باید بکنم ؟
ممنون از راهنماییتون
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، sadeghi897
(2013-05-01 ساعت 10:41)payam62 نوشته:  سلام دوسی جونا
یه سوال پیش اومده برام
ممنون میشم نظرات دوستان را بدونم:
من خدمتم تو نیرو دریایی ارتش بود، اطلاعات فرم های اولیه را بر اساس موارد مندرج بر روی کارت نوشتم . مثل یگان و رسته و .... . بعدش اعلام کردن بیارین کارت ها رو تعویض میکنیم . منم بردم کارتمو تعوض ، الان بعد 3 ماه کارتم اومده ولی دیگه اون اطلاعات قبلی رو کارت نیست . دادم این کارت رو هم ترجمه کردن که با خودم ببرم مصاحبه . ترجمه کارت قبلیو هم دارم
به نظر شما ، من باید فرم ها رو آپدیت کنم ؟ در این صورت اون قسمت های رسته و ... خالی میمونه . اگه آپدیت هم نکنم ، اون کارت اولم باطل شده هستش .
کلاً به نظرتون چه کار باید بکنم ؟
ممنون از راهنماییتون
آپدیت نمی خواد پیام جان
اطلاعات داخل کارت هست دیگه ،اونها هم اصل می زارن بر صداقت ، شمام که راست نوشتی مشکلی نیست.
CoolCoolCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، iman63ir ، shaso ، ابی هانی ، Saeedv13 ، farshadsh ، گل نهال
این اطلاعات کی سی سی که چه افرادی لازمه سوء پیشینه بگیرن، رو از کجا باید پیدا کنم؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان