کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-27 ساعت 19:24)Artin_xx نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 10:42)ma300me نوشته:  نه مانیلای عزیز ایشون اونجا زندگی نکردن . ما پرس و جو کردیم فرقی نمیکنه که اونجا زندگی کرده باشه یا نه. در ضمن اگه اینجا از سفارت اقدام کنیم پروسش طولانیه. بنابر این احتمالا مدارک رو ببریم امارات و از اونجا اقدام کنیم که سریعتر انجام بشه.

ببخشید یعنی من که الان 38 ساله هستم و ویزای پزشکی انگلیس رو در سن 12 سالگی و 17 سالگی ( 2 بار ) گرفتم رفتم اونجا واسه درمان وبار اول 8 ماه و بار دوم 3 ماه اونجا بودم واسه درمان باید عدم سوپیشینه بگیرم ؟؟ و البته یه بارم سال 2006 ویزای توریستی انگلیس رو گرفتم رفتم 10 روز اونجا بودم .
عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

بله دوست عزیز نیاز هست و حتما باید بگیری، تو هر کشوری بیشتر از ۶ماه اقامت داشته باشی‌ باید گواهی عدم سؤ پیشینه بگیرین سریع اقدام کنید چون زمان بر هست و اینکه ظاهراً سفارت انگلیس در ایران بسته هست ولی‌ دوستی‌ گفتن که تونستن با این وجود گواهی و بگیرن پس عجله کنید .
موفق باشین
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-30 ساعت 11:22)ani_sheiton نوشته:  بچه ها .اگه دکتر اونگان پرسید جراحی داشتید یا نه.من مچ دستم رو که کیست داشته جراحی کردم در آوردمش به نظرتون بگم؟حالا اگه قرار باشه بگم کیست رو چه ترجمه ای کنم بگم مچ دست من کیست داشته؟ Big Grin
در مورد جراحي زياد سخت نگير. اگر اثار و نشونه اي نداره روي دستت كه اصلا نميخواد بگي. اگر رو دستت اثرش هست فارسي بهش بگو. من خودم چشمامو عمل كردم وقتي ازم پرسيد منم بهش گفتم چشممو عمل كردم و ايشون گفت چند دفه؟؟؟؟؟ Big GrinBig Grin
همين. اين سوالات فقط براي پركردن فرم اطلاعات پزشكي شما خواهد بود مامان آني
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، nooshshahnar ، shaso ، ani_sheiton ، Saeedv13 ، farshadsh ، Aida.s
(2013-04-30 ساعت 13:39)Ladan-m نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 10:42)ma300me نوشته:  نه مانیلای عزیز ایشون اونجا زندگی نکردن . ما پرس و جو کردیم فرقی نمیکنه که اونجا زندگی کرده باشه یا نه. در ضمن اگه اینجا از سفارت اقدام کنیم پروسش طولانیه. بنابر این احتمالا مدارک رو ببریم امارات و از اونجا اقدام کنیم که سریعتر انجام بشه.

ببخشید یعنی من که الان 38 ساله هستم و ویزای پزشکی انگلیس رو در سن 12 سالگی و 17 سالگی ( 2 بار ) گرفتم رفتم اونجا واسه درمان وبار اول 8 ماه و بار دوم 3 ماه اونجا بودم واسه درمان باید عدم سوپیشینه بگیرم ؟؟ و البته یه بارم سال 2006 ویزای توریستی انگلیس رو گرفتم رفتم 10 روز اونجا بودم .
عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

بله دوست عزیز نیاز هست و حتما باید بگیری، تو هر کشوری بیشتر از ۶ماه اقامت داشته باشی‌ باید گواهی عدم سؤ پیشینه بگیرین سریع اقدام کنید چون زمان بر هست و اینکه ظاهراً سفارت انگلیس در ایران بسته هست ولی‌ دوستی‌ گفتن که تونستن با این وجود گواهی و بگیرن پس عجله کنید .
موفق باشین
البته تو فرم های pdf آنکارا و ایروان گفته حداقل یه سال ,
(2013-04-30 ساعت 13:33)aminsh نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:23)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:09)aminsh نوشته:  اگر كسي قبلا ازدواج كرده و بعد دوباره با همسرش ازدواج كرده باشه و موقع ثبت نام اوليه نوشته بوده متاهل در حالي كه طلاق گرفته بوده و بعد از دريافت نامه اول قبولي دوباره ازدواج كرده حالا احتمالش هست رد بخوره؟
نه
اگر هر مرحله که بوده باشه راستش رو گفته باشه دلیل وجود نداره که کیس شما رد بشه
مگر اینکه در مرحله ای دروغ گفته باشید که اون موقع ناجور می شه Smile

اخه تاريخ ازدواج بعد از دريافت نامه اول قبولي بوده و همچنين توي ثبت نام اوليه نوشته شده بوده متاهل
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ اگه نميشه كه بيخود هزينه نكنم
(2013-04-30 ساعت 13:39)Ladan-m نوشته:  

عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

موفق باشین

فکر میکنم برای زیر 16 سال که اصلا سوء پیشینه نمی خواد... برای بیشتر از 16 سال هم باید حداقل 6 ماه اونجا بوده باشین.

کسی میدونه گرفتن سوء پیشینه از انگلستان چه پروسه ای داره؟؟؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-04-24 ساعت 13:44)Given نوشته:  [quote='naarestan' pid='315328' dateline='1366740417']
سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفته‌ای هست که کارای فارغ‌التحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامه‌م به تاریخ مصاحبه‌م که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برنده‌های ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامه‌م حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همون‌طور که میدونید! سفارت کپی‌برابر‌اصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی
باسلام
من دانشگاه تهران نبودم ولي قوانين رو نسبتا ميدونم، ببينيد براي گرفتن مدارك اصلي دانشگاه چاره ي ديگري نداريد به غير از تسويه حساب با دولت و وزارت علوم، به هر حال شما بايد هزينه تحصيل رايگانتون را يا با كار كردن در يك ارگان دولتي يا هر جاي خصوصي مرتبط با رشتتون در داخل كشور جبران كنيد(به اندازه دو برابر سال هاي تحصيل) يا اينكه تشريف ببريد وزارت علوم و اين مبلغ رو نقدي پرداخت كنيد تا مدركتون آزاد بشه. اگر مي خواهيد از ايران مهاجرت كنيد بهترين راه همينه كه چند مليون هزينه كنيد. يا اينكه بريد به يكي از دارالترجمه ها بپرسيد دقيقا براي ترجمه چه جور مدركي رو مي خواهند، بعضي وقتا با اين مدارك موقتي كه دانشگاه ها صادر ميكنند هم ميشه كار رو راه انداخت به شرطي كه رو مدرك موقت ننويسه كه ارزش ترجمه نداره. بعضي وقتا هم ميشه كه شما اون مدرك موقتتونو بدين واسه ترجمه ولي خوب ريز نمرات تاييد شده اصلي رو نميدن واستون كه اگر بعدا خواستين ادامه تحصيل بدين سخت ميشه واستون. با آرزوي موفقيت
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، payam62 ، farshadsh
اگر جاي سوختگي داشته باشيم به دكتربايد اطلاع بديم يا در اين مورد نمي پرسه.
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
دوست عزیز، اگر زمان ثبت نام مجرد بوده باشه و گفته متاهل، متاسفانه سال گذشته یک کیس بذلیل مشابه رد شده بود، فکر کنم بتونید سفرنامشو پیدا کنید
(2013-04-30 ساعت 14:06)aminsh نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:09)aminsh نوشته:  اگر كسي قبلا ازدواج كرده و بعد دوباره با همسرش ازدواج كرده باشه و موقع ثبت نام اوليه نوشته بوده متاهل در حالي كه طلاق گرفته بوده و بعد از دريافت نامه اول قبولي دوباره ازدواج كرده حالا احتمالش هست رد بخوره؟
نه

اخه تاريخ ازدواج بعد از دريافت نامه اول قبولي بوده و همچنين توي ثبت نام اوليه نوشته شده بوده متاهل
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ اگه نميشه كه بيخود هزينه نكنم
اونایی که کلیرنس میخورند برمیگردن ایران برای همراهشون وکالت نامه تهیه میکنن میدن ترجمه ترکی؟یا همون آنکارا باید کاراشو کرد؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
نه
یا باید امکان مخفی کردنش رو داشته باشید یا اینکه بی خیال بشید.
به دروغ خیلی حساس هستن امکان رد شدن هست.
وقتی در نامه اول نوشته متاهل پس شما باید متاهل بوده باشید دیگه !!!!!!!!!!!!! بعدش نمی شه که ازدواج کنید مگر اینکه امکان دو تا ازدواج همزمان در کشور شما قا نونی باشه و کلی داستان دیگه ....
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: 3pideh ، sce ، farshadsh
کسی میدونه گرفتن سوء پیشینه از انگلستان چه پروسه ای داره؟؟؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: sce
(2013-04-30 ساعت 16:20)Nasimmmm نوشته:  کسی میدونه گرفتن سوء پیشینه از انگلستان چه پروسه ای داره؟؟؟

این فایلی که گذاشتم رو ببینید
توضیحاتش کامله
فرم رو هم پرکنید
کپی پاسپورت
2 تا مدرک (حتما دو تا)می خواد که بتونه ثابت کنه محل زندگی الانتون کجاست
یک عکس جدید 45 در 35 میلیمتر, که یه نفر که حداقل 2 سال شما رو می شناسه باید امضا کنه(که اون شخص هم باید شرایط خاصی داشته باشه)
و پولی که باید پرداخت کنید
همه ی اینها توی فرم نوشته شده
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، Nasimmmm ، Saeedv13 ، Ali.US ، Aida.s ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، lonelyman ، amir82
(2013-04-29 ساعت 15:49)ali_am76 نوشته:  سلام دوستان
یه سوالی دارم! اصل مدرک پیش دانشگاهیو دانشگاه من گرفته! میخاستم بپرسم برای مصاحبه اگه دانشگاه اصل مدرکو نده و کپی برابر اصل فقط باشه مشکلی هست؟ در ضمن پایان خدمت هم دارم من!

اطلاعاتتون رو داخل امضاتون بگذارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
کدوم سفارت هستید؟
اگر ابوظبی هستید، میدونم که ابوظبی با کپی برابر اصل اوکیه چون میل دادم و پرسیدم ازشون؛ ولی اگر ایروان هستید، نه. باید یه فکری بکنید. یعنی یا آخرین مدرک تحصیلیتون (مثلا لیسانس) رو اصلش رو ببرید یا اگر اونو ندارید، برید یجوری از دانشگاه بگیرید. چون یادمه توی یکی از سفرنامه‌ها خوندم که یکی از دوستان شاهد بودن در سفارت ایروان، آفیسر نقص پرونده زد برای یک خانمی که کپی برابر اصل برده بود. آنکارا رو خبر ندارم.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh ، lonelyman
سلام نامه دوم من روز یکشنبه در انکارا تعیین شده الان رفتم تو سایت مدیکال نوبت دکتر بگیرم ولی سایت به من وقت نمیده و در ارور سایت ذکر میشه که روز مصاحبه شما تعطیل می باشد.خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید من رو خبر دار کنید .فقط 30 روز وقت دارم
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 19:29)ramin5165 نوشته:  سلام نامه دوم من روز یکشنبه در انکارا تعیین شده الان رفتم تو سایت مدیکال نوبت دکتر بگیرم ولی سایت به من وقت نمیده و در ارور سایت ذکر میشه که روز مصاحبه شما تعطیل می باشد.خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید من رو خبر دار کنید .فقط 30 روز وقت دارم

سلام دوست عزیز اولا تاریخ دقیق مصاحبه تون رو هیچ جا اعلام نکنید
شما به سفارت ایمیل بزنید بودن دوستانی که شرایط شما رو داشتن ولی با ایمیل مشکلشون حل شده
در ضمن نامه ی دومتون رو دوباره چک کنید ممکنه اصلاح کرده باشن ،
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish ، amir82 ، farshadsh ، niko ، Aida.s ، rouzbehdarvishi ، lonelyman ، shimoda

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان