کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-04 ساعت 13:48)eett نوشته:  سلام

من 3 تا سوال داشتم اول اینکه لطف کنید به من بگید فرم اطلاءات تماس که سفارت در آنکارا میخواد از کجا باید دانلود کنم ؟

و اینکه مدرکه پیش دانشگاهی کافی هست یا دیپلم هم لازمه ؟ یا اینکه آخرین مدرک رو ببرم کافی هست ؟

یک سوال دیگه هم دارم ، من پاسپورت جدید گرفتم لازمه که فرم جدید پر کنم یا همون پاسپورت جدید و قدیم رو ببرم کافی هاست ؟

مرسی

ترجمه و اصل مدرک دیپلم لازمه، با توجه به اینکه دیپلم در ایران 11 ساله هست، پیش دانشگاهی هم لازمه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-04 ساعت 11:41)afshinghwink نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:05)nimo80 نوشته:  [quote='nimo80' pid='327548' dateline='1367596294']
دوستان من این سوالمو تا تاپیک خودش پرسیدم ولی گویا اونجا کسی زیاد پاسخگو نیست ، با اجازه اینجا هم می پرسم:

دوستان عزیزم سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
اگه حساب مثلا 30میلیونی با پدر و مادرم مشترک باشه ولی 98 درصد سهم من باشه ، این تمکن مالی رو قبول می کنه سفارت؟

و یه سوال دیگه ، مدارک اسپانسرم رو هم باید همراه با نامه تمکن مالی و مدارک دیگم بفرستم آنکارا ؟

میشه جوابمو بدین؟؟؟؟ واجبه Sad
[1- بله قبول می کنن2- مدارک اسپانسر همراه تمکن مالی در روز مصاحبه ارائه شود]
ممنوووووووووووونم دوست عزیز
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان من را نیز راهنمایی کنید
من برنده لاتاری هستم و همسرم درست درشانزده سالگی حدود24 سال پیش به مدت 13 ماه در المان بوده . زمان رفتن زیر16 سال بود.
حالا باید برای ایشان هم سو پیشینه بگیریم . اگر جواب مثبت است راه گرفتن آن چیست؟ ضمن اینکه ما انکارا مصاحبه داریم و در سایت ترکیه نوشته گواهی پلیس برای ایران نیازی نیست. البته نگفته برای ایرانـــــــی .
لطفا مدیران راهنمایی کنند. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-04 ساعت 11:48)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:45)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز کسی‌ که نخواد در ا م رِ ک ا ادامه تحصیل بده، آیا برای رفتن به سفارت و مصاحبه در آنکارا ، نیازی به ترجمهٔ ریز نمرات دارد یا خیر؟؟

دوست عزيز مدارك تحصيلي جز مداركي هست كه سفارت از شما درخواست كرده در روز مصاحبه با خود داشته باشيد پس نياز به ترجمه دارد.
اگر قصد ادامه تحصيل در ا.م.ريكا نداريد نيازي به گرفتن تاييده دادگستري نداريد. در مورد ريز نمرات هم در تعدادي ناچيزي از كيسها مشاهده شده كه افيسر درخواست ريز نمرات كرده. به نظرم بد نيست شما ريز نمرات هم گرفته و ترجمه كنيد. همين

(2013-05-04 ساعت 11:05)nimo80 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 20:21)nimo80 نوشته:  دوستان من این سوالمو تا تاپیک خودش پرسیدم ولی گویا اونجا کسی زیاد پاسخگو نیست ، با اجازه اینجا هم می پرسم:

دوستان عزیزم سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
اگه حساب مثلا 30میلیونی با پدر و مادرم مشترک باشه ولی 98 درصد سهم من باشه ، این تمکن مالی رو قبول می کنه سفارت؟

و یه سوال دیگه ، مدارک اسپانسرم رو هم باید همراه با نامه تمکن مالی و مدارک دیگم بفرستم آنکارا ؟

میشه جوابمو بدین؟؟؟؟ واجبه Sad
دوست عزيز سري كه درد نمي كنه چرا دستمال ميبندي؟؟؟
شما پول را بذار به حسابي كه براي خودت هست
در مورد اسپانسر من اطلاعي ندارم ولي اگر مجرد هستي ميتوني با 50 ~ 60 ميليون با خيال راحت و بدون اسپانسر بري مصاحبه. من خودم 30 تا داشتم و 23 تا قرض كردم. موفق باشي
دوستم آخه نمی تونم حسابم رو از بابام اینا جدا کنم ... در ضمن به جز این 30 میلیون از هیچ جا دیگه نمی تونم پول تهیه کنم ! ما نمی خوایم ویزای سرمایه گذاری بگیریم ! اگه انقدر اینجا پول داشتیم واسه چی می خواستیم مهاجرت کنیم پس؟!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان:
از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-05-04 ساعت 21:26)سونیک نوشته:  با سلام
من برنده لاتاری هستم و همسرم درست درشانزده سالگی حدود24 سال پیش به مدت 13 ماه در المان بوده . زمان رفتن زیر16 سال بود.
حالا باید برای ایشان هم سو پیشینه بگیریم . اگر جواب مثبت است راه گرفتن آن چیست؟ ضمن اینکه ما انکارا مصاحبه داریم و در سایت ترکیه نوشته گواهی پلیس برای ایران نیازی نیست. البته نگفته برای ایرانـــــــی .
بیش از شیش ماه زندگی در کشور دیگه حتی توریستی ، نیاز به سو پیشینه داره
برای گرفتن گواهی عدم سو پیشینه از سفارت آلمان اقدام کنید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
من مدرکمو فرستادم اما ریز نمره رو ترجمه نکردم اصلا نگرفتم
آیا نیازی دارم ب ریز نمره
خواهش میکنم سریع جواب بدین با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 00:21)sami0 نوشته:  سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
دوست عزيز اگه امضا داشته باشيد دوستان ديگه بهتر بهتون جواب ميدن.چون مدارك رو پست كرديد پس حتما سفارت انكارا هستيد.تو فرم سفارت در مورد ريزنمرات چيزي نوشته نشده.از تعداد كمي از دوستان هنگام مصاحبه ريزنمرات رو خواستن.به نظر من اگه مشكلي براتون پيش نمياد و وقت دارين ريزنمرات رو ببرين كه خدايي نكرده نقص مدرك نداشته باشيد.من ريز نمراتم رو بردم ولي فقط آخرين مدرك تحصيلي رو ازم گرفتن.موفق باشيد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: niko ، farshadsh ، Aida.s
(2013-05-05 ساعت 00:33)nina22 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 00:21)sami0 نوشته:  سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
دوست عزيز اگه امضا داشته باشيد دوستان ديگه بهتر بهتون جواب ميدن.چون مدارك رو پست كرديد پس حتما سفارت انكارا هستيد.تو فرم سفارت در مورد ريزنمرات چيزي نوشته نشده.از تعداد كمي از دوستان هنگام مصاحبه ريزنمرات رو خواستن.به نظر من اگه مشكلي براتون پيش نمياد و وقت دارين ريزنمرات رو ببرين كه خدايي نكرده نقص مدرك نداشته باشيد.من ريز نمراتم رو بردم ولي فقط آخرين مدرك تحصيلي رو ازم گرفتن.موفق باشيد.

نمیدونم دانشگاه ریز نمره به این راحتیا میدن یا نه
فکر کنم به یه ارگان خاص میدن
من حالا ی ریز نمره دارم که مهر دانشگاه روش نیست فقط مهر مدیر آموزش با امضاش هست نمیدونم اون قابله قبول هست که فقط ترجمه بشه؟چون مهر دانشگا روش نیست
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 00:38)sami0 نوشته:  

من حالا ی ریز نمره دارم که مهر دانشگاه روش نیست فقط مهر مدیر آموزش با امضاش هست نمیدونم اون قابله قبول هست که فقط ترجمه بشه؟چون مهر دانشگا روش نیست
فردا با دارالترجمه تماس بگير و بپرس.متاسفانه اطلاعي در مورد قوانين اموزشي دانشگاه براي دريافت ريزنمرات ندارم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-04 ساعت 21:26)سونیک نوشته:  با سلام

سلام دوست عزیز
همسر شما باید سو پیشینه بگیرند و برای گرفتن آن بهتره با سفارت آلمان در تهران مکاتبه کنید و از اونها راهکار بخواهید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، Soap McTavish
دوستان عزيز سلام
ما هنوز تصميم قطعي نگرفتيم كدوم ايالت بريم
اگه از ما در اين مورد سوالي شد كجا رو بگيم كه هيچ موردي نداشته باشه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh
(2013-05-05 ساعت 01:50)shaso نوشته:  دوستان عزيز سلام
ما هنوز تصميم قطعي نگرفتيم كدوم ايالت بريم
اگه از ما در اين مورد سوالي شد كجا رو بگيم كه هيچ موردي نداشته باشه؟
اصولا ایالت ها هیچ موردی ندارن همشون Big Grin
شما به افیسر بگین اسم یک ایالت رو، دلیلش هم این باشه که یک دوست یا فامیلی اونجا دارین ، اگر نه ،خوب بگید یکی از شهرهای تگزاس، به دلیل ارزان تر بودنش Smile و بگین که تصمیم قطعی نگرفتین در مورد شهرش هنوز Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، parsush ، farshadsh ، gbtm ، گل نهال ، Aida.s
سلام به همگي
من حدود دو ماه پيش مقطع فوق ليسانس رو تموم كردم و در فرم نوشته بودم. حالا
حدودا ٦ ماه طول ميكشه كه مدركم آماده بشه ارائه ريز نمرات كافيه؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 00:38)sami0 نوشته:  

سلام
برای مصاحبه نیازی به ریز نمرات نیست

سلام دوستان
عکسی که برای مصاحبه باید ببریم برای بانوان بدون حجاب باشه اشکال نداره؟لطفا راهنمایی نمائید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان