موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من را نیز راهنمایی کنید
من برنده لاتاری هستم و همسرم درست درشانزده سالگی حدود24 سال پیش به مدت 13 ماه در المان بوده . زمان رفتن زیر16 سال بود.
حالا باید برای ایشان هم سو پیشینه بگیریم . اگر جواب مثبت است راه گرفتن آن چیست؟ ضمن اینکه ما انکارا مصاحبه داریم و در سایت ترکیه نوشته گواهی پلیس برای ایران نیازی نیست. البته نگفته برای ایرانـــــــی .
لطفا مدیران راهنمایی کنند. ممنون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
من مدرکمو فرستادم اما ریز نمره رو ترجمه نکردم اصلا نگرفتم
آیا نیازی دارم ب ریز نمره
خواهش میکنم سریع جواب بدین با تشکر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 00:33 توسط nina22.)
(2013-05-05 ساعت 00:21)sami0 نوشته: سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
دوست عزيز اگه امضا داشته باشيد دوستان ديگه بهتر بهتون جواب ميدن.چون مدارك رو پست كرديد پس حتما سفارت انكارا هستيد.تو فرم سفارت در مورد ريزنمرات چيزي نوشته نشده.از تعداد كمي از دوستان هنگام مصاحبه ريزنمرات رو خواستن.به نظر من اگه مشكلي براتون پيش نمياد و وقت دارين ريزنمرات رو ببرين كه خدايي نكرده نقص مدرك نداشته باشيد.من ريز نمراتم رو بردم ولي فقط آخرين مدرك تحصيلي رو ازم گرفتن.موفق باشيد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 00:38)sami0 نوشته: (2013-05-05 ساعت 00:33)nina22 نوشته: (2013-05-05 ساعت 00:21)sami0 نوشته: سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
دوست عزيز اگه امضا داشته باشيد دوستان ديگه بهتر بهتون جواب ميدن.چون مدارك رو پست كرديد پس حتما سفارت انكارا هستيد.تو فرم سفارت در مورد ريزنمرات چيزي نوشته نشده.از تعداد كمي از دوستان هنگام مصاحبه ريزنمرات رو خواستن.به نظر من اگه مشكلي براتون پيش نمياد و وقت دارين ريزنمرات رو ببرين كه خدايي نكرده نقص مدرك نداشته باشيد.من ريز نمراتم رو بردم ولي فقط آخرين مدرك تحصيلي رو ازم گرفتن.موفق باشيد.
نمیدونم دانشگاه ریز نمره به این راحتیا میدن یا نه
فکر کنم به یه ارگان خاص میدن
من حالا ی ریز نمره دارم که مهر دانشگاه روش نیست فقط مهر مدیر آموزش با امضاش هست نمیدونم اون قابله قبول هست که فقط ترجمه بشه؟چون مهر دانشگا روش نیست
فردا با دارالترجمه تماس بگير و بپرس.متاسفانه اطلاعي در مورد قوانين اموزشي دانشگاه براي دريافت ريزنمرات ندارم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
ما هنوز تصميم قطعي نگرفتيم كدوم ايالت بريم
اگه از ما در اين مورد سوالي شد كجا رو بگيم كه هيچ موردي نداشته باشه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من حدود دو ماه پيش مقطع فوق ليسانس رو تموم كردم و در فرم نوشته بودم. حالا
حدودا ٦ ماه طول ميكشه كه مدركم آماده بشه ارائه ريز نمرات كافيه؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 07:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 07:44 توسط sadfar.)
(2013-05-05 ساعت 00:38)sami0 نوشته: (2013-05-05 ساعت 00:33)nina22 نوشته: (2013-05-05 ساعت 00:21)sami0 نوشته: سلام بچه ها شما علاو بر مدرک دانشگاهی ریز نمره هم گرفتین
نمیدونم دانشگاه ریز نمره به این راحتیا میدن یا نه
فکر کنم به یه ارگان خاص میدن
من حالا ی ریز نمره دارم که مهر دانشگاه روش نیست فقط مهر مدیر آموزش با امضاش هست نمیدونم اون قابله قبول هست که فقط ترجمه بشه؟چون مهر دانشگا روش نیست
سلام
برای مصاحبه نیازی به ریز نمرات نیست
سلام دوستان
عکسی که برای مصاحبه باید ببریم برای بانوان بدون حجاب باشه اشکال نداره؟لطفا راهنمایی نمائید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.