کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان سلام: خواهر من دیروز که رفته نتایج 2014 را چک کنه بعدش چون نتایج 2013 را پارسال یادش رفته چک کنه اونوقت دیده که 2013 قبول شده بوده و یکساله که خبر نداشته ! کیس نامبر هم ***2 است حالا باید چی کار کنه ؟ اصلا الان امیدی هست؟
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، gbtm ، گل نهال
(2013-05-05 ساعت 09:15)سروناز نوشته:  دوستان سلام: خواهر من دیروز که رفته نتایج 2014 را چک کنه بعدش چون نتایج 2013 را پارسال یادش رفته چک کنه اونوقت دیده که 2013 قبول شده بوده و یکساله که خبر نداشته ! کیس نامبر هم ***2 است حالا باید چی کار کنه ؟ اصلا الان امیدی هست؟

تبریک
بایستی فرمهای مربوطه را سریعا تکمیل نماید و به kccارسال نماید سپس منتظر نامه مصاحبه بماند. در ضمن واکسن ها را سریعا شروع نماید و ترجمه مدارک نیز مرحله بعد است.

سلام دوستان
عکسی که برای مصاحبه باید ببریم برای بانوان بدون حجاب باشه اشکال نداره؟لطفا راهنمایی نمائید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، gbtm ، گل نهال
بابا من اينهمه به سوال شماها جواب مي دم چرا كسي جواب من و نمي ده Sad
نامه اشتغال به تحصيل كه از دانشگاه براي سفارت مي گيريم بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh
سلام دوستان من این سوالو تو تاپیک دیگه مطرح کردم هنوز جواب نگرفتم چون عجله دارم برای تهیه بلیط لطفا منو راهنمایی کنید.مصاحبه ما روز دوشنبه است اگه سه شنبه هفته قبلش با پرواز ترکیش بریم و خدا بخواد همون سه شنبه کارای مدیکالمون رو شروع کنیم با دو بچه زیر 15 سال جمعه یا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 10:00)sadfar نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 09:15)سروناز نوشته:  دوستان سلام: خواهر من دیروز که رفته نتایج 2014 را چک کنه بعدش چون نتایج 2013 را پارسال یادش رفته چک کنه اونوقت دیده که 2013 قبول شده بوده و یکساله که خبر نداشته ! کیس نامبر هم ***2 است حالا باید چی کار کنه ؟ اصلا الان امیدی هست؟

تبریک
بایستی فرمهای مربوطه را سریعا تکمیل نماید و به kccارسال نماید سپس منتظر نامه مصاحبه بماند. در ضمن واکسن ها را سریعا شروع نماید و ترجمه مدارک نیز مرحله بعد است.

سلام دوستان
عکسی که برای مصاحبه باید ببریم برای بانوان بدون حجاب باشه اشکال نداره؟لطفا راهنمایی نمائید. باسپاس
بدون حجاب هيچ ايرادي نداره.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadfar ، Aida.s ، Judy Abbott 13
(2013-05-04 ساعت 10:58)mrr777 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 09:54)ashakibafar نوشته:  دوستان عزیز یه سوال تکنیکی برام پیش اومده
ظاهرا به صورت Defultهمه ایرونی ها باید کلیر بخورن مگر اینکه آفیسر تشخیص بده !

یه نگاهی به اینجا بکنید دوست من.
واقعا ممنونم ،نظر شما فوق العاده بود!! مرسیBig Grin
ایشاله زودتر کلیر بشین..
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، Aida.s
(2013-05-05 ساعت 10:21)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من این سوالو تو تاپیک دیگه مطرح کردم هنوز جواب نگرفتم چون عجله دارم برای تهیه بلیط لطفا منو راهنمایی کنید.مصاحبه ما روز دوشنبه است اگه سه شنبه هفته قبلش با پرواز ترکیش بریم و خدا بخواد همون سه شنبه کارای مدیکالمون رو شروع کنیم با دو بچه زیر 15 سال جمعه یا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
دوستان لطفا جواب منو بدید.سه شنبه تاریخ مناسبی هست یا نه؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 12:06)nyayesh نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 10:21)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من این سوالو تو تاپیک دیگه مطرح کردم هنوز جواب نگرفتم چون عجله دارم برای تهیه بلیط لطفا منو راهنمایی کنید.مصاحبه ما روز دوشنبه است اگه سه شنبه هفته قبلش با پرواز ترکیش بریم و خدا بخواد همون سه شنبه کارای مدیکالمون رو شروع کنیم با دو بچه زیر 15 سال جمعه یا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
دوستان لطفا جواب منو بدید.سه شنبه تاریخ مناسبی هست یا نه؟
برای بچه ها زده 4 روز کاری
می شه
سه شنبه ، چهار شنبه ، پنج شنبه و جمعه
پس مناسب است CoolTongue
سفر به شادی
دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، farshadsh ، mrr777 ، gbtm ، nyayesh ، tajhizgaran ، گل نهال ، Aida.s ، payam62
(2013-05-05 ساعت 10:20)my2220 نوشته:  بابا من اينهمه به سوال شماها جواب مي دم چرا كسي جواب من و نمي ده Sad
نامه اشتغال به تحصيل كه از دانشگاه براي سفارت مي گيريم بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟

دوست عزیز ناراخت نشو.

من کلا فکر نمی کنم نامه اشتغال به تحصیل ضروری باشه و سفارت اخرین مدرک تحصیلی رو می خواد که حداقل باید دیپلم باشه و شما قاعدتا باید داشته باشید.

ولی در جوابتون باید بگم نامه ای که شما می گیرید قاعدتا باید خطاب به همون سفارت باشه، ولی ظاهرا بعضی از دوستان که دنبال این نامه بودند گفتند که دانشگاه برای سفارت نمی ده و بعضی ها هم اکراه داشتند که به دانشگاه بگن برای کجا میخوان نامه رو.

اگر لازم می دونی که این نامه رو ببری قبلش یه پرس و جویی بکن اگه می شه که به عنوان همون سفارت بگیر، اگرم نه که بهتره به عنوان هر جا که صلاح می دونی بگیری و بعد در سفارت قضیه رو توضیح بدی.

اگه دوستان راه بهتری رو می دونند لطفا در جواب این دوستمون توضیح بدن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: my2220 ، farshadsh ، payam62
(2013-05-04 ساعت 21:43)ehsansh نوشته:  از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟

نه از هیچکدام سوء پیشینه نخواسته اند مگر اینکه 6 ماه در کشور دیگری حتی به صورت توریستی رفته باشید .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: gbtm ، Soap McTavish ، farshadsh ، Aida.s ، payam62 ، moon_rose
(2013-05-05 ساعت 10:20)my2220 نوشته:  بابا من اينهمه به سوال شماها جواب مي دم چرا كسي جواب من و نمي ده Sad
دوست عزیز از اونجایی که کلا اسم آم ری کا توی ایران گیر داره . بهتره برای سفارت سوئیس بگیری .. چون حافظ منافع کشور ذیل توی ایرانه ... اونجا اگه آفسیر هم بهت حرفی زد که مطمئن باش نمی زنه ... بگو نامه برای سفارت شما نمی دن ناچارا من برای سفارت حافظ منافع شما گرفتم . بعد هم بده ترجمه ... خیالت تخت خواب فنری Big Grin
(2013-05-05 ساعت 13:45)hezareh85 نوشته:  sghl
jfik akjhdjl sdeg
ای جونم ؟ قضیه چیه ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: gbtm ، my2220 ، farshadsh ، Aida.s ، payam62
با سلام خدمت تمامی بزرگواران
من در تاریخ 9 می ساعت 11 صبح وقت مدیکال دارم و 16 می ساعت 8:30 وقت سفارت
آیا میتوان بعد از مدیکال از آنکارا خارج شد ؟ معمولا جواب آزمایشات چقدر طول میکشه؟ در ضمن کارت واکسن هم کامل دارم.
چون برنامه دارم اگه بشه قبل از مصاحبه برم استانبول
تاریخ برگشتم هست 17 می یعنی1 روز بعد از مصاحبه آیا این تاریخ به صلاح است یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-05 ساعت 13:49)hezareh85 نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران
آیا میتوان بعد از مدیکال از آنکارا خارج شد ؟ معمولا جواب آزمایشات چقدر طول میکشه؟ در ضمن کارت واکسن هم کامل دارم.
تاریخ برگشتم هست 17 می یعنی1 روز بعد از مصاحبه آیا این تاریخ به صلاح است یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس
شما اگه یه نفری .. بزرگسال هم هستی ؟ Big Grin Tongue ... مدیکالت دو روز زمان می بره ... یعنی امروز صبح که می ری واسه مدیکال فردا عصر جواب رو بهت می دن البته اگر مشکلی پیش نیاد ... حالا اینکه می تونی خارج بشی از آنکارا که حتما می تونی خارج بشی ... و صلاح اینه که اول کارای مربوط به مصاحبه و مصاحبه رو انجام بدی و بعد از آنکارا خارج بشی .... من خودم قصد دارم حتما برم تا استانبول ... و چون معلوم نیست یکضرب بگیریم یا دو ضرب ....برنامه ریختم بلیط یه طرفه بگیرم واسه آنکارا ... و اگه دو ضرب شدم بعد مصاحبه برم استانبول از اونجا با پرواز برگردم ... اینطوری بهتره ... Wink
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، farshadsh ، Aida.s ، payam62
مرسی از شما
3 نفر هستیم .یک زوج و یک پسی 4 ماهه

(2013-05-05 ساعت 13:55)Given نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 13:49)hezareh85 نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران
سپاس
شما اگه یه نفری .. بزرگسال هم هستی ؟ Big Grin Tongue ... مدیکالت دو روز زمان می بره ... یعنی امروز صبح که می ری واسه مدیکال فردا عصر جواب رو بهت می دن البته اگر مشکلی پیش نیاد ... حالا اینکه می تونی خارج بشی از آنکارا که حتما می تونی خارج بشی ... و صلاح اینه که اول کارای مربوط به مصاحبه و مصاحبه رو انجام بدی و بعد از آنکارا خارج بشی .... من خودم قصد دارم حتما برم تا استانبول ... و چون معلوم نیست یکضرب بگیریم یا دو ضرب ....برنامه ریختم بلیط یه طرفه بگیرم واسه آنکارا ... و اگه دو ضرب شدم بعد مصاحبه برم استانبول از اونجا با پرواز برگردم ... اینطوری بهتره ... Wink
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، ramin_red ، farshadsh ، payam62
(2013-05-05 ساعت 13:39)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 21:43)ehsansh نوشته:  از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟

نه از هیچکدام سوء پیشینه نخواسته اند مگر اینکه 6 ماه در کشور دیگری حتی به صورت توریستی رفته باشید .
آخه چیزی که منو یکم به شک انداخت. بچه هایی که از کانادا مصاحبه شدن حتی با اینکه کمتر از 6 ماه اونجا بودن اونجا ازشون سوء پیشینه ایرانو خواستن. شاید به خاطر این بوده که اونجا مصاحبه شدن
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان