موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام: خواهر من دیروز که رفته نتایج 2014 را چک کنه بعدش چون نتایج 2013 را پارسال یادش رفته چک کنه اونوقت دیده که 2013 قبول شده بوده و یکساله که خبر نداشته ! کیس نامبر هم ***2 است حالا باید چی کار کنه ؟ اصلا الان امیدی هست؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 10:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 10:02 توسط sadfar.)
(2013-05-05 ساعت 09:15)سروناز نوشته: دوستان سلام: خواهر من دیروز که رفته نتایج 2014 را چک کنه بعدش چون نتایج 2013 را پارسال یادش رفته چک کنه اونوقت دیده که 2013 قبول شده بوده و یکساله که خبر نداشته ! کیس نامبر هم ***2 است حالا باید چی کار کنه ؟ اصلا الان امیدی هست؟
تبریک
بایستی فرمهای مربوطه را سریعا تکمیل نماید و به kccارسال نماید سپس منتظر نامه مصاحبه بماند. در ضمن واکسن ها را سریعا شروع نماید و ترجمه مدارک نیز مرحله بعد است.
سلام دوستان
عکسی که برای مصاحبه باید ببریم برای بانوان بدون حجاب باشه اشکال نداره؟لطفا راهنمایی نمائید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من این سوالو تو تاپیک دیگه مطرح کردم هنوز جواب نگرفتم چون عجله دارم برای تهیه بلیط لطفا منو راهنمایی کنید.مصاحبه ما روز دوشنبه است اگه سه شنبه هفته قبلش با پرواز ترکیش بریم و خدا بخواد همون سه شنبه کارای مدیکالمون رو شروع کنیم با دو بچه زیر 15 سال جمعه یا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 10:21)nyayesh نوشته: سلام دوستان من این سوالو تو تاپیک دیگه مطرح کردم هنوز جواب نگرفتم چون عجله دارم برای تهیه بلیط لطفا منو راهنمایی کنید.مصاحبه ما روز دوشنبه است اگه سه شنبه هفته قبلش با پرواز ترکیش بریم و خدا بخواد همون سه شنبه کارای مدیکالمون رو شروع کنیم با دو بچه زیر 15 سال جمعه یا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
دوستان لطفا جواب منو بدید.سه شنبه تاریخ مناسبی هست یا نه؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی بزرگواران
من در تاریخ 9 می ساعت 11 صبح وقت مدیکال دارم و 16 می ساعت 8:30 وقت سفارت
آیا میتوان بعد از مدیکال از آنکارا خارج شد ؟ معمولا جواب آزمایشات چقدر طول میکشه؟ در ضمن کارت واکسن هم کامل دارم.
چون برنامه دارم اگه بشه قبل از مصاحبه برم استانبول
تاریخ برگشتم هست 17 می یعنی1 روز بعد از مصاحبه آیا این تاریخ به صلاح است یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس