کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-05 ساعت 14:12)hezareh85 نوشته:  مرسی از شما
3 نفر هستیم .یک زوج و یک پسی 4 ماهه

(2013-05-05 ساعت 13:55)Given نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 13:49)hezareh85 نوشته:  با سلام خدمت تمامی بزرگواران
من در تاریخ 9 می ساعت 11 صبح وقت مدیکال دارم و 16 می ساعت 8:30 وقت سفارت
آیا میتوان بعد از مدیکال از آنکارا خارج شد ؟ معمولا جواب آزمایشات چقدر طول میکشه؟ در ضمن کارت واکسن هم کامل دارم.
چون برنامه دارم اگه بشه قبل از مصاحبه برم استانبول
تاریخ برگشتم هست 17 می یعنی1 روز بعد از مصاحبه آیا این تاریخ به صلاح است یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس
شما اگه یه نفری .. بزرگسال هم هستی ؟ Big Grin Tongue ... مدیکالت دو روز زمان می بره ... یعنی امروز صبح که می ری واسه مدیکال فردا عصر جواب رو بهت می دن البته اگر مشکلی پیش نیاد ... حالا اینکه می تونی خارج بشی از آنکارا که حتما می تونی خارج بشی ... و صلاح اینه که اول کارای مربوط به مصاحبه و مصاحبه رو انجام بدی و بعد از آنکارا خارج بشی .... من خودم قصد دارم حتما برم تا استانبول ... و چون معلوم نیست یکضرب بگیریم یا دو ضرب ....برنامه ریختم بلیط یه طرفه بگیرم واسه آنکارا ... و اگه دو ضرب شدم بعد مصاحبه برم استانبول از اونجا با پرواز برگردم ... اینطوری بهتره ... Wink
دوست عزیزم .. این سوال های که می کنید بارها و بارها مطرح شده و بارها دوستان جواب دادن ، شما هم می تونید با یک جستجو به تمام این اطلاعات دست پیدا کنید . ولی برای اینکه شبه برطرف بشه .. به این اطلاعات دقت کنید :

دیگه فک کنم واضح باشه :
[عکس: 11292694378209684914.jpg]

و همچنین نکته های اضافی تر رو توی این پست عمو سعید درباره نوع آزمایش هایی که روی کودک شما نجام میشه و همچنین روز های تعطیل و نیمه تعطیل مطب دکتر در آنکارا مطالعه کنید .
موفق باشید
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-05-04 ساعت 19:18)my2220 نوشته:  دوستان نامه اي كه براي اشتغال تحصيل در دانشگاه مي خواهيم بگيريم كه ببريم سفارت، بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور که دوستان دیگه هم گفتن نیازی به بردن نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه نیست (مگر این که دلیل خاصی برای خودتون داشته باشین)
شاید بتونین خطاب به "دارالترجمه رسمی" نامه رو بگیرین، اینجوری خاص هیچ سفارتی نیست و همه جا میتونین استفاده کنین.
فکر نمیکنم از این بابت سفارت سختگیری بکنه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، shimoda ، mrr777 ، my2220 ، farshadsh ، payam62 ، Soap McTavish ، lilac
(2013-05-04 ساعت 21:12)jazirehh نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:48)eett نوشته:  سلام

من 3 تا سوال داشتم اول اینکه لطف کنید به من بگید فرم اطلاءات تماس که سفارت در آنکارا میخواد از کجا باید دانلود کنم ؟

و اینکه مدرکه پیش دانشگاهی کافی هست یا دیپلم هم لازمه ؟ یا اینکه آخرین مدرک رو ببرم کافی هست ؟

یک سوال دیگه هم دارم ، من پاسپورت جدید گرفتم لازمه که فرم جدید پر کنم یا همون پاسپورت جدید و قدیم رو ببرم کافی هاست ؟

مرسی

ترجمه و اصل مدرک دیپلم لازمه، با توجه به اینکه دیپلم در ایران 11 ساله هست، پیش دانشگاهی هم لازمه ...
نوید جان دیپلم تو ایران برای شما جوونا 11 ساله است ولی برای پیرمردایی مثل عمو سعید دوازده ساله است.....تازه عمو سعید که 16 سال طول کشیده دیپلم بگیره...اون موقع فکر میکردند که تنبله ولی الان همه میدونن برای محکم کاری برای لاتاری بوده......Big GrinBig GrinBig Grin
@ عمو سعید: دروغ میگم؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-05 ساعت 17:01)amir82 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 19:18)my2220 نوشته:  دوستان نامه اي كه براي اشتغال تحصيل در دانشگاه مي خواهيم بگيريم كه ببريم سفارت، بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور که دوستان دیگه هم گفتن نیازی به بردن نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه نیست (مگر این که دلیل خاصی برای خودتون داشته باشین)
شاید بتونین خطاب به "دارالترجمه رسمی" نامه رو بگیرین، اینجوری خاص هیچ سفارتی نیست و همه جا میتونین استفاده کنین.
فکر نمیکنم از این بابت سفارت سختگیری بکنه.

دوستان خوبم مرسي از راهنماييتون
من براي خودم نمي خوام براي همراهم مي خوام. الان دانشجو هستن اگه نيازي نيست كه نمي برم.
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، payam62 ، ramin_red
(2013-05-05 ساعت 16:01)ehsansh نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 13:39)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 21:43)ehsansh نوشته:  از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟

نه از هیچکدام سوء پیشینه نخواسته اند مگر اینکه 6 ماه در کشور دیگری حتی به صورت توریستی رفته باشید .
آخه چیزی که منو یکم به شک انداخت. بچه هایی که از کانادا مصاحبه شدن حتی با اینکه کمتر از 6 ماه اونجا بودن اونجا ازشون سوء پیشینه ایرانو خواستن. شاید به خاطر این بوده که اونجا مصاحبه شدن

دوست عزیز معمولا غیر از سفارتهای آنکارا و ابوظبی و فرانکفورت و حالا ایروان که کارهای ایرانیهارو انجام میدن بقیه سفارتها خیلی کمتر در مورد قوانین مربوط به ایرانیها اطلاعات دارن ما در سفارت آمریکا در بخارست مصاحبه شدیم چند روز قبل مصاحبه زنگ زدیم به سفارت تا دقیقا از خودشون بپرسیم که چه مدارکی ببریم برای مصاحبه و اونها گفتن حتما باید سوءپیشینه بیارید هرچی ما گفتیم که از ایرانیها سوءپیشینه نمیخواد قبول نکردن خلاصه از ما اصرار و از اونها انکار فکر کنید ما بهشون گفتیم تو خود قوانین ذکر شده حتی تو سایت سفارت آنکارا هم نوشته خلاصه شماره تماس مارو گرفتن و گفتن خبرتون میکنیم حالا فکر کنید ما چه حالی شدیم زنگ زردیم سفارت ایران گفتن سوءپیشینه 6 ماه طول میکشه من که کارم شده بود گریه تا اینکه چند روز بعد از سفارت آمریکا بهمون زنگ زدن و عذرخواهی کردن و گفتن حق با شما بود ایرالنیها لازم ندارن حالا دوستانی که در سفارتهای دیگه مصاحبه میشن اگه ازشون خواستن حتما براشون توضیح بدن و اون بند قانون رو نشونشون بدن خودشون متوجه میشن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، usa lover ، farshadsh ، Hedieh20 ، DIVE ، el333 ، parastoo500
دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: payam62
سلام
من برنده 2014 هستم
اینجا سوالم رو مطرح کردم که دوستان و اساتید که این مراحل رو رفتن کمک کنن.
من میخوام با دختر خالم ازدواج کنم و ایشون هم شانس زندگی تو آمریکا رو داشته باشه و اینم بگم که سوری نیست و ازدواج واقعی هست.
2 تا سوال داشتم
1- احتمال داره با این شرایط ویزا ندن و بگن الکیه و شانس رو از دست بدم؟
2- پدر ایشون سپاهی هستن ولی بازنشسته شدن و الان کار آزاد دارند این مورد چطوریه؟اصلا شغل پدرشون رو میخوان؟احتماال ریجکت هست؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh
(2013-05-05 ساعت 23:12)noobnoobi نوشته:  سلام
من برنده 2014 هستم
من میخوام با دختر خالم ازدواج کنم و ایشون هم شانس زندگی تو آمریکا رو داشته باشه و اینم بگم که سوری نیست و ازدواج واقعی هست.
2 تا سوال داشتم
2- پدر ایشون سپاهی هستن ولی بازنشسته شدن و الان کار آزاد دارند این مورد چطوریه؟اصلا شغل پدرشون رو میخوان؟احتماال ریجکت هست؟

مباركتون باشه
نه با ازدواج اصلاً ريجكت نميشين و تا روز مصاحبه واسه ازدواج وقت داريد و بهتره تاپيك ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاري را ملاحظه بفرماييد
راجع به پدر ابشون، ممكنه كليرنستون طولاني تر بشه ولي بعيد ميدونم كه ريجكت بشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nina22 ، امیر مهاجر ، bayat_r ، Soap McTavish ، farshadsh ، jazirehh ، byousefi_p
(2013-05-05 ساعت 23:26)گل نهال نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:12)noobnoobi نوشته:  سلام
من برنده 2014 هستم
2 تا سوال داشتم

مباركتون باشه
نه با ازدواج اصلاً ريجكت نميشين و تا روز مصاحبه واسه ازدواج وقت داريد و بهتره تاپيك ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاري را ملاحظه بفرماييد

یه سری میگن اصلا فقط به شغل من و همسرم نگاه میکنن(توی فرم هم نیومده).و شغل پدر هیچکدوم تاثیری نداره درسته یا اونها خودشون بررسی میکنن؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، farshadsh
(2013-05-05 ساعت 23:36)noobnoobi نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:12)noobnoobi نوشته:  اینجا سوالم رو مطرح کردم که دوستان و اساتید که این مراحل رو رفتن کمک کنن.
2 تا سوال داشتم

مباركتون باشه

یه سری میگن اصلا فقط به شغل من و همسرم نگاه میکنن(توی فرم هم نیومده).و شغل پدر هیچکدوم تاثیری نداره درسته یا اونها خودشون بررسی میکنن؟

توي فرمها كه مشخصات پدر و مادر را ميپرسن واسه همه اعضاي كيس
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: noobnoobi ، امیر مهاجر ، farshadsh
(2013-05-05 ساعت 23:39)گل نهال نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:12)noobnoobi نوشته:  اینجا سوالم رو مطرح کردم که دوستان و اساتید که این مراحل رو رفتن کمک کنن.
2 تا سوال داشتم

مباركتون باشه

پس شما فکر میکنید پرونده ما جزو کدوم دسته قرار میگیره ریسک صفر یا ریسک متوسط یا ریسک بالا؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته:  دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جناب نیکان ، سو پیشینه برای زندگی بیش از 12 ماه در خارج از ایران نیاز هست . طبیعتاً اگر از یک کشوری سو پیشینه میگیرین، برای مدت زمان حضورتان در آن کشور هست.
برای ایران اصلاً نیازی به سوپیشینه ندارین ولی اگه در خارج از ایران اقامت داشتین/دارین این برگه رو تهیه کنین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-05-05 ساعت 23:44)noobnoobi نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:39)گل نهال نوشته:  
2 تا سوال داشتم

مباركتون باشه

پس شما فکر میکنید پرونده ما جزو کدوم دسته قرار میگیره ریسک صفر یا ریسک متوسط یا ریسک بالا؟

دوس عزیز کسی نمیتونه جواب قطعی به شما بگه، 90% ایرانیها کلیرنس میخوریم که خیلی از فاکتوراش مشخص نیست، ولی پدر همسر شما آنچنان نقشی ندارن
تشکر کنندگان: farshadsh ، noobnoobi
سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر
تشکر کنندگان: farshadsh ، سمانه777
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته:  دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله کل ایران
تشکر کنندگان: farshadsh ، nikan_sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان