موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 16:01)ehsansh نوشته: (2013-05-05 ساعت 13:39)parvin_peikani نوشته: (2013-05-04 ساعت 21:43)ehsansh نوشته: از بچه هایی که رفتن مصاحبه کسی بوده که ازش سوء پیشینه خواسته باشن؟
نه از هیچکدام سوء پیشینه نخواسته اند مگر اینکه 6 ماه در کشور دیگری حتی به صورت توریستی رفته باشید .
آخه چیزی که منو یکم به شک انداخت. بچه هایی که از کانادا مصاحبه شدن حتی با اینکه کمتر از 6 ماه اونجا بودن اونجا ازشون سوء پیشینه ایرانو خواستن. شاید به خاطر این بوده که اونجا مصاحبه شدن
دوست عزیز معمولا غیر از سفارتهای آنکارا و ابوظبی و فرانکفورت و حالا ایروان که کارهای ایرانیهارو انجام میدن بقیه سفارتها خیلی کمتر در مورد قوانین مربوط به ایرانیها اطلاعات دارن ما در سفارت آمریکا در بخارست مصاحبه شدیم چند روز قبل مصاحبه زنگ زدیم به سفارت تا دقیقا از خودشون بپرسیم که چه مدارکی ببریم برای مصاحبه و اونها گفتن حتما باید سوءپیشینه بیارید هرچی ما گفتیم که از ایرانیها سوءپیشینه نمیخواد قبول نکردن خلاصه از ما اصرار و از اونها انکار فکر کنید ما بهشون گفتیم تو خود قوانین ذکر شده حتی تو سایت سفارت آنکارا هم نوشته خلاصه شماره تماس مارو گرفتن و گفتن خبرتون میکنیم حالا فکر کنید ما چه حالی شدیم زنگ زردیم سفارت ایران گفتن سوءپیشینه 6 ماه طول میکشه من که کارم شده بود گریه تا اینکه چند روز بعد از سفارت آمریکا بهمون زنگ زدن و عذرخواهی کردن و گفتن حق با شما بود ایرالنیها لازم ندارن حالا دوستانی که در سفارتهای دیگه مصاحبه میشن اگه ازشون خواستن حتما براشون توضیح بدن و اون بند قانون رو نشونشون بدن خودشون متوجه میشن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برنده 2014 هستم
اینجا سوالم رو مطرح کردم که دوستان و اساتید که این مراحل رو رفتن کمک کنن.
من میخوام با دختر خالم ازدواج کنم و ایشون هم شانس زندگی تو آمریکا رو داشته باشه و اینم بگم که سوری نیست و ازدواج واقعی هست.
2 تا سوال داشتم
1- احتمال داره با این شرایط ویزا ندن و بگن الکیه و شانس رو از دست بدم؟
2- پدر ایشون سپاهی هستن ولی بازنشسته شدن و الان کار آزاد دارند این مورد چطوریه؟اصلا شغل پدرشون رو میخوان؟احتماال ریجکت هست؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته: دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب نیکان ، سو پیشینه برای زندگی بیش از 12 ماه در خارج از ایران نیاز هست . طبیعتاً اگر از یک کشوری سو پیشینه میگیرین، برای مدت زمان حضورتان در آن کشور هست.
برای ایران اصلاً نیازی به سوپیشینه ندارین ولی اگه در خارج از ایران اقامت داشتین/دارین این برگه رو تهیه کنین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر