کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان

به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم و امیدوارم همشون بدون دردسر این مراحل رو به پایان برسونن.
یه سوالی داشتم که اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم.
من فرم شرکت در لاتاری یکی از دوستانم در آمریکا پر کرده و به اشتباه مدرک تحصیلی رو لیسانس زده و حالا می خوام بدونم که اگه تو فرمهایی که باید برای KCC بفرستیم اینو درست کنم ممنکه که ایرادی بگیرن یا اینکه موردی نداره.

ممنون میشم اگه جوابشو بهم بدین.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-05-06 ساعت 00:32)..... نوشته:  سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر

دوست عزیز من هم قبل از شما فارغ التحصیل شدم روز مصاحبه هنگام تحویل مدارک من همه مدارک تحصیلی و مدرک موقتم رو + ریز نمراتش ترجمه کردم و بردم . اما از من فقط پیش دانشگاهی رو قبول کرد و افیسر هم اصلا درباره مدرک تحصیلی من چیزی نپرسید فقط به من برای فارغ التحصیلیم تبریک گفت
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، nooshshahnar ، nikan_sh ، samansaba
(2013-05-06 ساعت 08:19)sami0 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته:  دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله کل ایران
اگر تاحالا در ایران زندگی کردید به سو پیشینه نیاز ندارید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، nooshshahnar ، nikan_sh
سلام دوستان مهربان
یکی از فرزندان من از عینک استفاده می کند عکس برای مدیکال و اینترویو باید با عینک باشه و یا بدون عینک؟ باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-06 ساعت 20:51)payam62 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 20:31)sadfar نوشته:  سلام دوستان مهربان
یکی از فرزندان من از عینک استفاده می کند عکس برای مدیکال و اینترویو باید با عینک باشه و یا بدون عینک؟ باسپاس

من خودم عینکی هستم و در تمامی مراحل ، عکس با عینک فرستادم . در راهنمای فرم ها اگه نگاه کنین ، نوشته عینک مشکلی نداره به شرط اینکه سایه رو چشم ننداخته باشه .

این سوال را برای این پرسیدم که برای پاس عکس بدون عینک ارسال کردم و آن الزام بود.
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: payam62
بچه ها راهنمائی می کنید. من تو شرکتی کار میکنم که مربوط به پتروشیمی هست و کارفرماشم از کله گنده هاست و با سپاه شریکه.البته حودش آلمان زیاد میره و میاد.اکروز راجع بع کارم خیلی پرس و جو کرد منم توضیح دادم اسم کارفرما رو هم پرسید. بعدم برگ 9 سوالی داد به نظرتون ممکنه کلیرنس نخورم؟مورد مشابه بوده؟
ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran

من خودم عینکی هستم و در تمامی مراحل ، عکس با عینک فرستادم . در راهنمای فرم ها اگه نگاه کنین ، نوشته عینک مشکلی نداره به شرط اینکه سایه رو چشم ننداخته باشه .

دوست عزیز این اشتباه رو نکنید و عکس ها رو بدون عینک بفرستین. من در سفارت ایروان مصاحبه داشتم و روز مصاحبه یکی از دوستان عزیزی که عضو همین مهاجرسرا هم هستند با ما بودند و عکس هاشون رو با عینک فرستاده بودند و به این نکته هم توجه کرده بودند که سایه نباید تو شیشه عینک اوفتاده باشه ولی بهشون نقص مدرک زدند و گفتند باید دوباره عکس بیاری!!! وقتی هم که به آفیسر مربوطه گفته بودند تو سایت اینو نوشته بهشون گفته بود نه عکس کلا باید بدون عینک باشه!!
نتیجه گیری منطقی: سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن حالا خود دانید
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: sadfar ، payam62 ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، Given ، گل نهال ، naarestan ، bayat_r ، parastoo500
سلام دوستان
ما خانواده 4 نفر هستیم و دو فرزند 11.5 و 7 ساله داریم. تمکن مالی که آماده کردیم به قرار زیر است آیا به نظرتون قابل قبول است؟
1-حساب بانکی 73400000 تومان
2- موجودی طلا که توسط یک طلا فروشی برآورد شده است و فاکتورهای آن هم با خودمان می بریم و آن موجودی که توسط طلا فروشی نوشته و تائید شده است را دادم ترجمه کردم به مبلغ 74600000 تومان
3- سند خانه بدون ارزش گذاری
4- سند خودرو دو دستگاه بدون ارزش گذاری
می بوسمتان
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: efah ، tajhizgaran
(2013-05-06 ساعت 21:43)sadfar نوشته:  سلام دوستان
ما خانواده 4 نفر هستیم و دو فرزند 11.5 و 7 ساله داریم. تمکن مالی که آماده کردیم به قرار زیر است آیا به نظرتون قابل قبول است؟
2- موجودی طلا که توسط یک طلا فروشی برآورد شده است و فاکتورهای آن هم با خودمان می بریم و آن موجودی که توسط طلا فروشی نوشته و تائید شده است را دادم ترجمه کردم به مبلغ 74600000 تومان
می بوسمتان

دوست عزیز به نظر من کافیه
من کسی رو دیدم تو سفارت ارمنستان که الان اینجا تو آمریکا هم با هم دوستان صمیمی هستیم و کیسشون 5 نفره بود و ایشون عضو مهاجر سرا هم نبودن و اسپانسر هم نداشتند و با یک نامه تمکن مالی به مبلغ 12 میلیون تومان ویزا رو گرفتن!!!!!
ایشون 3 تا بچه کوچک داشتند که 3 قلو بودند و کلا با 12 میلیون تومان تمکن مالی ویزا رو گرفتن.
در مجموع بنده احساس میکنم که اگر آفیسر احساس کنه شما آدمی هستید که در آمریکا خواهید توانست گلیم خود را از آب بیرون بیارید دیگه زیاد به تمکن مالیتون گیر نمیده ولی اگر خدایی ناکرده احساس کنه آدم ضعیفی هستید و احتمال داره نتونید از پس مخارج زندگی و کار بر بیایید ازتون تمکن بالا یا حتی اسپانسر بخاد.
موفق باشید
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadfar ، payam62 ، el333 ، گل نهال ، lingni ، bayat_r ، afshinghwink ، tajhizgaran ، Soap McTavish
(2013-05-06 ساعت 21:41)SOROUSHSOFT نوشته:  

دوست عزیز این اشتباه رو نکنید و عکس ها رو بدون عینک بفرستین. من در سفارت ایروان مصاحبه داشتم و روز مصاحبه یکی از دوستان عزیزی که عضو همین مهاجرسرا هم هستند با ما بودند و عکس هاشون رو با عینک فرستاده بودند و به این نکته هم توجه کرده بودند که سایه نباید تو شیشه عینک اوفتاده باشه ولی بهشون نقص مدرک زدند و گفتند باید دوباره عکس بیاری!!! وقتی هم که به آفیسر مربوطه گفته بودند تو سایت اینو نوشته بهشون گفته بود نه عکس کلا باید بدون عینک باشه!!
نتیجه گیری منطقی: سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن حالا خود دانید

ممنون از راهنماییتون . من عکسی که به کی سی سی فرستادم ، عینکی بود . چاره ای نیست . وقت مصاحبه یک سری عکس جدید بون عینک میبرم با خودم که اگه خواست ارائه کنم . بازم ممنون
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: sadfar ، SOROUSHSOFT ، گل نهال ، tajhizgaran ، Soap McTavish
دوستان کسی از ارائه سهام شرکت بعنوان مدرک مالی تجربه ای داره ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran
سلام دوستان گلم
آیا نیاز است برای اطمینان نامه ای برای سفارت آمریکا در ایروان بزنم و تاریخ مصاحبه ای که KCC هماهنگ کرده (نامه دوم) را کانفرم کنم؟
باسپاس
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، efah ، nikan_sh
(2013-05-06 ساعت 21:51)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:43)sadfar نوشته:  سلام دوستان
می بوسمتان

دوست عزیز به نظر من کافیه
من کسی رو دیدم تو سفارت ارمنستان که الان اینجا تو آمریکا هم با هم دوستان صمیمی هستیم و کیسشون 5 نفره بود و ایشون عضو مهاجر سرا هم نبودن و اسپانسر هم نداشتند و با یک نامه تمکن مالی به مبلغ 12 میلیون تومان ویزا رو گرفتن!!!!!
ایشون 3 تا بچه کوچک داشتند که 3 قلو بودند و کلا با 12 میلیون تومان تمکن مالی ویزا رو گرفتن.
در مجموع بنده احساس میکنم که اگر آفیسر احساس کنه شما آدمی هستید که در آمریکا خواهید توانست گلیم خود را از آب بیرون بیارید دیگه زیاد به تمکن مالیتون گیر نمیده ولی اگر خدایی ناکرده احساس کنه آدم ضعیفی هستید و احتمال داره نتونید از پس مخارج زندگی و کار بر بیایید ازتون تمکن بالا یا حتی اسپانسر بخاد.
موفق باشید

روز مصاحبه ما هم یک خانمی مجرد شغل ازاد با 18 میلیون نقض مدارک خورد افیسر گفت یا تمکن رو بیشتر کن یا اسپانسر بیار ویزات رو بگیر.
یه اقایی هم 11000 سبزی تمکن داشت که افیسر گفت این همه پولو ازکجا اوردی؟؟
ما هم 2 نفر 100 میلیون ،از ما هم پرسید این پول برای کدومتونه ؟؟و از کجا آوردین چرا اینقدر زیاد.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: sadfar ، bayat_r ، payam62 ، farshadsh ، tajhizgaran ، گل نهال ، efah ، jazirehh
(2013-05-06 ساعت 21:26)soroushmm نوشته:  بچه ها راهنمائی می کنید. من تو شرکتی کار میکنم که مربوط به پتروشیمی هست و کارفرماشم از کله گنده هاست و با سپاه شریکه.البته حودش آلمان زیاد میره و میاد.اکروز راجع بع کارم خیلی پرس و جو کرد منم توضیح دادم اسم کارفرما رو هم پرسید. بعدم برگ 9 سوالی داد به نظرتون ممکنه کلیرنس نخورم؟مورد مشابه بوده؟
ممنون

ممنون میشم دوستان راهنمائی بکنن.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mehdir
(2013-05-07 ساعت 08:32)soroushmm نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:26)soroushmm نوشته:  بچه ها راهنمائی می کنید. من تو شرکتی کار میکنم که مربوط به پتروشیمی هست و کارفرماشم از کله گنده هاست و با سپاه شریکه.البته حودش آلمان زیاد میره و میاد.اکروز راجع بع کارم خیلی پرس و جو کرد منم توضیح دادم اسم کارفرما رو هم پرسید. بعدم برگ 9 سوالی داد به نظرتون ممکنه کلیرنس نخورم؟مورد مشابه بوده؟
ممنون

ممنون میشم دوستان راهنمائی بکنن.
پاسخ به سوالتون بسیارسخت است چون کلیرینس یک فرایندی است که تنها به یک دلیل به وجود نمی آید .شما چرا اینقدر ذهن خودتون را برای این مسائل درگیر می کنید به موارد مهمتر فکر کنید.

سلام دوستان
کسی هفته اول جون ایروان مصاحبه داره؟ضمنا تونسته بلیت هواپیما برای آن رزرو کنه؟
78$$ - 4persons

تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان