کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-07 ساعت 08:43)sadfar نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 08:32)soroushmm نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:26)soroushmm نوشته:  بچه ها راهنمائی می کنید. من تو شرکتی کار میکنم که مربوط به پتروشیمی هست و کارفرماشم از کله گنده هاست و با سپاه شریکه.البته حودش آلمان زیاد میره و میاد.اکروز راجع بع کارم خیلی پرس و جو کرد منم توضیح دادم اسم کارفرما رو هم پرسید. بعدم برگ 9 سوالی داد به نظرتون ممکنه کلیرنس نخورم؟مورد مشابه بوده؟
ممنون

ممنون میشم دوستان راهنمائی بکنن.
پاسخ به سوالتون بسیارسخت است چون کلیرینس یک فرایندی است که تنها به یک دلیل به وجود نمی آید .شما چرا اینقدر ذهن خودتون را برای این مسائل درگیر می کنید به موارد مهمتر فکر کنید.

سلام دوستان
کسی هفته اول جون ایروان مصاحبه داره؟ضمنا تونسته بلیت هواپیما برای آن رزرو کنه؟

دوست عزیز شما در پتروشیمی کار می کنید..و پتروشیمی هم در حقیقت دولتی اداره میشه حتی اگه خصوصی باشه و پتروشیمی هم تحریمه...خوب انتظار دارین افسر یه پیک باهات بزنه ویه ضرب ویزارو بده؟؟؟اگه شما تو این شرایط ویزای شینگن هم داشته باشین اوضاع بدتر میشه چون اون موقع باید از سفارتهای دیگه استعلام کنن که آیا شما ...بگذریم ولی در اخر به شما ویزا رو میدن پس نگران نباش و به اولین سفر و ورود فکر کن که کار زیاد داریم..موفق باشی همسفرWink

(2013-05-06 ساعت 20:31)sadfar نوشته:  سلام دوستان مهربان
یکی از فرزندان من از عینک استفاده می کند عکس برای مدیکال و اینترویو باید با عینک باشه و یا بدون عینک؟ باسپاس

درود....[[/b]color=#FF0000]بدون عینک[/color][b]
تشکر کنندگان: sadfar ، soroushmm ، payam62 ، farshadsh ، tajhizgaran
(2013-05-06 ساعت 21:43)sadfar نوشته:  سلام دوستان
ما خانواده 4 نفر هستیم و دو فرزند 11.5 و 7 ساله داریم. تمکن مالی که آماده کردیم به قرار زیر است آیا به نظرتون قابل قبول است؟
1-حساب بانکی 73400000 تومان
2- موجودی طلا که توسط یک طلا فروشی برآورد شده است و فاکتورهای آن هم با خودمان می بریم و آن موجودی که توسط طلا فروشی نوشته و تائید شده است را دادم ترجمه کردم به مبلغ 74600000 تومان
3- سند خانه بدون ارزش گذاری
4- سند خودرو دو دستگاه بدون ارزش گذاری
می بوسمتان

عالیه دوست من .. خیالت راحت....منتهی با این شرایط کارتون سخت میشه!!!! چون آفیسر ازتون میخواد که اون روهم به همسری قبول کنید.....Rolleyes
تشکر کنندگان: sadfar ، tajhizgaran ، گل نهال ، سمانه777 ، amir82 ، godot
سلام
من تازه متوجه شدم که اسمم برای لاتاری 2013 در اومده، نمیدونم مدارکمو بفرستم یا دیر شده.
تشکر کنندگان: payam62 ، efah ، jazirehh ، mrr777
(2013-05-07 ساعت 13:35)farnaazzz نوشته:  سلام
من تازه متوجه شدم که اسمم برای لاتاری 2013 در اومده، نمیدونم مدارکمو بفرستم یا دیر شده.
دوست من مدارک رو بفرستید. فرستادن مدارک بهتر از اینه که هیچ اقدامی نکنید. اگر زود بجنبید انشااله ویزا هم میگیرید... موفق باشید
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، farshadsh ، DIVE

لطفا حدودی شمارتون رو بگید شاید دیر نشده باشه
شماره تون رو اینطوری بنویس 2013AS67XX
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: efah ، گل نهال ، farshadsh ، payam62
(2013-05-07 ساعت 07:44)sadfar نوشته:  سلام دوستان گلم
آیا نیاز است برای اطمینان نامه ای برای سفارت آمریکا در ایروان بزنم و تاریخ مصاحبه ای که KCC هماهنگ کرده (نامه دوم) را کانفرم کنم؟
باسپاس

کار از محکم کاری عیب نمیکنه ، خرجی که نداره میخوای چند دقیقه وقت بذاری در عوض خیالت راحت میشه .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: jazirehh ، farshadsh ، payam62

نه دوست عزيز
اصلاً دير نشده حتماً بفرستيد مداركتونو
اگه حدود كيس نامبرتونو بگين بيشتر ميتونيم كمكتون كنيم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: efah ، farshadsh ، DIVE ، payam62
آیا نیاز است برای اطمینان نامه ای برای سفارت آمریکا در ایروان بزنم و تاریخ مصاحبه ای که KCC هماهنگ کرده (نامه دوم) را کانفرم کنم؟
باسپاس

من ایمیل زدم بهشون برای کانفرم کردن وقت مصاحبه، اما جواب دادن که سایت روچک کنین !!!
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nikan_sh ، گل نهال ، farshadsh ، payam62
(2013-05-07 ساعت 15:26)jazirehh نوشته:  
باسپاس

من ایمیل زدم بهشون برای کانفرم کردن وقت مصاحبه، اما جواب دادن که سایت روچک کنین !!!
من هم ای میل کردم جوابی هنوز نگرفتم . فکر میکنن که ادم های دیوونه ای هستیم .
معلوم نیست شایعه بوده نبوده . همین کارارو کردیم کلا سیستم رو بردیم زیر سوال .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: payam62

مبارک باشه دوست عزیز ...
نگران نباشین. دوستانی بودن پارسال که 2 ماه مونده به سپتامبر اقدام کردن و الان در کالیفرنیا در حال آفتاب گرفتن هستن Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mlo ، Given ، گل نهال ، farshadsh ، DIVE ، payam62 ، shatsi
(2013-05-07 ساعت 15:35)nikan_sh نوشته:  
باسپاس

تورو خدا اینقدر قضیه رو حساس نکنید!!!!!! اگر قرار باشه وقت مصاحبه جابجا بشه بهتون زنگ می زنند. اونم یکی دو روز اینور و اونور. ازتون خواهش میکنم اینقدر حساسیت به خرج ندید. ضمناً کوچیک همه هستیم...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: jazirehh ، گل نهال ، farshadsh ، rose_2000
(2013-05-07 ساعت 15:43)mlo نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 15:35)nikan_sh نوشته:  
باسپاس

تورو خدا اینقدر قضیه رو حساس نکنید!!!!!! اگر قرار باشه وقت مصاحبه جابجا بشه بهتون زنگ می زنند. اونم یکی دو روز اینور و اونور. ازتون خواهش میکنم اینقدر حساسیت به خرج ندید. ضمناً کوچیک همه هستیم...

شما بزرگین Smile
اما این داستان تغیر تاریخ مصاحبه بعضی از دوستان، باعث ایجاد حساسیت شد ! البته بنده هم با نظر شما کاملا موافق هستم ... اگر قرار بر تغیر روز مصاحبه باشه، حتما خودشون خبر می دن ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، mlo ، amir82 ، ramin_red ، farshadsh ، payam62
(2013-05-07 ساعت 07:56)vmware نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:51)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:43)sadfar نوشته:  سلام دوستان
ما خانواده 4 نفر هستیم و دو فرزند 11.5 و 7 ساله داریم. تمکن مالی که آماده کردیم به قرار زیر است آیا به نظرتون قابل قبول است؟
1-حساب بانکی 73400000 تومان
2- موجودی طلا که توسط یک طلا فروشی برآورد شده است و فاکتورهای آن هم با خودمان می بریم و آن موجودی که توسط طلا فروشی نوشته و تائید شده است را دادم ترجمه کردم به مبلغ 74600000 تومان
3- سند خانه بدون ارزش گذاری
4- سند خودرو دو دستگاه بدون ارزش گذاری
می بوسمتان

دوست عزیز به نظر من کافیه
من کسی رو دیدم تو سفارت ارمنستان که الان اینجا تو آمریکا هم با هم دوستان صمیمی هستیم و کیسشون 5 نفره بود و ایشون عضو مهاجر سرا هم نبودن و اسپانسر هم نداشتند و با یک نامه تمکن مالی به مبلغ 12 میلیون تومان ویزا رو گرفتن!!!!!
ایشون 3 تا بچه کوچک داشتند که 3 قلو بودند و کلا با 12 میلیون تومان تمکن مالی ویزا رو گرفتن.
در مجموع بنده احساس میکنم که اگر آفیسر احساس کنه شما آدمی هستید که در آمریکا خواهید توانست گلیم خود را از آب بیرون بیارید دیگه زیاد به تمکن مالیتون گیر نمیده ولی اگر خدایی ناکرده احساس کنه آدم ضعیفی هستید و احتمال داره نتونید از پس مخارج زندگی و کار بر بیایید ازتون تمکن بالا یا حتی اسپانسر بخاد.
موفق باشید

روز مصاحبه ما هم یک خانمی مجرد شغل ازاد با 18 میلیون نقض مدارک خورد افیسر گفت یا تمکن رو بیشتر کن یا اسپانسر بیار ویزات رو بگیر.
یه اقایی هم 11000 سبزی تمکن داشت که افیسر گفت این همه پولو ازکجا اوردی؟؟
ما هم 2 نفر 100 میلیون ،از ما هم پرسید این پول برای کدومتونه ؟؟و از کجا آوردین چرا اینقدر زیاد.
100 میلیون برای دو نفر زیاده؟ نفری چقدر باشه کافیه، یکی می گه سی میلیون یکی می گه 50، ظاهرا که 59 زیاده که از شما سئوال کردن، برای یه خانم تنها که بازنشسته هم هستن چقدر ببره کافیه به نظرتون، چون احتمالا آفیسر فکر نمی کنه ایشون بخواد تازه در آمریکا شروع به کار بکنه، باید نشون بده به حد کافی پول داره که نیازی به کار نداشته باشه
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-05-05 ساعت 23:45)payam62 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته:  دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جناب نیکان ، سو پیشینه برای زندگی بیش از 12 ماه در خارج از ایران نیاز هست . طبیعتاً اگر از یک کشوری سو پیشینه میگیرین، برای مدت زمان حضورتان در آن کشور هست.
برای ایران اصلاً نیازی به سوپیشینه ندارین ولی اگه در خارج از ایران اقامت داشتین/دارین این برگه رو تهیه کنین.

متولد استانبول و تا 9 ماهگی اونجا بودم باید سوء پیشینه بگیرم ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-08 ساعت 01:58)deineath نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:45)payam62 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 22:53)nikan_sh نوشته:  دوستان من امروز اقدام کردم برای سو پیشینه --- 1 سوال برام پیش اومده . من مشهد دانشجو بودم . این سو پیشینه که میگیرم به کل ایران مربوط میشه یا باید برم از اونجا هم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جناب نیکان ، سو پیشینه برای زندگی بیش از 12 ماه در خارج از ایران نیاز هست . طبیعتاً اگر از یک کشوری سو پیشینه میگیرین، برای مدت زمان حضورتان در آن کشور هست.
برای ایران اصلاً نیازی به سوپیشینه ندارین ولی اگه در خارج از ایران اقامت داشتین/دارین این برگه رو تهیه کنین.

متولد استانبول و تا 9 ماهگی اونجا بودم باید سوء پیشینه بگیرم ؟

خیر، نیازی نیست.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: deineath ، Saeedv13 ، nina22 ، amir82 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان