کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-05 ساعت 10:20)my2220 نوشته:  بابا من اينهمه به سوال شماها جواب مي دم چرا كسي جواب من و نمي ده Sad
نامه اشتغال به تحصيل كه از دانشگاه براي سفارت مي گيريم بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟

یاید خطاب به سفارتی باشه که توش مصاحبه دارین.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-09 ساعت 19:57)Mojtaba7300 نوشته:  آقا بزا کامل توضیح بدم!
برنده مادرمه 3 تا بچه داره .... که یکیش من باشم همه تو یه خونه ایم.
مشخصات بچهارو نوشتم. آدرسشون چی بنویسم؟؟؟
N/A بزنید, گفته آدرس رو در صورتی که با آدرس والدین متفاوته
(2013-05-09 ساعت 20:13)hodan نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 10:20)my2220 نوشته:  بابا من اينهمه به سوال شماها جواب مي دم چرا كسي جواب من و نمي ده Sad
نامه اشتغال به تحصيل كه از دانشگاه براي سفارت مي گيريم بايد خطاب به كجا باشه؟؟؟؟

یاید خطاب به سفارتی باشه که توش مصاحبه دارین.

ارگان ها خطاب به سفارت آمریکا نامه ای نمی دن
بهتره خطاب به دارالترجمه بگیرند
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، Soap McTavish ، farshadsh ، amir82
(2013-05-09 ساعت 12:37)shaso نوشته:  سلام
كسي ساعات كاري ptt عدليه ساراي رو ميدونه؟
مرسي
اینجا رو نگاه کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، ramin_red ، shaso ، farshadsh ، amir82
کارت ملی شخص همراه نباشه . چی میشه ؟ 32-3 روز گذشته هنوز نیمده .

کار ملی خودمم بعد از ترجمه بطور عجیبی گم شده اما ترجمش و کپیش موجوده ..

چی کار کنم ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 11:55)deineath نوشته:  کارت ملی شخص همراه نباشه . چی میشه ؟ 32-3 روز گذشته هنوز نیمده .

چی کار کنم ؟

کارت ملى اصلا لازم نيست,فقط شناسنامه
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، naarestan ، Soap McTavish ، deineath
(2013-05-10 ساعت 12:02)Sany58 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 11:55)deineath نوشته:  کارت ملی شخص همراه نباشه . چی میشه ؟ 32-3 روز گذشته هنوز نیمده .

چی کار کنم ؟

توی لیست مدارک اما ذکر شده که باید باشه که ..
توی لیست آقای بیات هم هست . اصل و کپی
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، bayat_r
(2013-05-10 ساعت 18:03)deineath نوشته:  

چی کار کنم ؟

کارت ملی نیاز نیست. چه اصل و چه ترجمه. اونهائی هم که ترجمه کردن پولش از جیبشون رفته مثل خودمSmile
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: payam62 ، deineath ، byousefi_p ، farshadsh
(2013-05-10 ساعت 21:18)valencia نوشته:  

چی کار کنم ؟

کارت ملی نیاز نیست. چه اصل و چه ترجمه. اونهائی هم که ترجمه کردن پولش از جیبشون رفته مثل خودمSmile
دوستان عزیز شما اینهمه هزینه میکنید تشریف میبرید خوب ترجمه کارت ملی نهایتش فکر کنم 10 تومنه خوب ترجمه کنید با خودتون ببرید ,ممکنه بخوان خوب بهتر از نقص مدرک ! اینکه دوستان میگن اصلا لازم نیست حرف درستی نیست تو لیست مدارک آنکارا صراحتا گفته شده !
تشکر کنندگان: payam62 ، deineath ، Given ، گل نهال ، nina22 ، farshadsh ، parastoo500 ، amir82 ، mrr777
والا هم اصل هم ترجمه کارت ملی رو از ما که انکارا بودیم گرفتن
موفق باشید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، deineath ، Given ، گل نهال ، Soap McTavish ، jazirehh ، farshadsh ، parastoo500 ، amir82

چی کار کنم ؟

کارت ملی را از ما که نخواست. ولی همین چیزهاییکه داری ببری بد نیست
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: payam62 ، deineath ، Given ، گل نهال ، jazirehh ، farshadsh ، amir82
(2013-05-09 ساعت 01:15)amiro0008 نوشته:  سلام دوستان یکی کمک کنه
من هم اسپانسر دارم که میگه همه مدارکش کامله و مشکلی نداره وهم 60 تومن حدودا تمکن مالی میتونم جور کنم
اما دودل شدم نمی دونم کدوم رو استفاده کنم یا هر دو رو یا بیخیال اسپانسرم بشم؟ لطفا یکی که وارده کمک کنه
دوست خوبم بنده با 53 ميليون رفتم بدون اسپانسر بدون سند و ....
افيسر حتي يك سوال در مورد مسائل مالي از من نكرد !!! Big GrinBig Grin
برو خيالت راحت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، jazirehh ، farshadsh ، parastoo500 ، deineath ، lonelyman ، amir82
Exclamation 
با سلام دوستان یه سوال فوری اسپانسر ما تقریبا 5 روز پیش فرمهای اسپانسر جدید تری رو برای سفارت امریکا در ترکیه ایمیل کرد قبلا داده بود ولی تاریخش برای سال پیش بود به هر حال حالا دیروز سفارت یک ایمیل رو به اسپانسر فرستاده با این متن
Dear Sir/Madam
Your visas were issued yesterday and sent to the address you provided immigrant visa unit
در حالی که هنوز مصاحبه نکردند چند روز دیگه مصاحبه دارند.
یکی میتونه توضیح بده؟ من به کلی گیج شدمSad
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
سلام دوستان . ایا تا حالا شده کسی از کی سی سی Email- missing information دریافت کنه؟!
پیرو دل نگرانی های من برای نوشتن یا ننوشتن اسم اعضای خانواده و دو دلی که یکی از دوستان ایجاد کرد و تو سفر نامه ابوظبی گفت:
" یه اقای بچش قبل ثبت نام 21 داشت و موقع مصاحبه بهش گفت باید قبل از نامه دوم هنوز زیر 21 باشه!!!!!!!!!!!!!
که من تا حال چیزی از این موضوع نشنیدم ملاک فقط و فقط روز ثبت نام هست. ولی اون کاربر عزیز گفتند که اونجا براش دردسر شده!!!!!.
--
روزای اول بعد از ارسال 2 فرم . این میل برای من امد.
و من حال فک میکنم خواستن مطمن شن و منو رد کنن.
نظر شما چیه دوستان؟!

تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، efah
دوستان فکر می کنین تغیر پاسپورت رو هم باید به اطلاع KCC و سفارت برسونیم ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-05-11 ساعت 10:52)edibk نوشته:  با سلام دوستان یه سوال فوری اسپانسر ما تقریبا 5 روز پیش فرمهای اسپانسر جدید تری رو برای سفارت آمریکا در ترکیه ایمیل کرد قبلا داده بود ولی تاریخش برای سال پیش بود به هر حال حالا دیروز سفارت یک ایمیل رو به اسپانسر فرستاده با این متن
Dear Sir/Madam
Your visas were issued yesterday and sent to the address you provided immigrant visa unit
در حالی که هنوز مصاحبه نکردند چند روز دیگه مصاحبه دارند.
یکی میتونه توضیح بده؟ من به کلی گیج شدمSad

کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان