کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
کارت ملی و ترجمشو از ما هم توی آنکارا خواستن ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh
دوستان کسی میتونه ما رو کمک کنه؟ این جریانش چیه؟
دو پست بالاتر
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 14:10)edibk نوشته:  دوستان کسی میتونه ما رو کمک کنه؟ این جریانش چیه؟
دو پست بالاتر

من پیشنهاد میکنم یک گواهی از مانده حساب با خودت ببری.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: edibk ، گل نهال ، farshadsh
(2013-05-11 ساعت 14:16)byousefi_p نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 14:10)edibk نوشته:  دوستان کسی میتونه ما رو کمک کنه؟ این جریانش چیه؟
دو پست بالاتر

گواهی ئهم بردم منظورم اینه که این ایمیل چیه؟ چطور هنوز مصاحبه نشدیم گفته ویزاتون صادر شده؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: byousefi_p ، farshadsh
(2013-05-11 ساعت 14:19)edibk نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 14:16)byousefi_p نوشته:  
دو پست بالاتر

گواهی ئهم بردم منظورم اینه که این ایمیل چیه؟ چطور هنوز مصاحبه نشدیم گفته ویزاتون صادر شده؟
حتمن اشتباه شده، اونها هم آدمند دیگه، میتونی یک ایمیل براشون بزنی، یا خود فامیلتون بزنه
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
سلام دوستان ، من مداركو ارسال كردم ١٥روز به مصاحبه ، به كدوم ادرس ايميل انكارا بايد ميل بزنيم و خبر بديم ؟؟ممنونم
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: itsmasoud ، payam62
سلام دوستان من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم بدون صفر که میزنم پیام می ده که Your search did not return any data.این یعنی چی لطفا خواهش می کنم کسی میدونه جواب بده .کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده؟من خیلی نگرانم.ممنون از توجهتون
تشکر کنندگان:
سلام
آیا راهی برای چک کردن فرمهای زمان ثبت نام وجود داره؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 17:17)BEROLIN نوشته:  سلام دوستان من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم بدون صفر که میزنم پیام می ده که Your search did not return any data.این یعنی چی لطفا خواهش می کنم کسی میدونه جواب بده .کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده؟من خیلی نگرانم.ممنون از توجهتون

منم همين وضع رو داشتم,دوستان گفتن سفارت ايروان تو اين سايت اسمشون نيست,منم ايروانم
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: payam62
توی فرم ها در مورد سابقه کاری ، دو تا شغلی که داشتم رو نوشتم . حالا مدارک رو دارم می فرستم . می خوام فرم هارو آپ دیت کنم .

با توجه به مدرک فوق دیپلم و عدم نیاز به سابقه کار . اونارو ننویسم یا مثل قبل باشه ؟

با توجه به اینکه من مدرکی در مورد کارم که تقریبا آزاده و شخصی ندارم .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 21:45)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 21:18)valencia نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 18:03)deineath نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 12:02)Sany58 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 11:55)deineath نوشته:  کارت ملی شخص همراه نباشه . چی میشه ؟ 32-3 روز گذشته هنوز نیمده .

کار ملی خودمم بعد از ترجمه بطور عجیبی گم شده اما ترجمش و کپیش موجوده ..

چی کار کنم ؟

کارت ملى اصلا لازم نيست,فقط شناسنامه

توی لیست مدارک اما ذکر شده که باید باشه که ..
توی لیست آقای بیات هم هست . اصل و کپی
کارت ملی نیاز نیست. چه اصل و چه ترجمه. اونهائی هم که ترجمه کردن پولش از جیبشون رفته مثل خودمSmile
دوستان عزیز شما اینهمه هزینه میکنید تشریف میبرید خوب ترجمه کارت ملی نهایتش فکر کنم 10 تومنه خوب ترجمه کنید با خودتون ببرید ,ممکنه بخوان خوب بهتر از نقص مدرک ! اینکه دوستان میگن اصلا لازم نیست حرف درستی نیست تو لیست مدارک آنکارا صراحتا گفته شده !
همون آمریکایی ها که داریم می ریم پیششون یه ضرب المثل دارن که می گه :
Have it and not need it better than need it and not have it.
حالا انتخاب با شماس
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، amir82 ، farshadsh ، efah ، lonelyman
(2013-05-11 ساعت 17:47)htity نوشته:  سلام
آیا راهی برای چک کردن فرمهای زمان ثبت نام وجود داره؟

خیر همچین امکانی وجود نداره...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، farshadsh
(2012-10-09 ساعت 03:18)Stewie نوشته:  سفرنامه من به شرح زیر هستش
ویزا آفیس من مونترال بودش، واسه همین توی آنکارا یا ایروان ننوشتم
مدیکال:
مدیکال رو من در تورونتو انجام دادم. اول به صورت تلفنی وقت گرفتم.
در روز تعیین شده، ابتدا هزینه رو به مبلغ ۳۰۰$ پرداخت کردم.
ابتدا برسی‌ فیزیکی انجام شد. بعد دکتر کارت واکسن من رو چک کرد شامل:
Tetanus Diphtheria Pertussis
MMR
Chickenpox
Influenza
باید این رو اضافه کنم که برای افراد بالای ۱۸ سال هپاتیت B نیازی نیست (البته برای تورونتو). همچنین چون فصل سرما شروع نشده از من انفلونزا رو هم نخواست. مورد دیگه راجع به واکسن آبله مرغان هستش که اگه بطور شفاهی‌ هم بیان بشه که قبلا گرفته اید قبول می‌کنن و احتیاجی به واکسن نیست.
بعد از اون آزمایش خون و x-ray رو انجام دادم

مصاحبه:
در روز مصاحبه هم که ابتدا هزینه به مبلغ ۳۳۰$ پرداخت شد. بعد مدارک رو تحویل دادم. از من مدارک تمام مقاطع تحصیلی‌ رو خواست. بعد از اون نوبت من برای مصاحبه اصلی‌ رسید. اول قسم خوردم بعد فرم‌ها رو جلوی آفیسر امضا کردم. آفیسر از من راجع به کاری که می‌کنم پرسید و همینطور منبع در آمد. همینطور پرسید کجای آمریکا قصد داری بری و چرا. بعدش هم پاسپورت من رو نگاه داشت. خیلی سوال نپرسید. باید این رو هم بگم که من سربازی نرفتم و همینطور در ایران سابقه کار دولتی نداشتم. مدرک جهت ساپورت مالی فقط موجودی بانک در کانادا رو نشان دادم. حتی پرسیدم ریز ۶ ماه از حسابم هم دارم میخواهی‌، گفت نه.

سلام. آیا نیاز به سوء پیشینه از ایران هم بود.
تشکر کنندگان: گل نهال ، dana
(2013-05-11 ساعت 18:17)Sany58 نوشته:  [quote='BEROLIN' pid='334494' dateline='1368276474']
سلام دوستان من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم بدون صفر که میزنم پیام می ده که Your search did not return any data.این یعنی چی لطفا خواهش می کنم کسی میدونه جواب بده .کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده؟من خیلی نگرانم.ممنون از توجهتون

منم همين وضع رو داشتم,دوستان گفتن سفارت ايروان تو اين سايت اسمشون نيست,منم ايروانم
[ممنون دوست عزیز که پاسخ منو دادید منم سفارتم رو به ارمنستان تغییر داده ام ممکنه برای همین باشه خیالم راحت شد.
تشکر کنندگان: farshadsh ، dana
سلام
من میخواستم بدونم که توی فرم DS-230 , DSP-122 چیزی از ساپورتر یا اینکه کسی رو توی آمریکا دارین پرسیده شده بود؟ متاسفانه من یادم رفت که کپی بگیرم ازشون.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان