کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-12 ساعت 04:31)hodan نوشته:  سلام
من میخواستم بدونم که توی فرم DS-230 , DSP-122 چیزی از ساپورتر یا اینکه کسی رو توی آمریکا دارین پرسیده شده بود؟ متاسفانه من یادم رفت که کپی بگیرم ازشون.

سلام
بله، آدرسی که قصد دارین برین پیشش و گرین کارت میره پیششSmile

(2013-05-12 ساعت 01:27)BEROLIN نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 18:17)Sany58 نوشته:  [quote='BEROLIN' pid='334494' dateline='1368276474']
سلام دوستان من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم بدون صفر که میزنم پیام می ده که Your search did not return any data.این یعنی چی لطفا خواهش می کنم کسی میدونه جواب بده .کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده؟من خیلی نگرانم.ممنون از توجهتون

منم همين وضع رو داشتم,دوستان گفتن سفارت ايروان تو اين سايت اسمشون نيست,منم ايروانم
[ممنون دوست عزیز که پاسخ منو دادید منم سفارتم رو به ارمنستان تغییر داده ام ممکنه برای همین باشه خیالم راحت شد.
مشکلی نیست
برای من هم همینو میزد، خدا را شکر رفتم مصاحبه، مشکلی هم نبود
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: hodan ، farshadsh ، payam62
پس توی فرم هایDS-230 , DSP-122 مستقیم نپرسیده شده که اسم و آدرس سا‍‍پورتر چیه؟ چون من میخواستم سا‍‍پورترم رو عوض کنم از اون شخصی که قراره گرین کارت به آدرسش پست بشه به یه نفر دیگه. میخواستم مطمئن بشم که یه موقع حرفام 2 تا نشه ...
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: payam62
دوستان اگر در زمان اولیه ثبت نام تو فرم ها زده باشن فارغ التحصیل .... .لی اون موقع دانشجو بوده باشن و در حال حاضر هم درسشون تموم نشده باشه و یا مدرکی نداشته باشن باید تو فرم های جدید که میفرستن چی بنویسن؟ باید بنویسن فارغ التحصیل بعد اون وقت تاریخ مدرک رو ندارن یا باید بنویسن دانشجو؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، tajhizgaran ، farshadsh
(2013-05-11 ساعت 10:57)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان . ایا تا حالا شده کسی از کی سی سی Email- missing information دریافت کنه؟!
پیرو دل نگرانی های من برای نوشتن یا ننوشتن اسم اعضای خانواده و دو دلی که یکی از دوستان ایجاد کرد و تو سفر نامه ابوظبی گفت:
" یه اقای بچش قبل ثبت نام 21 داشت و موقع مصاحبه بهش گفت باید قبل از نامه دوم هنوز زیر 21 باشه!!!!!!!!!!!!!
که من تا حال چیزی از این موضوع نشنیدم ملاک فقط و فقط روز ثبت نام هست. ولی اون کاربر عزیز گفتند که اونجا براش دردسر شده!!!!!.
--
روزای اول بعد از ارسال 2 فرم . این میل برای من امد.
و من حال فک میکنم خواستن مطمن شن و منو رد کنن.
نظر شما چیه دوستان؟!

توی ایمیل چه توضیحی داده ؟ جواب دادین یا اقدامی کردین ؟

(2013-05-11 ساعت 10:58)jazirehh نوشته:  دوستان فکر می کنین تغیر پاسپورت رو هم باید به اطلاع KCC و سفارت برسونیم ؟

تا قبل از مصاحبه تنها اطلاعاتی که از ما دارند همون دوفرمیه که بعد از قبولی پست کردیم و توی اونا چیزی از پاسپورت نیست .

(2013-05-12 ساعت 15:25)سمانه777 نوشته:  دوستان اگر در زمان اولیه ثبت نام تو فرم ها زده باشن فارغ التحصیل .... .لی اون موقع دانشجو بوده باشن و در حال حاضر هم درسشون تموم نشده باشه و یا مدرکی نداشته باشن باید تو فرم های جدید که میفرستن چی بنویسن؟ باید بنویسن فارغ التحصیل بعد اون وقت تاریخ مدرک رو ندارن یا باید بنویسن دانشجو؟
از امضاتون میشه فهمید که مصاحبه رفتین ، مگه پس از اون هم باید فرمی پر کنیم ؟ اگه سؤال مربوط به کسیه که میخواد فرمهای پس از قبولی رو پرکنه ، بهتره با در نظر گرفتن زمان مصاحبه و چگونگی وضعیت تحصیلی تا اون تاریخ ، تصمیمگیری کنن و فرمها رو پر کنن .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، farshadsh ، tajhizgaran ، سمانه777
(2013-05-12 ساعت 16:00)efah نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:25)سمانه777 نوشته:  دوستان اگر در زمان ......
از امضاتون میشه فهمید که مصاحبه رفتین ، مگه پس از اون هم باید فرمی پر کنیم ؟ اگه سؤال مربوط به کسیه که میخواد فرمهای پس از قبولی رو پرکنه ، بهتره با در نظر گرفتن زمان مصاحبه و چگونگی وضعیت تحصیلی تا اون تاریخ ، تصمیمگیری کنن و فرمها رو پر کنن .

بله برای یکی از دوستانم میخوام . خب اگر الان بزنن دانشجو و فرم هارو بفرستن مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیگن شما اونجا زدین فوق لیسانس در صورتی که دانشجو هستید هنوز ؟ یا مدرکتون پس کو ؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: efah
(2013-05-12 ساعت 16:00)efah نوشته:  [quote='mamad_msp' pid='334257' dateline='1368253660']
سلام دوستان . ایا تا حالا شده کسی از کی سی سی Email- missing information دریافت کنه؟!
پیرو دل نگرانی های من برای نوشتن یا ننوشتن اسم اعضای خانواده و دو دلی که یکی از دوستان ایجاد کرد و تو سفر نامه ابوظبی گفت:
" یه اقای بچش قبل ثبت نام 21 داشت و موقع مصاحبه بهش گفت باید قبل از نامه دوم هنوز زیر 21 باشه!!!!!!!!!!!!!
که من تا حال چیزی از این موضوع نشنیدم ملاک فقط و فقط روز ثبت نام هست. ولی اون کاربر عزیز گفتند که اونجا براش دردسر شده!!!!!.
--
روزای اول بعد از ارسال 2 فرم . این میل برای من امد.
و من حال فک میکنم خواستن مطمن شن و منو رد کنن.
نظر شما چیه دوستان؟!
سلام دوسته عزیز.
1- تو ایمیل گفت برنده اصلی مدارکش میس شده!!!!!!!!!!!11لطفا دوباره بفرستین؟!منم دوباره همونا رو میل کردم.
2-برای مطمئن شدم زنگ زدم پرسیدم که من هر 4 نفرو ثبت کردم گفت اره. و جنسیتاشونو گفت.
با نزدیک شدن مصاحبه و هزینه ها دوباهره نگران و اینبار از ابوظبی پرسیدم باز گفت اره برای همه ثبت کردی و اسم برد.
با این حال با خیال اسوده تر میریم برای مصاحبه...

تشکر کنندگان: گل نهال ، efah ، ramin_red
(2013-05-12 ساعت 22:57)deineath نوشته:  دوستان ما برای کارمون که شغل آزاده مدارک ندارم . توی فرم اولیه عنوان شغل رو ذکر کرده بودم . حالا برای آپدیت فرم ها پاکش کنم یا باشه ؟
اگه الان هم همین شغل را داری پاکش نکن
اگه الان نداری، تا وقتی که داشتی قید کن
اونها بر پایه صداقت جلو میرن و برای من در مورد کارم اصلا مدرک نخواست و بر پایه صحبتهای خودم تائید کرد.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: payam62 ، Judy Abbott 13 ، deineath ، efah ، farshadsh
(2013-05-12 ساعت 20:54)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 16:00)efah نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 15:25)سمانه777 نوشته:  دوستان اگر در زمان ......

بله برای یکی از دوستانم میخوام . خب اگر الان بزنن دانشجو و فرم هارو بفرستن مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیگن شما اونجا زدین فوق لیسانس در صورتی که دانشجو هستید هنوز ؟ یا مدرکتون پس کو ؟

اگه تا زمان مصاحبه مدرک دستشون میرسه ، میتونن توی فرمها آخرین مدرک رو همون اعلام کنند ولی بهتره ریسک نکنن و پیش از پرکردن فرمها از کی سی سی پرسش کنند .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، سمانه777
دوستان ما برای کارمون که شغل آزاده مدارک ندارم . توی فرم اولیه عنوان شغل رو ذکر کرده بودم . حالا برای آپدیت فرم ها پاکش کنم یا باشه ؟

(2013-05-13 ساعت 10:29)byousefi_p نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 22:57)deineath نوشته:  دوستان ما برای کارمون که شغل آزاده مدارک ندارم . توی فرم اولیه عنوان شغل رو ذکر کرده بودم . حالا برای آپدیت فرم ها پاکش کنم یا باشه ؟
اونها بر پایه صداقت جلو میرن و برای من در مورد کارم اصلا مدرک نخواست و بر پایه صحبتهای خودم تائید کرد.
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh
(2013-05-13 ساعت 10:29)byousefi_p نوشته:  

درسته . هنوز مشغولم و یه عکاسی و نه مجوزی نه سربرگی چیزی نداریم یه اسم داریم فقط . امید وارم مدرکی نخوان از کار ....
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh
داشتم فکر میکردم چفدر خوب میشد اگه دوستان بروزآوری اطلاعاتشون رو برای تکمیل جدول افشین ارسال میکردند ، اینکه یک نفر بخواد تمام پستها رو شخم بزنه تا اینها رو جمع آوری کنه خیلی سخته . این جدول برای جمع بندی و نتیجه گیری خیلی میتونه کمک کنه ، برای نمونه من میخواستم ببینم دوستانی که شرایط شبیه من داشتند چه نتیجه ای از مصاحبه شون گرفتند و اگه کلیرنس خوردند چه زمانی در انتظار بوده اند ولی بوده اند دوستانی که n صدتا پست دارند و بعد از کلیر شدن و گرفتن ویزا هم اطلاع رسانی نکرده اند .
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، shaso ، lonelyman ، payam62
سلام بچه ها کسی میدونه که وقتی پاسپورت میره به ptt ما چه مدرکی (کارت شناسایی) ارائه بدیم که اونا به ما بسته (پاسپورت) ما رو بدن؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 20:23)sami0 نوشته:  سلام بچه ها کسی میدونه که وقتی پاسپورت میره به ptt ما چه مدرکی (کارت شناسایی) ارائه بدیم که اونا به ما بسته (پاسپورت) ما رو بدن؟

توی برگه ptt نوشته

National ID
Driver License
Passport
Marriage certificate
Judicial personnel ID
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-13 ساعت 20:27)deineath نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 20:23)sami0 نوشته:  سلام بچه ها کسی میدونه که وقتی پاسپورت میره به ptt ما چه مدرکی (کارت شناسایی) ارائه بدیم که اونا به ما بسته (پاسپورت) ما رو بدن؟

توی برگه ptt نوشته

National ID
Driver License
Passport
Marriage certificate
Judicial personnel ID

درسته اما انگار کارت ترکی میخوان ما که ایرانی هستیم چیزی نداریم جز کارت ملی و ...
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
دوستان من تاریخ مصاحبه رو عوض کردم، با ایمیل بهم تاریخ جدید رو دادن، اما ایمیل رسمی نیست و زیرش نوشته This email is UNCLASSIFIED
براشون یچه ایمیل دیگه زدم که به جای نامه دوم که تاریخ مصاحبه توش بود من باید چی همراه بیارم لطفا با ایمیل رسمی بهم تاریخ بدین اما خبری ندادن، چیکار کنم، به نظرتو با همین ایمیل برم یا باز براشون پیغام بدم

یه سوال دیگه، اگر آفیسر پرسید کجای آمریکا می خوای بری باید همون ایالتی رو که تو فرم نوشتیم بهش بگیم یا هرجای دیگه می شه گفت و رفت؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان