کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-13 ساعت 20:23)sami0 نوشته:  سلام بچه ها کسی میدونه که وقتی پاسپورت میره به ptt ما چه مدرکی (کارت شناسایی) ارائه بدیم که اونا به ما بسته (پاسپورت) ما رو بدن؟
تبريك براي ويزاي يك ضربتون
ما كپي پاسپورت رو نشون داديم و تحويل دادن.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: efah ، farshadsh ، گل نهال
(2013-05-14 ساعت 02:49)shaso نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 20:23)sami0 نوشته:  سلام بچه ها کسی میدونه که وقتی پاسپورت میره به ptt ما چه مدرکی (کارت شناسایی) ارائه بدیم که اونا به ما بسته (پاسپورت) ما رو بدن؟
تبريك براي ويزاي يك ضربتون
ما كپي پاسپورت رو نشون داديم و تحويل دادن.

شما امروز مصاحبه داشتيد؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: efah ، shaso ، naarestan
سلام دوستان
ترجمه مدارک چند ماه اعتبار داره و اگه از مدت اعتبارش گذشته باشه باید دوباره مدارکو ترجمه کرد؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 20:22)sany_th نوشته:  سلام دوستان
ترجمه مدارک چند ماه اعتبار داره و اگه از مدت اعتبارش گذشته باشه باید دوباره مدارکو ترجمه کرد؟

مدارک مالی رو باید دوباره ترجمه کنید اما بقیه ی مدارک در صورتی که تغییری نداشته باشند منقضی نمی شن
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، parastoo500 ، گل نهال ، payam62 ، sadeghi897 ، sany_th ، nina22
بستگي داره كدوم پست رو انتخاب كرده باشين.بعضي ازونها مثل عدليه سراي ترجمه تركي وكالتنامه رو ميخواد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh
سلام دوستان عزیز
کسی برای فرزند زیر 12 ساله ارز مسافرتی گرفته؟(فرزندان من یکی 11.5 ساله و یکی 7.5 ساله است) ؟
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-15 ساعت 12:06)sadfar نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی برای فرزند زیر 12 ساله ارز مسافرتی گرفته؟(فرزندان من یکی 11.5 ساله و یکی 7.5 ساله است) ؟
باسپاس
اگه اشتباه نكنم به ازاي هر پاسپورت ميتونين ارز رو بگيرين.دوستان اگه اشتباهه تصحيح كنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: sadfar ، گل نهال ، farshadsh ، nikan_sh ، efah
(2013-05-10 ساعت 21:45)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 21:18)valencia نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 18:03)deineath نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 12:02)Sany58 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 11:55)deineath نوشته:  کارت ملی شخص همراه نباشه . چی میشه ؟ 32-3 روز گذشته هنوز نیمده .

کار ملی خودمم بعد از ترجمه بطور عجیبی گم شده اما ترجمش و کپیش موجوده ..

چی کار کنم ؟

کارت ملى اصلا لازم نيست,فقط شناسنامه

توی لیست مدارک اما ذکر شده که باید باشه که ..
توی لیست آقای بیات هم هست . اصل و کپی
کارت ملی نیاز نیست. چه اصل و چه ترجمه. اونهائی هم که ترجمه کردن پولش از جیبشون رفته مثل خودمSmile
دوستان عزیز شما اینهمه هزینه میکنید تشریف میبرید خوب ترجمه کارت ملی نهایتش فکر کنم 10 تومنه خوب ترجمه کنید با خودتون ببرید ,ممکنه بخوان خوب بهتر از نقص مدرک ! اینکه دوستان میگن اصلا لازم نیست حرف درستی نیست تو لیست مدارک آنکارا صراحتا گفته شده !

دوست عزیز تو مدارک آنکارا به روشنی گفته شده کارت ملی ... حتما همراه ببرید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: farshadsh ، nina22 ، tajhizgaran ، shekari
(2013-05-15 ساعت 12:22)nina22 نوشته:  
باسپاس
اگه اشتباه نكنم به ازاي هر پاسپورت ميتونين ارز رو بگيرين.دوستان اگه اشتباهه تصحيح كنن.

به هر پاسپورت ، با دادن بلیط دارای مهر آژانس و ویزا (برای کشورهایی که ویزا میخوان ) و فیش خروجی (50000 تومان برای سفرهای هوایی) 300 دلار به نرخ مبادله ای تعلق میگیره .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، nina22 ، tajhizgaran ، گل نهال
(2013-05-15 ساعت 14:40)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 21:45)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 21:18)valencia نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 18:03)deineath نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 12:02)Sany58 نوشته:  کارت ملى اصلا لازم نيست,فقط شناسنامه

توی لیست مدارک اما ذکر شده که باید باشه که ..
توی لیست آقای بیات هم هست . اصل و کپی
کارت ملی نیاز نیست. چه اصل و چه ترجمه. اونهائی هم که ترجمه کردن پولش از جیبشون رفته مثل خودمSmile
دوستان عزیز شما اینهمه هزینه میکنید تشریف میبرید خوب ترجمه کارت ملی نهایتش فکر کنم 10 تومنه خوب ترجمه کنید با خودتون ببرید ,ممکنه بخوان خوب بهتر از نقص مدرک ! اینکه دوستان میگن اصلا لازم نیست حرف درستی نیست تو لیست مدارک آنکارا صراحتا گفته شده !

دوست عزیز تو مدارک آنکارا به روشنی گفته شده کارت ملی ... حتما همراه ببرید

آقا کارت ملی رفته بود زیر ترمز دستی و دیروز پیدا شد . نگران نباشید Big Grin
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Given ، گل نهال ، farshadsh ، amiz.abdollah
(2013-05-15 ساعت 16:08)efah نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:22)nina22 نوشته:  
باسپاس

به هر پاسپورت ، با دادن بلیط دارای مهر آژانس و ویزا (برای کشورهایی که ویزا میخوان ) و فیش خروجی (50000 تومان برای سفرهای هوایی) 300 دلار به نرخ مبادله ای تعلق میگیره .
سلام
لطفاآدرس بانکی که ارز مسافرتی به افراد زیر 12 سال می دهد را برایم پیام کنید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، efah
سلام یه سوال خیلی فوری داشتم.
کسی که میره میتونه با خودش فرش دستباف ببره؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 20:22)sany_th نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز لطفا اینجا رو بخونید و امضا بگذارید تا بشه راحت‌تر و بهتر راهنمایی‌تون کرد.

نمیدونم کدوم سفارت مصاحبه دارید. اصلا کارنت شدید یا نه و...
من خودم سفارت ابوظبی هستم و ایمیل زدم و ازشون پرسیدم و گفتند نه مدارک شخصی ِ ترجمه‌شده‌ (مثل شناسنامه و...) و نه مدارک اسپانسر، نیازی به تمدید ندارند.
حالا باز کیس شما رو نمیدونم.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh ، efah ، sany_th
من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، efah
(2013-05-15 ساعت 22:54)maryam_fo نوشته:  من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟

دوست گرمی‌ من هم شرایط مشابه شما رو داشتم،طبقه قانون لاتاری سکونت بیشتر از ۶ ماه در کشور ثالث نیازمند گرفتن گواهی سؤ پیشینه از پلیس آن کشور می‌باشد،توصیه می‌کنم سریع اقدام فرمایید برای گرفتن گواهی سؤ پیشینه از طریق سفارت اون کشور یا اگر از طریق سفارت خیلی‌ زمان میگیره سفر شخصی‌.

گواهی من بعد حدود ۲ ماه نیم آماده شد.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، nina22 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان