2013-05-17 ساعت 15:24
سلام فرمهای 1040 و w2 از کجا می تونم دانلود کنم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
|
2013-05-17 ساعت 15:24
سلام فرمهای 1040 و w2 از کجا می تونم دانلود کنم؟
2013-05-17 ساعت 16:22
دوستان کسی میدونه بعد از اینکه برنده لاتاری (بر فرض قبول شدن در مصاحبش) وارد آمریکا شد ، دولت چه خدماتی رو براش ترتیب اثر میده ؟؟؟
آیا اصلا برنامه ای برای برنده ها داره ؟ یا اینکه تو فرودگاه ولمون میکنه به امون خدا ؟ میدونم بزرگترین لطفی که دولت آمریکا میکنه دادن گرین کارت کشورش هست ، اما سوال برام پیش اومد که حالا ما تو آمریکاییم چکار باید بکنیم /؟ آیا جای موقتی به ما داده میشه ؟ هزینه زندگی موقتی به ما داده میشه ؟ و از این قبیل سوالا دوستان پیشکسوت و اونایی که به این طریق الان اونجان جواب بدن ... خیلی ممنون
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
2013-05-17 ساعت 17:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 17:12 توسط Soap McTavish.)
(2013-05-17 ساعت 15:24)sany_th نوشته: سلام فرمهای 1040 و w2 از کجا می تونم دانلود کنم؟ 1040 W2 (2013-05-17 ساعت 16:22)mohammad19911991 نوشته: دوستان کسی میدونه بعد از اینکه برنده لاتاری (بر فرض قبول شدن در مصاحبش) وارد آمریکا شد ، دولت چه خدماتی رو براش ترتیب اثر میده ؟؟؟ خیر هیچ کمکی بشما به عنوان برنده لاتاری نخواهد شد. اگر کمکی بشما بشود حالت کلی دارد (مثلا جایی خواندم که اگر در آمدتان از یک حدی در ماه کمتر باشد و اسپانسر هم نداشته باشید دولت بشما کمک خواهد کرد)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز
2013-05-17 ساعت 18:44
با سلام
ایا اگر زیر 21 سال داشته باشیم می شود بصورت جداگانه هم ثبت نام لاتاری کرد. منظورم این است هم به همراه مادرم و هم ثبت نام جداگانه یعنی 2 بار؟واین باعث نمیشود اگر خدا خواست و کیس مون برنده شد به این دلیل برنده شدن حذف بشود . سوال بعدی ام این است اگر کسی در کتگوری F4 باشد می شود در لاتاری شرکت کرد واین باعث ابطال هر دو مورد در صورت قبولی در لاتاری نمی شود؟ممنون میشوم اگر کسی تجربه دارد راهنمایی کند.
2013-05-17 ساعت 20:22
(2013-05-17 ساعت 18:44)sina454 نوشته: با سلام هیچ اشکالی ندارد به شرطی که شما دیپلمتون رو گرفته باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
2013-05-18 ساعت 00:51
(2013-05-17 ساعت 13:23)negar_karimi6 نوشته: باسلامسلام ابتدا لطفن امضاتون را کامل کنید تا بهتر راهنمایی بشید. پیشنهادمیشه تو تاپیکها سوالات معمول را پیدا کنید، حفظ کنید و در موقعیت های مناسب (فرودگاه، هواپیما، لابی هتل و سطح شهر) با همسرتون چک کنید. بهتر تو محلهای عمومی سوالات را با همسرتون مطرح کنید تا عصبانی نشه به عقیده من درست نیست بگه: من تو جریان این کارانیستم تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran ، Hedieh20
2013-05-18 ساعت 02:06
سلام
امشب نامه دوم ما اومد و مصاحبه ما ايروان هفته دوم جولاي. وقتي كه ما براي لاتاري ثبت نام كرديم من يك فرزند داشتم بعد از قبولي با پر كردن فرمها نام فرزند تازه متولد شده رو وارد كرديم چندي قبل از به دنيا آمدن فرزندمون شوهرم به دليل طولاني بودن نام خانوادگيش اونو تغيير داد و در فرمهاي ارسالي به كي سي سي ما فاميلي جديد رو وارد كرديم اما در نامه دوم كه امشب دريافت كرديم فاميلي شوهرم و دخترم همون قبلي هستش و فرزند جديدمون فاميلي جديد نميدونم چيكار كنم لطفا منو راهنمايي كنيد( البته توي توضيحات شناسنامه هم نوشته شده). ممنون دوستان عزيزم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran
2013-05-18 ساعت 11:16
سلام دوستان من در فرمی که به کنتاکی ارسال کرده بودم اسم اسپانسرم با اسپانسری که الان برای ادامه کار دارم فرق می کنه چون اسپانسر اولم به من گفتند پسرشان اسپانسر من می شوند چون ایشون بازنشسته هستند و بنابراین مالیاتی پرداخت نمی کردند بنابراین باید اسم اسپانسرم در فرم اولیه عوض می شد که قبلا یک بار با کنتاکی تماس گرفتم و گفتند با ابوظبی تماس بگیر که نتوانستم به هیچ طریقی بفهمم چطور تماس بگیرم من اواخر می مصاحبم است و دیگر فرصتی ندارم اما الان استرس گرفتم ممکن است آنها ایراد بگیرند؟ خواهش می کنم دوستان مرا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: tajhizgaran
2013-05-18 ساعت 11:34
(2013-05-18 ساعت 02:06)Leila12020 نوشته: سلامدر زمان تحویل مدارک این نکته رو به مسئول تحویل بگید این رو اصلاح خواهد کرد ازش بپرسید لازم هست به آفیسری که باهاش مصاحبه می کنید هم بگید یا نه؟ در صورتی که جوابش مثبت بود به آفیسر هم گوشزد کنید (2013-05-18 ساعت 11:16)nazi1368 نوشته: سلام دوستان من در فرمی که به کنتاکی ارسال کرده بودم اسم اسپانسرم با اسپانسری که الان برای ادامه کار دارم فرق می کنه چون اسپانسر اولم به من گفتند پسرشان اسپانسر من می شوند چون ایشون بازنشسته هستند و بنابراین مالیاتی پرداخت نمی کردند بنابراین باید اسم اسپانسرم در فرم اولیه عوض می شد که قبلا یک بار با کنتاکی تماس گرفتم و گفتند با ابوظبی تماس بگیر که نتوانستم به هیچ طریقی بفهمم چطور تماس بگیرم من اواخر می مصاحبم است و دیگر فرصتی ندارم اما الان استرس گرفتم ممکن است آنها ایراد بگیرند؟ خواهش می کنم دوستان مرا راهنمایی کنید. شما تا الان هیچ اطلاعاتی از اسپانسر به کنتاکی نداده اید, اطلاعاتی که توی فرم 230 وارد کردید آدرس محل سکونتتون برای وقتی که وارد آمریکا می شید بوده و همینطور آدرس جایی که گرین کارت قراره به اونجا بره که این آدرسها قابل تغییرند و هیچ کدوم ربطی به اسپانسر نداشتند
2013-05-18 ساعت 11:49
سلام دوستان عزیز.لطفا به این سوالم هم جواب بدید.بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه ما وقتی به سایت سیس مراجعه کردیم کلمه ready رو دیدیم و اسم همه اعضا خانواده و کیسها هم بود.ما هفته سوم ژوئن مصاحبه داریم دیروز که به سایت سیس مراجعه کردم بعد از وارد کردن کسی نامبرمون سایت error میده نمیدونم دلیلش چیه.
مدارکمون رو می دونم هنوز نرسیده به نظرتون چرا دوباره ready رو نشون نمیده؟ رشته ای بر گردنم افکنده دوست می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
2013-05-18 ساعت 14:29
(2013-05-18 ساعت 11:49)nyayesh نوشته: سلام دوستان عزیز.لطفا به این سوالم هم جواب بدید.بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه ما وقتی به سایت سیس مراجعه کردیم کلمه ready رو دیدیم و اسم همه اعضا خانواده و کیسها هم بود.ما هفته سوم ژوئن مصاحبه داریم دیروز که به سایت سیس مراجعه کردم بعد از وارد کردن کسی نامبرمون سایت error میده نمیدونم دلیلش چیه.سه تااحتمال اول درست وارد نکردین این بار دوم : سایت در حال بروز رسانی و فیلان و بیسار سوم : اطلاعات شما رو دارن به روز رسانی می کن چهارم : مهم نیست همه چیز خوب پیش می ره نگران نباشید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
2013-05-18 ساعت 23:05
آقا سعید و دیگر دوستان با تجربه ..
نقل قول:سوال 5 فرم 122 اطلاعی از این موضوع دارید ؟ با تشکر
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013 نیویورک
2013-05-18 ساعت 23:42
(2013-05-18 ساعت 11:49)nyayesh نوشته: سلام دوستان عزیز.لطفا به این سوالم هم جواب بدید.بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه ما وقتی به سایت سیس مراجعه کردیم کلمه ready رو دیدیم و اسم همه اعضا خانواده و کیسها هم بود.ما هفته سوم ژوئن مصاحبه داریم دیروز که به سایت سیس مراجعه کردم بعد از وارد کردن کسی نامبرمون سایت error میده نمیدونم دلیلش چیه.سلام دوست عزیزکجامصاحبه دارید؟ ابوظبی؟ اگرابوظبی هفته سوممه اگرخواستیدباهم هماهنگی کنیم چون ماهم هفته سومیم (2013-05-19 ساعت 03:59)serge نوشته:(2012-05-02 ساعت 22:57)Voroujak نوشته:(2012-05-02 ساعت 22:49)r_ent نوشته: سلام به همهسلام دوست عزیز در سفرنامه های ابوظبی Fromu2farzad عنوان کردن که ملاک نامه دومه که در اون زمان شما باید زیر 21 باشیدبازم تحقیق کنید امیدوارم راهی باشه موفق باشید
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
2013-05-19 ساعت 10:21
سلام دوستان من هفته دیگه مصاحبه دارم .... مدارکمو زودتر (15 روز جلوتر) پست کردم و فکر کنم به دستشون رسیده !
دو روز پیش برام ایمیل زدن و بهم گفتن که چه مدارکی رو با خودم براشون ببرم !! می خوام ببینم این ایمیل رو برای همه می فرستن؟ بعدم من کپی ثبت نام CSC رو براشون پست کردم ولی باز گفتن تو سایت usvisa-info.com ثبت نام کن برای گرفتن پاسپورتت !!! یعنی چی؟ یعنی من دوباره باید ثبت نام کنم تو سایت؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
|