کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان عزیز برای روز مصاحبه در آنکارا ، آیا داشتن گواهی اشتغال به کار اجباریست؟

و اگر هست در گواهی چه چیزهایی باید قید شود؟

شغل دقیق؟ حقوق دریافتی؟ و ... ؟

با سپاس
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 00:57)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز برای روز مصاحبه در آنکارا ، آیا داشتن گواهی اشتغال به کار اجباریست؟
با سپاس
خیر
گواهی اشتغال به کار اصلا جزو مدارک نیست. نیگاه هم نمی کنن بعضی ها جهت احتیاط می گیرن
حقوق و ...هم نیاز نیست درش باشه
یک گواهی دو خطی ساده که بگه کجا کار می کنی و سمتت چی هست و حالا اگر بخوایی از سابقه بیمه اش استفاده کنی ، شماره بیمه نامه ات چقدره
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: farshadsh ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، گل نهال ، nikan_sh ، rose_2000 ، Hedieh20
(2013-05-15 ساعت 19:11)sadfar نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 16:08)efah نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:22)nina22 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:06)sadfar نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی برای فرزند زیر 12 ساله ارز مسافرتی گرفته؟(فرزندان من یکی 11.5 ساله و یکی 7.5 ساله است) ؟
باسپاس
اگه اشتباه نكنم به ازاي هر پاسپورت ميتونين ارز رو بگيرين.دوستان اگه اشتباهه تصحيح كنن.

به هر پاسپورت ، با دادن بلیط دارای مهر آژانس و ویزا (برای کشورهایی که ویزا میخوان ) و فیش خروجی (50000 تومان برای سفرهای هوایی) 300 دلار به نرخ مبادله ای تعلق میگیره .
سلام
لطفاآدرس بانکی که ارز مسافرتی به افراد زیر 12 سال می دهد را برایم پیام کنید. باسپاس

با پوزش ، من ابتدا به نکته زیر 12 سال توجه نکردم و بدون تحقیق پاسخ شما رو دادم ، الآن با بانک تماس گرفتم و آخرین بخشنامه بانک مرکزی در خصوص ارز مسافرتی بشماره 1029/60 مورخ 13/9/91 رو هم چک کردم ، فروش ارز مسافرتی به افراد زیر 12 سال ممنوع است .

(2013-05-15 ساعت 22:44)usamohajer نوشته:  سلام یه سوال خیلی فوری داشتم.
کسی که میره میتونه با خودش فرش دستباف ببره؟

به کجا ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62
(2013-05-16 ساعت 02:35)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 00:57)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز برای روز مصاحبه در آنکارا ، آیا داشتن گواهی اشتغال به کار اجباریست؟
با سپاس
خیر
گواهی اشتغال به کار اصلا جزو مدارک نیست. نیگاه هم نمی کنن بعضی ها جهت احتیاط می گیرن
حقوق و ...هم نیاز نیست درش باشه
یک گواهی دو خطی ساده که بگه کجا کار می کنی و سمتت چی هست و حالا اگر بخوایی از سابقه بیمه اش استفاده کنی ، شماره بیمه نامه ات چقدره
از بیمه تامین اجتماعی برگه سابقه کار میگیری و بعد ترجمه میکنی . برای اثبات کردن سابقه کار . چون از شرایط مهاجرت سابقه کار بالای 2 سال میباشد .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، rose_2000
(2013-05-15 ساعت 19:11)sadfar نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 16:08)efah نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:22)nina22 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:06)sadfar نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی برای فرزند زیر 12 ساله ارز مسافرتی گرفته؟(فرزندان من یکی 11.5 ساله و یکی 7.5 ساله است) ؟
باسپاس
اگه اشتباه نكنم به ازاي هر پاسپورت ميتونين ارز رو بگيرين.دوستان اگه اشتباهه تصحيح كنن.

به هر پاسپورت ، با دادن بلیط دارای مهر آژانس و ویزا (برای کشورهایی که ویزا میخوان ) و فیش خروجی (50000 تومان برای سفرهای هوایی) 300 دلار به نرخ مبادله ای تعلق میگیره .
سلام
لطفاآدرس بانکی که ارز مسافرتی به افراد زیر 12 سال می دهد را برایم پیام کنید. باسپاس
من امروز از بانک ملت پرسیدم . به افراد زیر 12 سال ارز مسافرتی تعلق نمیگیرد.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: گل نهال ، sadfar ، farshadsh ، payam62
(2013-05-16 ساعت 23:23)mychael نوشته:  سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......

سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......
یعنی ممکنه اگر دیر بدستشون برسه همه چی تموم شه؟
توروخدا یکی چداب بده

سلام اصلا نگران نباشین مطمئنا تا قبل از روز مصاحبتون بدستشون می رسه اگر هم نرسید می تونین روز مصاحبه با خودتون ببرین سفارت ازتون تحویل می گیرن چون بودن کسانی که مشکل شما رو داشتن ولی در نهایت کارشون انجام شد.
تشکر کنندگان: mychael ، farshadsh

من یکی‌ از اقوامم فرش دستباف خیلی‌ ظریف رو داخل چمدون برده بود کانادا که چون ندیدن مشکلی‌ پیش نیامد.
ولی‌ برای آمریکا خیلی‌ حساس‌تر هست نمیتونید یواشکی رد کنید.
یه فرشفروش هم میشناسم تو این اروپا که میگه جدیداً مشتریهای امریکاییش نمیونن ازش فرش بخرن بخاطر تحریمها.
در شرایط مثبت اگه بزارن وارد کشور کنین پول زیادی بابت مالیات میگیرن
خیلی‌ تحقیق کنین چون مکن کلا فرشتون به باد بره

من یکی‌ از اقوامم فرش دستباف خیلی‌ ظریف رو داخل چمدون برده بود کانادا که چون ندیدن مشکلی‌ پیش نیامد.
ولی‌ برای آمریکا خیلی‌ حساس‌تر هست نمیتونید یواشکی رعد کنید.
یه فرشفروش هم میشناسم تو این اروپا که میگه جدیداً مشتریهای امریکاییش نمیونن ازش فرش بخرن بخاطر تحریمها.
در شرایط مثبت اگه بزارن وارد کشور کنین پول زیادی بابت مالیات میگیرن
خیلی‌ تحقیق کنین چون مکن کلا فرشتون به باد بره
case:2013AS76x/مصاحبه May 16th/ تعداد 2نفر / برگه آبی / کنسولگری: بروکسل /تعداد آپدیت: خیلی / ویزا ۱۹ جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh
دوستان عزیز، من چند ماهیست که از کارم استعفا دادم و دیگه کار نمیکنم، الان که می‌خوام برم مصاحبه، آیا لازم هست فرم جدید پر کنم و توی قسمت کار و شغل فعلی‌ تصحیح کنم که دیگه شاغل نیستم و فرمو همراه دیگر مدارک پست کنم؟؟؟

قبل از قسم خوردن در حضور آفیسر آیا لزومی داره که توضیح بدم که من استعفا دادم چند ماه پیش؟

آخه یکی‌، دو ماه بعد از استعفای من هم، صاحب شرکت کلا شرکت رو تعطیل کرد و برای همیشه از ایران رفتن، باید همهٔ اینا رو توضیح بدم آیا؟؟؟

لطفا کمکم کنید، خیلی‌ گیج شدم که چه کنم Sad(((((
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-05-17 ساعت 03:29)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز، من چند ماهیست که از کارم استعفا دادم و دیگه کار نمیکنم، الان که می‌خوام برم مصاحبه، آیا لازم هست فرم جدید پر کنم و توی قسمت کار و شغل فعلی‌ تصحیح کنم که دیگه شاغل نیستم و فرمو همراه دیگر مدارک پست کنم؟؟؟

قبل از قسم خوردن در حضور آفیسر آیا لزومی داره که توضیح بدم که من استعفا دادم چند ماه پیش؟

آخه یکی‌، دو ماه بعد از استعفای من هم، صاحب شرکت کلا شرکت رو تعطیل کرد و برای همیشه از ایران رفتن، باید همهٔ اینا رو توضیح بدم آیا؟؟؟

بهتره حتماً آفيسر بدونه كه شايد يكضربترن قطعي تر بشه ، حالا يا قبلش فرمهاتونو واسه سفارت آپديت كنيد يا ببريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rose_2000 ، payam62 ، nooshshahnar ، shiraz mamali ، farshadsh
ممنونم گل‌ نهال جان از پاسختون،

فقط این سوالم رو هم لطف می‌کنید جواب بدید،

من چند هفتهٔ دیگه روز چهارشنبه مصاحبه دارم، اگه بلیطمو برای روز یکشنبه بگیرم که دوشنبه صبح برم مدیکال، به نظرتون تا سه‌شنبه عصر به من جواب مدیکال رو میدان؟ چون صبح چهارشنبه باید سفارت باشم.

سپاس فراوان از همکاریتون
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، farshadsh
(2013-05-17 ساعت 03:33)گل نهال نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 03:29)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز، من چند ماهیست که از کارم استعفا دادم و دیگه کار نمیکنم، الان که می‌خوام برم مصاحبه، آیا لازم هست فرم جدید پر کنم و توی قسمت کار و شغل فعلی‌ تصحیح کنم که دیگه شاغل نیستم و فرمو همراه دیگر مدارک پست کنم؟؟؟

بهتره حتماً آفيسر بدونه كه شايد يكضربترن قطعي تر بشه ، حالا يا قبلش فرمهاتونو واسه سفارت آپديت كنيد يا ببريد
منم شرایطم مانند شماست .در زمان مصاحبه به افسر بگوئید. با توجه به اینکه در زمان تکمیل فرمها آخربن وضعیت شغلی را نوشته . امضا و تاریخ زده و ارسال نمودیم مشکلی نخواهد داشت .( به نظر من ) ضمنآ من گواهی استعفا را هم گرفتم و ترجمه کردم و زمان مصاحبه ارائه میدم .
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: rose_2000 ، nooshshahnar ، farshadsh
(2013-05-17 ساعت 03:56)rose_2000 نوشته:  ممنونم گل‌ نهال جان از پاسختون،

من چند هفتهٔ دیگه روز چهارشنبه مصاحبه دارم، اگه بلیطمو برای روز یکشنبه بگیرم که دوشنبه صبح برم مدیکال، به نظرتون تا سه‌شنبه عصر به من جواب مدیکال رو میدان؟ چون صبح چهارشنبه باید سفارت باشم.

سپاس فراوان از همکاریتون

ما جمعه مدیکال و دوشنبه مصاحبه داریم . تلفنی با منشی دکتر صحبت کردم اعلام کرد شنبه آماده میکنیم ولی من ریسک نکردم و چند روز زودتر میرم تا با خیال راحت کارها را بدون استرس انجام بدم . به نظر من با یک سال انتظار اصلآ ارزش نداره ریسک کنیم.منشی دکتر هم گفت زودتر بیای بهتره . در هر حال تصمیم با شماست .

تشکر کنندگان: rose_2000 ، mlo ، farshadsh
(2013-05-17 ساعت 03:56)rose_2000 نوشته:  ممنونم گل‌ نهال جان از پاسختون،

سپاس فراوان از همکاریتون

بله قطعاً واسه شما كه يه نفريد بهترين روز مديكالتون همون ٢شنبه ست،٣شنبه عصر هم جواب ميگيريد و٤ شنبه هم ايشالا مصاحبه و ويزاي يك ضرب
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rose_2000 ، shaso ، amir82 ، nina22 ، farshadsh ، Hedieh20 ، godot
باسلام
برنده 2013 هستیم
تمام فرمهاو کم و کیف کارهاازاون اول تاالانش روفقط خودم یه تنه بدون کمک همسرم که برنده اصلی است انجام دادم
اما یه نکته اینه که روزمصاحبه ممکنه اصلا ازمن سوالی نکنن و همسرمم توجریان هیچی ازسوالو جوابای فرم نیست ( بین خودمون باشه چون به اندازه من تمایل به مهاجرت نداره خودشوکشیده کنارازاین دردسرا)
خلاصه اینکه کمی منواسترس الان گرفته که روزمصاحبه اگرسوالی کردنوشوهرم خیلی براش مهم نیست که دقیق هرچیزی روبایدتوضیح بده به اشتباه افسرفکرکنه تناقض گویی داره
به نظرتون همون اولش همسرم میتونه بهش بگه من توجریان این کارانیستم
ازهمسرم بپرسید
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-05-17 ساعت 13:23)negar_karimi6 نوشته:  باسلام
برنده 2013 هستیم
تمام فرمهاو کم و کیف کارهاازاون اول تاالانش روفقط خودم یه تنه بدون کمک همسرم که برنده اصلی است انجام دادم
اما یه نکته اینه که روزمصاحبه ممکنه اصلا ازمن سوالی نکنن و همسرمم توجریان هیچی ازسوالو جوابای فرم نیست ( بین خودمون باشه چون به اندازه من تمایل به مهاجرت نداره خودشوکشیده کنارازاین دردسرا)
خلاصه اینکه کمی منواسترس الان گرفته که روزمصاحبه اگرسوالی کردنوشوهرم خیلی براش مهم نیست که دقیق هرچیزی روبایدتوضیح بده به اشتباه افسرفکرکنه تناقض گویی داره
به نظرتون همون اولش همسرم میتونه بهش بگه من توجریان این کارانیستم
ازهمسرم بپرسید

نگار عزیز
لطفا سوالتون رو فقط در یک تاپیک اون هم تاپیک مربوط به سوالتون بپرسید
مصاحبه خیلی راحته
و چند تا سوال ساده پرسیده می شه, سوالی نمی پرسند که نیاز به تخصص یا مهارت خاصی داشته باشه
و یه نکته مهم اینه که هر کسی باید به سوالی خودش جواب بده, به هیچ عنوان به سوالی که از همسرتون پرسیده می شه شما جواب ندید یا اوشون سوال شما رو
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mamad_msp ، mrr777 ، roeentan ، nina22 ، farshadsh ، Saeedv13 ، Hedieh20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان