کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-06-08 ساعت 11:55)my2220 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:39)jazirehh نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 10:52)my2220 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 10:33)jazirehh نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 02:06)گل نهال نوشته:  همسرتون بايد حتماً همراهتون باشن
آفيسر ميگه اجازه بده نگهبان بيان داخل سفارت

یه ذره قضیه کیس های نامزدی و ازدواج با کیس های لاتاری متفاوت هستش ! دوست من برای ویزای K1 برای نامزدش اقدام کرده بود، حتی خودش هم که اقامت داشت، بلند شد اومد که روز مصاحبه حضور داشته باشه، اما بهش اجازه ندادن !!!
کیس ازدواج یا نامزدی، فقط خودتون تشریف میبرین پیش افیسر ... اما در اصل همه کارها رو نامزدتون که اقامت داره انجام می ده از قبیل پر کردن پتیشن و بقیه فرمها ... یه ذره برنامه این پرونده ها طولانی میشه، به نظر من اصلا عقب نندازین و همون وقتی رو که خود سفارت داده برای مصاحبه برین ...
موفق باشین

دوست عزیز الان سفارت به من 2 تا وقت مصاحبه داده یکی و که خودش داد یکی هم از طریق تماس با اون 001 گرفتم بعد ایمیلشو سفارت فرستاد. حالا نمی دونم میشه اولی و کنسل کرد و نوبتی که خود سفارت دادو برم یا نه؟؟؟

از نظر من از هر کدومشون که کانفرمیشن از طریق ایمیل دارین، اعتبار بیشتری داره و میتونین بیشتر بهش اعتماد کنین، حتما یه کپی از تائید وقت مصاحبه داشته باشین ... میتونین اون یکی رو از طریق ایمیل کنسل کنین Smile
بدبختي اينجاس كه از هر دوتاشم كانفرميشن دارم

سلام به نظرم دوباره باید تماس تلفنی بگیری و دقیقا عدم هماهنگی شون رو براشون توضیح بدهی و قطعی اش کنی انشا الله که بتونی همسرت رو با خودت ببری با همین بهانه
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
با درود
من میخواهم وقت مصاحبه رو به تاخیر بندازم در حال حاضر وقت مصاحبه 31 جولای هستش ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، payam62
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
منم بانک پاسارگاد حساب باز کردم.به کارمند بانک گفتم میخوام تمکن بگیرم گفت فرقی نداره چه حسابی باز میکنی.من فقط 61 واسه خودم ریختم.باید از کارمند اون بانک بپرسی میشه تو یه روز برای دوتایتون تمکن بگیرید یا نه چون بعضی هاشون خوش اخلاقن و کمک میکنند و بعضی هاشون...
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، گل نهال ، shaso ، farshadsh ، payam62 ، Soap McTavish
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟

باز کردن حساب جدید کار درستی نیست چون باید گردش حساب 6 ماهه با خودتون ببرید تا افسر سفارت فکر نکنه که از جایی پول قرض کردید چند روز ریختید به حساب.
نوع حساب مهم نیست.
فقط هم برای شخص برنده لازمه نه همراه ها پس اگر تمام پول رو به حساب شخص برنده بریزید بهتره.
فقط از حساب قدیمی تر استفاده کنید و همه ی پول رو یک جا به حساب نریزید.
اگر فرصت کافی دارین هر 4-3 روز یه مقدار به حساب بریزید که طبیعی به نظر بیاد.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh
(2013-06-17 ساعت 02:43)ariannbr نوشته:  

باز کردن حساب جدید کار درستی نیست چون باید گردش حساب 6 ماهه با خودتون ببرید تا افسر سفارت فکر نکنه که از جایی پول قرض کردید چند روز ریختید به حساب.
نوع حساب مهم نیست.
فقط هم برای شخص برنده لازمه نه همراه ها پس اگر تمام پول رو به حساب شخص برنده بریزید بهتره.
ولي اينطور كه دوستان گفتند نياز به گردش حساب نيستش همون موجودي كافيه و در مورد نوع حساب فرقي نداره كوتاه مدت هم باشه خوبه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-06-17 ساعت 02:35)rouzbehdarvishi نوشته:  
منم بانک پاسارگاد حساب باز کردم.به کارمند بانک گفتم میخوام تمکن بگیرم گفت فرقی نداره چه حسابی باز میکنی.من فقط 61 واسه خودم ریختم.باید از کارمند اون بانک بپرسی میشه تو یه روز برای دوتایتون تمکن بگیرید یا نه چون بعضی هاشون خوش اخلاقن و کمک میکنند و بعضی هاشون...
ممنون روزبه جان
واسه جفتتون شما ٦١گرفتيد؟ برنده اصلي شوهرمه ولي ١٠٠تومن جور كردنش سخته واسه همينه كه ميخوام ٥٠تا جور كنيم و توي دو تا حساب بريزيم
كسي ميدونه حداقل براي ٢نفر بايد چقدر باشه؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، payam62
(2013-06-14 ساعت 17:13)amin4193 نوشته:  با سلام خدمت همه
متاسفانه من نتیجه ی لاتاری 2013 رو تا الان چک نکرده بودم، یعنی کلا یادم رفته بود!!! و ماه پیش همزمان با اعلام نتایج 2014 فهمیدم که برنده شدم و مدارکم رو براشون پست کردم. الان نگران اینم که فرصت رفتنم سوخته باشه...
چندتا سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین:
1- الان که مدارک رو فرستادم، با توجه به دیرکردم، اونجا توی پروسه بررسی قرار میگیره یا نه؟
2- اینکه توی تاییدیه گفته تا 30سپتامبر 2013 وقت هست منظورش چیه؟ وقت برای ارسال مدارکه یا وقت برای زمان مصاحبه است؟

من قبلا کیس مشابه شما دیدم، میدونم که پروسه شما خیلی‌ سریع به جریان میافته، و باید دائم مکاتبه کنید، با توجعه به اینکه وقتی‌ نمونده، و الان اکثرا نامهٔ دوم رو گرفتن، نمیدونم الان دقیقا تو چه مرحله‌ای هستید؟ مدارکتون کی‌ سی‌ سی‌ رسیده؟ چون توضیحی راجعبه این ندادید، تا آخر سپتامبر کیس‌های ۲۰۱۳ کلا بسته می‌شه و تا اون موقع باید این ویزای خوشگل رو پاستون بخوره، در غیر این صورت هیچ کاری دیگه نمی‌شه کرد،به خدا توکل کنیدRolleyes
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، farshadsh ، DIVE

نوع حساب مهم نیست.

من تاريخ افتتاح حسابم تا زمان گرفتن تمكن مالي از بانك پاسارگاد فقط يك روز بود و هيچ مشكلي هم پيش نيومد
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: گل نهال
گل نهال خانوم

یکی از دوستای من که 4-5 ماه پیش ترکیه مصاحبه داشت برای خودش و همسرش و یه کوچولو دو سه ساله 96 میلیون تومن تمکن داشت.

منم واسه خودم که یک نفر هستم حدود 60 اینا اوکی می کنم.به نظر من الزام اور نیست که مثلا اگه 3 نفر هستین سه برابر یه نفر تمکن ارائه بدین.
این موضوع رو میشه از ترتیب خط فقر دید.
سعی هم کنید اگه دوتا تمکن میگیرید مبالغ تفاوت قابل توجه داشته باشه.

(2013-06-17 ساعت 11:30)گل نهال نوشته:  ممنون روزبه جان
واسه جفتتون شما ٦١گرفتيد؟ برنده اصلي شوهرمه ولي ١٠٠تومن جور كردنش سخته واسه همينه كه ميخوام ٥٠تا جور كنيم و توي دو تا حساب بريزيم
تشکر کنندگان: گل نهال
با سلام
2 سوال داشتم :
1- با اين ويزاي ما بازم بايد عوارض خروج از كشور رو پرداخت كنيم؟
2- كلا در سال اگر مثلا 3 بار از كشور خارج شيم هر 3 بارش هم بايد عوارض پرداخت كنيم؟

ممنون
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
تشکر کنندگان:
ا سلام و عرض تبریک به برنده شدگان خوشبختSmile

من متاسفانه برنده لاتاری نیستم.Sad
ولی چون برای دریافت ویزای گرین کارت برای مادرم (اقدام از طرف برادرم که آمریکا هست و از طریق فرزند برای والدین) مشغول جمع آوری اطلاعات از مهاجر سرا و سایت های مشابه هستم و چون فکر میکنم هم ردیف با کسانی هستم که امسال برنده شدن،با اجازه مدیر انجمن،سوالم را در قالب اولین پستم اینجا مطرح میکنم.

توضیح :وقت مصاحبه مادرم روز دوشنبه 22 جولای 2013 ساعت 8 صبح در ابوظبی است.
با خواندن مطالب مفیدیکه دوستان گذاشته بودند و بهره از سفر نامه هایی که نوشته بودند،فهمیدم باید زودتر بریم که انجام آزمایشات مدیکال انجام بشه.من برای چهارشنبه 17 جولای ساعت 4 از nmc وقت گرفته ام.(برای اطمینان خاطر از حصول نتیجه به موقع و امکان آزمایشات مجدد با توجه به اینکه مادرم 67 سالشون هست)

1- در متن تائید وقت آمده است که باید صبح روز مقرر برای انجام مدیکال در nmc حاضر باشیم.در عین اینکه در آن اشاره شده که وقت من،مطابق درخواست خودم در ایمیل، ساعت 4 عصر هست.
آیا آزمایش خون و عکسبرداری از قفسه سینه فقط صبح ها انجام میشه؟و عصر باید ببرم به دکتر نشان بدهم یا همان عصر امکان پذیر هست؟

با توجه به اینکه من میخواهم همان روز 17 جولای با پرواز صبح بروم،مشکلی برای انجام مدیکال چک در همان روز پیش نمیاد؟

2- تاریخ برگشت را باید 3 روز بعد از مصاحبه بگیرم؟ یعنی 3 روز بعد از مصاحبه یا همان روز مصاحبه هم حساب است؟ یعنی 22 جولای که وقت سفارت هست،25 شب بلیط برگشت بگیرم،اوکی هست؟

با تشکر از راهنمائی های شما دوستان
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 11:30)گل نهال نوشته:  ممنون روزبه جان
بله من فقط 61 به حساب خودم گذاشتم.فکر کنم همین 60 تا هم اوکی باشه.فقط تو مصاحبه نگو که اول کار میخواهین درس بخونید.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، amiz.abdollah
(2013-06-17 ساعت 15:14)yasser_1360 نوشته:  با سلام
2 سوال داشتم :
1- با اين ويزاي ما بازم بايد عوارض خروج از كشور رو پرداخت كنيم؟
2- كلا در سال اگر مثلا 3 بار از كشور خارج شيم هر 3 بارش هم بايد عوارض پرداخت كنيم؟

ممنون

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و از بچه هایی که رفتند سوال کردم بله باید عوارض پرداخت شود اما کسانی که گرین کارت داشتند دیگه عوارض پرداخت نکرده بودند
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: farshadsh ، yasser_1360 ، amiz.abdollah ، hossien_501

نوع حساب مهم نیست.
من یک ماه قبلش حساب باز کردم در بانک پاسارگاد 1 ساعته بهم پرینت داد به اسم خودم باز کردم ولی می تونید به اسم همسرتون هم بگیرید . بچه ها گرفتن مشکلی نبود
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، amiz.abdollah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان