کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام بچه ها
من یک ماه پیش بسته و ویزامو از ptt گرفتم اما نمیدونم چرا هنوز بعضی اوقات از سایت usa-visa میل میاد که برو بسته و پاسپورتتو بگیر از ptt اگه نگیری بسته برگشت داده میشه به سفارت و ...
خواستم بدونم بچه ها شما هم واستون همچین میل هایی اومده واسش؟یعنی این مشکل از سایت usa-visa هستش؟
دقیقا شماره بسته ای که میده همونی که روی پاکتی که از ptt گرفتم , و همه چیز شم مشکلی نداره!!
تشکر کنندگان: farshadsh ، amiz.abdollah
(2013-06-17 ساعت 04:33)Leila12020 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 02:43)ariannbr نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد

باز کردن حساب جدید کار درستی نیست چون باید گردش حساب 6 ماهه با خودتون ببرید تا افسر سفارت فکر نکنه که از جایی پول قرض کردید چند روز ریختید به حساب.
نوع حساب مهم نیست.
فقط هم برای شخص برنده لازمه نه همراه ها پس اگر تمام پول رو به حساب شخص برنده بریزید بهتره.
فقط از حساب قدیمی تر استفاده کنید و همه ی پول رو یک جا به حساب نریزید.
اگر فرصت کافی دارین هر 4-3 روز یه مقدار به حساب بریزید که طبیعی به نظر بیاد.
ولي اينطور كه دوستان گفتند نياز به گردش حساب نيستش همون موجودي كافيه و در مورد نوع حساب فرقي نداره كوتاه مدت هم باشه خوبه

توی مدارکی که سفارت ازتون میخواد خیلی واضح نوشته موجودی حساب و پرینت 12 ماه گردش حساب.
شاید گاهی گیر بدن و شاید نه به نظر من که بهتره از یه حساب قدیمی استفاده بشه که ریسکش کمتره مگر اینکه تا به حال اصلا حسابی نداشته باشین.
به هر حال من تجربه شخصی خودمو میگم که ازم خواستن پرینت حساب
شاید از شما نخوان
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah
(2013-06-17 ساعت 18:05)niko نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 15:14)yasser_1360 نوشته:  با سلام
2 سوال داشتم :
1- با اين ويزاي ما بازم بايد عوارض خروج از كشور رو پرداخت كنيم؟
2- كلا در سال اگر مثلا 3 بار از كشور خارج شيم هر 3 بارش هم بايد عوارض پرداخت كنيم؟

ممنون

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و از بچه هایی که رفتند سوال کردم بله باید عوارض پرداخت شود اما کسانی که گرین کارت داشتند دیگه عوارض پرداخت نکرده بودند

دیگه واسه آمریکا رفتن این سئوال ، ناشکریه . توی این همه خرج 50 تومن عوارض چیه آخه
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، 5ina ، amiz.abdollah ، hossien_501 ، maziar irani
(2013-06-17 ساعت 18:50)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 02:43)ariannbr نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد

باز کردن حساب جدید کار درستی نیست چون باید گردش حساب 6 ماهه با خودتون ببرید تا افسر سفارت فکر نکنه که از جایی پول قرض کردید چند روز ریختید به حساب.
نوع حساب مهم نیست.
فقط هم برای شخص برنده لازمه نه همراه ها پس اگر تمام پول رو به حساب شخص برنده بریزید بهتره.
فقط از حساب قدیمی تر استفاده کنید و همه ی پول رو یک جا به حساب نریزید.
اگر فرصت کافی دارین هر 4-3 روز یه مقدار به حساب بریزید که طبیعی به نظر بیاد.
من یک ماه قبلش حساب باز کردم در بانک پاسارگاد 1 ساعته بهم پرینت داد به اسم خودم باز کردم ولی می تونید به اسم همسرتون هم بگیرید . بچه ها گرفتن مشکلی نبود
lمتاسفانه بعضی از دوستان اطلاعات درستی در اختیار دیگران قرار نمی دهند. باز کردن حساب بانکی جدید مشکلی را پیش نمی آورد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: parsush ، farshadsh ، گل نهال ، Chosey ، amiz.abdollah ، hossien_501
(2013-06-18 ساعت 06:28)DIVE نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 18:05)niko نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 15:14)yasser_1360 نوشته:  با سلام
2 سوال داشتم :
1- با اين ويزاي ما بازم بايد عوارض خروج از كشور رو پرداخت كنيم؟
2- كلا در سال اگر مثلا 3 بار از كشور خارج شيم هر 3 بارش هم بايد عوارض پرداخت كنيم؟

ممنون

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و از بچه هایی که رفتند سوال کردم بله باید عوارض پرداخت شود اما کسانی که گرین کارت داشتند دیگه عوارض پرداخت نکرده بودند

دیگه واسه آمریکا رفتن این سئوال ، ناشکریه . توی این همه خرج 50 تومن عوارض چیه آخه

با سپاس از niko كه پاسخ من رو دادن
من ارتباط بين سوالم و ناشكري رو متوجه نشدم!!!
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: amiz.abdollah
بچه ها کسی میدونه از سال دیگه لاتاری و میخوان حذف کنن یا فقط شایعه اس؟!!!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، amiz.abdollah
حساب بانکی اگه به اسم همسر برنده باشه مشکلی پیش میاد؟!!!!
تشکر کنندگان: farshadsh ، amiz.abdollah
(2013-06-19 ساعت 21:39)sahar kh نوشته:  حساب بانکی اگه به اسم همسر برنده باشه مشکلی پیش میاد؟!!!!

بایستی گواهی موجودی حساب به اسم فرد برنده باشه ولی میتونید علاوه بر اون یک گواهی هم به اسم همسر گرفته بشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، shaso ، amiz.abdollah
گل نهال حساب قدیمی تر توی یه بانک خصوص نداری ؟
البته زیاد مهم نیست ، اما خوب اعتبارش بیشتره ... ترجیحا از حسابهای قدیم تر توی بانک خصوص استفاده کن
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، amiz.abdollah ، manila
(2013-06-19 ساعت 21:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 21:39)sahar kh نوشته:  حساب بانکی اگه به اسم همسر برنده باشه مشکلی پیش میاد؟!!!!

بایستی گواهی موجودی حساب به اسم فرد برنده باشه ولی میتونید علاوه بر اون یک گواهی هم به اسم همسر گرفته بشه ...

بایدی وجود نداره خانوم... شما لطفا اطلاعات غلط ندید.... هر يک اعضای خانواده میتونند برای کل خانواده گواهی تمکن ارائه کنند... ولی به نام برنده اصلی باشه بهتره ولی اجباری در کار نیست...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sahar kh ، amiz.abdollah
(2013-06-20 ساعت 09:37)jazirehh نوشته:  گل نهال حساب قدیمی تر توی یه بانک خصوص نداری ؟
البته زیاد مهم نیست ، اما خوب اعتبارش بیشتره ... ترجیحا از حسابهای قدیم تر توی بانک خصوص استفاده کن

دارم نويد جان ولي بانكش حساسه، انصار
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amiz.abdollah
(2013-06-20 ساعت 12:40)گل نهال نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 09:37)jazirehh نوشته:  گل نهال حساب قدیمی تر توی یه بانک خصوص نداری ؟

دارم نويد جان ولي بانكش حساسه، انصار
دوستان چرا رو خصوصي تاكيد داريد ما از م ل ت گرفتيم و مشكلي هم نداشت.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال
بانک خصوصی بهتره ؟؟ اصلا مگه مهمه کدوم بانک؟
تشکر کنندگان: shiraz mamali
دوست عزیز

لطفا و ابدان اطلاعات غلط نده،بایدی وجود نداره.

ما دیروز پاسپورت و ویزا‌ها مونو از پست دوبی گرفتیم.

در رابطه با تمکن مالی اصلا و ابدان نپرسید چقدر پول هست و یا گردش حساب بدین.

محض اطلاعت میگم که من برای احتیاط گردش حسابم رو هم برده بودم با گردش حساب بسیار بسیار بالا بالغ بر ۶۰ صفحه در طی‌ ۶ ماه و موجودی پولی‌ خیلی‌ خیلی‌ زیاد.ولی‌ به همسرم هم گفتند تا زمانی‌ که نخواست برای خود شیرینی‌ من گردش حساب نیمیسم بهشون که خدا رو شکر نخواست.

با وصف اینکه می‌تونستم بدم اما ندادم تا خدای نکرده کار برای بچه‌های آینده سخت بشه و بدعتی بشه که از سری‌های آینده گردش حساب بخوان و کارشون سخت بشه.پس خواهشاً برای همقطار انی‌ که مصاحبشان مونده حساسیت و استرس ایجاد نکن و بذاریم آرامش داشته باشن.

(2013-06-20 ساعت 12:17)mlo نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 21:51)KIMIA2005 نوشته:  

بایدی وجود نداره خانوم... شما لطفا اطلاعات غلط ندید.... هر يک اعضای خانواده میتونند برای کل خانواده گواهی تمکن ارائه کنند... ولی به نام برنده اصلی باشه بهتره ولی اجباری در کار نیست...

دوست عزیز

لطفا و ابدان اطلاعات غلط نده،بایدی وجود نداره.

ما دیروز پاسپورت و ویزا‌ها مونو از پست دوبی گرفتیم.

در رابطه با تمکن مالی اصلا و ابدان نپرسید چقدر پول هست و یا گردش حساب بدین.

محض اطلاعت میگم که من برای احتیاط گردش حسابم رو هم برده بودم با گردش حساب بسیار بسیار بالا بالغ بر ۶۰ صفحه در طی‌ ۶ ماه و موجودی پولی‌ خیلی‌ خیلی‌ زیاد.ولی‌ به همسرم هم گفتند تا زمانی‌ که نخواست برای خود شیرینی‌ من گردش حساب نیمیسم بهشون که خدا رو شکر نخواست.

با وصف اینکه می‌تونستم بدم اما ندادم تا خدای نکرده کار برای بچه‌های آینده سخت بشه و بدعتی بشه که از سری‌های آینده گردش حساب بخوان و کارشون سخت بشه.پس خواهشاً برای همقطار انی‌ که مصاحبشان مونده حساسیت و استرس ایجاد نکن و بذاریم آرامش داشته باشن.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
سلام به همه دوستان
یک سوال اگر اطلاعات دارید منو راهنمایی کنید ممنون می شم یک از دوستان با ساپورت اسپانسر به امریکا آمده می خواستم بدونیم که تا چند سال این اسپانسری برقرار است آیا با سرکار رفتن و گرفتن حقوق با کسورات لازم از حالت اسپانسری خارج میشه یا اینکه تا 5 سال اول باید تحت نظر اسپانسر باشه خوشحال می شم اگر اطلاعاتی در این خصوص دارید راهنمایی کنید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان