کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-06-20 ساعت 14:56)shaso نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 12:40)گل نهال نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 09:37)jazirehh نوشته:  گل نهال حساب قدیمی تر توی یه بانک خصوص نداری ؟
البته زیاد مهم نیست ، اما خوب اعتبارش بیشتره ... ترجیحا از حسابهای قدیم تر توی بانک خصوص استفاده کن

دارم نويد جان ولي بانكش حساسه، انصار
دوستان چرا رو خصوصي تاكيد داريد ما از م ل ت گرفتيم و مشكلي هم نداشت.

(2013-06-20 ساعت 16:05)sahar kh نوشته:  بانک خصوصی بهتره ؟؟ اصلا مگه مهمه کدوم بانک؟

ببینید واقعیت قضیه اینه که بانک های خصوصی بهتر و توجیه تراین کارها رو انجام می دن. به قولی از آدم حرف نمی گیرن و خنگ بازی در نمیارن!
از این نکته نگذرید که بانک م ل ت هم خصوصی هست. البته از این نکته نگذریم که همه بانک ها خصوصی هم خوب نیستند و اذیت می کنند ( مثل بانک ش ه ر ) ... مصداق دارم که عرض می کنم. یکی از دوستان ما رو واقعا اذیت کرده بودند.
برای همین بهتره که به بانک های خصوصی مراجعه بشه و الا فرقی بین بانک ها نیست و برای سفارت هم تفاوتی نداره.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، sahar kh ، hossien_501 ، maryam_a
(2013-06-20 ساعت 16:05)sahar kh نوشته:  بانک خصوصی بهتره ؟؟ اصلا مگه مهمه کدوم بانک؟
به نظر بنده بانک خصوصی بهتره به چند دلیل1-خلوت تره و با مشتری بهتر برخورد میکنند.2-راحتر تمکن مالی میدن و سریعتر.3.نیاز به ترجمه نداره ولی ماله بعضی بانک ها نیاز به ترجمه هم داره.من 2 تا نیم ساعت رفتم بانک پاسارگاد و تمکن گرفتم.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
از همه ي شما دوستان تشكر ميكنم به خاطر اين سايت و مباحثي كه باعث شد من بتونم يك ضرب ويزا بگيرم كلي از اينجا اطلاعات كسب كردم و اميدوارم تك تكتون موفق بشيد. ممنونم ازتون
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
تشکر کنندگان: گل نهال ، manila ، farshadsh ، maziar irani ، maryam_a
(2013-06-20 ساعت 17:33)به گل نوشته:  سلام به همه دوستان
یک سوال اگر اطلاعات دارید منو راهنمایی کنید ممنون می شم یک از دوستان با ساپورت اسپانسر به آمریکا آمده می خواستم بدونیم که تا چند سال این اسپانسری برقرار است آیا با سرکار رفتن و گرفتن حقوق با کسورات لازم از حالت اسپانسری خارج میشه یا اینکه تا 5 سال اول باید تحت نظر اسپانسر باشه خوشحال می شم اگر اطلاعاتی در این خصوص دارید راهنمایی کنید

سلام

این بستگی یه این داره که ایشون ( اسپانسر ) در شرایط برگه اسپانسر چی نوشته باشه و چه مقدار مبلغ و زمان تعیین کرده باشه .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh ، hossien_501 ، maryam_a
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. 10000 شماره ای که واسه DV-2013 اعلام شد (سهمیه اسیا) بین این 10000 نفر 6000 ایرانی وجود داشته ؟ کسی اطلاعت خاصی داره ؟
و یه سوال دیگه اینکه شماره برنده های هر کشور به ترتییب هستش ؟ مثلن 1-6000 واسه ایران ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Leila12020 ، tajhizgaran
(2013-06-21 ساعت 01:14)5ina نوشته:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. 10000 شماره ای که واسه DV-2013 اعلام شد (سهمیه اسیا) بین این 10000 نفر 6000 ایرانی وجود داشته ؟ کسی اطلاعت خاصی داره ؟
و یه سوال دیگه اینکه شماره برنده های هر کشور به ترتییب هستش ؟ مثلن 1-6000 واسه ایران ؟

حدود ١٠٧٠٠ كيس به تعداد ١٦٠٠٠ نفر از آسيا اعلام شده كه از اين ١٦٠٠٠ نفر، ٦٠٠٠تاشون ايرانين و شماره ها هم رندم هست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mani.iht ، 5ina ، Leila12020 ، farshadsh ، tajhizgaran ، hossien_501 ، aghaghia ، maryam_a
دوستان عزیز خانم من برنده اصلی هست و لیسانس .ولی الان مشغول خواندن فوق شده ( ترم 2) به نظرتون توی مصاحبه این موضوع رو اشاره کنیم یا اصلا به این مورد کاری نداشته باشیم؟البته دانشنامه دایمی لیسانس رو دارند.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran
(2013-06-21 ساعت 01:18)گل نهال نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 01:14)5ina نوشته:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. 10000 شماره ای که واسه DV-2013 اعلام شد (سهمیه اسیا) بین این 10000 نفر 6000 ایرانی وجود داشته ؟ کسی اطلاعت خاصی داره ؟

حدود ١٠٧٠٠ كيس به تعداد ١٦٠٠٠ نفر از آسيا اعلام شده كه از اين ١٦٠٠٠ نفر، ٦٠٠٠تاشون ايرانين و شماره ها هم رندم هست

متوجه جمله اولتون نشدم ! "حدود ١٠٧٠٠ كيس به تعداد ١٦٠٠٠ نفر از آسيا اعلام شده" یعنی 10700 ویزا برای 16000 اسیای ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-06-21 ساعت 01:22)5ina نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 01:18)گل نهال نوشته:  

متوجه جمله اولتون نشدم ! "حدود ١٠٧٠٠ كيس به تعداد ١٦٠٠٠ نفر از آسيا اعلام شده" یعنی 10700 ویزا برای 16000 اسیای ؟

بله چون بعضي كيس ها ٢يا ٣نفره اند و ١٠٧٠٠ كيس ميشه ١٦٠٠٠ نفر
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran ، rouzbehdarvishi ، hossien_501 ، maryam_a
(2013-06-21 ساعت 01:25)marsha نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 01:21)saeid-ss نوشته:  دوستان عزیز خانم من برنده اصلی هست و لیسانس .ولی الان مشغول خواندن فوق شده ( ترم 2) به نظرتون توی مصاحبه این موضوع رو اشاره کنیم یا اصلا به این مورد کاری نداشته باشیم؟البته دانشنامه دایمی لیسانس رو دارند.
دوست عزیز نیازی نیست بگین البته نه اینکه بخواهید پنهان کنید چون اگر از ایشان بپرسند الان چه می کنید می تونن بگن درس می خونم و یا هر کار دیگه .ولی برای اینکه مدارکتون رو بدین همون مدرک لیسانس کافیه و چیزی که ازش الان مدرکی در دستتون نیست خب نیست دیگه و نیازی به ارائه نداره مگر اینکه مدرک رسمی ای بتونید نشون بدین! که در این صورت هر قدر مدارکتون دقیق تر و کامل تر (طبق لیست ) باشه بهتره. به امید ویزای یکضرب.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeid-ss ، farshadsh ، tajhizgaran ، maryam_a
(2013-06-20 ساعت 17:41)ghafari88 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:56)shaso نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 12:40)گل نهال نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 09:37)jazirehh نوشته:  گل نهال حساب قدیمی تر توی یه بانک خصوص نداری ؟
البته زیاد مهم نیست ، اما خوب اعتبارش بیشتره ... ترجیحا از حسابهای قدیم تر توی بانک خصوص استفاده کن

دارم نويد جان ولي بانكش حساسه، انصار
دوستان چرا رو خصوصي تاكيد داريد ما از م ل ت گرفتيم و مشكلي هم نداشت.

ببینید واقعیت قضیه اینه که بانک های خصوصی بهتر و توجیه تراین کارها رو انجام می دن. به قولی از آدم حرف نمی گیرن و خنگ بازی در نمیارن!
از این نکته نگذرید که بانک م ل ت هم خصوصی هست. البته از این نکته نگذریم که همه بانک ها خصوصی هم خوب نیستند و اذیت می کنند ( مثل بانک ش ه ر ) ... مصداق دارم که عرض می کنم. یکی از دوستان ما رو واقعا اذیت کرده بودند.
برای همین بهتره که به بانک های خصوصی مراجعه بشه و الا فرقی بین بانک ها نیست و برای سفارت هم تفاوتی نداره.
من هم از بانک ملت گرفته بودم و همسرم هم از بانک های صادرات و سپه گرفته بود هیچ مشکلی با بانک نداشتیم و اصلا بانک ها عادت دارند برای سفارت خونه ها (تقریبا همه سفارت ها) پرینت انگلیسی بدن! فقط موقع مصاحبه آفیسر پرسید چرا بانک سپه، همسرم هم راستشو گفت که چون نزدیک محل کارمه. همین! و هرکسی هم می تونه دلیل واقعیش رو بگه مثلا چون جایزه داره یا ... (البته برای سفارت منظورمه).
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، sahar kh ، tajhizgaran ، hossien_501
(2013-06-20 ساعت 20:34)DIVE نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 17:33)به گل نوشته:  سلام به همه دوستان
یک سوال اگر اطلاعات دارید منو راهنمایی کنید ممنون می شم یک از دوستان با ساپورت اسپانسر به آمریکا آمده می خواستم بدونیم که تا چند سال این اسپانسری برقرار است آیا با سرکار رفتن و گرفتن حقوق با کسورات لازم از حالت اسپانسری خارج میشه یا اینکه تا 5 سال اول باید تحت نظر اسپانسر باشه خوشحال می شم اگر اطلاعاتی در این خصوص دارید راهنمایی کنید

سلام

این بستگی یه این داره که ایشون ( اسپانسر ) در شرایط برگه اسپانسر چی نوشته باشه و چه مقدار مبلغ و زمان تعیین کرده باشه .

سلام ممنون از پاسخ شما حالا چطور می شه که این تعهد رو کنسل کرد یا در چه شرایطی این وضعیت کنسل خواهد شد اینکه بریم سرکار خودمون از پس هزینه هامون بربیائیم کنسل می شه یا اینکه نه باید مدت زمان حتما طی بشه ؟؟ خیلی خیلی ممنون می شم اگر پاسخی هست به من بدهید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: ramin_red ، tajhizgaran
پاسپورتتونو هم عوض كنيد،اگه اونا بپرسن بايد جوابشونو بديد، ضمن اينكه اين قضيه آنچنان مهم نيست و بودن كسايي كه همين كشورها رو رفتن و كلير هم شدند
تشکر کنندگان: mehdir ، farshadsh ، tajhizgaran ، rouzbehdarvishi
(2013-06-21 ساعت 01:21)saeid-ss نوشته:  دوستان عزیز خانم من برنده اصلی هست و لیسانس .ولی الان مشغول خواندن فوق شده ( ترم 2) به نظرتون توی مصاحبه این موضوع رو اشاره کنیم یا اصلا به این مورد کاری نداشته باشیم؟البته دانشنامه دایمی لیسانس رو دارند.

به نظرم چیزی در این مورد نگین من هم شرایط شمارو داشتم و چیزی نگفنم مشکلی هم نبود

(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟

برای 2014 ایی ها جلوی جایی که کدتونو وارد میکنین نوشته forget...برین روش و سایر اطلاعاتتونو پر کنین خودش بهتون کانفرمیشن کد رو میده
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، amiz.abdollah ، honey rahmati ، KIMIA2005 ، maryam_a
دوستان کسی اطلاع داره اگه از آنکارا بخوایم بریم استانبول میشه با قطار رفت یا نه؟؟؟؟و چه روزهایی حرکت داره
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان