موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من به کنتاکی ایمیل زدم و خواستم بپرسم که آیا عضو هیئت مدیره های اسمی بودن جز سابقه کار حساب میشه یا نه که فکر می کنم جواب بی ربطی دادن
Dear Sir / Madam
I am presently a member of Board in---------- Co . This company so far has had no activity and is merely nominally registered .
I would like to know if I should mention my so called position and considered as my working experience in Forms DSP-122 and DS-230. If positive, what do I have to do as the said filled-in forms documents were sent to you on 05.21.3012?
Looking forward to hearing from you, I am
این هم جواب بی ربطشون
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
از دوستان قدیمی کسی بوده که مدارک اولیش رو از طریق ایمیل فرستاده باشه و حتی تاییدیه رو هم گرفته باشه ولی تو مراحل بعد به مشکل برخورده باشه,برای مثال اصلا دعوت به مصاحبه نشده باشه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 20:54)mehdir نوشته: دوستان سلام
من به کنتاکی ایمیل زدم و خواستم بپرسم که آیا عضو هیئت مدیره های اسمی بودن جز سابقه کار حساب میشه یا نه که فکر می کنم جواب بی ربطی دادن
Dear Sir / Madam
I am presently a member of Board in---------- Co . This company so far has had no activity and is merely nominally registered .
I would like to know if I should mention my so called position and considered as my working experience in Forms DSP-122 and DS-230. If positive, what do I have to do as the said filled-in forms documents were sent to you on 05.21.3012?
Looking forward to hearing from you, I am
این هم جواب بی ربطشون
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال فوری
لطفا تا جایی کهمی تونید راهنماییمکنید
من بعد از ویزا ازدواج کردم و برای باردوم وقت مصاحبه گرفتم هفته اول جولای به اتفاق همسرم.
تمامی مدارک هم فرستادم بهمراه پاکت ویزا برای سفارت آنکارا فرستادم
الان به دلایل بسیار می خوام هم سفارت رو تغییر بدم هم زمان مصاحبه رو
می خوام برم ابوظبی. بهم بگید چکاز کنم خواهشن؟؟؟؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-28 ساعت 12:13)مسافر شهر غم نوشته: دوستان سوال فوری
لطفا تا جایی کهمی تونید راهنماییمکنید
من بعد از ویزا ازدواج کردم و برای باردوم وقت مصاحبه گرفتم هفته اول جولای به اتفاق همسرم.
تمامی مدارک هم فرستادم بهمراه پاکت ویزا برای سفارت آنکارا فرستادم
الان به دلایل بسیار می خوام هم سفارت رو تغییر بدم هم زمان مصاحبه رو
می خوام برم ابوظبی. بهم بگید چکاز کنم خواهشن؟؟؟؟
خیلی پیچیدس الان دیگه ، با توجه به زمان باقی مونده برای اخذ ویزا ، تغییر سفارت خیلی ریسک داره و با توجه به اینکه خودتون ویزا گرفتید می دونید روال کار کلا چطوره .
شما به سفارت زنگ بزنید و از بخش فارسی بخواهید که راهنماییتون کنه . کاملا توضیح بدید شرایط رو . اون حتما میگه که مکتوب ایمیل بدید به آدرسی که خودش می گه و میگه که چی باید بنویسید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 18:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 19:20 توسط Ehsan1358.)
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته: من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد
سلام
دقیقا پاسپورت به دست برو پیش ریس بانک بگو نامه تمکن مالی برای سفارت خارجی می خواهم تا اشتباه نکنند و تکلیفت را روشن کنند نامه ای به صورت لاتین با لیبل و تایید رسمی. ما 50 تا برای خودم پاسارگاد و 50 تا بانک ملت برای خانمم ظرف یک روز نامه گرفتیم اگر دو نفر یه بانک هستید به ریس بانک نگویید ولی اگر فهمیدند یک حساب تو یه شعبه دیگه باز کنید پولتونم نگذارید زیاد دستشون بمونه از یه شعبه دیگه جابجا اش کنید. نوع حسابشم مهم نیست تا جایی که من می دونم مهم گرفتن نامه است.
البته ترجمه سند یه آپارتمان هم بدون تامل از ما گرفتند باجه 8 س-ف-ا-ر-ت.
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 14:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-30 ساعت 15:02 توسط Ehsan1358.)
(2013-06-30 ساعت 11:55)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-29 ساعت 18:50)Ehsan1358 نوشته: (2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته: من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد
سلام
دقیقا پاسپورت به دست برو پیش ریس بانک بگو نامه تمکن مالی برای سفارت خارجی می خواهم تا اشتباه نکنند و تکلیفت را روشن کنند نامه ای به صورت لاتین با لیبل و تایید رسمی. ما 50 تا برای خودم پاسارگاد و 50 تا بانک ملت برای خانمم ظرف یک روز نامه گرفتیم اگر دو نفر یه بانک هستید به ریس بانک نگویید ولی اگر فهمیدند یک حساب تو یه شعبه دیگه باز کنید پولتونم نگذارید زیاد دستشون بمونه از یه شعبه دیگه جابجا اش کنید. نوع حسابشم مهم نیست تا جایی که من می دونم مهم گرفتن نامه است.
البته ترجمه سند یه آپارتمان هم بدون تامل از ما گرفتند باجه 8 س-ف-ا-ر-ت.
دوست عزیز این سند اپارتمان رو که گرفتند ارزشگذاری کرده بودید یا خیر؟
ارزشگذاری نکرده ام چون آنها فقط حرف و اسناد مترجم را در ایران قبول دارند و این سند فقط جهت اثبات این مساله است که من قادر هستم 100 ملیون در شرایط بحرانی به حسابم واریز کنم و نشان دهنده صحت نامه تمکن است
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این پاکت ویزا چرا یه سمتش بار شده؟ پست باز کرده اون رو تا پاسپورت رو در بیاره از پاکت؟ من که خیلی راحت مینونم از همون گوشه هر چی کاغذ توی پاکت هست رو در بیارم.....ولی خب این کار رو نمیکنم
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June