کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان سلام
من به کنتاکی ایمیل زدم و خواستم بپرسم که آیا عضو هیئت مدیره های اسمی بودن جز سابقه کار حساب میشه یا نه که فکر می کنم جواب بی ربطی دادن
Dear Sir / Madam
I am presently a member of Board in---------- Co . This company so far has had no activity and is merely nominally registered .
I would like to know if I should mention my so called position and considered as my working experience in Forms DSP-122 and DS-230. If positive, what do I have to do as the said filled-in forms documents were sent to you on 05.21.3012?
Looking forward to hearing from you, I am

این هم جواب بی ربطشون
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: tajhizgaran
سلام دوستان عزیز
از دوستان قدیمی کسی بوده که مدارک اولیش رو از طریق ایمیل فرستاده باشه و حتی تاییدیه رو هم گرفته باشه ولی تو مراحل بعد به مشکل برخورده باشه,برای مثال اصلا دعوت به مصاحبه نشده باشه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
(2013-06-26 ساعت 21:33)hossien_501 نوشته:  سلام دوستان عزیز
از دوستان قدیمی کسی بوده که مدارک اولیش رو از طریق ایمیل فرستاده باشه و حتی تاییدیه رو هم گرفته باشه ولی تو مراحل بعد به مشکل برخورده باشه,برای مثال اصلا دعوت به مصاحبه نشده باشه؟

نه اصلاً
خيليها با ايميل فرستادن و مشكلي نداشتن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shaso ، mehrdad pharm ، KIMIA2005 ، hossien_501 ، tajhizgaran ، farshadsh ، maryam_a
(2013-06-26 ساعت 20:54)mehdir نوشته:  دوستان سلام
من به کنتاکی ایمیل زدم و خواستم بپرسم که آیا عضو هیئت مدیره های اسمی بودن جز سابقه کار حساب میشه یا نه که فکر می کنم جواب بی ربطی دادن
Dear Sir / Madam
I am presently a member of Board in---------- Co . This company so far has had no activity and is merely nominally registered .
I would like to know if I should mention my so called position and considered as my working experience in Forms DSP-122 and DS-230. If positive, what do I have to do as the said filled-in forms documents were sent to you on 05.21.3012?
Looking forward to hearing from you, I am

این هم جواب بی ربطشون
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.

نیازی نیست همه چیز رو بهشون گفت . بیشتر حساسیت ایجاد میشه
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: mehdir ، tajhizgaran ، maryam_a
(2013-06-25 ساعت 17:02)ella-r نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 00:22)ehsansh نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 11:18)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید. ما هم مصاحبه رو در ابوظبی پشت سر گذاشتیم و اون چیزی که باید نمی شد ،شد!!!
دختر بزرگ موقع ثبت نام زیر 21 و در زمان نامه اول زیر 21 و در زمان نامه دوم بالای 21 داره و منشی گفت که دخترتون از کیس خارج می شه و ما بعد از واریز پول با سارا که حرف زدیم گفت نمیشه و بعد حرف زدن گفت باید نامه اول داشته باشید که به ما ثابت شه شما دقیقا کی دیدید بعد ما دوباره تصمیم بگیریم.!!!!
این خیلی عجیب نیس؟! خو همه مملکت دقیقا 1 می 2012 می بینن دیگههه!یعنی چی این حرفش!!!!! و بعد ما گفتیم پس پول انگشت نگاری ... هم انجام می دیم یا قبول می کنین یا نه دیگه گفت باشه....
و حال من نامه اول اصلا فک نمی کردم نیاز باشههههه دیگه ازش فقط یه نصفه عکس برداشتم توری که تاریخ حرفای بالاش اصلا نیس و فقط کیس نامبر اسم ... هست. حال به نظر شما چی کنیم ؟!
2 راه هست؟!
1- از نامه دوستان 2014 استفاده و با شاپ میزونش کنیم و تاریخ سندیت فایل هم دست کاری کنم؟!
2- یا به سارا میل بزنیم بگم همه بنی بشرررر ر طبیعی روز اول می می بینن و رزومه کامل خانوده بدم بگم ما همه رزومه به این قوی قبول کن کن دیگه؟!
شاید سارا خواست با این نخود سیاه برای خودش وقت بخواد و با کسان دیگر مشورت کنه؟!!!!
یا از کی سی سی بخوام نامه اول برام میل کنه اگه داشته باشه که بعید می دونم این کارو کنه؟!
NUMBER OF CHILDREN – Entries MUST include the name, date, and place of birth of your spouse and all natural children. Entries must also include all children legally adopted by you, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry , even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your electronic DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes. Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview. See Frequently Asked Question
قانون لاتاری متاسفانه در ایم مورد صراحت نداره و می گه:
ثبت نام می بایست شامل کلیه فرزندان قانونی تحت تکلف شخص و برزند خوانده هایی باشد که مجرد و در زمان ثبت نام زیر 21 سال باشند. توجه داشته باشید که فرزندان متاهل و 21 سال به بالا برای لاتاری واجد شرایط نیستند. اگرچه قوانین آمریکا تحت شرایط خاصی کودکان را از مسن شدن (بالای 21 سال) مصون می دارد. اگر ثبت نام لاتاری شما قبل از زمانی که فرزند شما 21 ساله شده صورت گرفته باشد و فرزند شما قبل از زمان اخذ ویزا 21 ساله شود ممکن است که این قانون شامل حالش شود و در پروسه دریافت ویزا با او همانند فرزند زیر 21 سال رفتار شود.

می‌شه لطفا لینک این نوشته رو بگین؟

ممنون
تو خوده قوانین هست دوسته عزیز.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&...2450,d.dmg

تشکر کنندگان: ella-r ، farshadsh ، ehsansh ، tajhizgaran ، maryam_a
دوستان سوال فوری
لطفا تا جایی کهمی تونید راهنماییمکنید
من بعد از ویزا ازدواج کردم و برای باردوم وقت مصاحبه گرفتم هفته اول جولای به اتفاق همسرم.
تمامی مدارک هم فرستادم بهمراه پاکت ویزا برای سفارت آنکارا فرستادم
الان به دلایل بسیار می خوام هم سفارت رو تغییر بدم هم زمان مصاحبه رو
می خوام برم ابوظبی. بهم بگید چکاز کنم خواهشن؟؟؟؟
(2013-06-28 ساعت 12:13)مسافر شهر غم نوشته:  دوستان سوال فوری
من بعد از ویزا ازدواج کردم و برای باردوم وقت مصاحبه گرفتم هفته اول جولای به اتفاق همسرم.

اصلاً به تغيير سفارت فكر نكنيد، تا مداركتون از آنكارا به ابوظبي فرستاده بسه ٢ماه طول ميكشه و ديگه مدارك ديت آنكاراست
به تغيير زمان هم در اين روزهاي آخر فكر نكنيد خيلي ريسكش بالاست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-06-28 ساعت 12:13)مسافر شهر غم نوشته:  دوستان سوال فوری

خیلی پیچیدس الان دیگه ، با توجه به زمان باقی مونده برای اخذ ویزا ، تغییر سفارت خیلی ریسک داره و با توجه به اینکه خودتون ویزا گرفتید می دونید روال کار کلا چطوره .

شما به سفارت زنگ بزنید و از بخش فارسی بخواهید که راهنماییتون کنه . کاملا توضیح بدید شرایط رو . اون حتما میگه که مکتوب ایمیل بدید به آدرسی که خودش می گه و میگه که چی باید بنویسید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، farshadsh ، KIMIA2005 ، tajhizgaran ، maryam_a
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
اگه ميشه دوستان سريعاً جوابم بديد
سلام
دقیقا پاسپورت به دست برو پیش ریس بانک بگو نامه تمکن مالی برای سفارت خارجی می خواهم تا اشتباه نکنند و تکلیفت را روشن کنند نامه ای به صورت لاتین با لیبل و تایید رسمی. ما 50 تا برای خودم پاسارگاد و 50 تا بانک ملت برای خانمم ظرف یک روز نامه گرفتیم اگر دو نفر یه بانک هستید به ریس بانک نگویید ولی اگر فهمیدند یک حساب تو یه شعبه دیگه باز کنید پولتونم نگذارید زیاد دستشون بمونه از یه شعبه دیگه جابجا اش کنید. نوع حسابشم مهم نیست تا جایی که من می دونم مهم گرفتن نامه است.
البته ترجمه سند یه آپارتمان هم بدون تامل از ما گرفتند باجه 8 س-ف-ا-ر-ت.
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: farshadsh ، KIMIA2005 ، tajhizgaran ، گل نهال ، maryam_a
(2013-06-29 ساعت 18:50)Ehsan1358 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 01:47)گل نهال نوشته:  من فردا ميرم بانك پاسارگاد واسه نامه تمكن مالي،كسي ميدونه چه حسابي بايد باز كنم؟؟ كوتاه مدت؟؟پس اندار؟جاري؟؟
فعلاً حساب باز ميكنيم تا ٢-٣ روز ديگه هم پول ميريزيم.يه حساب واسه من،يكي هم همسرم. اگه ٤٨تا من بريزم از ٩صبح تا ١١ و از ١١تا ١ هم ٥٠تا به حساب شوهرم خوبه؟؟
سلام
دقیقا پاسپورت به دست برو پیش ریس بانک بگو نامه تمکن مالی برای سفارت خارجی می خواهم تا اشتباه نکنند و تکلیفت را روشن کنند نامه ای به صورت لاتین با لیبل و تایید رسمی. ما 50 تا برای خودم پاسارگاد و 50 تا بانک ملت برای خانمم ظرف یک روز نامه گرفتیم اگر دو نفر یه بانک هستید به ریس بانک نگویید ولی اگر فهمیدند یک حساب تو یه شعبه دیگه باز کنید پولتونم نگذارید زیاد دستشون بمونه از یه شعبه دیگه جابجا اش کنید. نوع حسابشم مهم نیست تا جایی که من می دونم مهم گرفتن نامه است.

دوست عزیز این سند اپارتمان رو که گرفتند ارزشگذاری کرده بودید یا خیر؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farshadsh
(2013-06-30 ساعت 13:36)himmlisch نوشته:  برگه ی سفید که آخر مصاحبه آفیسر میده مربوط به عدم نیاز به کلرنس هست یا برگه ی صورتی؟ (ویزای یک ضرب)؟

سفید یکضرب و صورتی کلیرنس
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: himmlisch ، tajhizgaran ، farshadsh
(2013-06-30 ساعت 11:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 18:50)Ehsan1358 نوشته:  
سلام

دوست عزیز این سند اپارتمان رو که گرفتند ارزشگذاری کرده بودید یا خیر؟

ارزشگذاری نکرده ام چون آنها فقط حرف و اسناد مترجم را در ایران قبول دارند و این سند فقط جهت اثبات این مساله است که من قادر هستم 100 ملیون در شرایط بحرانی به حسابم واریز کنم و نشان دهنده صحت نامه تمکن است
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-06-30 ساعت 14:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 13:36)himmlisch نوشته:  برگه ی سفید که آخر مصاحبه آفیسر میده مربوط به عدم نیاز به کلرنس هست یا برگه ی صورتی؟ (ویزای یک ضرب)؟

سفید یکضرب و صورتی کلیرنس
دوست عزيز واسه ويزاي يك ضرب هيچ برگه اي نميدهند.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، hossien_501 ، farshadsh ، aghaghia
(2013-06-24 ساعت 22:07)amin4193 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 12:14)fereshtehind نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 17:13)amin4193 نوشته:  با سلام خدمت همه
متاسفانه من نتیجه ی لاتاری 2013 رو تا الان چک نکرده بودم، یعنی کلا یادم رفته بود!!! و ماه پیش همزمان با اعلام نتایج 2014 فهمیدم که برنده شدم و مدارکم رو براشون پست کردم. الان نگران اینم که فرصت رفتنم سوخته باشه...
چندتا سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین:
1- الان که مدارک رو فرستادم، با توجه به دیرکردم، اونجا توی پروسه بررسی قرار میگیره یا نه؟
2- اینکه توی تاییدیه گفته تا 30سپتامبر 2013 وقت هست منظورش چیه؟ وقت برای ارسال مدارکه یا وقت برای زمان مصاحبه است؟

من قبلا کیس مشابه شما دیدم، میدونم که پروسه شما خیلی‌ سریع به جریان میافته، و باید دائم مکاتبه کنید، با توجعه به اینکه وقتی‌ نمونده، و الان اکثرا نامهٔ دوم رو گرفتن، نمیدونم الان دقیقا تو چه مرحله‌ای هستید؟ مدارکتون کی‌ سی‌ سی‌ رسیده؟ چون توضیحی راجعبه این ندادید، تا آخر سپتامبر کیس‌های ۲۰۱۳ کلا بسته می‌شه و تا اون موقع باید این ویزای خوشگل رو پاستون بخوره، در غیر این صورت هیچ کاری دیگه نمی‌شه کرد،به خدا توکل کنیدRolleyes

من همین امروز از کی سی سی ایمیل گرفتم که مدارکم رسیده و مصاحبم تو ماه آگوست انجام میشه. الان چطور از زمان دقیق مصاحبم مطلع بشم؟ باید دوباره به کی سی سی ایمیل بزنم یا اینکه توی سایتش زمان دقیق رو میگه؟ یا اینکه به کنسولگری تو ترکیه ایمیل بزنم؟
ممنونم ازتون، امیدوارم همینطور بشه

همون جایی که نامه اول قبولی رو دیدید همون سایت رو هر روز چک کنید نامه اول که قبولی شما رو نوشته برداشته میشه به جاش نامه دوم گذاشته میشه و زمان مصاحبه . محل سفارت و ساعتی که باید اونجا باشین رو نوشته
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، hossien_501 ، farshadsh ، amin4193
سلام
این پاکت ویزا چرا یه سمتش بار شده؟ ‍پست باز کرده اون رو تا پاسپورت رو در بیاره از پاکت؟ من که خیلی راحت مینونم از همون گوشه هر چی کاغذ توی پاکت هست رو در بیارم.....ولی خب این کار رو نمیکنم Big Grin
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان