موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
از دوستان قدیمی کسی بوده که مدارک اولیش رو از طریق ایمیل فرستاده باشه و حتی تاییدیه رو هم گرفته باشه ولی تو مراحل بعد به مشکل برخورده باشه,برای مثال اصلا دعوت به مصاحبه نشده باشه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تو سایت به یه مشکلی خوردم.. می خوام پیام خصوصی بدم میگه جای پیام خالیه در صورتی که من می نویسم!!!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
موضوعها: 1
رتبه:
2
3 تشکر در 1 ارسال
2013-06-24 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-24 ساعت 11:22 توسط mamad_msp.)
با سلام و خسته نباشید. ما هم مصاحبه رو در ابوظبی پشت سر گذاشتیم و اون چیزی که باید نمی شد ،شد!!!
دختر بزرگ موقع ثبت نام زیر 21 و در زمان نامه اول زیر 21 و در زمان نامه دوم بالای 21 داره و منشی گفت که دخترتون از کیس خارج می شه و ما بعد از واریز پول با سارا که حرف زدیم گفت نمیشه و بعد حرف زدن گفت باید نامه اول داشته باشید که به ما ثابت شه شما دقیقا کی دیدید بعد ما دوباره تصمیم بگیریم.!!!!
این خیلی عجیب نیس؟! خو همه مملکت دقیقا 1 می 2012 می بینن دیگههه!یعنی چی این حرفش!!!!! و بعد ما گفتیم پس پول انگشت نگاری ... هم انجام می دیم یا قبول می کنین یا نه دیگه گفت باشه....
و حال من نامه اول اصلا فک نمی کردم نیاز باشههههه دیگه ازش فقط یه نصفه عکس برداشتم توری که تاریخ حرفای بالاش اصلا نیس و فقط کیس نامبر اسم ... هست. حال به نظر شما چی کنیم ؟!
2 راه هست؟!
1- از نامه دوستان 2014 استفاده و با شاپ میزونش کنیم و تاریخ سندیت فایل هم دست کاری کنم؟!
2- یا به سارا میل بزنیم بگم همه بنی بشرررر ر طبیعی روز اول می می بینن و رزومه کامل خانوده بدم بگم ما همه رزومه به این قوی قبول کن کن دیگه؟!
شاید سارا خواست با این نخود سیاه برای خودش وقت بخواد و با کسان دیگر مشورت کنه؟!!!!
یا از کی سی سی بخوام نامه اول برام میل کنه اگه داشته باشه که بعید می دونم این کارو کنه؟!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 11:18)mamad_msp نوشته: با سلام و خسته نباشید. ما هم مصاحبه رو در ابوظبی پشت سر گذاشتیم و اون چیزی که باید نمی شد ،شد!!!
دختر بزرگ موقع ثبت نام زیر 21 و در زمان نامه اول زیر 21 و در زمان نامه
دوست عزیز تا جایی که من یادداشت های دوستان رو خوندم فکر کنم که مقطع ثبت نام ملاک هست و یه خورده بحث دیدن و ندیدن نامه اول عجیب شایدم غیر منطقیه با عرض پوزش فکر کنم اون قضیه نخوده صحیح باشه .
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 16:36)mohammad fazli نوشته: (2013-06-24 ساعت 11:58)amiro0008 نوشته: سلام دوستان
من رشتم فیزیک کاربردی و تو فرمها نوشتم practical phsycs ولی دارترجمه که دادم ترجمه کرده applied physics البته هر دو یه معنی میده.حالا باید چیکار کنم آیا چیز مهمی هست؟
بهتره فرمهاتو اصلاح کنی و برای kcc بفرستی
نگران نباش
(2013-06-24 ساعت 07:51)maziar irani نوشته: سلام
دوستان گواهی تمکن مالی برای آنکارا رو باید فقط برای روز مصاحبه ببریم؟ یا جزو اون مدارکی که 15 روز قبل از مصاحبه باید براشون پست میکنیم هم باشه؟
شما اگه انکار مصاحبه داری بهتره از تمامی مدارکت 2 نسخه تهیه کنی. در ضمن گواهی تملک مالی هم باید به همراه مدارک درخواستی پست کنی
بهتره یک سر به امضای عمو سعید بزنی
http://mohajersara.com/user-35987.html
دوست عزيز هر مدركي رو كه داريد پست كنيد و اگر آماده نبود يا فراموش كرديد پست كنيد اون رو روز مصاحبه ببريد و البته يك نسخه از مداركي رو كه پست شده رو هم با خودتون ببريد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013