کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان گرفتن ارز دولتی توی فرودگاه راحته یا نه ؟نکنه شلوغ باشه به پرواز نرسم!!!!
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: tajhizgaran
آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-07-02 ساعت 19:37)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان گرفتن ارز دولتی توی فرودگاه راحته یا نه ؟نکنه شلوغ باشه به پرواز نرسم!!!!
آقا سعید در رابطه با ارز دولتی عرض کنم که به شدت سخته و شلوغ پلوغ و اگرم پروازهای بغداد و نجف همزامن شه که اوضاع وحشتناک تر و ازدحام زیاد تر و بهتون پیشنهاد می‌کنم حتی امکان ۲ ساعت زودتر به فروردگاه برین.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farshadsh ، saeid-ss ، maryam_a
(2013-07-02 ساعت 19:37)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان گرفتن ارز دولتی توی فرودگاه راحته یا نه ؟نکنه شلوغ باشه به پرواز نرسم!!!!

مگه ارز دولتی هم میدن دیگه؟ تا اونجایی که من میدونم فقط واسه سفرای زیارتی یعنی عراق و سعودی میدن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: ojee ، tajhizgaran ، farshadsh ، maryam_a

سلام
ارز میدن ، فقط دو سه روز قبلش باید به یه شعبه ارزی بانک ملت برید و بلیط و پاسپوتتون و بهشون بدید تا حواله صادر کنن البته وجهشم همون جا ازتون میگیرن
بعد توی فرودگاه بعدگیت طبقه زیرین حواله رو نشون میدین و ارزو میگیرین
دوستمون به نکته خوبی اشاره کرد 2ساعت قبل پرواز اونجا باشید که نکنه به پروازهای زیارتی بخورید.
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، farshadsh ، saeid-ss ، mani.iht ، maryam_a ، KIMIA2005 ، محبت
سلام دوستان خانم من برنده اصلی هست خانه دار و بدون کار دولتی و رشته دانشگاهی ایشون هم کشاورزی هست ولی من سربازی رفتم ولی تا الان کار دولتی نداشتم ورشته تحصیلی من هم پزشکی هست که جز رشته های حساس حساب نمیشه و به احتمال 100% به خاطر سربازی کلیرانس میخورم . حالا احتمال داره خانمم یه ضرب ویزا بگیره ولی من وارد دوره کلیرانس بشم؟اگه این جوری بشه به نظر دوستان من بلیط هامون رو سیستمی بگیرم؟ چون میخواستم چارتری بگیرم !
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، maryam_a
(2013-07-03 ساعت 16:59)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان خانم من برنده اصلی هست خانه دار و بدون کار دولتی و رشته دانشگاهی ایشون هم کشاورزی هست ولی من سربازی رفتم ولی تا الان کار دولتی نداشتم ورشته تحصیلی من هم پزشکی هست که جز رشته های حساس حساب نمیشه و به احتمال 100% به خاطر سربازی کلیرانس میخورم . حالا احتمال داره خانمم یه ضرب ویزا بگیره ولی من وارد دوره کلیرانس بشم؟اگه این جوری بشه به نظر دوستان من بلیط هامون رو سیستمی بگیرم؟ چون میخواستم چارتری بگیرم !

بله ٨٠٪ خانومتون چون برنده هستن ، ويزا ميگيرن و شما وارد پروسه كليرنس ميشيد. حتماً سيستمي بگيريد كه تا آنكارا هستيد لااقل يكيتون ويزا داشته باشه و دفعه بعد مجبور نشيد با وكالتنامه و تشريفات بريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: saeid-ss ، farshadsh ، maryam_a ، KIMIA2005 ، tajhizgaran ، عشق رفتن
(2013-07-03 ساعت 17:03)گل نهال نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 16:59)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان خانم من برنده اصلی هست خانه دار و بدون کار دولتی و رشته دانشگاهی ایشون هم کشاورزی هست ولی من سربازی رفتم ولی تا الان کار دولتی نداشتم ورشته تحصیلی من هم پزشکی هست که جز رشته های حساس حساب نمیشه و به احتمال 100% به خاطر سربازی کلیرانس میخورم . حالا احتمال داره خانمم یه ضرب ویزا بگیره ولی من وارد دوره کلیرانس بشم؟اگه این جوری بشه به نظر دوستان من بلیط هامون رو سیستمی بگیرم؟ چون میخواستم چارتری بگیرم !

بله ٨٠٪ خانومتون چون برنده هستن ، ويزا ميگيرن و شما وارد پروسه كليرنس ميشيد. حتماً سيستمي بگيريد كه تا آنكارا هستيد لااقل يكيتون ويزا داشته باشه و دفعه بعد مجبور نشيد با وكالتنامه و تشريفات بريد
سلام گل نهال جان مصاحبه من ابوظبی هست پس به نظر شما حتما سیستمی بگیرم یعنی این جوری نیست که بگن به خاطر سربازی من هر دو تون برید و وقتی کلیر شدید برگردیدو با هم ویزا رو دریافت کنید ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، maryam_a ، tajhizgaran
(2013-07-03 ساعت 17:12)saeid-ss نوشته:  

سلام گل نهال جان مصاحبه من ابوظبی هست پس به نظر شما حتما سیستمی بگیرم یعنی این جوری نیست که بگن به خاطر سربازی من هر دو تون برید و وقتی کلیر شدید برگردیدو با هم ویزا رو دریافت کنید ؟
نه ويزاي خانومتون رو ميدن فقط ميپرسن كه ويزاي ايشون ميتونه حاضر بشه ميخواهيد يا اينكه با هم ميخواهيد صادر كنيم
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: saeid-ss ، farshadsh ، maryam_a ، payam62 ، محبت ، tajhizgaran
(2013-07-03 ساعت 17:15)گل نهال نوشته:  

نه ويزاي خانومتون رو ميدن فقط ميپرسن كه ويزاي ايشون ميتونه حاضر بشه ميخواهيد يا اينكه با هم ميخواهيد صادر كنيم
مرسی ممنوم خوب اگه بگیم که میخواهیم با هم صادر بشه میتونم بعدا خودم به تنهایی برم و ویزای هر دومون رو بگیرم؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، maryam_a ، tajhizgaran
(2013-07-03 ساعت 17:27)saeid-ss نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 17:03)گل نهال نوشته:  بله ٨٠٪ خانومتون چون برنده هستن ، ويزا ميگيرن و شما وارد پروسه كليرنس ميشيد. حتماً سيستمي بگيريد كه تا آنكارا هستيد لااقل يكيتون ويزا داشته باشه و دفعه بعد مجبور نشيد با وكالتنامه و تشريفات بريد
مرسی ممنوم خوب اگه بگیم که میخواهیم با هم صادر بشه میتونم بعدا خودم به تنهایی برم و ویزای هر دومون رو بگیرم؟
بله ميتونيد
ابوظبي كه اگه بسپاريد پاهاتونو به يه فرد مطمئن هم ميتونه واستون بگيره ويزا
تشکر کنندگان: saeid-ss ، farshadsh ، azar1348 ، tajhizgaran
(2013-07-03 ساعت 17:41)گل نهال نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 17:27)saeid-ss نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 17:03)گل نهال نوشته:  بله ٨٠٪ خانومتون چون برنده هستن ، ويزا ميگيرن و شما وارد پروسه كليرنس ميشيد. حتماً سيستمي بگيريد كه تا آنكارا هستيد لااقل يكيتون ويزا داشته باشه و دفعه بعد مجبور نشيد با وكالتنامه و تشريفات بريد
بله ميتونيد
ابوظبي كه اگه بسپاريد پاهاتونو به يه فرد مطمئن هم ميتونه واستون بگيره ويزا

منم شرایط خانم شما رو داشتم و برنده اصلی بودم ولی اصلا بهم نگفت ویزات حاضره گفت یکی دو ماه دیگه جواب اومد بیاین بگیرین
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: saeid-ss ، گل نهال ، azar1348 ، farshadsh ، tajhizgaran
(2013-06-24 ساعت 07:51)maziar irani نوشته:  سلام
دوستان گواهی تمکن مالی برای آنکارا رو باید فقط برای روز مصاحبه ببریم؟ یا جزو اون مدارکی که 15 روز قبل از مصاحبه باید براشون پست میکنیم هم باشه؟

(2013-07-02 ساعت 20:32)mino2013 نوشته:  آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.

کسی جواب منو نمیدههههه؟ Sad
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran
(2013-07-04 ساعت 11:07)mino2013 نوشته:  
دوستان گواهی تمکن مالی برای آنکارا رو باید فقط برای روز مصاحبه ببریم؟ یا جزو اون مدارکی که 15 روز قبل از مصاحبه باید براشون پست میکنیم هم باشه؟

(2013-07-02 ساعت 20:32)mino2013 نوشته:  آیا باید تا قبل از اتمام تاریخ دکتر(6ماه) به آمریکا رفت؟اگر از 6 ماه بیشتر شود.در فرودگاه اجازه ورود به خاک آمریکا را نخواهیم داشت؟لطفا راهنمایی کنید.

سرکار خانم؛
من فقط در مورد ویزاهای صادره ار آنکارا اطلاع دارم. ویزاهای صادره از آنکارا، 6 ماه از مدت مدیکال تست اعتبار داره. حالا ممکنه به شما کلیرنس بخوره و 4 ماه بعد از مصاحبه بهتون ویزا بدن. در این صورت ویزای شما 2 ماه اعتبار داره. ممکنه ویزای 1 ضرب بگیرین و 6 ماه فرصت داشته باشین.(معمولا1-2 روز بعد از مدیکال میریم مصاحبه). ظاهراً میشه مدت ویزا را با انجام مجدد مدیکال تست تمدید کرد ولی دقیق خبر ندارم چطور میشه انجام داد.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، azar1348 ، گل نهال ، saeid-ss ، Saeedv13 ، farshadsh ، amir82 ، aghaghia ، محبت ، tajhizgaran ، mino2013
(2013-07-04 ساعت 11:07)mino2013 نوشته:  

سلام تمکن مالی جزو مدارکی هست که باید دو هفته قبل از وقت سفارت پست بشه با باقی مدارک.
تشکر کنندگان: farshadsh ، amir82 ، tajhizgaran ، mino2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان