کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-07-07 ساعت 10:56)jake نوشته:  دوستان یک سوال در رابطه با معدل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی !!
به نظرتون اگر مدرک فوق دیپلم از دانشگاه عملی کاربردی باشد مشکلی ایجاد نمیکنه در معدل سازی ؟؟؟؟؟؟

مدرک علمی کاربردی رو وزارت علوم تایید می کنه و از آزاد معتبر تره
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: jake ، azar1348
در مورد اینکه اگر کسی دو ترم خونده باشه و بعد بخواهد با ریز نمرات این دو ترم اقدام کنه ایا شانسی دارد؟؟؟؟؟

ممنون دوستان
تشکر کنندگان:
سلام
من تو یه شرکت مهندسی وابسته به قرارگاه خاتم کار میکنم، تازگی مشغول به کار شدم. از دوستان کسی میدونه که تو مصاحبه به کار من گیر میدن یا نه؟ کسی تجربه مشابه داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 12:09)khder نوشته:  سلام
من تو یه شرکت مهندسی وابسته به قرارگاه خاتم کار میکنم، تازگی مشغول به کار شدم. از دوستان کسی میدونه که تو مصاحبه به کار من گیر میدن یا نه؟ کسی تجربه مشابه داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

گیر دادنی در کار نیست دوست عزیز اما احتمالا شما کلیرنس خواهید خورد تا چک شید و یقین پیدا کنند که ت ر و ری س ت نیستید Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، khder
(2013-07-10 ساعت 20:27)jake نوشته:  در مورد اینکه اگر کسی دو ترم خونده باشه و بعد بخواهد با ریز نمرات این دو ترم اقدام کنه ایا شانسی دارد؟؟؟؟؟

ممنون دوستان

شما اگر دیپلم 12 ساله یا پیش دانشگاهی داشته باشید احتیاجی به اون 2 ترم تحصیل ندارید ولی خب میتونید قید کنید که دانشجو هستید و گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید و ریز نمرات اون 2 ترم تون رو هم همراه داشته باشید که اگر خواستن ببینن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، jake ، گل نهال ، maryam_a
خیر دوستان دیپلم 11 ساله فنی هستش !!
از اونجایی هم که دو ترم در کاردانی به اندازه یک سال میباشد گفتم شاید شانسی وجود داشته باشد که بتوان با ان به مصاحبه رفت/
حال دوستان با تجربه چنین چیزی ممکن است؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 15:12)jake نوشته:  خیر دوستان دیپلم 11 ساله فنی هستش !!
از اونجایی هم که دو ترم در کاردانی به اندازه یک سال میباشد گفتم شاید شانسی وجود داشته باشد که بتوان با ان به مصاحبه رفت/
حال دوستان با تجربه چنین چیزی ممکن است؟؟؟؟؟؟؟

شما چون دانشجو هستین میتونید ریز نمرات تون رو ترجمه کنید و ببرید که اگر راجب پیش ازتون پرسیدن بگین دروس پیش رو در همین سال اول دانشگاه خوندین، برای یکی از دوستانی که البته کاردانیشون رو تمام کرده بودن این موضوع جواب داده بود حالا شاید در مورد شما هم صدق کنه!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، jake ، maryam_a
سلام دوستان
2 سوال مهم واسم پیش اومده که میخوام بدونم ممنون اگه کمکم کنین

1.میشه من کهcase اصلی هستم فعلا به امریکا نرم وشوهرم بره دنبال کار بگرده ووقتی کارا درست شد منا و بچه هام بریم؟؟؟
2.کلآ دولت امریکا چه امکانات و چه امتیازاتی را برای ویزاهای لاتاری قائل میشخ؟؟؟

/ممنون از راهنمائیتون/
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 18:51)alvan نوشته:  سلام دوستان

1.میشه من کهcase اصلی هستم فعلا به آمریکا نرم وشوهرم بره دنبال کار بگرده ووقتی کارا درست شد منا و بچه هام بریم؟؟؟
2.کلآ دولت آمریکا چه امکانات و چه امتیازاتی را برای ویزاهای لاتاری قائل میشخ؟؟؟

/ممنون از راهنمائیتون/
١-نه، برنده اصلي بايد حتماً همراه يا زودتر از بقيه اعضاي گروه بره
٢-چه امكاناتي بالاتر از گرين كارت؟؟!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، DIVE ، shaso ، amiz.abdollah ، ابی هانی ، maryam_a

1.میشه من کهcase اصلی هستم فعلا به آمریکا نرم وشوهرم بره دنبال کار بگرده ووقتی کارا درست شد منا و بچه هام بریم؟؟؟

/ممنون از راهنمائیتون/

نه متاسفانه یا خوشبختانه شو نمیدونم ولی برنده اصلی باید یا اولین نفر وارد بشه یا با باقی اعضای کیس همزمان وارد بشه. پس همسرتون نمیتونه بدون شما که برنده اصلی هستید وارد بشه...
متاسفانه امکانات و امتیازات خاصی داده نمیشه، امکاناتش همینه که شما با گرفتن گرین کارد، اجازه کار و زندگی دارید و بعد از گذشت 5سال و 30 ماه اقامت کامل در اونجا میتونید سیتیزن بشید همین.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، DIVE ، amiz.abdollah ، lilistar ، maryam_a

/ممنون از راهنمائیتون/

دولت امریکا هیچ امکانات خاصی رو در اختیار شما قرار نمیده ، بزرگترین کمکش دادن گرین کارته . شما به واسطه داشتن گرین کارت می تونید در امریکا زندگی کنید و کار مورد علاقتون رو پیدا کنید . پس انتظار یه کمک خارق العاده رو از سرتون بیرون کنید .
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: گل نهال ، aghaghia ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، maryam_a ، shani89 ، hossien_501 ، s.s.h
یک سوال ذیگه_ این جمله که ذر پایین ویزا نوشته شذه یعنی چه ؟ upon endorsement serves as temporary i-551 evidencing permanent residence for 1 year ممنون
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

می‌خواستم بدونم ،اگه من و همسرم ،گرین کارتمون رو بگیریم و برگردیم ایران و فرزندمون ایران به دنیا بیاد ،بهش گرین کارت نمیدن؟ یا چون پدر و مادرش گرین کارت دارن ،اون هم خود به خود میگیره؟
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a
(2013-07-12 ساعت 09:12)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

می‌خواستم بدونم ،اگه من و همسرم ،گرین کارتمون رو بگیریم و برگردیم ایران و فرزندمون ایران به دنیا بیاد ،بهش گرین کارت نمیدن؟ یا چون پدر و مادرش گرین کارت دارن ،اون هم خود به خود میگیره؟

سلام بعد از گرفتن ویزا یک برگه به من دادن که یک بند داشت که نوشته هر بچه ای که بعد از گرقتن گرین کارت والدین به دنیا بیاد بعد از ورود به امریکا سریعا گرین کارت میگیرد. به همین روشنی.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، azar1348 ، KIMIA2005 ، aghaghia ، maryam_a ، shani89 ، Leila12020
دوستان این متن تو ویزا یعنی چی؟
class a or b attn. of usphs at poe
خیلی استرس دارم.چرا بعضیا دو تا ستاره بعضیا یکی دارن؟
ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان