کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-07-20 ساعت 12:35)payam62 نوشته:  سلام.
از آقایونی که خدمت رفته هستند، آیا کسی هست که "امریه" بوده باشه ؟ حین مصاحبه برگه ای مبنی بر امریه داشتن ارائه کردین یا نه ؟
ممنون میشم اگه از دوستان در این شرایط بوده یه جوابی به من بده
با تشکر

بله پیام جان
اگه سفرنامه منو بخونی متوجه میشی
شوهر منم امریه بود و نامه هم داد به آفیسر ولی آفیسر فقط میپرسید کارتتون واسه س.پ.اه هست؟؟چون کارتش جدید بود و متوجه نشده بود
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Soap McTavish ، KIMIA2005 ، ojee ، maryam_a
سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید Sad
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 19:02)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید Sad

یعنی بجای یک اسم ، سه تا اسم پشت هم ثبت کردید ؟
بقیه مشخصات درسته ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-20 ساعت 19:02)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید Sad
دقيقاً روز مصاحبه ما هم به آقايي بود كه ليستي كه ديت نگهبان بود نوشته شده بود: morteza hadi-safavi
خودش گفت كه روز ثبت نام ايم پدرش كه هادي بوده رو بجاي middle name يا nickname نوشته بوده و گفت نامه دومش هم اينجوري اومده بوده و آفيسر هم بهش چيزي نگفته بود و كي سي سي هم تمام مدارك رو فرستاده بود سفارت. شايد توي ثبت نامتون اشتباه بزرگتري كرديد چون اين اشتباه جزئيه. شايد اسم يكي از اعضاتونو ننوشتن
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، Soap McTavish ، hossien_501 ، s.s.h ، maryam_a
درود بر دوستان با تجربه
به نظرتون اگه این قوانین جدید مهاجرت تصویب بشه و لاتاری حذف بشه تاثیری روی کار برنده های 2014 میذاره؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
درود مجدد بر دوستان
کسی بوده که با کارت پایان خدمت جدید رفته باشه مصاحبه و ایا به کارتشون به خاطر اینکه ارگان محل خدمت قید نشده گیر دادن یا نه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 19:23)گل نهال نوشته:  
دقيقاً روز مصاحبه ما هم به آقايي بود كه ليستي كه ديت نگهبان بود نوشته شده بود: morteza hadi-safavi
خودش گفت كه روز ثبت نام ايم پدرش كه هادي بوده رو بجاي middle name يا nickname نوشته بوده و گفت نامه دومش هم اينجوري اومده بوده و آفيسر هم بهش چيزي نگفته بود و كي سي سي هم تمام مدارك رو فرستاده بود سفارت. شايد توي ثبت نامتون اشتباه بزرگتري كرديد چون اين اشتباه جزئيه. شايد اسم يكي از اعضاتونو ننوشتن

مشكلم قابل حله
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 19:15)deineath نوشته:  

یعنی بجای یک اسم ، سه تا اسم پشت هم ثبت کردید ؟
بقیه مشخصات درسته ؟

نه ،بعد از اسم شرهرم اسم پدرشون اومده بعد فاميلي
تشکر کنندگان:
ممکنه بگید در زمان مصاحبه نیاز به ارائه گواهی کار از آخرین جایی که مشغول به کار محل کار هستیم هست یا نه؟ اگر نتونیم گواهی سابقه کار بگیریم چه کار باید کرد؟ می تونیم سابقه بیمه ارائه بدیم؟؟/
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 22:05)hossien_501 نوشته:  درود مجدد بر دوستان
کسی بوده که با کارت پایان خدمت جدید رفته باشه مصاحبه و ایا به کارتشون به خاطر اینکه ارگان محل خدمت قید نشده گیر دادن یا نه؟

نه دوست عزیز البته من با قدیمیش رفتم . اما ارائه کارت خدمت ضرورت برای اینه که معلوم بشه شما قانونی از کشور خارج شدید و بعد این که پست و ارگان خدمتی اهمیتی نداره . اگر کنسول لازم بدونه از شما سوال می کنه و پاسخ شما رو مبنا قرار میده
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: maryam_a ، hossien_501
بله ما با كارت جديد رفتيم و آفيسر پرسيد كه سربازي كجا بوديد
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، shaso ، amiz.abdollah ، ojee ، maryam_a ، hossien_501 ، DIVE
(2013-07-20 ساعت 23:02)tenese نوشته:  ممکنه بگید در زمان مصاحبه نیاز به ارائه گواهی کار از آخرین جایی که مشغول به کار محل کار هستیم هست یا نه؟ اگر نتونیم گواهی سابقه کار بگیریم چه کار باید کرد؟ می تونیم سابقه بیمه ارائه بدیم؟؟/

اصلاً گواهي كار و بيمه نميگيرن ازتون وقتي كه مدرك ديپلم به بالا داشته باشيد
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، tenese ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، ojee ، maryam_a ، honey rahmati
(2013-07-21 ساعت 00:03)گل نهال نوشته:  
دوست عزيز منم كارت پايان خدمتم رو عوض كردم
آيا با توضيحات شما افيسر قانع شد؟ يا بايد چاره ديگه اي پيدا كرد؟
من در مورد سربازي با صراحت در فرم پاسخهاي لازم را دادم...ولي كارت جديد هيچ اطلاعاتي نداره متاسفانه!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، گل نهال ، payam62 ، tajhizgaran ، hossien_501
(2013-07-21 ساعت 09:46)hamid.eng نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 00:03)گل نهال نوشته:  
دوست عزيز منم كارت پايان خدمتم رو عوض كردم
آيا با توضيحات شما افيسر قانع شد؟ يا بايد چاره ديگه اي پيدا كرد؟
من در مورد سربازي با صراحت در فرم پاسخهاي لازم را دادم...ولي كارت جديد هيچ اطلاعاتي نداره متاسفانه!
آفيسر مبناي كاراش اظهارات شما توي فرمها و شفاهيه
اگه اعتماد نداشته باشه كه كارتون هم نميپرسه جون كارتون كه مدركي نميگيره ازتون و فقط از خودتون ميپرسه
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran ، KIMIA2005 ، ojee ، maryam_a ، hossien_501
سلام من الان در انکارا هستم و فردا صبح مصاحبه دارم
ضمن تشکر از راهنمایی های خوب شما
الان دیدم که تو لیست موارد لازم در مصاحبه نوشته که یک لیست از همه مسافرتهایی که در گزشته داشتید همراه علل سفرتون رو بنویسید وباخودتون بیارید !!!!!!!!!!
من پاسم رو تازه عوض کردم و توی این فقط یه مسافرت به استانبول خست .

چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان