موضوعها: 0
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. داستان ١٦٥ دلار رو كسي از آغاز تا پايان جايي توضيح داده مه لينكشو بذاريد ببينم لطفا؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 15:47)Szsanazsz نوشته: با سلام. داستان ١٦٥ دلار رو كسي از آغاز تا پايان جايي توضيح داده مه لينكشو بذاريد ببينم لطفا؟
شیمودا تو تاپیک اولین سفر کامل توضیح داده حتما بخون
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من در 2014 برنده شدم و میخوام خودمو آماده کنم واسه زندگی و کار.
میخواستم بدونم در رشته عمران کسی هست که اطلاعاتی در مورد کار و پیش نیازها(نرم افزارها و...)داشته باشه؟
شماره کیسم هم 7xxx هستش که اصلا نمیدونم چند درصد ممکنه اوکی بشم.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان یک سوال : ملاک برا نامه دوم واسه مصاحبه اطلاعات زمان ثبت نام هستش و یا اطلاعات قید شده در فرمهای ارسالی به kcc؟؟؟ از بابت ثبت همراهان در نامه دوم عرض کردم ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 20:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 20:51 توسط mychael.)
کسی از چگونگی کلیر کردن های روزای آخر سال های قبل اطلاعی داره؟ (مخصوصا آنکارای عزیز)اینکه آیا روندشون تند میشه یا نه ؟یا تعداد کلیر شده ها بیشتر میشه؟....
کسی میدونه تا الان چند نفر ایرانی از (dv 2013 )ویزا گرفتن یا دارن میگیرن(منظورم اینه که کلیر شدن) ?یا جایی برای چک کردن وجود داره؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه.
از مدیران عزیز فکر میکنم شماها به این مسایل بیشتر آگاه هستید لطفا منو راهنمایی کنید....
--------------------------------------------------------------------------------
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 12:33)رضا امیر نوشته: (2013-07-12 ساعت 09:12)sepehr_si نوشته: سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم ،اگه من و همسرم ،گرین کارتمون رو بگیریم و برگردیم ایران و فرزندمون ایران به دنیا بیاد ،بهش گرین کارت نمیدن؟ یا چون پدر و مادرش گرین کارت دارن ،اون هم خود به خود میگیره؟
سلام بعد از گرفتن ویزا یک برگه به من دادن که یک بند داشت که نوشته هر بچه ای که بعد از گرقتن گرین کارت والدین به دنیا بیاد بعد از ورود به آمریکا سریعا گرین کارت میگیرد. به همین روشنی.
دوست عزيز
اگر بچه امريكا به دنيا بياد همون موقع به عنوان امريكايي محسوب ميشه
و پاسپورت امريكايي بهش ميدن
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
از آقایونی که خدمت رفته هستند، آیا کسی هست که "امریه" بوده باشه ؟ حین مصاحبه برگه ای مبنی بر امریه داشتن ارائه کردین یا نه ؟
ممنون میشم اگه از دوستان در این شرایط بوده یه جوابی به من بده
با تشکر
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...