کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
با سلام. داستان ١٦٥ دلار رو كسي از آغاز تا پايان جايي توضيح داده مه لينكشو بذاريد ببينم لطفا؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrbonbon ، edibk ، nooshshahnar ، aghaghia ، maryam_a ، r_ent ، shani89 ، s.s.h ، mehdi didam
(2013-07-13 ساعت 15:47)Szsanazsz نوشته:  با سلام. داستان ١٦٥ دلار رو كسي از آغاز تا پايان جايي توضيح داده مه لينكشو بذاريد ببينم لطفا؟
سلام ساناز
این لینک درست کردن اکانتش هست
باید اکانت بسازی و بعد پولو پرداخت کنی
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mrbonbon ، edibk ، KIMIA2005 ، Szsanazsz ، گل نهال ، nooshshahnar ، aghaghia ، payam62 ، afshinghwink ، maryam_a
(2013-07-12 ساعت 18:02)soroushmm نوشته:  دوستان این متن تو ویزا یعنی چی؟
class a or b attn. of usphs at poe
خیلی استرس دارم.چرا بعضیا دو تا ستاره بعضیا یکی دارن؟
ممنون

اگه منظورتون ستاره داخل ویزاست اونی که یک ستاره داره برنده اصلی ولی مابقی دو ستاره دارن و زیرش نوشته همراه پدر یا مادر یا همسر اجازه ورود به آمریکا دارن یعنی همراه برنده اصلی اجازه ورود به خاک آمریکا دارن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-07-13 ساعت 15:47)Szsanazsz نوشته:  با سلام. داستان ١٦٥ دلار رو كسي از آغاز تا پايان جايي توضيح داده مه لينكشو بذاريد ببينم لطفا؟

شیمودا تو تاپیک اولین سفر کامل توضیح داده حتما بخونWink
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، aghaghia ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، s.s.h ، maryam_a
سلام دوستان.
من در 2014 برنده شدم و میخوام خودمو آماده کنم واسه زندگی و کار.
میخواستم بدونم در رشته عمران کسی هست که اطلاعاتی در مورد کار و پیش نیازها(نرم افزارها و...)داشته باشه؟
شماره کیسم هم 7xxx هستش که اصلا نمیدونم چند درصد ممکنه اوکی بشم.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، afshinghwink
(2013-07-13 ساعت 18:51)Afshim553 نوشته:  سلام دوستان.
من در 2014 برنده شدم و میخوام خودمو آماده کنم واسه زندگی و کار.
میخواستم بدونم در رشته عمران کسی هست که اطلاعاتی در مورد کار و پیش نیازها(نرم افزارها و...)داشته باشه؟
شماره کیسم هم 7xxx هستش که اصلا نمیدونم چند درصد ممکنه اوکی بشم.

شماره كيستون كه حتماً اوكي ميشه
به امضاي rouzbehdarvishi مراجعه كنيد در امضاي اون انجمن مهندسين عمران مهاجرسراست، ميتونيد اونجا رو مطالعه كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، aghaghia ، payam62 ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، maryam_a ، hossien_501 ، s.s.h
دوستان یک سوال : ملاک برا نامه دوم واسه مصاحبه اطلاعات زمان ثبت نام هستش و یا اطلاعات قید شده در فرمهای ارسالی به kcc؟؟؟ از بابت ثبت همراهان در نامه دوم عرض کردم ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 14:31)KIMIA2005 نوشته:  دوستان یک سوال : ملاک برا نامه دوم واسه مصاحبه اطلاعات زمان ثبت نام هستش و یا اطلاعات قید شده در فرمهای ارسالی به kcc؟؟؟ از بابت ثبت همراهان در نامه دوم عرض کردم ..

اطلاعات قيد شده در فرمهاي كي سي سي فكر ميكنم چون دوستمون كه ازدواج بعد از قبولي بود، توي فرمهاي كي سي سي فقط اسم همشرشو آورده بود و اسم همسرش توي نامه دوم بود
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، payam62 ، maryam_a ، aghaghia
(2013-07-14 ساعت 16:49)گل نهال نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 14:31)KIMIA2005 نوشته:  دوستان یک سوال : ملاک برا نامه دوم واسه مصاحبه اطلاعات زمان ثبت نام هستش و یا اطلاعات قید شده در فرمهای ارسالی به kcc؟؟؟ از بابت ثبت همراهان در نامه دوم عرض کردم ..

اطلاعات قيد شده در فرمهاي كي سي سي فكر ميكنم چون دوستمون كه ازدواج بعد از قبولي بود، توي فرمهاي كي سي سي فقط اسم همشرشو آورده بود و اسم همسرش توي نامه دوم بود

ممنونم گل نهال جان اگه بر اساس اطلاعات فرمهای ارسالی به kcc باشه اونوقت اگه کسی بخواد مطمئن شه که نام فرزند رو موقع ثبت نام اولیه نوشته یا خیر چطوری میتونه اطلاع پیدا کنه ؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، aghaghia
(2013-07-14 ساعت 16:59)KIMIA2005 نوشته:  

ممنونم گل نهال جان اگه بر اساس اطلاعات فرمهای ارسالی به kcc باشه اونوقت اگه کسی بخواد مطمئن شه که نام فرزند رو موقع ثبت نام اولیه نوشته یا خیر چطوری میتونه اطلاع پیدا کنه ؟؟
فكر ميكنم دسترسي به فرمهاي ثبت نامي اوليه واسه ما غير ممكن باشه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maryam_a ، aghaghia
(2013-07-14 ساعت 17:00)گل نهال نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 16:59)KIMIA2005 نوشته:  

فكر ميكنم دسترسي به فرمهاي ثبت نامي اوليه واسه ما غير ممكن باشه

بتابراین تنهاموقع مصاحبه مشخص میشه که شخص نام فرزند رو موقع ثبت نام اولیه قید کرده یا خیر ؟و قبل از رفتن به مصاحبه به هیچ وحه امکان اطلاع از این مسئله وجود ندارند ؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، ojee ، hossien_501 ، s.s.h ، maryam_a
کسی از چگونگی کلیر کردن های روزای آخر سال های قبل اطلاعی داره؟ (مخصوصا آنکارای عزیز)اینکه آیا روندشون تند میشه یا نه ؟یا تعداد کلیر شده ها بیشتر میشه؟....
کسی میدونه تا الان چند نفر ایرانی از (dv 2013 )ویزا گرفتن یا دارن میگیرن(منظورم اینه که کلیر شدن) ?یا جایی برای چک کردن وجود داره؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه.

از مدیران عزیز فکر میکنم شماها به این مسایل بیشتر آگاه هستید لطفا منو راهنمایی کنید....

--------------------------------------------------------------------------------
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: shani89 ، tajhizgaran ، maryam_a
(2013-07-19 ساعت 20:51)mychael نوشته:  کسی از چگونگی کلیر کردن های روزای آخر سال های قبل اطلاعی داره؟ (مخصوصا آنکارای عزیز)اینکه آیا روندشون تند میشه یا نه ؟یا تعداد کلیر شده ها بیشتر میشه؟....
کسی میدونه تا الان چند نفر ایرانی از (dv 2013 )ویزا گرفتن یا دارن میگیرن(منظورم اینه که کلیر شدن) ?یا جایی برای چک کردن وجود داره؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه.

از مدیران عزیز فکر میکنم شماها به این مسایل بیشتر آگاه هستید لطفا منو راهنمایی کنید....

--------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز من خودم از برندگان سال 2014 هستم و هنوز به مراحلی که شما اشاره کردید نرسیدم که اطلاعات خاصی داشته باشم ولی شما با خواندن چند صفحه آخر تاپیک کلیرینس 2012 میتونید اطلاعات خوبی بدست بیارید تا اونجایی که من اطلاع دارم روز های آخر دوستانی که در سایت کلیر نشده بودن به سفارت رفتن و پاسپورت هاشون رو دادن و به جز یک نفر بقیه ویزا گرفتن، حتما سری به این تاپیک بزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، tajhizgaran ، ojee ، ffrfar ، maryam_a
(2013-07-12 ساعت 12:33)رضا امیر نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 09:12)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

می‌خواستم بدونم ،اگه من و همسرم ،گرین کارتمون رو بگیریم و برگردیم ایران و فرزندمون ایران به دنیا بیاد ،بهش گرین کارت نمیدن؟ یا چون پدر و مادرش گرین کارت دارن ،اون هم خود به خود میگیره؟

سلام بعد از گرفتن ویزا یک برگه به من دادن که یک بند داشت که نوشته هر بچه ای که بعد از گرقتن گرین کارت والدین به دنیا بیاد بعد از ورود به آمریکا سریعا گرین کارت میگیرد. به همین روشنی.

دوست عزيز
اگر بچه امريكا به دنيا بياد همون موقع به عنوان امريكايي محسوب ميشه
و پاسپورت امريكايي بهش ميدن
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، amiz.abdollah ، hossien_501 ، s.s.h ، maryam_a
سلام.
از آقایونی که خدمت رفته هستند، آیا کسی هست که "امریه" بوده باشه ؟ حین مصاحبه برگه ای مبنی بر امریه داشتن ارائه کردین یا نه ؟
ممنون میشم اگه از دوستان در این شرایط بوده یه جوابی به من بده
با تشکر
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، ojee ، amiz.abdollah ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان