کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-07-21 ساعت 16:29)north.winds نوشته:  سلام من الان در انکارا هستم و فردا صبح مصاحبه دارم
ضمن تشکر از راهنمایی های خوب شما
الان دیدم که تو لیست موارد لازم در مصاحبه نوشته که یک لیست از همه مسافرتهایی که در گزشته داشتید همراه علل سفرتون رو بنویسید وباخودتون بیارید !!!!!!!!!!
من پاسم رو تازه عوض کردم و توی این فقط یه مسافرت به استانبول خست .

چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز سوالتون رو یکجا بپرسید، جواب شما...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran
(2013-07-21 ساعت 16:29)north.winds نوشته:  سلام من الان در انکارا هستم و فردا صبح مصاحبه دارم
ضمن تشکر از راهنمایی های خوب شما
الان دیدم که تو لیست موارد لازم در مصاحبه نوشته که یک لیست از همه مسافرتهایی که در گزشته داشتید همراه علل سفرتون رو بنویسید وباخودتون بیارید !!!!!!!!!!
من پاسم رو تازه عوض کردم و توی این فقط یه مسافرت به استانبول خست .

چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز از ما روز مصاحبه اون خانمي كه مدارك رو تحويل ميگرفت فقط پرسيد كشورهايي كه قبلاً سفر كرديد رو بگيد و اصلاً تاريخشو نخواست، از يكي ديگه هم كه خيلي ي زياد سفر خارجي داشته بود فقط پرسيده بود شفاهي.
اگه ازتون بخوان بعداً ايميل ميكنن كه تاريخاشو بگيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، tajhizgaran ، KIMIA2005 ، payam62 ، maryam_a ، hossien_501
من بعد از دیدن قبولیم هم برای اینکه اطلاعات اسپل اسمم تو پاسم رو اصلاح کنم و هم اینکه پاسم مدت داشته باشه پاس جدید گرفتم و تا قبل از این سفرم واسه مصاحبه ، یه سفر به استانبول داشتم ...
و تا الان نمی دونستم که وجود پاسپورتهای قبلی در مصاحبه لازمه . یعنی تاچند وقت قبل رکورد سفر ها رو میخوان؟
میشه یک لینک بدین تا در این مورد بیشتر بخونم و برای فردا اماده بشم . اینطوری کمتر مزاحم شمت هم میشم

مرسی
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-07-21 ساعت 17:47)north.winds نوشته:  من بعد از دیدن قبولیم هم برای اینکه اطلاعات اسپل اسمم تو پاسم رو اصلاح کنم و هم اینکه پاسم مدت داشته باشه پاس جدید گرفتم و تا قبل از این سفرم واسه مصاحبه ، یه سفر به استانبول داشتم ...
و تا الان نمی دونستم که وجود پاسپورتهای قبلی در مصاحبه لازمه . یعنی تاچند وقت قبل رکورد سفر ها رو میخوان؟
میشه یک لینک بدین تا در این مورد بیشتر بخونم و برای فردا اماده بشم . اینطوری کمتر مزاحم شمت هم میشم

مرسی

کی گفته پاسپورت قدیم لازمه؟؟؟
اصلا ما که هیچکدوممون پاسپورت قدیمی مونو نبرده بودیم
فقط شفاهی میپرسه سفرهای خارجیتونو، اگه هم خیلی زیاد باشه بعدا تاریخهاشونو بصورت ایمیل گاها میپرسن
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، aghaghia ، payam62 ، KIMIA2005 ، maryam_a ، hossien_501
من لاتاری از آغاز تا پایان رو می خوندم که 2 تا سوال برام پیش آمده. لطف می کنید اگر راهنمایی کنید:
قسمتی که در مورد ماموریت دیپاماتیک ترکیه توضیح داده شده نوشته:

"اگر به زودی مصاحبه دارید ولی هنوز بسته مصاحبه را دریافت نکرده اید به این لینک مراجعه کنید تا فرم ها را دانلود کنید. " منظور از این بسته چی هست؟؟؟ ما بعد از اعلام زمان مصاحبه از طرف KCC فرم دریافت می کنیم؟؟؟

"اگر اشتباها بسته ویزای خود را باز کرده اید، از دوشنبه تا پنج شنبه ساعت 10:30 تا 12:00 به همراه پاسپورت و بسته باز شده به سفارت مراجعه کنید." اینجا هم متوجه نمیشم منظور از بسته ویزا چی هست؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:
(2013-07-22 ساعت 15:45)tenese نوشته:  من لاتاری از آغاز تا پایان رو می خوندم که 2 تا سوال برام پیش آمده. لطف می کنید اگر راهنمایی کنید:
قسمتی که در مورد ماموریت دیپاماتیک ترکیه توضیح داده شده نوشته:

"اگر به زودی مصاحبه دارید ولی هنوز بسته مصاحبه را دریافت نکرده اید به این لینک مراجعه کنید تا فرم ها را دانلود کنید. " منظور از این بسته چی هست؟؟؟ ما بعد از اعلام زمان مصاحبه از طرف KCC فرم دریافت می کنیم؟؟؟

"اگر اشتباها بسته ویزای خود را باز کرده اید، از دوشنبه تا پنج شنبه ساعت 10:30 تا 12:00 به همراه پاسپورت و بسته باز شده به سفارت مراجعه کنید." اینجا هم متوجه نمیشم منظور از بسته ویزا چی هست؟؟؟

دوست عزیز منظور از این فرم توضیحانی هست که مخصوص به سفارت انکاراست چون برای سفارت آنکارا باید ترجمه مدارکتون رو 15 روز قبل بفرستین، در سایت سیس ثبت نام کنید برای اطلاع درباره وضعیت کیستون و کلا بعد از اطلاع از زمان مصاحبه در این سایت usvisa-info.com اطلاعاتی رو که در این فرم گفته وارد کنید و در شمن این دراین فرم مذکور مدارکی رو که باید بفرستید و روز مصاحبه همراهتون باشه براتون لیست کرده که اگر دانلودش کنید میتونید ببینید.
منظور از بسته ویزا پاکتی زردرنگ هست که بعد از گرفتن ویزا به شما داده میشه و اطلاعات پزشکی و غیره شما در این پاکت موجوده که بعدا باید با خودتون ببرین اونور و ت فرودگاه تحویل بدین....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ojee ، Soap McTavish ، tenese
قبل از اینکه سوالم رو بپرسم از دوستانی که لطف می کنن و اطلاعاتشون رو با بقیه قسمت می کنن مجددا تشکر می کنم.
من میخوایم علاوه بر پرینت حساب بانکی، سند خونه هم به عنوان تمکن مالی همراه خودم ببرم. لطفا بگید آیا سند خونه باید فقط مهر وکیل دادگستری رو داشته باشه یا باید مهر کانون وکلا رو هم داشته باشه؟؟
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 12:58)tenese نوشته:  قبل از اینکه سوالم رو بپرسم از دوستانی که لطف می کنن و اطلاعاتشون رو با بقیه قسمت می کنن مجددا تشکر می کنم.
من میخوایم علاوه بر پرینت حساب بانکی، سند خونه هم به عنوان تمکن مالی همراه خودم ببرم. لطفا بگید آیا سند خونه باید فقط مهر وکیل دادگستری رو داشته باشه یا باید مهر کانون وکلا رو هم داشته باشه؟؟

دوست عزيز اصلا نياز به ارائه سند خونه نيست همون حساب بانكي كافيه
ما هم برديم ولي از ما نگرفت.
يكي از برندگان لاتاري روز مصاحبه اشان با ما بود نميدانست بايد حساب بانكي رو بياره
و كلي سند خونه و ماشين و... آورده بود ازشون قبول نكرد و نقص مدرك خورد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، tenese ، majid194
(2013-07-25 ساعت 14:27)Leila12020 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 12:58)tenese نوشته:  قبل از اینکه سوالم رو بپرسم از دوستانی که لطف می کنن و اطلاعاتشون رو با بقیه قسمت می کنن مجددا تشکر می کنم.

يكي از برندگان لاتاري روز مصاحبه اشان با ما بود نميدانست بايد حساب بانكي رو بياره

منم با لیلا موافقم شما اگر مجردی یک تملک مالی 60 الی 70 میلیونی برات کفایت میکنه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، tenese
(2013-07-25 ساعت 15:55)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 14:27)Leila12020 نوشته:  

منم با لیلا موافقم شما اگر مجردی یک تملک مالی 60 الی 70 میلیونی برات کفایت میکنه

متخصص خندان عزیز برای دو نفر حدودا چقدر پول تو حساب بذاریم؟؟
تشکر کنندگان:
دوست هزيز
شما بايد سوالتون رو در تاپيك مربوط به گرين كارت لاتاري٢٠١٤ مطرح كنيد
من هم موقع مصاحبه مدرك فوقم آماده نبود و در فرم نوشته بودم كه فلان تاريخ مدرك گرفتم
ولي ريز نمرات را ترجمه كردم و دادم و توضيح دادم كه مدرك اصلي من حدودا ٦ ماه طول ميكشه
تا آماده بشه.
و مدرك ليسانس رو هم دادم
مسئول مربوطه هم مدارك رو قبول كرد و چيزي نگفت
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82
(2013-07-20 ساعت 19:02)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید Sad

می بخشید این مطلب رو در پاسخ دوستمون می نویسم وقتی به ایشون اعلام کردند ثبت نام با مدارک ارسالی مغایرت داره پس حتما اگر یکی از همراهانمان رو هم تو فرم اولیه ننوشته باشیم باید همین مطلب رو اعلام کنند این رو در جواب به دوستمون که نگران بود فرزندانش رو نوشته یا نه می پرسم؟ و یک سوالی شما ایمیلی واسه پیگیری مدارک زدید یا خودشان اعلام مغایرت کردند؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام ،کسی هست دیپلم قدیم ۱۲ ساله داشته باشد وبتواند جواب من را بدهد می داند از چه سالی دیپلم دوازده ساله تبدیل به یازده سال بعلاوه پیش دانشگاهی شد من دیپلم ۱۲ ساله هستم ولی در مدرک دیپلمم چیزی در این مورد قید نشده که دوازده ساله است .البته من لیسانس هم دارم ،ولی یکی از بچه های که به مصاحبه رفته بود با توجه به داشتن لیسانس به عدم پیش دانشگاهیش گیر داده بودند.
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 23:39)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام ،کسی هست دیپلم قدیم ۱۲ ساله داشته باشد وبتواند جواب من را بدهد می داند از چه سالی دیپلم دوازده ساله تبدیل به یازده سال بعلاوه پیش دانشگاهی شد من دیپلم ۱۲ ساله هستم ولی در مدرک دیپلمم چیزی در این مورد قید نشده که دوازده ساله است .البته من لیسانس هم دارم ،ودلدوی یکی از بچه های که به مصاحبه رفته بود با دتوجه به داشتن لیسانس به عدم پیش دانشگاهیش گیر داده بودند.
دوست
عزیز من و همسرم هر دو دیپلم 12 سال هستبم ریز نمرات رو هم ترجمه کردیم محض احتیاط اون کیسی که شما فرمودید دیپلم فنی حرفه ای بود بعد رفته بود دانشگاه که البته مشکلی پیش نیومد کلیرنس خورد
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: گل نهال ، kiana11
(2013-07-25 ساعت 23:39)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام ،کسی هست دیپلم قدیم ۱۲ ساله داشته باشد وبتواند جواب من را بدهد می داند از چه سالی دیپلم دوازده ساله تبدیل به یازده سال بعلاوه پیش دانشگاهی شد من دیپلم ۱۲ ساله هستم ولی در مدرک دیپلمم چیزی در این مورد قید نشده که دوازده ساله است .البته من لیسانس هم دارم ،ولی یکی از بچه های که به مصاحبه رفته بود با توجه به داشتن لیسانس به عدم پیش دانشگاهیش گیر داده بودند.

ديپلم ١١ ساله بوده اون، ديپلم ١٢ سال مشكلي نداره
تشکر کنندگان: kiana11 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان