کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-07-27 ساعت 19:59)amiro0008 نوشته:  سلام مشه بگین من چطوری میتونم سفرنامم رو بیارم تو امضام؟

لینک ارسالتون که سمت چپ ارسالتون هست و یه شماره داره رو کپی کنید و در امضاتون در قسمت لینک وارد کنید، همون آیکونی که زنجیر داره و اگر موس رو روش نگه دارید مینویسه افزودن لینک! Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kiana11 ، mrbonbon ، گل نهال ، Soap McTavish
(2013-07-27 ساعت 19:52)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  ما ارديبهشتً فهميديم قبول شديم خرداد ماه مداركو فرستاديم .تو ثبت نام أوليه يادم نمي ياد چه أيميلي رو زدمً راهي هست كه بتونم ثبت نام أوليه رو چك كنم ؟ اگه تلفني زنگ بزنم kcc بهم مي گن مشكل كجاست ? ما مداركو درست فرستاديم kcc ولي نمي دونم مغايرتش با ثبت نام اوليه چيكار؟

اصلا مهم نیست عزیزم خواهرم برام ثبت نام کرده بود و ایمیل خودش رو زده بود من اون موقع اصلا ایمیل نداشتم ولی توی فرم ها ایمیل خودم رو زدم اصلا هیچ سوالی نکردن در ضمن خودشون میدونن هر کسی ممکنه چند تا ایمیل داشته باشه مگه جرمه ؟ اصلا تا به حال من ندیدم در مورد ایمیل از کسی سوال کنن خیالت راحت حتی یک کلمه هم ازم نپرسیدن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، azar1348
سلام دوستان عزيز
١٦٥ دلار من رو يكي از دوستانم پرداخت كرده مي خواستم ببينم درست انجام داده آخه يك ماهه اومديم و از ولكام لتر و گرين كارت خبري نيست البته سوشال به موقع اومد
توي رسيدي كه براي ١٦٥ دلار ايميل شده Application Name: USCIS Immigration Visa Processing Fee نوشته شده درسته؟ پايين هم اسم و فاميل رو زده
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: hossien_501
دوستان عزيزم لطفا منو راهنمايي كنيد
قبل از مصاحبه همسرم تغيير فاميلي داده بود ( يكسال پيش)
اين تغيير فاميلي همراه با توضيحات شناسنامه و ترجمه در روز مصاحبه ارائه شد
ولي متاسفانه همسرم پاسش با فاميلي قبلي بود
در روز مصاحبه به آفيسر گفت من ميخوام پاسم رو با فاميلي جديد بگيرم و آفيسر با
كمي تامل گفت چقدر طول ميكشه تا پاس جديد بگيري و همسرم گفت يكماه و آفيسر
گفت بهتره عوض نكني چون زمان كمي تا سپتامبر هستش
ولي الان به دليل مغايرت فاميلي در شناسنامه و پاس و همچنين تفاوت فاميلي با
بچه ها فكر ميكنيم اگر پاس رو عوض كنيم بهتره و اينكار٣ روزه انجام ميشه
با توجه به اينكه من برنده اصلي هستم
فكر ميكنيد تعويض پاس براي گرفتن ويزا مشكل ايجاد ميكنه؟
البته دوستاني بودند كه پاسشون رو عوض كردند ولي علتش تاريخ انقضا بوده
فكر ميكنيد اگر پاس با فاميلي جديد بگيره دوباره مرحله اف بي آي چك بايد از اول انجام بشه؟
واينكه اگر ايميل به سفارت بدم آيا جواب ميدهند؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-07-28 ساعت 03:18)Leila12020 نوشته:  دوستان عزيزم لطفا منو راهنمايي كنيد
فكر ميكنيد اگر پاس با فاميلي جديد بگيره دوباره مرحله اف بي آي چك بايد از اول انجام بشه؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
لیلا خانم سلام،
دوست عزیز با توجه به اینکه خود آفیسر شما رو راحت کرده و گفته که "بهتره عوض نکنی" ، اگه نظر منو میخوای به هیچ وجه خلاف عرایض ایشون عمل نکنین. وقتی ایشون گفته مشکلی نیست، حالا چرا شما میخواهید روزه شک دار بگیرین !!!
بزارین روال خودش رو بره جلو، چون اونا تایید کردن صحت و سقم مدارک شما رو، پس به هیچ وجه تغییر ندین.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، honey rahmati ، shaso ، Soap McTavish ، hossien_501
(2013-07-28 ساعت 03:30)mrbonbon نوشته:  
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
لیلا خانم سلام،
دوست عزیز با توجه به اینکه خود آفیسر شما رو راحت کرده و گفته که "بهتره عوض نکنی" ، اگه نظر منو میخوای به هیچ وجه خلاف عرایض ایشون عمل نکنین. وقتی ایشون گفته مشکلی نیست، حالا چرا شما میخواهید روزه شک دار بگیرین !!!
بزارین روال خودش رو بره جلو، چون اونا تایید کردن صحت و سقم مدارک شما رو، پس به هیچ وجه تغییر ندین.
مرسي از پاسختون
ولي بعدا كه گرين كارت بگيريم با فاميلي توي پاسپورت هست و چند مدت بعد كه تاريخ پاس عوض بشه
مغايرت بين پاس جديد با فاميلي جديد و گرين كارت با فاميلي قبلي هستش
و اينكه به دلايل كاري ايشون از طرف اداره ايي مجبورن كه رفع مغايرت بين تمام مدارك قبلي و جديد بكنن
والا كه اين تغيير فاميلي معما شده و دردسر
و ما گيج شديم كه چه بكنيم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 03:35)Leila12020 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 03:30)mrbonbon نوشته:  
آفيسر
ولي الان به دليل مغايرت فاميلي در شناسنامه و پاس و همچنين تفاوت فاميلي با.....
لیلا خانم سلام،
مرسي از پاسختون
ولي بعدا كه گرين كارت بگيريم با فاميلي توي پاسپورت هست و چند مدت بعد كه تاريخ پاس عوض بشه
مغايرت بين پاس جديد با فاميلي جديد و گرين كارت با فاميلي قبلي هستش
و اينكه به دلايل كاري ايشون از طرف اداره ايي مجبورن كه رفع مغايرت بين تمام مدارك قبلي و جديد بكنن
والا كه اين تغيير فاميلي معما شده و دردسر
و ما گيج شديم كه چه بكنيم
دوست عزیز ببخشید اینو میگم،اما اول اینکه شما از الان به فکر حداقل چند ماه دیگه نباشین.
دومین مطلب اینکه مطمئن باشین که آفیسر و ارگانش خیلی زودتر از شما به این موضوع فکر کرده و مدارک شما رو قبول، در نتیجه حتماً در اون زمان شما با یه تبصره، چیزی به راحتی میتونین اون چیزی که مد نظرتونه رو پیاده کنین...
البته بازم میگم این نظر شخصیه منه، شما هر تغییری در هویتتون بدین، مطمئن باشین دوباره یک بک گراند چک جدید میخورین، در هر صورت برنامه ریزی NVC و DOS رو دست کم نگیرین و مطمئن باشین که بی حساب و کتاب نیست که خدایی نکرده شما به اون مشکلاتی که الان فکر میکنین بر بخورین...
اونا خودشون نزده میرقصن Big Grin نمونه بارزش منم، که نزدیک به 8 ماهه که بدون هیچ مشکلی ( نه رشته حساس، نه کار دولتی ، تازه 5 سال هم هست که خارج از ایران زندگی میکردم) اما فقط به خاطر خدمت سربازی در س پاه ، معطل کیلیر شدنم...
اما در هر صورت، خدایی نکرده هم اگه یه زمانی در آینده به این مشکل برخوردین خیلی راحت میتونین در همونجا پیگیری کنین و بهتر از اینه که خدایی نکرده شما پاس رو عوض کنین و یه مشکلی قبل از صدور ویزا براتون اینجا پیدا بشه و آفیسر به شما بگه "مگه نگفتم که هیچ تغییری ندین" : Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Leila12020 ، گل نهال ، shaso ، Soap McTavish
خانم لیلا دوستمون درست میگن چیزی رو تغییر ندهید بعد که رفتید با یک وکیل مشورت کنید وکلای آمریکایی راحت راهنمایی تون میکنن توی آمریکا خودشون راحت تغییر اسم و فامیلی می دهند
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso
سلام دوستان می شه لطف کنید آدرس سایت ابوظبی که تاریخ مصاحبه ها رو می زنه برام بذارید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان:
لطفاً دوستان عزيزي كه تشريف بردن سرزمين آرزوها جواب بدن :
من قصد دارم گوشيمو عوض كنم و S4 بگيرم...آيا با توجه به هزينه بالايي كه براي خريدش بايد هزينه كنم اين گوشي در آمريكا قابل استفاده است يا خير؟
و شما ترجيح ميدهيد گوشي از ايران بخريد يا امريكا...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 13:02)hamid.eng نوشته:  لطفاً دوستان عزيزي كه تشريف بردن سرزمين آرزوها جواب بدن :
من قصد دارم گوشيمو عوض كنم و S4 بگيرم...آيا با توجه به هزينه بالايي كه براي خريدش بايد هزينه كنم اين گوشي در آمريكا قابل استفاده است يا خير؟

بله این گوشی و هر گوشی دیگری که از ایران ببرید قابل استفاده خواهد بود ولی به نظرم اگر بری اونور و از خود اپراتورها بخری خیلی برات بهتره و میتونی قسطی پولشو بدی. شاید بد نباشیه یک نگاهی اینجا بندازی
http://www.t-mobile.com/shop/phones/
این یکی از اپراتورهای موبایل در امر.یکاس که شما میتونی گوشی S4 را بدون پیش پرداخت (با پرداخت ماهیانه 25 چوق به مدت 24 ماه ) خریداری کنی ازش Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: roeentan ، گل نهال ، azar1348 ، shani89 ، hossien_501 ، shaso ، daad
(2013-07-28 ساعت 19:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:02)hamid.eng نوشته:  لطفاً دوستان عزيزي كه تشريف بردن سرزمين آرزوها جواب بدن :

بله این گوشی و هر گوشی دیگری که از ایران ببرید قابل استفاده خواهد بود ولی به نظرم اگر بری اونور و از خود اپراتورها بخری خیلی برات بهتره و میتونی قسطی پولشو بدی. شاید بد نباشیه یک نگاهی اینجا بندازی
http://www.t-mobile.com/shop/phones/
این یکی از اپراتورهای موبایل در امر.یکاس که شما میتونی گوشی S4 را بدون پیش پرداخت (با پرداخت ماهیانه 25 چوق به مدت 24 ماه ) خریداری کنی ازش Big GrinBig Grin

خواهر من یک ماهه که رفته اونجا یه خط موبایل گرفته و یه گوشی ایفون 4 روش گرفته به قیمت 99 دلار
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: azar1348 ، hossien_501 ، shaso ، daad
(2013-07-27 ساعت 19:32)SAHAR TAHERKHANI نوشته:  خرداد ماه

حتما اعلام نکردید بعد از لاتاری ازدواج کردید اونها تو فرمها شما رو متاهل می بینند ولی تو فرم لاتاری مجرد باید ایمیل بزنید و با همون اسم غلط که تو نامه قبولی هست و کیس نامبر و تاریخ تولد و اعلام کنید در فلان تاریخ ازدواج کردید و در ضمن مشکل اسم رو هم توضیح بدهید و در خواست کنید همسرتون رو اضافه کنند حتما همه مکاتبات رو با اسم غلط انجام بدهید وگرنه جواب نمی دهند چون تو سیستمشون این اسم است ولی فرم ها رو درست پر کنید و ارسال کنید طبق پاسمورت مشکلی پیش نمی آید روز مصاحبه می گید آقا ما تو فرم لاتاری این اشتباه رو داشتیم حالا تو فر م ها درست کردین همه چی حله
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: shani89 ، shaso
sahar گرامی کامنتم رو خوندی
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان:
(2013-07-29 ساعت 00:12)bigharar نوشته:  sahar گرامی کامنتم رو خوندی

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون مشكل من متاهلي نيست مشكل قرار گرفتن اسم پدر شرهرم مابين اسم همسرم و فاميلي شه , علي محمد رحيمي ، ما فرمها رو بر أساس علي رحيمي فرستاديم و با kcc مكاتبه كرديم ولي kccأعلام مغايرت كرد ,دوباره مكاتبه كرديم بر أساس علي محمد رضائي ولي باز عمون ايميل أومد خيلي نگرانيم نمي دونم چيكار كنيم بهتره?????Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان