موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 00:34 توسط r91.)
(2013-07-26 ساعت 00:31)r91 نوشته: (2013-07-25 ساعت 23:39)kiana11 نوشته: بچه ها سلام ،کسی هست دیپلم قدیم ۱۲ ساله داشته باشد وبتواند جواب من را بدهد می داند از چه سالی دیپلم دوازده ساله تبدیل به یازده سال بعلاوه پیش دانشگاهی شد من دیپلم ۱۲ ساله هستم ولی در مدرک دیپلمم چیزی در این مورد قید نشده که دوازده ساله است .البته من لیسانس هم دارم ،ولی یکی از بچه های که به مصاحبه رفته بود با توجه به داشتن لیسانس به عدم پیش دانشگاهیش گیر داده بودند.
دوست عزیز من اولین دوره ای بودم که نظام جدید اومد.البته من نظام قدیم بودم ولی خاطرم هست که تو شهرمون یه دبیرستان رو بصورت پایلوت برای این کار اختصاص دادن و خیلی از دوستان دوران راهنماییم رفتن اونجا. من دیپلم نظام قدیمم رو بدون ردی تو خرداد سال1375 گرفتم.حالا خودت هر چی رو لازم داری حساب کن.ضمنا گیری هم به دیپلمم ندادن تعجب میکنم اونا خیلی تجربه دارن از شکل دیپلمت میفهمن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 23:29)bigharar نوشته: (2013-07-20 ساعت 19:02)SAHAR TAHERKHANI نوشته: سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید
می بخشید این مطلب رو در پاسخ دوستمون می نویسم وقتی به ایشون اعلام کردند ثبت نام با مدارک ارسالی مغایرت داره پس حتما اگر یکی از همراهانمان رو هم تو فرم اولیه ننوشته باشیم باید همین مطلب رو اعلام کنند این رو در جواب به دوستمون که نگران بود فرزندانش رو نوشته یا نه می پرسم؟ و یک سوالی شما ایمیلی واسه پیگیری مدارک زدید یا خودشان اعلام مغایرت کردند؟
اگر مطالب بچه ها رو خونده باشید آفیسر یکی از سفارتها بعد از اعتراض یکی از ریجکت شده ها به خاطر عدم درج نام فرزند گفته بود از این به بعد به kcc میگیم که این موارد رو قبل از مصاحبه بهشون اعلام بشه شاید این دوستمون بعد از اون جریان بودن و بهشون اعلام شده که هزینه اضافی هم نشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 00:38)r91 نوشته: (2013-07-25 ساعت 23:29)bigharar نوشته: (2013-07-20 ساعت 19:02)SAHAR TAHERKHANI نوشته: سلام - همسر من تو لاتاری 2013 قبول شده - ما مدارک مرحله اول رو برای kcc ارسال کردیم . ولی متاسفانه kcc اعلام کرده که ثبت نام اولیه با مدارک مغایرت داره . مشکل اینه که بعد از اسم همسر من اسم پدرش ثبت شده payam reza rahimi نمی دونیم باید چیکار کنیم . تو رو خدا کمک کنید
می بخشید این مطلب رو در پاسخ دوستمون می نویسم وقتی به ایشون اعلام کردند ثبت نام با مدارک ارسالی مغایرت داره پس حتما اگر یکی از همراهانمان رو هم تو فرم اولیه ننوشته باشیم باید همین مطلب رو اعلام کنند این رو در جواب به دوستمون که نگران بود فرزندانش رو نوشته یا نه می پرسم؟ و یک سوالی شما ایمیلی واسه پیگیری مدارک زدید یا خودشان اعلام مغایرت کردند؟
اگر مطالب بچه ها رو خونده باشید آفیسر یکی از سفارتها بعد از اعتراض یکی از ریجکت شده ها به خاطر عدم درج نام فرزند گفته بود از این به بعد به kcc میگیم که این موارد رو قبل از مصاحبه بهشون اعلام بشه شاید این دوستمون بعد از اون جریان بودن و بهشون اعلام شده که هزینه اضافی هم نشه.
دوست عزیز یکی دیگه از دوستان که به خاطر عدم ثبت نام فرزند ریجکت شده امروز نوشته که کی سی سی هی ایمیل میزده اطلاعات مچ نیست ایشون فکر می کرده تاریخ تولدش رو اشتباه نوشته فکر کنم کمی هم سهل انگاری هم از خود
عزیزان است
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 19:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 19:28 توسط SAHAR TAHERKHANI.)
ما تازه ازدواج كرديم و فقط من تنها كيسش هستم اين مشكل نيست نمي دونم از كجا بأيد بفهمم مشكل چيه ؟مكاتبه كنم يا زنگ بزنم ؟ گيج شديم نمي دونيم بأيد چيكار كنيم ؟
از سهميه هيچ كشوري هم استفاده نكردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما ارديبهشتً فهميديم قبول شديم خرداد ماه مداركو فرستاديم .تو ثبت نام أوليه يادم نمي ياد چه أيميلي رو زدمً راهي هست كه بتونم ثبت نام أوليه رو چك كنم ؟ اگه تلفني زنگ بزنم kcc بهم مي گن مشكل كجاست ? ما مداركو درست فرستاديم kcc ولي نمي دونم مغايرتش با ثبت نام اوليه چيكار؟
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام مشه بگین من چطوری میتونم سفرنامم رو بیارم تو امضام؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه