2012-06-24 ساعت 22:16
دوستان ، دوستانه یه چیزی می گم ناراحت نشین .من هم مثل شما هر روز میام مهاجر سرا ..... صحبت ها رو مرور می کنم ... سوال خاصی داشته باشم می پرسم . ولی خداییش اینقدر سخت گرفتن هم دیگه واقعا منطقی نیست ...بطور مثال عرض می کنم : دیدم بعضی از دوستان می گن نامه ما دیروز رسیده هر چی ایمیل می زنیم جواب نمی دن .... آخه دوست عزیز بابا گیر نده دیگه برادر، گفتن سرمون شلوغه دیگه از نیمه ژولای به بعد . یه پروسه ای رو شروع کردی ، تحمل داشته باش . بابا ایران نیست که بری بالا سر کارمند شهرداری وایسی تا کارت رو انجام بده ... این جور کلید کردن دست جمعی زیاد تاثیر خوبی هم تو روند بررسی پروسه هموطنان نداره .(خودتون رو بذارین جای کارمند های KCC) . اینقدر استرس کاذب هم نداشته باشین . قرار نیست هر کسی میاد بهتون هر چی می گه ، بدون منبع شما هم بگین چشم . بعنوان مثال ، بعضا سر مدرک بحث بود : می گفتن لیسانس و اینا بدرد نمی خوره باید پیش دانشگاهی داشته باشین . ؟! نه خدایی اش تا حالا شده از کسی که این حرف رو بهتون زده بپرسین منبعت کجاست ؟ خیلی دیگه بخواد زور بزنه جواب بده می گه من چند ساله ا لم و بلم و این کارم و می دونم ... عمرا بتونه یه منبع بهت معرفی کنه از سایت DVLottery . واقعا هم منطقی نیست لیسانس ببری ازت پیش بخوان ؟؟؟؟؟ (امکانش هست از صد نفر به یکی مشکوک بشن مدارک سطوح پائین تر رو هم بخوان) ولی خوب این دلیل نمی شه این همه استرس داشته باشین . خداییش من نگرانتونم ...با این همه استرس و جنگ اعصاب روز مصاحبه سکته نزنین جلوی افیسر ....... بابا کول ، ریلکس ..... بی خیال .... دقت کنید .. فروم رو بخونین از تجربه دوستان استفاده کنین ولی در آخر با توجه به دستورالعمل سایت DvSelectee مو به مو پیش برین و به حرف هیچ بنی بشری گوش ندین . یادتون باشه ... این سرنوشت شماست .....باهاش منطقی برخورد کنین .
مرسی
به امید موفقیت تک تک شما دوستان
مرسی
به امید موفقیت تک تک شما دوستان
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama