موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
موجودی شما نباید زیر خط فقر امریکا باشه و براساس تجربه بهتره بالای 17 هزار دلار باشه. حال هر چه بیشتر بهتر
اتوجه داشته باشید که از بانک موجودی حساب رو بگیرید نه گردش حساب
شما میتونید مقداری پول رو در بانک خودتون بذارید و 24 ساعت باید در بانک بمونه .
فردای اون روز برید و از بانکتون بخواهید موجودی حسابتون رو بدند
برخی بانک ها همون جا موجودی رو به انگلیسی میده..........بعضی ها هم باید ترجمه کنید
حتما نباید نرخ پولتون به دلار باشه . چون در سفارت اونها میدونند معادل دلاری چقدر میشه
بهتره موجودی حسابتون در زورهای اخر باشه یعنی نزدیک به زمان مصاحبه
البته باید بگم که تاریخ موجودی حساب تا 6 ماه قبل از مصاحبه هم برای سفارت قبوله ..اما هر چی تاریخش به مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-22 ساعت 14:30)mehdi.pazoki نوشته: پیشنهاد قشنگیه، من به مدیران پیشنهاد ایجاد تاپیکی با موضوع مرتبط با انتظار برای مصاحبه و کارنت شدن و خلاصه بحث درد و دل کردن و این موضوعات رو داده بودم (انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2013) که گفتن الان زوده، اگر این تاپیک اضافه بشه میتونیم بحثی که شما فرمودید رو اونجا دنبال کنیم.
موفق باشید
امروز این موضوع را در انجمن مدیران مطرح کردم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-06-23 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-23 ساعت 17:02 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز، تبلیغ و ترویج کارهای خلاف قانون، و کارچاق کنی در مهاجرسرا ممنوع است. لطفا رعایت فرمایید.
از دوستانی که مورد مشکوک را گزارش کردند بسیار متشکرم.
F4
[/en]
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-23 ساعت 10:56)Ali DV-2013 نوشته: (2012-06-20 ساعت 12:09)امیر مهاجر نوشته: (2012-06-20 ساعت 09:38)ali darabi نوشته: من که خانومم کلاُ مهاجر سرا رو تو خونه ممنوع کرده میگه سترس میده راست میگه بخدا هر بار میام یه سر بزنم سترس میگیرم
بنده دو شب پیش با دوستی در لس آنجلس صحبت میکردم که از برندگان 2011 بودند. ایشان مهاجرسرا رو میشناختند و میگفتند که خیلی استرس ایجاد میکنه و معتقد بودند که این پروسه هیچ چیز نگران کننده ای نداره.
البته به نظر بنده مهاجرسرا خیلی مفیده. حتی اگر این استرس اجتناب ناپذیر رو به همراه داشته باشه ارزششو داره که داشته باشیمش.
امير جان منم دردم همينه. يكي از دوستام برنده 2009 و يكي ديگه 2012 هست و وقتي با هردوشون صحبت كردم بهم گفتن همه اينها فرماليته است و فقط آماده شو كه بياي.
جالبه من هم با آرامش دارم كارامو ميكنم چون توي تاپيك نداشتن اسپانسر بچههاي 2012 خوندم كه 125 درصد خط فقر امريكا كه 18000 دلاره ميشه 22500 دلار كه اون هم چون دلار در گواهي تمكن مالي به صورت دولتي حساب ميشه ، حدودا 28 ميليون ميشه. اما الان ميبينم صحبت از 40 يا 50 ميليونه. اين اظهار نظرهاي متفاوت آدمو دچار استرس جدي ميكنه.
دوستان گرامی،
آیا واقعا مهاجرسرا فقط به شما استرس میده؟!
آیا تا به حال هیچ کمک یا راهنمایی از مهاجرسرا نگرفتین؟!
من مطمئنم که دلیل حضور شما در مهاجرسرا، نیاز شما به مشورت و دریافت اطلاعات بوده و هست. تردیدی ندارم که اگر این دو نیاز را نداشتین اصلا گذارتان به اینجا نمی افتاد.
دوستان عزیزم
بارها گفته ام که هیچکس در مهاجرسرا وکیل مهاجرتی نیست. در اینجا همه از تجربه خود حرف می زنن و اگر هم از جایی نقل قول کنن، باید لینک یا ارجاع آن را هم بذارن، در غیر این صورت به حرفشان گوش ندهید که بی اساس است!
تشخیص مستند یا بی اساس بودن حرفها هم به عهده خودتان است.
با این توصیف، خود دانید که اینجا باشید یا نه. اما اگر از اطلاعات اینجا ولو کم استفاده می کنید، بی انصافی اگر نگم، کم انصافی است که بگید مهاجرسرا فلان است و بهمان ...
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-23 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-23 ساعت 22:41 توسط vmware.)
(2012-06-23 ساعت 19:53)aydinaghajani نوشته: (2012-06-20 ساعت 12:34)viyanaa نوشته: سلام دوستان عزیز.من تازه متوجه شدم که قبول شدم.خیلی نگرانم.میشه لطفا راهنماییم کنید که تا کی وقت دارم که فرم ها رو ارسال کنم؟ایا به موقع میتونم اقدام کنم؟
درضمن من هنوز نامه ای دریافت نکردم ایا باید منتظر نامه بمونم؟
سلام
دوست عزيز تا اونجا كه من مي دونم نامه اي دريافت نمي كنين فقط بايد اون دوتا فرم و دو تا عكس و صفحه رويت قبوليتو واسه كي سي سي هر چه زودتر ارسال كني
موفق باشي
برندگان لاتری 2013 تا سپتامبر 2014 فرصت دارند مدارک بفرستند کاراشون رو انجام بدن و وارد خاک ایالات متحده بشن حالا خودتون باید شرایط رو بررسی کنید .مثلا ممکن 50000 تا ویزا تا کی پر بشه ؟؟؟یا اینکه اگه کلیرنس بخورید چقدر فرصت دارید تا کلیر شدن ؟؟؟و شرایط دیگه البته خود KCC میگه هرچه زودتر بهتر.
من از برندگان 2012 شخصی رو میشناسم که 2 ماه گذشته متوجه قبولی شده و تا الان مصاحبه شده و بخاطر نقص مدارک و موارد دیگه کلیرنس خورده و حالا کلی استرس داره که تا آخر سپتامبر باید رفته باشه .خلاصه اینکه هر چه زودتر بهتر ولی با دقت تمام برین اشتباهات رایج رو تو این تاپیک مطالعه کنید تا فرمها رو بدون اشکال ارسال کنید.
http://www.mohajersara.com/thread-5187.html
(2012-06-23 ساعت 22:23)mohamad_counter نوشته: یه سوال داشتم خواهشا جواب بدید
من تاریخ فارغ التحصیلی از دبیرستان و دانشگاهو دقیق ننوشتم تو فرم ها حدودی نوشتم حالا که ترجمه شده فرق می کنه چند ماهی اینور اون وره به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ یا میل بزنم به kcc اطلاع بدم با تشکر
اگه من بودم حتما اطلاع میدادم چون با دانسته های کم من تو این مدت کوتاه متوجه شدم که مغایرتهای تاریخی و اسمی میتونه سبب دردسر بشه حالا باز دوستان با تجربه میتونن بیشتر راهنمایی کنن.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 11:41)arashkhan82 نوشته: سلام عزیزان.
بعنوان یه پیشنهاد و برای استفاده همه دوستان میخاستم خواهش کنم دوستانی که ار دوره های قبلی موفق به اخذ ویزا شده اند، نکات مهم از جمله مسایل مالی و حساب بانکی و سند و چیزایی که خودشون بردن رو با دوستان دیگر در میان بگذارند. همچنین مسایلی مثل تور و هتل و مخارج و مدت اقامت در ترکیه و ... میتونه خیلی جالب و مفید باشه. اگر صفحه ای در این رابطه در مهاجرسرا هست که من ندیدم، ضمن پوزش لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
شما تو تاپیک برندگان سالهای قبلی که تشریف ببرین، همه این چیزها رو پیدا میکنین. به خصوص به همه دوستان ۲۰۱۳ توصیه میکنم تاپیک سفرنامه های ۲۰۱۲ رو دنبال کنید برای این که این تاپیک در حال حاضر فعاله و فکر نمیکنم تا زمان مصاحبه شما که چند ماه دیگه شروع میشه چیزی تغییر بکنه.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**