(2012-07-08 ساعت 01:39)zina s نوشته:(2012-07-07 ساعت 20:40)fariba_a نوشته: با سلام . همسر من جزء برندگان لاتاری 2013 است. من اول July بطور اتفاقی متوجه قبول شدن همسرم شدم. تا الان هم فرمها را کامل نکرده ام. من و همسرم و پسر 18 ساله ام که امسال پیش دانشگاهی اش را تمام کرده ، میتوانیم فرمها را پر کنیم. سوال من این است که اگر الان من برای پسرم فرم پر کنم و بفرستم کی سی سی، بعد شهریور ماه که نتایج کنکور را اعلام کردند و ایشان در دانشگاه خوبی پذیرفته شد و خواست در ایران بماند و همینجا درسش را ادامه بدهد، آیا ما میتوانیم موقع مصاحبه او را نبریم . کلا با این وضعیتی که شرح دادم در آنکارا هنگام مصاحبه چه پیش می آید. آیا نمیپرسند چرا برای او فرم پر کردید و حالا نیاوردیدش؟ ممنون میشم اگر جواب سوالم را بدهید. ضمنا کیس نامبر همسرم 5000 است.
فريبا جون بهتون تبريك ميگم
تو اين مدت هميشه ميگفتم اى كاش سنِ من زير ٢١ سال بود و با پدر و مادرم ميرفتم، الان هم اگه خيلى پيگير كاراشون هستم و صبح تا شب ميام مهاجر سرا بخاطر ٥ سالِ آينده كه شايد منم تونستم برم امريكا
توروخدا اين كارو نكنيد چون كه هم كيس نامبرتون حذف ميشه و هم اينكه به نظر من اينجا موندن هيچ فايده اى نداره...
zina s جان
حتما خودت میدونی ولی شما پنج سال دیگه هم نمیتونی بری آمریکا.
دو راه داری:
این پنج سالی که میگی باید صبر کنی تا والدین محترمت سیتیزن بشن بعد تازه برا شما اقدام کنند. که فکر کنم باید یه 5 سالی هم دوباره صبر کنی. و اگه ازدواج کنی شامل همسر و فرزندانت هم میشه.
راه دوم
به محض گرفتن گرین کارت برات اقدام کنن که حدودا یه 10 سالی طول میکشه ولی دیگه تو این 10 سال نباید ازدواج کنید.
برای اطلاعات دقیق تر میتونی به سایت uscis.gov مراجعه کنی
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]