موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس وزارت علوم جهت تایید مدارک : امور دانشجویی
خیابان انقلاب- میدان فردوسی- خیابان شهید عباس موسوی( فرصت جنوبی سابق) جنب هتل اسكان _ سازمان امور دانشجویی
تلفن :
88828051 - 021
ساعت کار در ماه رمضان به جز پنجشنبه و جمعه 9 تا 2
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب و خوش باشین.
نکته ی مهمی رو باید بهتون بگم. شاید ما زیاد جدی نگرفتیم.
- دولت آمریکا هیچ مسئولیتی در قبال تامین شما از لحاظ مالی نداره.
- چیزی که توی ذهنتون در مورد آمریکا فکر میکنید با چیزی که هست خیلی فرق داره. اینجا اگه پول نداشته باشی جای زندگی نیست. اگه فکر میکنید میتونید پول در بیارید بفرمایید. ولی مشکل اینکه اینجا اکثرا باید بری توی رستوران کار کنی. یا نظافت یا ... مگر اینکه تحصیلات بالا داشته باشه. منظورم دانشگاهیه.
- برای لیسانس کمی با مشکل مالی مواجه میشید ، ولی برای ارشد و دکترا اگه دانشجوی شریف یا در سطح شریف باشین میتونین از استاد پروژه بگیرین.
در کل الان میفهمم که حتما شرط نیست که اگه برنده شدید بیاین آمریکا. اگه وضعتون خوبه. اگه ماشین و خونه زندگی دارین. بمونین !
پیشنهاد من برای کسانی که میخوان پیشرفت کنن اینه :
اگه درست خوبه ، اگه زرنگ و درس خون هستی ، همون ایران بمون ، برو یه دانشگاه خوب مثل شریف یا ... و برای ادامه تحصیل بیا اینجا. بدون هزینه میتونی بیای. اگه درست خوب نیست ، اینجا جای تو نیست مگر اینکه اون کارهایی رو که بالا گفتم رو بخوای انجام بدی. البته میگم اینجا میتونی سختی بکشی.
بعضی از افغان های این شهر ، وقتی اومدن اینجا هیچ سوادی نداشتن ، 10 سال کار کردن و درس خوندن و رسیدن به جاهای بالا. ولی اگه پشتکار و حوصله ی این همه سختی رو دارین ، بیاین.
این هارو به ذهنم اومد بگم بهتون. اگه سوالی داشتین در خدمتم.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من معافیت پزشکی دارم از نوع معافیت بیماران خاص (ام اس) آیا این امر مشکلی در مهاجرتمان بوجود می آورد ؟