موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 09:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 10:01 توسط mitr.p.)
دوستان عزیز:
برای چندمین بار، لطفا از پیغام خصوصی برای سوال های عمومی استفاده نکنید
lotery2013 نوشته: با سلام
غرض از مزاحمت اینه که من جز برنده های 2013 هستم. به نظرتون اگر من مصاحبه رو قبول بشم و نخوام برای یکی دو سال اینده به امریکا مهاجرت کنم, باید از کدام کانال اقدام کنم؟
پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم
منظورتون از قبول شدن مصاحبه چیه؟؟منظورتون اینه که ویزا رو بگیرید؟/
دوست عزیز: هر ویزایی تا یک تاریخی اعتبار داره . ویزای امریکا تقریبا یک سال اعتبار داره . اما تاریخ های مدیکال 6 ماه .
بنابر این وقتی ویزا گرفتیتد باید ظرف مدت 6 ماه خودتون رو به امریکا برسونید و گرین کارت و سوشال نامبرتون رو دریافت کنید که گرفتن گرین کارت حداقل 30 روز زمان میبره .
اگه در ایران کار دارید ، میتونید وقتی وارد امریکا شدید ، برای گرفتن پاس سفید اقدام کنید
پاس سفید ، ی نوع برگه ای هست ( یا شبیه همون پاس پورت) که به شما اجازه میده تا 2 سال خارج امریکا بمونید
برای نحوه گرفتن پاس سفید اینجا رو بخونید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 14:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-04 ساعت 14:15 توسط hadiseh.t.)
(2012-09-04 ساعت 12:31)M_Ti نوشته: دوستان قبلا جایی کار می کردم و لی الان یکماه هست که دیگه از اونجا اومدم بیرون ..اما وقتی فرمها رو فرستادیم نوشتم از فلان تاریخ تا present
از اونجایی که داریم سابقه کار از اون شرکت می بریم و تاریخ کار کردنمون هم در اونجا قبل از مصاحبه تمام شده آیا بایداز همین الان به kcc اطلاع بدیم ؟یا اینکه لازم نیست و بعدا موقع مصاحبه بهشون توضیح می دیم ؟
دوست عزیز شما وقتی زدید present یعنی تا تاریخی که فرما رو فرستادید اونجا کار میکردید پس مشکلی نیست ونگران نباش وقت مصاحبه میتونید توضیح بدیدو هر چیزی که خواستید قبل از قسم خوردن تغییر بدید ولی در کل نیازی نیست به kccاطلاع بدید .اگه دیپلم داشته باشید اصلا ازتون سابقه کار نمیخوان.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-02 ساعت 15:26)mlo نوشته: دوستان عزیز سلام . چندتا سوال داشتم در رابطه با مدرک تحصیلی. همسر بنده که برنده اصلی است الان دوره پیش دانشگاهی رو به پایان رساند و گواهی موقت هم گرفت به همراه ریز نمرات. حالا لطفا اگر کسی میدونه سوالات بنده رو پاسخ بده :
1) آیا این تغییر وضعيت تحصیلی به kcc اعلام بشه(با توجه به اینکه فعلا گواهی موقت به دستمون رسیده)؟
2) گواهی دایم حداقل 6 ماه دیگه حاضر میشه! اگر مصاحبه قبل از این زمان باشه تکلیف چیه؟ گواهی موقت رو سفارت می پذیره؟ لطفا بنده رو راهنمایی بفرماييد/ با سپاس از تمام عزیزانی که بنده و دیگر افراد رو برای آگاه سازی کمک می کنند...
سلام..ریز نمرات و گواهی موقت کافیه نیاری به اعلام نیست
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک سوال برام پیش امده ببخشید شاید مرتبط به این تاپیک نباشه.فرم ای-۱۳۴ که باید اسپانسر پر کنه تاریخش گذشته و در سایت نیست.نظرتون چیه?
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من در مورد نحوه گرفتن سابقه کار سوال داشتم ؟چون من کارمند بخش دولتی هستم ومطمئن هستم اگر بدانند سابقه کار را برای چه کاری میخواهم مشکل پیدا میکنم .حالا اگر کسی میتواند من را راهنمایی کند ممنون میشوم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان ، کسی دقیقا میدونه گواهی تمکن مالی برای همه افراد کیس بطورجداگانه لازمه یا فقط به نام شخص برنده باشه کافیه ؟
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا