موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام "ایا اقامت درامریکاکه باید درمدت 5سال بیشتر ازنصف باشد فقط برای برنده اصلی است یا تمام افراد خانواده باید این مدت رادرامریکا باشند
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-06 ساعت 08:32)miyero نوشته: باسلام به همه همسفران
لازم دانستم که سوالی رامطرح کنم که بسیار مهم است وبعدازبررسیهای زیاداین سایت کسی راندیدم که دقیق روی این سوال فکراساسی کرده باشه و جواب قانع کننده ای برای روزمصاحبه برای ان آفیسر داده باشد.
سوال این است : اگر افیسر از شماها سوال کند که خوب همه شما ایرانیها مدرک تمکن مالی رادارید به من بگویید که چگونه وازچه راهی می خواهید این پول را به آمریکا انتقال دهیدباتوجه به این که ماباتحریم بانکهای ایران تمام تبادلات بانکی را بسته ایم .
جوابتان چیست؟؟؟؟ روی این سوال تاکتیکی باید خیلی دقت کرد
(جهت اطلاع من خود بیزینسم با المان است وکارانتقال پول بسیار سخت شده بخصوص با آمریکا )
زیاد سخت نگیر و جوابای الکی وپیچیده هم ندید که هممون بریم زیر سوال ! راستشو بگو میزارم تو جیبم و میبرم ! خلاص!
بچه ها یه مسیله ای که میخام بگم اینه که ما به خاطر شرایط ویژه ایران در جهان و رابطه ( عدم رابطه ) با امریکا تقریبا پروند ه ها مون یه جوری بهم ربط داره ! پس اونجا موقع مصاحبه به نظرم دروغ اصلن نگید ! سوالی ازتون نپرسیدن از خودتون داستان سرایی نکنید ! کلا زیاد حرف نزنید ! که یهو یه چیز ازش دربیارن برای ههمون بد شه ......!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-06 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-06 ساعت 19:01 توسط lotery2013.)
با سلام
دوستان من یک چند غاز پول دارم که تو بانک گذاشتم تا گواهی بانکی بگیرم برای مصاحبه. من جزء کارنتی های اکتبر هستم. به نظرتون میشه من الان گواهی بانکی را بگیرم؟ چون میخوام تا دلار گرونتر نشده دلار بخرم؟
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزبز با توجه به اینکه برای برندگان لاتاری زبان انگلیسی از نان شب هم واجب تر هست برای یادگیری و توسعه آن چه پیشنهادی دارید؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-07 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-07 ساعت 02:24 توسط hamed..)
ببخشید یه سوال داشتم از دوستان با تجربه و اینه که برنده های سری دومی که قراره توی اکتبر( تقریبا یک ماه دیگه) اعلام بشن، زمان مصاحبه این برندگان حدودا در چه ماهی خواهد بود؟ البته میدونم بستگی به کیس نامبرشون داره ولی ممنون میشم اگه یه حدودی بگیید
با تشکر
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]