2013-10-09 ساعت 01:15
(2013-10-08 ساعت 15:37)yami نوشته:نخور دوست من نخور. جلو شیکمت رو بگیر. خربزه با عسل سازگاری نداره میخوری عوارض میکنه یه چیزیت میشه .... ( میمیری) دور از جون(2013-10-08 ساعت 10:31)soli asali نوشته:(2013-10-07 ساعت 17:29)yami نوشته:(2013-10-07 ساعت 13:06)soli asali نوشته:(2013-10-07 ساعت 00:06)yami نوشته: خدایا خداوندااااا.... امروز بالاخره بعد از سه سال تونستم یک خربزه بخورم!!!
لامصب اینورا پیدا نمیشه که
تازه همینش هم حدودا 70 درصد شبیه خربزه ایرانی بود. بافتش متراکم تر بود و طعمش کمی متفاوت تر اما از هیچی بهتر بود. من خراب خربزه هستم، خراااااب...
می خوای اومدنی برات یه وانت فریت کنن بیاد ؟ )
[فامیل دور] آخه چرا منو در همچین موقعیتی قرار میدی؟ من از بچگی آرزوم بوده که از ایران یک وانت خربزه فریت بشه بیاد بخورم!!
یه مقدار عسل هم میزارم کنارش اگه دیدی این همه خربزه کارساز نشد، 2 قاشق عسل که بزنی همه چی حل میشه
[فامیل دور] این «در» عسله رو نتونستم باز کنم، وگرنه اونم میخوردم!!
.
.
.
.
.
(تا حالابه دلیلش فکر کردید؟ ترمودینامیک چه میکنه ؟)
هیچ میدانید چرا نباید عسل و خربزه و همین طور ماهی و ماست را با هم خورد؟
علت این که عسل و خربزه را نباید باهم خورد، در ماهیت کربوهیدرات ها یا قندهای موجود در این مواد نهفته است.
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن میشوند و آنتالپی را بالا میبرند. در این صورت گفته میشود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و سنکوب و حتی مرگ را در پی داشته باشد.
ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک. واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین میآورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی میشود.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد
[/font]
[font=Verdana][/font]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]