کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2012-06-11 ساعت 23:00)rs232 نوشته:  یامی جان, اینجا توی کالیفرنیا رسم است که برای انعام نصف مالیات غذا را می دهند و کمتر کسی بیشتر انعام می گذارد. مثلا اگر یک غذا در رستوران هشت دلار باشد حدود سه دلار مالیات می شود و یک دلار و نیم هم انعام. اینجوری خیلی خوب است چون آدم تکلیف خودش را می داند ولی من معمولا آن را گرد می کنم و مثلا به جای یک دلار و نیم دو دلار می دهم.....

rs232 جان عزیز!
خوشبختانه من زبانم بهتر از این حرفاست و معمولا این من هستم که سر طرف رو گرم میکنم تا اون!!
من زیاد گوشتخوار نیستم پس ساب وی برم به سبزیحات و صد البته پنییییییییر حمله خواهم کرد! اختیار داری!! بدون هالاپنیو که اصلا ساندویج ساندویج نمیشه! لامصب اثراتش حتی بعد از خداحافظی از آدم هم میمونه!!!!!!!!!!

* Banana Pepper هم که شبیه هالاپنیو هست ولی شفافتر و فسفری رنگ تر هست و طعمش هم کمی آرومتره رو هم خیلی دوست دارم، بیشتر از هالاپنیو
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، vroom ، zaherbin ، golbano ، frozen mind ، taherifar
(2012-06-11 ساعت 23:53)yami نوشته:  rs232 جان عزیز!
خوشبختانه من زبانم بهتر از این حرفاست و معمولا این من هستم که سر طرف رو گرم میکنم تا اون!!
من زیاد گوشتخوار نیستم پس ساب وی برم به سبزیحات و صد البته پنییییییییر حمله خواهم کرد! اختیار داری!! بدون هالاپنیو که اصلا ساندویج ساندویج نمیشه! لامصب اثراتش حتی بعد از خداحافظی از آدم هم میمونه!!!!!!!!!!

* Banana Pepper هم که شبیه هالاپنیو هست ولی شفافتر و فسفری رنگ تر هست و طعمش هم کمی آرومتره رو هم خیلی دوست دارم، بیشتر از هالاپنیو
یامی جان, شما را که نگفتم منظورم بچه های تازه واردی است که زبانشان خیلی خوب نیست. حالا برای این که یک کمی زبان اسپنیولیت هم خوب شود می گویم که اچ اول حروف اسپانیولی تلفظ نمی شود. مثلا هولا می نویسند ولی اولا می خوانند. یا هالوپینو می نویسند و آلوپینو می خوانند. در عوض جیم داخل کلمات را هم (ح) تلفظ می کنند مثل سن جوزه می نویسند سن حوزه می خوانند یا ولیجو می نویسند و ولیحو می خوانند, البته بعضی وقت ها هم جیم را خ و یا ی تلفظ می کنند مثل خوان یا یوان که بستگی به تلفظ های مختلف دارد. اگر هم بخواهند "ج" به کار ببرند دو تا ال را هم کنار هم می گذارند و آن را "ج" یا بعضی وقت ها "ی" تلفظ می کنند. خلاصه اگر گفتی هولاپینو و دیدی دارند مثل بز نگاهت می کنند بگو آلوپینیو یا آلوپینو متوجه می شوند!
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
جاهايي كه زندگي كردم، نه ايراني ديدم، نه مغازه ايراني پيدا كردم. اگر شما هم دستتون از مغازه ايراني كوتاهه، اين كشفيات براتون مفيده:

-برنج jasmine تقريبا همه جا پيدا ميشه، تو فروشگاههاي بزرگ مثل walmart در قسمت مواد غذايي آسيايي ميشه پيدا كرد. طعم خوبي نسبت به بقيه برنجهاي بيمزه خارجي داره

-خريد آنلاين مثل سبزي خشك، ليمو عماني و ...
www.Sadaf.com
www.Kalamala.com

-يكبار قرمه سبزي درست كردم و به جاي گوشت، از قارچ استفاده كردم. نتيجه بسيار تحصين برانگيز بود. به خودم افتخار ميكنم. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، frozen mind ، mavarfan ، hoda2012 ، vroom ، امیر مهاجر ، taherifar ، inanna
پستهای مربوط به انعام (تیپ) تا حد امکان به تاپیک انعام دادن (Tip) در آمریکا منتقل شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، laili ، shahrzad_a ، mavarfan ، امیر مهاجر ، Rock ، taherifar
(2012-06-12 ساعت 01:44)rs232 نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 23:53)yami نوشته:  rs232 جان عزیز!
خوشبختانه من زبانم بهتر از این حرفاست و معمولا این من هستم که سر طرف رو گرم میکنم تا اون!!
من زیاد گوشتخوار نیستم پس ساب وی برم به سبزیحات و صد البته پنییییییییر حمله خواهم کرد! اختیار داری!! بدون هالاپنیو که اصلا ساندویج ساندویج نمیشه! لامصب اثراتش حتی بعد از خداحافظی از آدم هم میمونه!!!!!!!!!!

* Banana Pepper هم که شبیه هالاپنیو هست ولی شفافتر و فسفری رنگ تر هست و طعمش هم کمی آرومتره رو هم خیلی دوست دارم، بیشتر از هالاپنیو
یامی جان, شما را که نگفتم منظورم بچه های تازه واردی است که زبانشان خیلی خوب نیست. حالا برای این که یک کمی زبان اسپنیولیت هم خوب شود می گویم که اچ اول حروف اسپانیولی تلفظ نمی شود. مثلا هولا می نویسند ولی اولا می خوانند. یا هالوپینو می نویسند و آلوپینو می خوانند. در عوض جیم داخل کلمات را هم (ح) تلفظ می کنند مثل سن جوزه می نویسند سن حوزه می خوانند یا ولیجو می نویسند و ولیحو می خوانند, البته بعضی وقت ها هم جیم را خ و یا ی تلفظ می کنند مثل خوان یا یوان که بستگی به تلفظ های مختلف دارد. اگر هم بخواهند "ج" به کار ببرند دو تا ال را هم کنار هم می گذارند و آن را "ج" یا بعضی وقت ها "ی" تلفظ می کنند. خلاصه اگر گفتی هولاپینو و دیدی دارند مثل بز نگاهت می کنند بگو آلوپینیو یا آلوپینو متوجه می شوند!

Jalapeño که اولش J بیده که میشه هالاپینیو /ˌhæləˈpeɪnjoʊ/ . نه !!؟؟
اون دو تا LL هم که طرف ما صدای «ی - ای» میده!! چون Pollo رو میگن پویو یعنی مرغ !! یکی نیست بهشون بگه آزار دارین؟ Y به اون خوشگلی رو گذاشتی بجاش LL استفاذه میکنن !!
(2012-06-13 ساعت 12:48)zaherbin نوشته:  سلام دوستان
من که حاضر نیستم انعام بدم . چون زمان کارگری بدلیل اینکه ایرانی بودم خیلی اذیتم کردند. واقعا یک شاغل حقوقشو میگیره چرا باید انعام بدیم؟!!!

گارسونا حقوق کامل نمیگیرن و مثلا اینجا پایه حیقوقشون ساعتی 3.5 یا 4 دولاره چون تیپ میگیرن. انصافا مشتری مداری هم بخطر همون تیپه هست اما نه دیگه 10 دولار واسه 10 دقه خذمت رسانی!!
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، laili ، rs232 ، mavarfan ، امیر مهاجر ، taherifar
(2012-06-13 ساعت 14:06)frozen mind نوشته:  پستهای مربوط به انعام (تیپ) تا حد امکان به تاپیک انعام دادن (Tip) در آمریکا منتقل شد.
با تشکر از frozen mind عزیز
این قسمت از پست laili مرتبط با همین تاپیکه که با اجازه نقل قول ازش گرفتم:

(2012-06-13 ساعت 11:00)laili نوشته:  حالا در مورد رستوران ..دوستان به نظر میرسه همه اینجا یه جورائی خوش سلیقه ان و خوش خوراک ..پس بهتون پیشنهاد میکنم به رستورانهای
Cheese cake factory , Yard house , elephant bar هم یه سفری داشته باشین ..و اگه اهل غذای چینی هستید هم رستوران Pf chang هم خوبه ..البته بعید میدونم نرفته باشین چون ظاهرا همه اهل غذائین Smile

///////////////////////
دوستانی که لطف میکنن تجربیات غذایی شون رو اینجا به اشتراک میذارن اگر 1 عکس هم بگیرن و آپلود کنن (هم غذاهایی که خودشون میپزن و هم غذایی که داخل رستوران میل میکنن)فکر میکنم تاپیک خیلی پُربارتر و خوشمزه ترBig Grin بشه
اینروزها دیگه اکثراً همگی 1 موبایل دوربین دار تو جیبمون هست و عکس گرفتن و آپلودش کلاً 1 دقیقه هم وقت نمیگیره

البته این صرفاً 1 پیشنهاد بود باشد که مقبول واقع شودTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، frozen mind ، rs232 ، mavarfan ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، taherifar
(2012-06-13 ساعت 17:02)yami نوشته:  Jalapeño که اولش J بیده که میشه هالاپینیو /ˌhæləˈpeɪnjoʊ/ . نه !!؟؟
اون دو تا LL هم که طرف ما صدای «ی - ای» میده!! چون Pollo رو میگن پویو یعنی مرغ !! یکی نیست بهشون بگه آزار دارین؟ Y به اون خوشگلی رو گذاشتی بجاش LL استفاذه میکنن !!
پس بگو چرا وقتی من می گویم آلوپینو مثل بز به من نگاه می کنند! از این به بعد می گویم هالوپینو.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
هالا-پی-نی-ئو !! اصل کار تو اون نیوو آخرشه که باید بکشی وگرنه خوبش رو نمیدن!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: zaherbin ، golbano ، rs232 ، laili ، امیر مهاجر ، Rock ، taherifar
كسى ميدوونه از كجا ميشه لپه تهيه كرد؟هوس دلمه كردم اسن فااااااجعه
پاسخ
تشکر کنندگان: zaherbin ، rs232 ، امیر مهاجر ، golbano ، taherifar
(2012-06-13 ساعت 23:08)Yasaman mc نوشته:  كسى ميدوونه از كجا ميشه لپه تهيه كرد؟هوس دلمه كردم اسن فااااااجعه
من دیروز از wholesome choice گرفتم که دو جور داشت زودپز و دیرپز که من زود پزش و نیاز داشتم.

پاسخ
تشکر کنندگان: zaherbin ، rs232 ، Yasaman mc ، امیر مهاجر ، taherifar
من ماههای اول در اینجا همه نوع غذایی تست کردم هر روز یک رستوران جدید را آزمایش می کردم. سعی می کردم غذای مناسب ذائقه خودم را پیدا کنم (که نشه مثل ترکیه که ده روز تمام گرسنه ماندم، یعنی بیشتر بیسکویت می خوردم.) آخرش هم که در اینجا خانه اجاره کردم؛ شروع کردم تا مدت زیادی فقط غذاهای اصیل ایرانی پختن. ولی الان دیگه هر چی جدید دم دستم بیاد می خرم و می پزم و می خورم یا سفارش می دم. البته به جز متعلقات مربوط به خوک.

الان یک ساعتیه که (در حال خواندن این تاپیک) دهنم هی پر آب میشه و قورتش می دم. البته می دانید که در سه صورت دهن آدم آب می اندازه: اول برای خوردنی های ترش، دوم برای خوردنی های خیلی خوشمزه و سوم هم وقتی می خوای بالا بیاری. الان من در حالت سومشم. آخه من هم اوایل یک نوع چیپس مکزیکی خریدم و با اینکه دل و جیگرم داشت از دهانم می زد بیرون حدود نصفش را به زور خوردم. ولی الان که دوستان نوشتند پوست خوک بوده دیگه اصلا حالم خوب نیست.

پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، shahrzad_a ، zaherbin ، frozen mind ، hoda2012 ، mavarfan ، yami ، امیر مهاجر ، soheilbadami ، Rock ، taherifar
(2012-06-13 ساعت 23:15)zaherbin نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 23:08)Yasaman mc نوشته:  كسى ميدوونه از كجا ميشه لپه تهيه كرد؟هوس دلمه كردم اسن فااااااجعه
split peas Yallow
والمارت داره:
http://www.walmart.com/ip/Jack-Rabbit-Br...z/10534711
خیس خوردنش کمی بالاست
والمارت ما كه والا از نخود سياه داره تا لوبيا چشم بلبلى نداشت،حالا ايشالا فردا برم باشه،هم يه قيمه مشت بپزم،هم مسماى مرغ هم دلمه.چه كنيم ديگه تازه دستم رسيده به الو خورشتى بايد خودكشى كرد
پاسخ
تشکر کنندگان: zaherbin ، frozen mind ، Omidooo ، امیر مهاجر ، golbano ، taherifar
(2012-06-14 ساعت 00:26)kavoshgarnet نوشته:  من ماههای اول در اینجا همه نوع غذایی تست کردم هر روز یک رستوران جدید را آزمایش می کردم. سعی می کردم غذای مناسب ذائقه خودم را پیدا کنم (که نشه مثل ترکیه که ده روز تمام گرسنه ماندم، یعنی بیشتر بیسکویت می خوردم.) آخرش هم که در اینجا خانه اجاره کردم؛ شروع کردم تا مدت زیادی فقط غذاهای اصیل ایرانی پختن. ولی الان دیگه هر چی جدید دم دستم بیاد می خرم و می پزم و می خورم یا سفارش می دم. البته به جز متعلقات مربوط به خوک.

الان یک ساعتیه که (در حال خواندن این تاپیک) دهنم هی پر آب میشه و قورتش می دم. البته می دانید که در سه صورت دهن آدم آب می اندازه: اول برای خوردنی های ترش، دوم برای خوردنی های خیلی خوشمزه و سوم هم وقتی می خوای بالا بیاری. الان من در حالت سومشم. آخه من هم اوایل یک نوع چیپس مکزیکی خریدم و با اینکه دل و جیگرم داشت از دهانم می زد بیرون حدود نصفش را به زور خوردم. ولی الان که دوستان نوشتند پوست خوک بوده دیگه اصلا حالم خوب نیست.

با توجه به سابقه تناول چیپس پوست خوک و نان فانتزی کوبایی (که لارد Lard یه همون روغن دنبه خوک داره) دیگه الان ماهاست که بدون خواندن مواد بکار رفته در مواد غذایی اونا رو نمیخورم. حتی نان!!!
تو رستوران هم میپرسم که آیا از مخلفات خوکی و لارد استفاده شده یا نه. حواستون باشه که بعضی از این چیپسهای تورتیا Tortilla در مارکهای مختلف که مثلثی شکل هم هستن اکثرا از روغن دنبه خوک Lard استفاده میکنن مگر اینکه روش گنده نوشته باشه No Lard
پاسخ
خوش به حالتون که wholesome choice دارید.اگر طرف ما شعبه داشت عمرا من بعضی غذا ها را درست می کردم یعنی ته چینش حرف نداره,قدرش رو بدونید.(البته اولین بار این چیپس خوک را من تو اونجا دیدم و فامیلمون گفت حواست باشه این پوست خوکه و اونا رو با آب لیمو می خورن (تهوع) و نخری) به نظر من انواع لپه در این بلاد زودپزند و به نوعی له شو هستند یعنی حسرت یه قیمه که لپه های اون قابل مشاهده باشه به دل ما مونده!!!!!!!
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، Omidooo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، Hediyeh ، zaherbin ، b2012 ، Kingrazor ، taherifar
(2012-06-15 ساعت 05:13)air نوشته:  خوش به حالتون که wholesome choice دارید.اگر طرف ما شعبه داشت عمرا من بعضی غذا ها را درست می کردم یعنی ته چینش حرف نداره,قدرش رو بدونید.(البته اولین بار این چیپس خوک را من تو اونجا دیدم و فامیلمون گفت حواست باشه این پوست خوکه و اونا رو با آب لیمو می خورن (تهوع) و نخری) به نظر من انواع لپه در این بلاد زودپزند و به نوعی له شو هستند یعنی حسرت یه قیمه که لپه های اون قابل مشاهده باشه به دل ما مونده!!!!!!!

خوب لپه شو آخر بریز!!
من این مشکل رو با Oat یا همون جو دو سر داشتم. طرف ما نتونستم جو برای سوپ پیدا کنم گفتم همین Oat meal یا جو دو سر کوبیده شده جاش جواب میده. نگو از انواع Quick بود که یک دقیقه ای میپزه. ریختم تو سوپ گشنیز (عاشق گشنیز ام! سوپشم با ماست و کمی آرد درست میکنم) و جو ام و بعدا که سر زدم دیدم فرنی شده! الان دیگه آخر سر میریزم تو سوپ و سرش وامیستم تا دو جوش که زد و جو دو سرهاش پخت سرو میکنم!
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، Omidooo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، Hediyeh ، frozen mind ، taherifar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان