موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
پستهای مربوط به انعام (تیپ) تا حد امکان به تاپیک انعام دادن (Tip) در آمریکا منتقل شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
هالا-پی-نی-ئو !! اصل کار تو اون نیوو آخرشه که باید بکشی وگرنه خوبش رو نمیدن!!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسى ميدوونه از كجا ميشه لپه تهيه كرد؟هوس دلمه كردم اسن فااااااجعه
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
من ماههای اول در اینجا همه نوع غذایی تست کردم هر روز یک رستوران جدید را آزمایش می کردم. سعی می کردم غذای مناسب ذائقه خودم را پیدا کنم (که نشه مثل ترکیه که ده روز تمام گرسنه ماندم، یعنی بیشتر بیسکویت می خوردم.) آخرش هم که در اینجا خانه اجاره کردم؛ شروع کردم تا مدت زیادی فقط غذاهای اصیل ایرانی پختن. ولی الان دیگه هر چی جدید دم دستم بیاد می خرم و می پزم و می خورم یا سفارش می دم. البته به جز متعلقات مربوط به خوک.
الان یک ساعتیه که (در حال خواندن این تاپیک) دهنم هی پر آب میشه و قورتش می دم. البته می دانید که در سه صورت دهن آدم آب می اندازه: اول برای خوردنی های ترش، دوم برای خوردنی های خیلی خوشمزه و سوم هم وقتی می خوای بالا بیاری. الان من در حالت سومشم. آخه من هم اوایل یک نوع چیپس مکزیکی خریدم و با اینکه دل و جیگرم داشت از دهانم می زد بیرون حدود نصفش را به زور خوردم. ولی الان که دوستان نوشتند پوست خوک بوده دیگه اصلا حالم خوب نیست.
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حالتون که wholesome choice دارید.اگر طرف ما شعبه داشت عمرا من بعضی غذا ها را درست می کردم یعنی ته چینش حرف نداره,قدرش رو بدونید.(البته اولین بار این چیپس خوک را من تو اونجا دیدم و فامیلمون گفت حواست باشه این پوست خوکه و اونا رو با آب لیمو می خورن (تهوع) و نخری) به نظر من انواع لپه در این بلاد زودپزند و به نوعی له شو هستند یعنی حسرت یه قیمه که لپه های اون قابل مشاهده باشه به دل ما مونده!!!!!!!
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016