ارسالها: 206
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2010
رتبه:
9
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 03:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 03:09 توسط alireza62.)
برنج باسماتی خوبه امتحانشو پس داده.
چه جالب ما هم ماستمونو خودمون میزنیم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
ارسالها: 206
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2010
رتبه:
9
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
ما هم هرچی گشتیم نبود نه عربا دارن نه هندیا.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
ارسالها: 90
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 04:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 04:36 توسط Yasaman mc.)
اوكى چند تا چيز.١.برنج اماده پخت great value كه او والمارت ميشه خريد بروج نسبتا خوبيه،رووه بسته گفته با روغن درستش كنين،ولى من دفعه پيش كه كره گذاشتم بهتر شد.اين بروج أصولا و اساسا خشكه و آب زياد ميبره،بنابرين آب و طبق دستورالعمل بريزين،يه قاشق غذاخورى كره،يه كم نمك،بذارين تو ماكروفر،ولى بالاسرش وايسين كه خشك نشه،به محض اينكه جا افتاد برش دارين.در ضمن حتما تميز كردن ميخواد.
٢.مارك danon ماست هاى با طعم اورجينالش مثل ماستاى پاك ماست.
٣.يونانيا يه نونى دارن به اسم pita bread.امريكاييا توشو با گوشت و اينا پر ميكنن.قيافتا شبيه تافتونه ولى باز نيست،من اينو ميذارم تو فر،يه ذره كه تست شد با پنير فتاى يونانى و گردو نوش جان ميكنين.البته با كشك بادمجون هم اساسى جواب ميده.
كسايى هم كه توى ناحيه رينو ى نوادا هستن رستوران نان و كباب رستوران عالييه،البته نونشون رو خودشون ميپزن و كات ميكنن و جدا براى فروش هم دارن
ارسالها: 85
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2011
رتبه:
22
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
ارسالها: 90
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
اى واى كه اين اى پد كشت منو با اين اوتو كركتش.اره پيتا برد خيلى جواب ميده.من شبايى كه مثلا چيز سريع و يخ نزده اى تو خونه نداريم بادمجون و فلفل سبز و قارچ رو يا تفت ميدم،يا اگه بخوام خيلى سالمش كنم ميپيچم لا فويل،با روغن زيتون و ميذارم ميپزه،بعد ميذارم لاى پيتا برد يه ذره روش رو پنير ميريزم،ميذارم تو فر كه نونه قشنگ تست بشه و پنير اب شه.ما كه شانس نداريم،به خاطر كار آقامون وسط ناكجا آباد گير افتاديم.همين رينو دو ساعت باهامون فاصله داره
ارسالها: 454
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
47
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 09:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 09:44 توسط Omidooo.)
ُسلام بر همه آشپزان گرام
با اجازه همه بزرگترا (بله)منم میخوام پست بذارم.
جونم براتون بگه که من قبل از اینکه بیام امریکا فقط توانایی اینو داشتم تا سه روز خودم رو زنده نگه دارم
( در جاهایی که تنها میموندم)
اونم یه روزش رو با تخم مرغ سر میکردم یه روز دیگشو با املت روز آخرم سه وعده صبحونه میخوردم ( فکر کـــــــــن)
آما یه ماه قبل از اینکه بیام امریکا رفتم پیش خواهرم که
یانگوم باید بیاد پیشش لنگ بندازه یه دوره فشرده دیدم.
ینی الان دلم میخواد از دست پختم بخورید . تقریبا هر غذای ایرانی رو که بگید الان میپزم
در جد لالیگا . ( چقدر من رودار و پر ادعام بمونه).
این بلاد کفر با آدم چه کارا که نمیکنه . از همه بیشترم خورش های ایرانی رو میپزم به چند دلیل:
1- قیمت مناسب
2- میشه جوری پخت که تا 10 روز دیگه نیازی به اشپزی نباشه .( با وجود فریزر)
3- گرم کردن آسان
4- خب بابا خوشمزن
بعضی وقتا هم که کبکم خروس بخونه دسر هم درست میکنم از جمله تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه
یا بوچارسکی .
اگه مشتاق بودید بگید که دستور دسرها رو بذارم . چند تا مزیت دارن این دسرها
الف) اگه موادش اماده باشه در عرض 10 دیقه درست میشن
ب) هزینه بسیار بسیار کم
خلاصه پسری شدم که نگووووووو
ارسالها: 90
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
راستى نوع گوشتى كه واسه باقالا پلو ميگيرين به انگليسى چيه؟
ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 12:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 12:06 توسط soheilbadami.)
(2012-06-16 ساعت 10:47)Yasaman mc نوشته: راستى نوع گوشتى كه واسه باقالا پلو ميگيرين به انگليسى چيه؟
shank (beef/lamb
معمولا در فروشگاه امریکایی یافت نمیشه
(2012-06-16 ساعت 09:30)omidooo نوشته: ُسلام بر همه آشپزان گرام....
تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه
شما تو ترامیسو پنیر میریزی ؟!
احتمالا اشتباه میکنی
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند