موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-15 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-15 ساعت 11:28 توسط Hediyeh.)
چقدر این تاپیک جالبه! مثل اینکه این مزیت رو هم باید به آمریکا اضافه کرد که آقایون رو خوب در آشپزی مسلط میکنه! خدا کنه رو شوهر من هم این تاثیرو بذاره!!!
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
تاپیک دلپذیری هست !
بالاخره یامی تاپیکی متناسب با اسمش راه انداخت ! با تشکر از ایشان.
ولی مثل اینکه کسی اهل غذای دریایی نیست. اگر ماهی دوست دارین فیله سمون
که در سیر رنده شده و شراب سفید مرینت شده و سپس گریل یا کباب میشود رو امتحان کنین البته در منزل شاید گریل کردنش سخت باشه اما اگه درست یادم باشه تو منوی رستوران چیز کیک فکتوری یافت میشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما الان ۶ ماهه که مریلند هستیم .اینجا چون کشاورزی نداره سبزی و میوه گرونه.اینجا یه فروشگاههایی هست ما بهش میگیم کره ای.از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه.البته به محض اینکه وارد میشی باید با یه دستمال بینی تو بگیری که بوهای اونجا رو احساس نکنی.ما فقط از قسمت سبزی و میوه خرید میکنیم.یه بسته خیلی کوچک تره ۲$.شوید و ریحان رو که اصلن نمیشه طرفش رفت.به صورت اشانتیون فروخته میشه.بیشترین چیزی که اینجا من رو اذیت میکنه و تاحالا نتونستم عادت کنم برنج هاست بیشتر از ۱۰ نوع رو امتحان کردم ولی فایده نداره .اگر کسی برنجی استفاده کرده که از نظرطعم و عطر نزدیک برنج ایرانی است لطفآ بگین.خانواده ای رو خوشحال میکنید.مغازه ایرانی هم ۶-۷ تایی هست ولی قیمتاشون گرون تر از جاهای دیگه است.نون ایرانی هم اینجا یه بسته که ۳ تا لواش کوچک توش هست میخریم ۲.۵ $.من مزه ماست اینجا رو هم به غیر از ۲ -۱ نوع دوست ندارم.
ولی در کل من و بچه ها اینجا رو دوست داریم.در ضمن به نظرم ساندویچ استیک پاپا جونز خیلی خوشمزه است.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم با اجازه وارد بحث شدم.از وقتی منم اومدم 1 آشپزی شدم که نگو 5 ماهه اول که کار نداشتم و خانمم سره کار بود از اون به بعد که سره کار میرم هر وقت که بشه آشپزی میکنم به حدی آشپزیم خوب شده وقتی مهمون هم داریم من غذا درست میکنم.راستی آشپزی با گوشت حلال غذلرو خوشمزهتر میکنه.ما 1 farm گیر آوردیم گوشتامونو از اونجا تازه میگیریم.یعنس چندتا ایرانی جمع میشیم مثلا میریم 7 تا گوسفندو چندتا گاو برامون حلال سر میبرن هم تازست هم به صرفهتره.تازه کله پاچه هم خودمون درست میکنیم.وای گشنم شد.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
yami جان از حلال به این معنی نیست که حیوون عذاب میکشه یعنی حیوونو مثلا 1 ساعتی آویزون میکنن که خونش بره اگه این جوری فکر کنیم که مثل هندیا فقط باید سبزی بخوریم.
اولین کامنتم بود yami جان زدی تو برجکم
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
yami جان چی بگم خوب اخه گوشتای اینا خوشمزه نمیشه وقتی توش خون داره 1 مزای میده.پاشو بیا اینجا برات 1 باقالی پلو با ماهیچه تازه بذارم اونوقت نظرتو بگو.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
تو ایالت ما هم همینطوره به خاطر هواس سرد همه چی از جاهای دیگه میاد.ماساچوست.