کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
دستور دسر تیرامیسو

مواد لازم
فینگر لیدی (یا بیسکوییت)
پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای)
خامه
یه مقدار محلول قهوه یا نسکافه با آب ( یا حتی آب خالی)
پودر گردو
فندق ریز شده
پور کاکائو

طرز تهیه
اول بیسکوییت ها رو بزنید تو محلول نسکافه با اب در حدی که فقط خیس بخورن - یه لحظه تماس با اب کافیه -
بعدش تو یه ظرف پیرکس (اندازش بسته به خودتونه) تختشون کنید کنار هم.
بعد مخلوط خامه با پنیر خامه ای رو که به نسبت دلخواه خودتون مخلوط کردید روی بیسکوییت ها ماله کشی میکنید.

بعد روی اون هر چی دوست دارید اضافه میکنید مثلا من پودر گردو و فندق خرد شده ریز - میره زیر دندون حال میده - و پودر کاکائو اضافه میکنم . خب بعدش یه لایه دیگه بیسکوییت خیس خورده میذارید رو لایه قبلی و مراحل رو طی میکنید تا به لابه اخری برسید.
رو لایه اخری میتونید سنگ تموم بذارید و مخلفات رو بیشتر کنید.
بعدش بذارید یخچال یه یک ساعتی بمونه .
به همین سادگی به همین خوشمزگی.
نکته خانه داری
تیرامیسو انواع واقسام به شدت گسترده ای داره . اینی که من گفتم ساده ترینشه .
من مواد اصلیش رو گفتم ولی خودم از تو پرانتزی ها استفاده میکنم.

ممکنه بگید اینکه موادش گرونه - ولی اگه تعداد دفعاتی که با موادی که تهیه
میشه رو نسبت به قیمت بسنجید خواهید دید که تقریبا مفت در میاد .

تیرامیسو رو به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان بفرمایید.
نصفه شبی دهنم اب افتاد . در اولین فرصت درستش میکنم
امیدوارم خوشتون اومده باشه و اگه درست کردید به یاد ما هم باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، ASALI ، امیر مهاجر ، Hediyeh ، hoda2012 ، soheilbadami ، kavoshgarnet ، Kingrazor
بیچاره همسرتون شصت ساعت باید فکر کنه که گوشت ...
[/quote]
شصت ساعت؟! نه بخدا! عمرا! نهایتش 6 دقیقه طول میکشه که ایشون هر چی تو یخچال و فریزر هست بریزه تو قابلمه!Smile جالبه که هر دفعه هم با وجودیکه مخلفات غذاهاش یکیه ولی خودش اسمای مختلف روشون میذاره!Big GrinBig GrinBig Grin

کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس


پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zaherbin ، hoda2012 ، ASALI ، frozen mind ، mavarfan ، kopol ، Kingrazor
فعلا این املت من درآوردی خاورمیانه ای رو داشته باشین!! چار تخم با نون ساوردو هست Smile

[عکس: i377060_p06-18-12-13-53.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، امیر مهاجر ، zaherbin ، laili ، ASALI ، kavoshgarnet ، Omidooo ، frozen mind ، Hediyeh ، mavarfan
دوستان من یه چیزی تو ایتالیا پیدا کردم و خوردم که فوق‌العاده لذیذ بود به نظرم. تو فرانسه هم دیدم اما نه اینجا و نه اونجا نفهمیدم بالاخره اسمش چیه. فقط میدونم از گوشت پراسس شده خوک درست شده بود. بسیار سفته و با دستگاه برش ورقهای خیلی نازک ازش میزدند و مثل کالباس روی ورق کاغذ میذاشتن و میپیچیدند. عجیب بود که توی کانادا اصلا از اونا ندیدم. نه تو تورنتو و نه ونکوور! خیلی دلم میخواست بدونم اسمش چیه و آیا تو آمریکا هم پیدا میشه یا نه.
این عکس رو توی ویکیپدیا پیدا کردم که برای Prosciutto di Parma بود. گرچه مطمئن نیستم خودش باشه اما قیافش دقیقا خودشه.

[عکس: 800px-Prosciutto_di_Parma_-_affettato2.jpg]

در ضمن اینم بگم که من اصلا از بوی گوشت خوک خوشم نمیاد و هیچ جوره نتونستم باهاش کنار بیام. اما تنها فرآورده‌ای که تونستم بخورم یکی سالامی بود (نوع کاملا خشک) و این یکی که به نظرم عالی بود!
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، hoda2012 ، ASALI ، kavoshgarnet ، Omidooo ، frozen mind ، Hediyeh ، mavarfan ، Kingrazor
(2012-06-18 ساعت 23:54)امیر مهاجر نوشته:  دوستان من یه چیزی تو ایتالیا پیدا کردم و خوردم که ...

با توجه به اینکه ممکنه خیلی ها در اینجا به کالباس و سوسیس به چشم همون کالباس سوسیسهای ایرانی نگاه کنن، باید عرض کنم که جدای از محصولات خوکی که من و خیلی های دیگه کلا نیستیم باهاش، در بین سوسیس و کالباسهای گاوی Beef یکی Franks یا همان Frankfurter خوبه که پخته شده هست و چربی بسیار پایینی داره و معمولا توش آشغال گوشت نداره و دیگری Roast Beef هست که در دو نوع Top Round و Bottom Round هست که میگن Bottom کمی خوشمزه تر هست و اونم چربی بسیار کمی داره و گوشت لخم خالص هست با نهایتا یکی دو رگه چربی گوشت که خواستین میتونین با چاقو جداش کنین. بقیه چیزها معمولا آشغال گوشت ممکنه داشته باشن. من فرانکفورتر میخورم اما هرچی زور زدم نتونستم روست بیف بخورم با اینکه بسیار خوشگل به نظر میرسید! کلا هم دور Mortadella و Bologna که همون مارتادلای و لیونر ایرانی میشه خط بکشین که آشغال گوشت و چربی دنبه ممبه دارن.
مارک Boar Head برای روست بیف و مارک Oscar Meyer برای فرانکفورتر توصیه میشه. برای فرانکفورتر مارکهای خوب دیگه ای هم هست مخصوصا اونایی که کوشر یعنی ذبح یهودی هستن هم بسیار تمیز و بدون آشغال گوشت تهیه میشن ولی کمی گرونتر هستن. اما برای روست بیف فقط و فقط همان مارکی که گفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frozen mind ، hoda2012 ، Hediyeh ، vroom ، laili ، Kingrazor ، American Darlin
ندین آقا ندین این پولای زبون بسته رو به مک دانلدز و بورگر کینگ! ندین...
امروز رفتیم وین دیکسی دیدم فروش هفتگی شون هست. دو تا بسته گوشت چرخ کرده گاوی 97% گوشت، 7% چربی خریدم هر کدوم به وزن 1.5 پوند و قیمت سه دولار و خورده ای!! جمعا شش دولار و خورده ای! یعنی پول یک ووپر برگر با متخلفاتش!!
آوردم خونه زدم تو کاسه فلزی، نمک، پودر فلفل سیاه و پاپریکا و هالاپینیو و سیر، پیاز خشک، کمی آرد، کمی پودر سوخاری، کمی ادویه کباب که از استانبول خریده بودم، کمی زردچوبه، چند قاشق آب، پودر سبزیجات خشک معطر ایتالیایی رو ریختم روش و شروع کردم به رنده کردن دو عدد پیاز بزرگ!! بعد یک جفت دستکش دست کردم (دوست ندارم به گوشت دست بزنم!!) و حالا ورز نده کی ورز بده... 15 دقیقه ورز دادم!! چی شد لامصب! عین گوشت گوش کوبیده!!
با پتی میکر یا همون قالب همبرگر پلاستیکی قالب گرفتم و ده عدد همبرگر جون دار 150 گرمی درست کردم و لاشون یک تیکه کاغذ روغنی و رفت تو فریزر. یکیشم بعد از یک ساعت که منجمد شد در آوردم گذاشتم وسط گریل و نون همبرگر و خیارشور و کاهو و بنانا پپر و گوجه رو هم آماده کرده و دو تا قارچ رو هم ورقه کردم اواخر گذاشتم رو برگرها و آخر سر هم یک ورق پنیر کولبی جک روش و تا ذوب شد واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چی شد... بلانسبت شکر خورده مک دانلدز و دار و دسته اش!! یعنی اون طعم فلفلی که من به این دادم رو عمرا تو همبرگرهای فست فودی پیدا کنین.
کل این سریال هم برام 6 و خرده ای دولار گوشت شد و کل متخلفاتی که با این همبرها قراره استفاده کنم زیر چهار دولار بشه. یعنی با ده دولار ده تا همبرگر مشدی تحویل گرفتم. بگی منو ..... !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، laili ، rs232 ، alireza62 ، Omidooo ، frozen mind ، hoda2012 ، Hediyeh ، soheilbadami ، امیر مهاجر ، vroom ، yas12 ، sib 24 ، b2012 ، Kingrazor ، ziba62ka ، inanna
(2012-06-20 ساعت 03:08)yami نوشته:  ندین آقا ندین این پولای زبون بسته رو به مک دانلدز و بورگر کینگ! ندین...
امروز رفتیم وین دیکسی دیدم فروش هفتگی شون هست. دو تا بسته گوشت چرخ کرده گاوی 97% گوشت، 7% چربی خریدم هر کدوم به وزن 1.5 پوند و قیمت سه دولار و خورده ای!! جمعا شش دولار و خورده ای! یعنی پول یک ووپر برگر با متخلفاتش!!
آوردم خونه زدم تو کاسه فلزی، نمک، پودر فلفل سیاه و پاپریکا و هالاپینیو و سیر، پیاز خشک، کمی آرد، کمی پودر سوخاری، کمی ادویه کباب که از استانبول خریده بودم، کمی زردچوبه، چند قاشق آب، پودر سبزیجات خشک معطر ایتالیایی رو ریختم روش و شروع کردم به رنده کردن دو عدد پیاز بزرگ!! بعد یک جفت دستکش دست کردم (دوست ندارم به گوشت دست بزنم!!) و حالا ورز نده کی ورز بده... 15 دقیقه ورز دادم!! چی شد لامصب! عین گوشت گوش کوبیده!!
با پتی میکر یا همون قالب همبرگر پلاستیکی قالب گرفتم و ده عدد همبرگر جون دار 150 گرمی درست کردم و لاشون یک تیکه کاغذ روغنی و رفت تو فریزر. یکیشم بعد از یک ساعت که منجمد شد در آوردم گذاشتم وسط گریل و نون همبرگر و خیارشور و کاهو و بنانا پپر و گوجه رو هم آماده کرده و دو تا قارچ رو هم ورقه کردم اواخر گذاشتم رو برگرها و آخر سر هم یک ورق پنیر کولبی جک روش و تا ذوب شد واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چی شد... بلانسبت شکر خورده مک دانلدز و دار و دسته اش!! یعنی اون طعم فلفلی که من به این دادم رو عمرا تو همبرگرهای فست فودی پیدا کنین.
کل این سریال هم برام 6 و خرده ای دولار گوشت شد و کل متخلفاتی که با این همبرها قراره استفاده کنم زیر چهار دولار بشه. یعنی با ده دولار ده تا همبرگر مشدی تحویل گرفتم. بگی منو ..... !!!

خدا از سر تقصیرات کسائی که این پستها رو زمان گشنگی آدم میذارن نگذره Smile
پاسخ
(2012-06-20 ساعت 03:08)yami نوشته:  ندین آقا ندین این پولای زبون بسته رو به مک دانلدز و بورگر کینگ! ندین...
امروز رفتیم وین دیکسی دیدم فروش هفتگی شون هست. دو تا بسته گوشت چرخ کرده گاوی 97% گوشت، 7% چربی خریدم هر کدوم به وزن 1.5 پوند و قیمت سه دولار و خورده ای!! جمعا شش دولار و خورده ای! یعنی پول یک ووپر برگر با متخلفاتش!!
آوردم خونه زدم تو کاسه فلزی، نمک، پودر فلفل سیاه و پاپریکا و هالاپینیو و سیر، پیاز خشک، کمی آرد، کمی پودر سوخاری، کمی ادویه کباب که از استانبول خریده بودم، کمی زردچوبه، چند قاشق آب، پودر سبزیجات خشک معطر ایتالیایی رو ریختم روش و شروع کردم به رنده کردن دو عدد پیاز بزرگ!! بعد یک جفت دستکش دست کردم (دوست ندارم به گوشت دست بزنم!!) و حالا ورز نده کی ورز بده... 15 دقیقه ورز دادم!! چی شد لامصب! عین گوشت گوش کوبیده!!
با پتی میکر یا همون قالب همبرگر پلاستیکی قالب گرفتم و ده عدد همبرگر جون دار 150 گرمی درست کردم و لاشون یک تیکه کاغذ روغنی و رفت تو فریزر. یکیشم بعد از یک ساعت که منجمد شد در آوردم گذاشتم وسط گریل و نون همبرگر و خیارشور و کاهو و بنانا پپر و گوجه رو هم آماده کرده و دو تا قارچ رو هم ورقه کردم اواخر گذاشتم رو برگرها و آخر سر هم یک ورق پنیر کولبی جک روش و تا ذوب شد واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چی شد... بلانسبت شکر خورده مک دانلدز و دار و دسته اش!! یعنی اون طعم فلفلی که من به این دادم رو عمرا تو همبرگرهای فست فودی پیدا کنین.
کل این سریال هم برام 6 و خرده ای دولار گوشت شد و کل متخلفاتی که با این همبرها قراره استفاده کنم زیر چهار دولار بشه. یعنی با ده دولار ده تا همبرگر مشدی تحویل گرفتم. بگی منو ..... !!!
شما احیانا به یک عدد مهمان نیاز ندارید؟
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
لطفا طرز تهیه املت "ماداگاسکار" رو هر کس میدونه بگذاره . تشکر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، saied-k
سلام

سهیل جان لطفا جهت تهیه املت ماداگاسکار مواد اولیه لازم را تهیه فرمایید :

تخم مرغ ماداگاسکاری : 3 عدد

گوچه فرنگی ماداگاسکاری : 2 عدد

نمک و فلفل ماداگاسکاری : به میزان لازم

ابتدا با یک عدد چاقوی تیز ماداگاسکاری ، گوجه فرنگی های ماداگاسکاری رو خرد کرده و در یک تابه ماداگاسکاری تفت می دهیم . بعد از اینکه اب ان تبخیر شد تخم مرغ های ماداگاسکاری را درون تابه ماداگاسکاری می شکنیم و مقداری نمک و فلفل ماداگاسکاری به ان اضافه می کنیم .

اکنون املت ماداگاسکاری ما اماده است . شما می توانید همراه این غذای خوشمزه از پیاز ماداگاسکاری هم استفاده کرده و در انتها یک لیوان دوغ ماداگاسکاری هم میل فرمایید.

امیدوارم از غذای امروز لذت ببرید .

سهیل جان ان شا ا... دفعه دیگر که به ایران تشریف اوردید خودم برایتان یک املت ماداگاسکاری حرفه ای درست می کنم و روی همان صندلی های روبروی مغازه در کنار فضای سبز دل انگیز اینجا میل می کنیم.


شاد باشید و سلام بنده را به خانواده محترم برسانید.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hoda2012 ، shahrzad_a ، Hediyeh ، farshadz ، soheilbadami
(2012-06-20 ساعت 03:28)rs232 نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 03:08)yami نوشته:  ندین آقا ندین ... بگی منو ..... !!!
شما احیانا به یک عدد مهمان نیاز ندارید؟

آقا جان مهمان چیه! شما سرور مایی Smile
قدم رنجه بفرمایید بیایید اینجا، بریم همین پارک جنگلی روبروی خونه، روی منقل ذوغالی پارک یک برگر ذوغالی برات بزنم، باقلوا!! همپین ذوغالاشم با برگره بخوری Smile
لیلی جان
شما که مدیری! به تنظیمات دسترسی داری! یک تنظیمی اضافه کن که پستهای خوشمزه رو موقعی که گرسنه هستن اعضا بهشون نشون نده!! البته یک سنسور هم باید به معده اعضا وصل کنیم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، laili ، shahrzad_a ، saied-k ، امیر مهاجر ، hoda2012 ، rs232
(2012-06-20 ساعت 21:35)yami نوشته:  آقا جان مهمان چیه! شما سرور مایی Smile
قدم رنجه بفرمایید بیایید اینجا، بریم همین پارک جنگلی روبروی خونه، روی منقل ذوغالی پارک یک برگر ذوغالی برات بزنم، باقلوا!! همپین ذوغالاشم با برگره بخوری Smile ....

خوب همین کارها را می کنید که آدم به ذغال با به قول شما ذوغال وابسته می شود دیگر! پارک جنگلی و شب و باقلوا و ژغال! آخر آینه عبرت است.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، yami ، hoda2012 ، kopol ، saied-k ، mavarfan ، سارا کوچولو ، Kingrazor
(2012-06-21 ساعت 01:00)rs232 نوشته:  خوب همین کارها را می کنید که آدم به ذغال با به قول شما ذوقال وابسته می شود دیگر! پارک جنگلی و شب و باقلوا و ژغال! آخر آینه عبرت است.

میبینم که از خودمونی!!!! نترس آاا تقی! بیا! اینجا محله ما به مرکز تجارت جهانی هم نزدیکه! یه توک پا میرم برات ماتریال میگیرم از خود تولید کننده، داش هوزه گارسیا مانوئل! مجوز هم داره از کشورهای آمریکای مرکزی. چیز میده بهت توهم بزنی بری تو سقف!!!
.....
(چند ساعت بعد)
ایران: مهاجرسرا دات کام! مشترک گرامی، دسترسی به این سایت مقدور نمی باشد.
آمریکا: سی ان ان! دستگیری باند ایرانی مکزیکی گواتمالایی مواد مخدر همبرگری و کشف ارتباط آنان با کارتلهای مواد موخدر! تروریسم بین المللی و سازمان گفتگوی بین ادیان!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، rs232 ، shahrzad_a ، hoda2012 ، saied-k ، mavarfan
(2012-06-20 ساعت 12:57)saied-k نوشته:  سلام

سهیل جان لطفا جهت تهیه املت ماداگاسکار مواد اولیه لازم را تهیه فرمایید :
......

قربون ما نمک پرورده هستیم بقول اینا آلردی !
ایشالا شما بیای دهات ما زیر الاچیق ما به شما املت ماداگاسکار بدیم همراه با باد لایت تگری !
اما این املت رو دست کم نگیرید که در ادامه طرز تهیه اش رو خودم میذارم چون کسی بلد نبود ! قصه اش هم برمیگرده به دوره بچگی ما یعنی 50 سال پیش ! که یه بابایی ما رو تو بچگی سر کار میگذاشت و این اسمو روی املت خودش گذاشته بود که همونم واسه ما روش موند و بعدا همه جا درست کردیم از دانشگاه و سربازی و سر کار و تو کارگاه بیابونی و غیره
اما تهیه اش بطور مختصر اینه که گوجه نرم رو که رنده کردید میریزید توی تابه و درش رو میگذارید با بخار میپزه بعد درش رو برمیدارید تا ابش جمع بشه (نه زیاد) حالا کره اضافه میکنین و خیلی کم تفتش میدید نمک مزنین. تخم مرغها باید دمای محیط رو داشته باشه (نه صاف از تو یخچال !) میشکنید توی تابه و کار اصلی حالاست یعنی با یک لبه قاشق چوبی باید تخم مرغها ضربه بزنین یعنی نباید هم بخوره. این کار رو ادامه میدید تا نهایتا یک مخلوط خمیری درست میشه که به نظر من مزه اش خیلی با املت معمولی فرق داره یعنی ماداگاسکاری هستش ! راجع ادویه های دیگه هم من توصیه نمیکنم چیزی بهش اضافه شه. اون دیگه با مسئولیت خودتونه !
وقت زیاد میبره ولی چیز خوبیه نوش جان. خودمم هوس کردم !
--------------------------------------------------------------------------------
راستی یک خورشتی هست که خیلی زود دست میده به نام قیمه تنبلی ( که شما به جای تنبلی اون یکی کلمه رو بکار ببرین البته تو دلتون !) یا قیمه با گوشت چرخ کرده که حتما همه بلدین یا اگه نیستین خب بجای گوشت قیمه ای چرخی میریزین و لپه زود بپز و چیپس مزمز نشد از این مارک امریکایی که یک قوطی استوانه ابی هست با کله اقای اوت میل که روشه (تنها چیپس خلال که ما تا حالا اینجا دیدیم )

ایام بکام (دیوید بکام !)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، امیر مهاجر ، saied-k ، mavarfan ، frozen mind ، Hediyeh ، Kingrazor ، ziba62ka
ولی املتی که با نون لواش 150 تومنی یا بربری 600 تومنی نخوری، املت نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mavarfan ، soheilbadami ، b2012




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان