موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در ايميلي كه واسه گرفتن وقت اينترنتي از دكتر ايروان بهش فرستادم كيس نامبرمو هم نوشتم
به نظرتون كار اشتباهي كردم؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-25 ساعت 12:37)manotousa نوشته: سلام دوستان
من در ايميلي كه واسه گرفتن وقت اينترنتي از دكتر ايروان بهش فرستادم كيس نامبرمو هم نوشتم
به نظرتون كار اشتباهي كردم؟
نه دوست عزیز
باید کیس نامبر رو هم میدادید
اگر نمیدادید بهتون ایمیل میزد و میگفت کیس نامبر هم بده
کارتون درست هست و نگران نباشید.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 23:44)arta_namazi2000 نوشته: (2012-11-24 ساعت 11:20)armin1 نوشته: (2012-11-24 ساعت 10:35)arta_namazi2000 نوشته: من دچار کمی وسواس شدم....
عکس پاسپورت من در نگاه اول اصلا به خودم شبیه نیست.... بخاطر آرایش زیاد چشمام ! که با تمرکز میشه فهمید که عکس خودمه!
الان یک ماه دارم تا مصاحبه،....... به نظرتون پاسپورتمو عوض کنم؟
به نظر من ریسک بزرگی هست این کار به نظرم این کار و انجام ندین خیلی بهتره بازم نظر بقیه دوستان محترمه .
اگه عوض نکنم دچار مشکل نشم آنجا؟
فکر نمیکنم دچار مشکل بشین بین بد و بدتر شما باید بد و انتخاب کنید چون من بعید میدونم پاسپورتتون سر وقت به دستتون برسه این کار خیلی ریسکه البته این نظر منه دوستان لطفا کمک کنن و نظری دارن بگن!!!!!!!
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز همون طور كه قبلا هم عرض كردم بدون آرائه ديبلم فقط با سابقه كار ميشه قبول شد و ويزا دريافت كرد كه هر سابقه كاري هم قبول نيست.
بقيه دوستان هم نظر بدن
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-25 ساعت 18:00)mhz_ir نوشته: (2012-11-25 ساعت 16:39)yashim نوشته: سلام.من از اصفهان هستم. 16 سال دارم. در لاتاري قبول شدم. براي مصاحبه در ژانويه دعوت شدم.من سال دوم دبيرستان هستم. و مدرك ديپلم ندارم. ايا شانسي براي گرفتن ويزا دارم؟من در تيز هوشان درس ميخونم ايا از اين امتياز متوانم استفاده كنم؟ با توجه به نداشتن مدرك ديپلم كسي ميتونه منو راهنماي كنه كه اين فرصت از دست ندم؟به نظر شما فايده ذاره هزينه كردن و رفتن به انكارا؟ ممنون
بهتره این فرصت رو از دست ندید و با هماهنگی و کمک خانواده اقدام کنید.یه سابقه کار 2ساله ردیف کنید از دوستان و آشنایان.اینجا که از این جور کارا راحت میشه انجام داد.و اگر ردیف شد دقت کنید که در زمان مصاحبه اطلاعاتی نسبت به اون کار داشته باشید که اگه سوال کردن جواب بدید(البته سوالات کلی)
تمام این کار ها رو میشه کرد اما مشکلی که هست اینه که هر سابقه کاری رو قبول ندارن و همچنین اگه متوجه بشن که دروغ گفته شده با برگه قرمز مواجه میشن به همین خاطره که باید اصل رو بر صداقت قرار داد
اگه میتونید دیپلم جور کنید بهتره اما باز هم غیر قانونی است
درس خوندن در تیزهوشان هم امتیازی به حساب نمیاید چون کلا سیستم آموزشی ایران رو با خودشون مقایسه نمیکنن.
مشکل شما فقط یا با دیپلم 12 ساله یا سابقه کار حل میشه.
چون حیفه این فرصت رو از دست بدید اما بهتر بود قبل از ثبت نام مطالعه میکردید شرایط ثبت نام رو تا مشکل کیستون به اما و اگر نیوفته
موفق باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-25 ساعت 18:34)rouzbehdarvishi نوشته: (2012-11-25 ساعت 18:00)mhz_ir نوشته: (2012-11-25 ساعت 16:39)yashim نوشته: سلام.من از اصفهان هستم. 16 سال دارم. در لاتاري قبول شدم. براي مصاحبه در ژانويه دعوت شدم.من سال دوم دبيرستان هستم. و مدرك ديپلم ندارم. ايا شانسي براي گرفتن ويزا دارم؟من در تيز هوشان درس ميخونم ايا از اين امتياز متوانم استفاده كنم؟ با توجه به نداشتن مدرك ديپلم كسي ميتونه منو راهنماي كنه كه اين فرصت از دست ندم؟به نظر شما فايده ذاره هزينه كردن و رفتن به انكارا؟ ممنون
بهتره این فرصت رو از دست ندید و با هماهنگی و کمک خانواده اقدام کنید.یه سابقه کار 2ساله ردیف کنید از دوستان و آشنایان.اینجا که از این جور کارا راحت میشه انجام داد.و اگر ردیف شد دقت کنید که در زمان مصاحبه اطلاعاتی نسبت به اون کار داشته باشید که اگه سوال کردن جواب بدید(البته سوالات کلی)
یکی از دوستان مهاجر سرا که برنده سال 2012 بود و سال سوم دبیرستان بود در مصاحبه اول کیسشون رد شد ولی افسر به ایشان گفته بود در صورتی که از یک دانشگاه در u.s پذیرش بگیرید ما یک زمان دیگر جهت مصاحبه به شما میدهیم.ایشان پذیرش گرفتندو در نهایت در مصاحبه بعدی ویزا رو گرفتن و الان در u.s هستند.از اصفهان هم بودند.
قبلا هم من ایشون رو معرفی کرده بودم. اما ایشون دوم دبیرستان هستن و همچنین امسال شرایط پذیرش در مقطع لیسانس فوق العاده سخت و حتی غیر ممکن شده. شما بهتره این راه رو هم مدنظر داشته باشی