موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
یاشیم عزیز،
آنچه مسلمه شما نمیتونی به موقع دیپلم بگیری.
از اون گذشته دیپلم کافی نیست.
پس تمرکزتو بگذار روی گرفتن پیش دانشگاهی.
با رامین عزیز حتما مشورت کن. از دکمهٔ ایمیل استفاده کن تا پیغامت مستقیم بره تو اینباکسش.
میتونی بدون شرکت در کلاس و بصورت فشرده امتحانهای پیش دانشگاهی رو بدی و مشکل خودتو رفع کنی.
به سابقهٔ کار حتی یک ثانیه هم فکر نکن که جواب نمیده. اکثر شغلهای مورد قبول برای لاتاری مدرک لیسانس و کم کمش فوق دیپلم میخواد.
برای شرکت در لاتاری شرط سنی نداریم. شما اگر نابغه باشی و در سن ۱۰ سالگی پیش دانشگاهی رو بگیری قابل قبوله. ولی مسلما به شخصی در اون سن بدون اسپانسر ویزای اقامت نمیدن.
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 12:23)circle نوشته: حالم خیلی بده... هرچی به رفتن نزدیکتر میشیم زندگیم سخت تر و سخت تر میشه... یک ماه و نیم پیش شرکتی که توش کار میکردم ورشکسته شد و من بیکار...
با رتبه ۲۳ کنکور سراسری هنر... و کارشناسی طراحی صنعتی... و ۸ تا تخصص در زمینه های مختلف دیزاین... الان ۲ ماهه که بیکارم... و انگار هیچ شرکتی هیچ پروژه ای نداره... غصه م گرفته... تو این روزا که همه درگیر زبان و آماده کردن رزومه و کارای رفتنشون هستن... همه وقتم به گشتن تو روزنامه هاو سایتا و... واسه پیدا کردن کار میگذره و همه دغدغه م جور کردن پول اجاره خونه و خرجای اولیه زندگیه... ۱۰-۱۵ میلیونم از چند تا شرکت بابت پروژه هاشون طلب دارم... ولی همه درب و داغون شدن... صبح به صبح میرم مسافرکشی...
واسم دعا کنید... دارم داغون میشم...
توکلت به خدا باشه ، از پس همه مشکلات بر میای ، تازه این دستگرمی واسه زمانی که می خوای اونجا زندگی کنی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 11:52)parsy631 نوشته: درود به همه دوستان مهاجرسرأیی 2013
بعد از مدتها امروز به سایت سر زدم کلی پستهای جدید را دیدم و قدیمیها را مرور کردم. نکات زیادی هست میخوام برای بچه های ۲۰۱۳ بگم. بیشتر پستها را این جا میزارم. ولی باید بگم مخلص همه دوستان هستم . الان به اتفاق خانواده در آرلینگتن هایتز در حومه شیکاگو هستم . حدود دو ماه هست. امیدوارم بتونم مرتب سر بزنم و پست بذارم. ارادتمند
آقا ما داریم میاییم همسایه اتون شیم
هوای ما رو داشته باشید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از شرایط ثبت نام برای دوره پیش دانشگاهی داشتن مدرک پایان تحصیلات دوره سه ساله دبیرستان هست یعنی دیپلم. حالا چه جوری کسی میخواد بدون دیپلم بره پیش بگیره؟
راهش اینه که مثل همون دوستمون با چند تا دانشگاه مکاتبه کنید و نامه بگیرید بعد برید به افیسر نشون بدید که من دارم پذیرش میگیرم که بهتون وقت بدم و کیستون رو باطل نکنند بعد اقدام به پذیرش کنید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-28 ساعت 00:16)yashim نوشته: (2012-11-27 ساعت 21:56)beelzebub نوشته: دوستان از شرایط ثبت نام برای دوره پیش دانشگاهی داشتن مدرک پایان تحصیلات دوره سه ساله دبیرستان هست یعنی دیپلم. حالا چه جوری کسی میخواد بدون دیپلم بره پیش بگیره؟
راهش اینه که مثل همون دوستمون با چند تا دانشگاه مکاتبه کنید و نامه بگیرید بعد برید به افیسر نشون بدید که من دارم پذیرش میگیرم که بهتون وقت بدم و کیستون رو باطل نکنند بعد اقدام به پذیرش کنید
سلام دوست عزيز. ميشه به من بگيد چطور ممكنه دانشگاهي بدون اين كه من ديپلم داشته باشم به من پذيرش بده؟
اقا رامين تونستند شما هم اكه تلاش كني حتما موفق ميشي
موفق باشيد
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد