موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 20:58)DIVE نوشته: (2012-11-27 ساعت 12:23)circle نوشته: حالم خیلی بده... هرچی به رفتن نزدیکتر میشیم زندگیم سخت تر و سخت تر میشه... یک ماه و نیم پیش شرکتی که توش کار میکردم ورشکسته شد و من بیکار...
با رتبه ۲۳ کنکور سراسری هنر... و کارشناسی طراحی صنعتی... و ۸ تا تخصص در زمینه های مختلف دیزاین... الان ۲ ماهه که بیکارم... و انگار هیچ شرکتی هیچ پروژه ای نداره... غصه م گرفته... تو این روزا که همه درگیر زبان و آماده کردن رزومه و کارای رفتنشون هستن... همه وقتم به گشتن تو روزنامه هاو سایتا و... واسه پیدا کردن کار میگذره و همه دغدغه م جور کردن پول اجاره خونه و خرجای اولیه زندگیه... ۱۰-۱۵ میلیونم از چند تا شرکت بابت پروژه هاشون طلب دارم... ولی همه درب و داغون شدن... صبح به صبح میرم مسافرکشی...
واسم دعا کنید... دارم داغون میشم...
توکلت به خدا باشه ، از پس همه مشکلات بر میای ، تازه این دستگرمی واسه زمانی که می خوای اونجا زندگی کنی
همه ي ما الان يه جورايي تو برزخيم نه اينجا كارمون درسته كه بمونيم نه از آينده در اونجا خبر داريم .اطمينان داشته باش كه از اين برزخ نجات پيدا مي كني ،الان تجربه بيكاري رو چطور رديف كردن زندگي رو تمرين مي كني پس اونجا خيلي راحت تر زندگي خواهي كرد.توكلت به خدا باشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
انتظار، انتظار، انتظار چقدر از این انتظار بدم میاد!!!!
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-01 ساعت 13:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-01 ساعت 13:33 توسط alirezass.)
توجه توجه توجه
New Courier and Other Services for Immigrant Visa Applicants Starting 19 December 2012
27 November 2012
As of 19 December 2012 the U.S. Embassy in Ankara will implement several changes that will affect immigrant visa applicants. All immigrant visa applicants will have to register with our new service provider, CSC, to select a visa pick-up location before coming to the Embassy for their interviews. Please be advised that appointment scheduling and fee payment for fiancé(e) visas will also be subject to these changes.
When our office implements this arrangement with our new service provider, we will NOT be able to accept visa applications on the day of the interview without the proof of registration with CSC (your UID confirmation number).
Our team will be posting further information on our website about these changes shortly.
http://turkey.usembassy.gov/wn_112712.html
--------------------------------------------------------------------------------
ترجمه:
در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲ پیک جدید و تغییرات در سایر خدمات برای متقاضیان ویزای مهاجرتی شروع میشود
از ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲ سفارت آمریکا در آنکارا تغییرات متعددی انجام خواهد داد که بر متقاضیان ویزای مهاجرتی اثر میکند. تمام متقاضیان ویزای مهاجرتی باید با تهیه کنندهٔ خدمات ما CSC ثبت نام کنند تا قبل از آمدن به سفارت برای مصاحبه یک محل دریافت ویزا انتخاب کرده باشند. لطفا توجه کنید که گرفتن وقت مصاحبه و پرداخت هزینهٔ ویزای نامزدی از این تغییرات برخوردار خواهد شد. در زمانی که دفتر ما این تغییرات را با تهیه کنندهٔ خدمات جدید انجام داد ما دیگر نمیتوانیم درخواستهای ویزا را در روز مصاحبه بدون اثبات ثبت نام با CSC (شمارهٔ تأیید شما UID) بپذیریم. واحد ما معلومات بیشتری در رابطه با این تغییرات را در مدت کوتاه در وب سایت قرار خواهد داد.
چی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-01 ساعت 13:33)alirezass نوشته: توجه توجه توجه
New Courier and Other Services for Immigrant Visa Applicants Starting 19 December 2012
27 November 2012
As of 19 December 2012 the U.S. Embassy in Ankara will implement several changes that will affect immigrant visa applicants. All immigrant visa applicants will have to register with our new service provider, CSC, to select a visa pick-up location before coming to the Embassy for their interviews. Please be advised that appointment scheduling and fee payment for fiancé(e) visas will also be subject to these changes.
When our office implements this arrangement with our new service provider, we will NOT be able to accept visa applications on the day of the interview without the proof of registration with CSC (your UID confirmation number).
Our team will be posting further information on our website about these changes shortly.
http://turkey.usembassy.gov/wn_112712.html
--------------------------------------------------------------------------------
ترجمه:
در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲ پیک جدید و تغییرات در سایر خدمات برای متقاضیان ویزای مهاجرتی شروع میشود
از ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲ سفارت آمریکا در آنکارا تغییرات متعددی انجام خواهد داد که بر متقاضیان ویزای مهاجرتی اثر میکند. تمام متقاضیان ویزای مهاجرتی باید با تهیه کنندهٔ خدمات ما CSC ثبت نام کنند تا قبل از آمدن به سفارت برای مصاحبه یک محل دریافت ویزا انتخاب کرده باشند. لطفا توجه کنید که گرفتن وقت مصاحبه و پرداخت هزینهٔ ویزای نامزدی از این تغییرات برخوردار خواهد شد. در زمانی که دفتر ما این تغییرات را با تهیه کنندهٔ خدمات جدید انجام داد ما دیگر نمیتوانیم درخواستهای ویزا را در روز مصاحبه بدون اثبات ثبت نام با CSC (شمارهٔ تأیید شما UID) بپذیریم. واحد ما معلومات بیشتری در رابطه با این تغییرات را در مدت کوتاه در وب سایت قرار خواهد داد.
چی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب حالا این شرکت CSC کجا هست که بریم ثبتنام کنیم ادرسش چی هست ؟؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
يعني چي؟ من نفهميدم منظورش چيه؟ يك نفر بگه من كه 5 بهمن مصاحبه دارم الان يعني چه ؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام ,کسی از دوستان هستند که مصاحبشون در کوالالامپور باشه؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
circle جان زیاد سخت نگیر لااقل با وجدان آسوده میزاری و میری, من بیچاره با این همه مشکلات و دغدغه ها که حتی در مورد رفتن به مصاحبه هم دچار شک و تردید میشم, تو این شرایط رئیس دبیرخونه اداره بهم زنگ زده میگه مژدگونی بده داری رسمی میشی (آخه من کارمند پیمانی هستم) نامه اش رو رد کردن, حالا من به این بنده خدا چی بگم, فقط غصه ای رو غصه ها اضافه شد.......
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه