موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مگه یاشیم خانوم چند سالشونه یعنی کمتر از سن من که 19 سالمه هست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی می داند تغییراتی که KCC در سیکل صدور ویزا داده است و از 19 دسامبر می خواهند اجرا کنند؛ چه می باشد؟
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 21:45)yashim نوشته: (2012-12-05 ساعت 20:44)miladswat نوشته: مگه یاشیم خانوم چند سالشونه یعنی کمتر از سن من که 19 سالمه هست ؟
سلام من 76 هستم 2 ماه مونده 16 بشم
سلام یعنی شما در این سن همه مدارکی که لازمرو دارین ؟ بابا ای ولا .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 23:00)miladswat نوشته: (2012-12-05 ساعت 21:45)yashim نوشته: (2012-12-05 ساعت 20:44)miladswat نوشته: مگه یاشیم خانوم چند سالشونه یعنی کمتر از سن من که 19 سالمه هست ؟
سلام من 76 هستم 2 ماه مونده 16 بشم
سلام یعنی شما در این سن همه مدارکی که لازمرو دارین ؟ بابا ای ولا .
نه دیگه به خاطر این که مدارک لازم رو ندارن خیلی میخوایم پیگیر کارشون باشیم و امیدوارم حتما بگیرن ویزا رو
تا معجزه دیگری خلق بشه(البته به تلاش بستگی داره)
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گل گلابم
از بین دوستان کسی ادرس ایمیل سفارت انکارا را برای دریافت تایید رسیدن مدارک میدونه
من مدارکم رو یک ماه قبل فرستادم ومیخاستم ایمیل بزنم ولی سفارت 4 5 تا ادرس ایمیل داره
ممنون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
yashim dateline=ml#pid215726
[/quote' نوشته: سلام دوست عزيز من مفصل با رامين صحبت كردم. رامين چون سوم بوده اين يعني ديپلم البته در ايران و اون افيسر هم چون ديده 1 سال باقي مونده بهش اين فرصت را داده. در مورد من قضيه اينه كه من الان دوم هستم و افيسر هيچ اميدي نمبينه كه من بتونم در اين فاصله كوتاه ديپلم بگيرم. در مورد پذيرش هم من رفتم سايت اون انستيتو كه پذيرش داده مطاله كردم اونجا 3 سال دبيرستان ميخواست براي تعدادي رشته ها و 4 سال براي تعدادي ديگه و رامين چون 3 سال داشته پس راحت پذيرش گرفته در ضمن اين افيسر انسان خوبي بوده و بي خيال شده شايد اگر افيسر ديگيه باشه اصلا نپذيره. من راستش كلي مشورت كردم و به اين نتيجه رسيدم كه وقت مصاحبه اگر بپذيرن موكول كنم به تاب ستان اينجور به قصد سياحت ميريم اگر قرمز هم بگيرم مهم نيست اما الان اگر تو اين سرما وسط مدرسه برم حالم گرفته ميشه اگر هم با تغير زمان مصاحبه موافت نشد كه كلا بخيال ميشم به قول رامين فداي سرم هههه ممنون از همتون كه اينقد خوبيد و مهربان.
دوست عزیز و نوجوانم اولا که برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که موفق به گرفتن ویزا هم بشی اما من نمیدانم چرا ما ایرانی ها از همان اول با نادیده گرفتن قوانین جلو میریم مثلا وقتی یکی از شرایط شرکت در لاتری داشتن حداقل دیپلمه چرا اکثرااینو نادیده میگیرن و همه هم میگن حالا ما قبول بشیم تا بعد ... البته عزیزم هیچگونه قصد جسارتی به شما ندارم اینو کلی میگم آخه به نظر من ما ایرانی ها اصلا توجه نداریم که با این کارها روز به روز وجهمونو پایین تر می آوریم در صورتی که پایبندی به قوانین واصول هر کاری از اول بسیار زیباتر مینماید. باز هم امیدوارم موفق باشی .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به مدیران محترم من نمیدانم چرا پست من پاک شده من در پستم خیلی محترمانه سه بار برای یاشیم عزیز آرزوی موفقیت کردم سه بار هم عذر خواهی که منظورم صرفا به اون نیست وبعد نظرم را گفتم فکر کنم صحبتم هم خیلی منطقی بود .
با کمال احترام باید عرض کنم که گویا دیگر اینجا نمی شود هیچ گونه اظهار نظری کرد هرچند منطقی و محترمانه هم باشد .
امیدوارم موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس