موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از پاسختون.جایی خوندم که ویزا رو با اعتباری تا 9-10 ماه هم در صورتی که قانع بشن میدن.چون خدمتتون گفتم من و خانوادم تا خرداد ماه نمی تونیم از ایران خارج بشیم و حالا مدیکال بی خیال ..ویزامون باطل میشه,باید زنگ بزنم به سفارت و بگم اگه ویزارو 9 ماهه صادر میکنن که هیچ ..وگرنه مجبورم مصاحبه رو به تاخیر بندازم.منتظر نظراتتون هستم
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
دوستان کاش که این بحث تمام شدن ویزا و نرسیدن ویزا و تعداد ویزا اااااارا تمام میکردیم آخه مثلا با این حرفا من که کیس نامبرم 6000 یا مدیر کلانتر جون که 8000
دست و پامونو جمع میکنیم و میریم و بیخیال شانس به این بزرگی میشیم
نه عزیزم ما محکم ایستادیم تازه بچه های اکتبر هم تو راهن انشا ا... همه هم ویزا میگیریم .
گذشته از شوخی درسته که خود آمریکن جونها هم میگن قبولی در لاتری به منزله پذیرفته شدن و دریافت حتمی ویزا برای شما نیست اما این میتونه به هزارو یک دلیل دیگه هم اتفاق بیفته نه تنها تموم شدن ویزا .
مثلا آقای آفیسر یا کی سی سی از قیافه من خوششون نیاد (که البته دلشون هم بخواد)
اما تو رو خدا بیاین این جا رو پر از موج مثبت کنیم .استرسو موج منفی و هزار تا حرف و متلک از دوست و فامیل و این و اون داریم .پس اینجا لا اقل به هم امید بدیم .
همتون شاد و پیروز باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون.آره بهترین راه این هست که من قبل از تماس به سفارت و تغییر زمان مصاحبه, برم مطب دکتر تو کوالالامپور و ازش سئوال کنم ببینم اصلا مدیکال با اعتباری بیش از 6 ماه رو تایید میکنه ؟ به منشی دکتر زنگ زدم گفت باید از خود دکتر بپرسی....حتی در مورد کارت بین المللی موسسه پاستور و یا گواهی واکسیناسیون جای دیگه هم ازش پرسیدم گفت خود دکتر فقط میتونه جوابتو بده که مورد قبول هست یا نه.من الان کارت سلامت(واکسیناسیون) دخترم رو فقط دادم دارالترجمه و ترجمه کردم و اون رو هم میخوام نشون دکتر بدم ببینم قبول داره یا نه..که شاید مثلا بگه باید ببرم پاستور تاییدش کنه....انشاءالله تا 7-8 روز دیگه نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم.اگر سئوالی دارید بگین تا از دکتر بپرسم.
یه خورده دوستان آرامش داشته باشید همونی که هواتون رو داشته که بین این همه متقاضی لاتاری شما ها برنده شدین,همون هم با مهربونی هواتون رو تا آخرش داره .
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه های آنکارا کسی تاریخ مصاحبه اش معلوم نشده؟؟؟
چرا نمیشه پس؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه هنوز تاریخ مصاحبه اعلام نشده.
نمیشه که وقتی ایمل نزدن اسم من تو لیست باشه؟هر چند که من بهذگفته شما همجا رو چک خواهم کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی پیام دادن و راجع به تغییر وضعیت تاهل بعد از ارسال مدارک پرسیدن چون شاید سوال برای خیلیا باشه خواستم اینجا مطرح کنم اگه تغییر وضعیت تاهل میخواین بدین یا قبل مصاحبه و با ارسال مدارک به انضمام آپدیت فرمها اینکارو کنین یا تا زمان اخذ ویزا و ورود اول دست نگه دارید اینکه بخواهید مصاحبه عقب بندازید و اینجور کارا میتونه باعث اشکال براتون ومارک شدن کیس بشه گرهی که راحت میشه باز کرد رو با دندون هم نتونین وا کنین!!
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم ، اگر شما در زمان ثبت نام گرین کارت لاتاری متاهل نبوده باشید و بعد از روئیت قبولی متاهل شده و رسماً عقد نامه داشته باشید ، میتونید در فرمهای DS ( فرمهای اولیه ) وضعیت خودتون رو آبدیت کنید و هیچ مشکلی هم بوجود نخواهد آمد . اما اگر بعداز ارسال فرمها ازدواج کرده باشید که دیگه کارتون خیلی سخت میشه و ممکنه به هزار جور مشکل بربخورید . فرومهای سالهای قبل رو مطالعه کنید . بخصوص سال 2010 و 2011 رو حتماً جواب خواهید گرفت . اما با توجه به تجربه من و سوابق گذشته ، کسانی که فرمها رو مجردی ارسال کردن ، باید بعداً و پس از گرفتن ویزا و رفتن به آمریکا برای همسر باید اقدام کنن . موفق باشید .